Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Foto Game

#1
Buuun. Dupa modelul de la GFX, Alicia venise cu ideea sa facem un joculet la fel, cu speranta ca va prinde. :3 Regulile sunt simple - un user posteaza o fotografie personala ( nu conteaza daca a mai fost pusa pe forum inainte ), iar urmatorul o comenteaza in circa 2 randuri, la sfarsit dand o nota, apoi posteaza si el o fotografie si tot asa. Ca de obicei, se critica lucrarea, nu autorul ( mai trebuia mentionat ? ). Asa puteti afla si pareri asupra unei fotografii, poate mai repede decat daca ar fi fost in topicul fiecaruia, laolalta cu altele. (:

Deci, sa incepem :
Roskilde, Danemarca.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
Destul de neclara in partea superioara, cea cu pajistea si stuful. Unghiul e foarte bun, cuprinzand ca o panorama privelistea. Lumina, contrastul la fel de frumoase, dand oarecum impresia de tablou. Reflexia cerului si a acelui verde in apa sunt uimitoare! I would give it an 9.5.

I found nothing else
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#3
Ce dragut, uitasem complet de asta. Sper sa merga bine.

Mmmm, nu prea stiu, subiectul nu e incadrat bine, daca te uiti la fotografie in ansamblu vezi doar o mare ceata (blur). Poate daca il puneai putin mai in dreapta era mai bine. Sau daca te apropiai mai mult de subiect, sa nu fie atat de mult "fundal" ci sa fie doar muschiul(?) Contrastul si luminozitatea imi plac.

---------------------
[Imagine: YWk6O.jpg]

#4
E o fotografie destul de dinamica, la inceput ma asteptam sa "porneasca", gen ca o reclama. Contrastul nu e cel mai bun ( putin editata sau mi se pare ? ), dar incadrarea si ideea in sine, absolut geniale. :3 Per total, ii dau un 9, e ceva ce ma deranjeaza cand ma uit la ea, dar chiar nu-mi pot da seama ce.

Pana de idei.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#5
Pana de idei - desi poza pica la fix cu vremea de afara, o zi insorita si mult dor de mare, iar unghiul este unul destul de bun, totusi partea din stanga ma deranjeaza, nu iti pot da un motiv concret. Chiar daca nu sunt fana sa editezi pozele (prea mult), cred ca puteai face culorile putin mai vii, sa existe un contrast mai puternic, cerul sa iasa si el in evidenta, sa fie un peisaj complet. 8,5.

Just a sunrise.
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#6
Thor ridicandu-se din adancurile Valhallei calare pe armasarul sau, punand stapanire pe intreaga umanitate ce va arde in aceasta noapte. Defapt e un nor, dar e un nor misto. Ii dau un zece pentru zeul nordic, calitate si idee. Si pentru faptul c-ai numit-o "rasarit" chiar daca soarele e acoperit. Frumos, chiar mi-a placut.

N-am nimic mai nou
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#7
E destul de aiurea, pare mai mult o jumatate de fotografie. Plus de asta e doar o ..planta, intunecata si incadrata prost. Nu mai bine o rupeai tu si pozai peisajul? E si destul de abstact intr-un fel sau altul, daca te uiti pe fundal vezi pomi mai mici decat ea.
-iar ai dat peste mine-

----
[Imagine: YWk6O.jpg]

#8
Poza ta , desi vrea sa inspire , probabil , dragoste , asteptare or something like that , mie personal nu imi inspira decat fetisism and kinkyness. Imi pare rau D:

also , poza facuta de pe un balcon al spitalului in cadere numit Filantropia
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Stiri foto CyBeR 4 4.465 23-03-2013, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Provocarea Foto - Discutii Lia 0 2.813 08-11-2012, 04:03 PM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)