Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fotografiile reginei

#1
Fotografiile mele , bineinteles . ^^ Nu stiu cum vi se par voua , dar mie imi plac . Nu voi pune mai mult decat 3 - 4 fotografii intr`un post .
ora de germana 21
cutu.
vidra
tot vidra .__.

Critici / sfaturi ? :]]


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#2
O singură obiecţie foarte importantă. Când pozezi peisaje [ landscapes / waterscapes etc ] le faci drepte. o.o I mean îţi dai seama că se vor vedea ciudat aşa într - o parte ? În rest ies bine, dar nu sunt luminate îndeajuns. Dacă vei sta între brazi când le faci aceştia vor opri lumina să între în cadru. De asemenea la cuţul ăla la fel. dacă îl iei de sus atunci va bate o umbră aiurea şi se va vedea ciudat. Puteai să - l prinzi mai din faţă să nu mai existe acea umbră.
-

#3
Multumesc foarte mult , Lynn , pentru comentariu . Chestia cu brazii chiar nu o stiam ^.^ .
Nu am prea avut timp , asa ca n`am pentru voi decat 2 imagini ^^
pisica. => asta e facuta azi , am incercat sa nu o mai iau de sus.

ceva ciudat.

Sper sa va placa. *hugs*


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#4
Fotografia asta ar fi fost bestială dacă nu ar fi fost acea lumină nebună ce mi-a ars ochii. Acum sunt cenuşă. Nu întreba cum tastez. Am al nouălea simţ. Ăste e singurul defect nebun care trebuie remediat. Uneori ai multă lumină, alteori prea puţină şi e mult mai închis. Încearcă să faci un echilibru între cele două pentru că văd că la tine este un război de dominare între ele.
-

#5
heya! am vazut si eu topicul tau
primul post:
ora de germana-da, poza e buna desii ideea e des intalnita. Imi place ca este pozata putin stramb, si ca are pata aia de lumina in dreapta. O face mai speciala
Cutu- cum a zis si Lynn, ori trebuia sa il iei din fata, pentru ca am vazut ca umbra lui era in fata, deci ar fi fost o explozie de lumina in spate8 ori de jos, dintr-o parte. Ar fi aratat mult mai sweet, i s-ar fi vazul detaliile, blanita
vidra- In primul rand poza pare ca e facuta din mers. Este prea stramba, si asta nu se potriveste unui asemenea peisaj. Nu imi plac cracile alea goale acolo. Puteai sa fotografiezi pur si simplu un brad, luat dintr-un cadru si o lumina buna, sau zapada .. ca vad ca e soare cat de cat, deci inseamna ca luceste, sau zapada de pe o creanga .. sau sa te duci acolo in mijloc si sa fotografiezi in sus. whatever. cam multe "sau"
tot vidra- mda, despre poza asta nu am chiar asa de multe de zis, din nou, imi place ca e luata dintr-un cadru stramb, iar brazii fiind drepti iti dau un sentiment ciudat:X 21 asa.. aici in fata daca te uiti pe jos poti vedea niste fire de lumina care intra.. si banuiesc ca intra printre brazi. puteai sa te dai mai acolo, sa fie o alta lumina sau sa fotografiezi lumina cum intra printre brazi .. ar fi fost :X ..
al doilea post
mda, poza e muuult prea luminoasa. In spate puteai sa lasi asa, sau sa pui ceva sa iasa cu blur 15 Imi place lumina care cade pe firul ala si se vede umbra ... dar as fi preferat macar ochiul sa se vada bine .

bafta in continuare honey
Cea mai reuşită semnătură.

#6
Lynn , multumesc pentru comentariu . Scuze ca te`am orbit =]]
Chuu , iti multumesc si tie pentru comentariu ^^
Revenind , am incercat azi sa fac cateva poze :
e cam luminata..
aici nu stiu ce mi`a iesit , era cam speriat motanul 21

ciudatenie^^

Cam atat ^^.


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#7
hee15 arata mai bine pozele. Sa ma pun pe comentat:
prima- mda, e cam luminoasa, dar lumina cade bine pe inima, asa ca in spate e intuneric. Materialul din care e facuta luceste, deci se vede destul de bine. Nu pot sa zic ca estetic ma da pe spate.
a doua- Lumina-nu prea...calitate-nu prea... si puteai sa fotografiezi si urechile, totusi .. pentru ca oricum poza nu are lumina, deci puteai sa o fotografiezi mai de departe, sau de jos dintr-un colt, pentru ca poza nu mi se pare prea speciala. In fine, cred ca a fost destul de greu sa il prinzi 21
a treia- ultima dar cea mai buna! ideea e prea buna, iar din spate intra un fir de lumina care face poza sa fie bunicica. SI da, si lumina in rest e buna, iar cadrul excelent. [sunt cam obsedata de lumina, you know21]. Poza este chiar buna.
Per total sunt mai bune decat primele...si sper sa mai postezi.

bye-bye now
Cea mai reuşită semnătură.

#8
Multam Ichigo pentru comentariu.
Poze noi.

buclele mele.

' catelusii lui Madalin '

veioza. huh, nu prea mi se pare ..reusita.

spor la comentat.


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#9
Veioza e singura fotografie nereuşită fiindcă e blurish şi întunecoasă o.o
Ce îmi place foarte mult este imaginea cu buclele tale. Nu ştiu dacă realizezi, dar ai un unghi al dracu de bun. Din punct de vedere tehnic, fotografia este reuşită, dar nu e luminată calumea şi astfel nu atrage mai mult T.T Data viitoare pune-te în lumină 21 şi editează contrastul. Vezi că dacă lumina nu este bună, atunci nici contrastul nu va fi bun. Astea două merg perechi.
-

#10
Multumesc Lynn pentru comentariu. * hugs *

Poza asta nu mi se pare o minunatie. Doar ca toata lumea mi`a spus ca`i frumoasa :]]

Facuta in aceeasi zi cu poza din postul anterior. Stiu ca seamana .

Si mai e asta.

Nu`s prea reusite o.o


[Imagine: iloveyouanimesign.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fotografiile mele Aveqetura 2 3.239 13-01-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Aveqetura


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)