Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fotbal

#11
Imi place fotbalul, dar nu sa ma joc, doar sa-l privesc. Si nu-mi place sa-l privesc de la televizor, pur si simplu ma uit si-mi vine sa adorm, cu exceptia meciurilor in care joaca Steaua si adversara mea de moarte Dinamo. Daca sunt prezenta la fata locului, ma captiveaza si chiar ma distrez [ cum ar fi la scoala, chiar ma amuza sa-i vad pe colegii mei cum joaca, dar nu-i vad prea des pentru ca trebuie sa fiu atenta la meciul meu de handball sau imi iau o minge in fata = )) ].
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#12
Stiu ca ultimul post e din 2010, iar noi suntem in 2013, dar poate-poate.


Imi place sa ma uit la fotbal, de fapt, cred ca "imi place" e prea putin spus. Nu la cel romanesc, care mi se pare de multe ori chiar mai jos decat mediocru, nu numai stilul de joc, dar si tot ce se intampla pe langa (de la fani, scandaluri pana la comentatorii mult prea subiectivi), mai sunt si exceptii, dar prea putine.

Am fost crescuta cu fotbalul italienesc, cu A.C. Milan, aveam echipament de mica, iar acum am un colt al camerei dedicat acestei echipe, tot felu' de obiecte in culorile rosu si negru. Nu pot sa zic ca a fost o alegere constienta, cum a fost cu Real Madrid, ci una indusa de parinti, mama care urmarea meciurile si tata care imi trimitea diverse lucruri cu Milan, de la creioane pana la ciocolata cu emblema clubului. Dar ma bucur ca am prins perioada de aur cu Nesta, Inzaghi, Maldini, Gattuso, Seedorf, Shevchenko, Pirlo, Kaka (in vremea lui glorioasa) etc.
Se vede absenta acestor mari jucatori, Milan a vandut 13 dintre ei anul trecut, acum are o echipa tanara, in formare, de aici si infrangerea umilitoare la Barcelona acasa in UCL, unde au pornit cu 2-0 din tur si si-au luat-o in cap, iar ceilalti au jucat mult mai bine in retur, iar tactica obosita de ultra defensiva nu a mai dat roade.

De Real Madrid a inceput sa-mi placa de prin 2002, vazusem finala UCL intre ei si Bayer Leverkusen, era perioada cu Raul si Zidane, alti jucatori foarte buni. Cand am auzit ca Mourinho vine sa antreneze nu m-am bucurat foarte tare, nu il aveam la suflet, fiind inainte antrenor la Inter si Chelsea, doua echipe care ma lasa foarte rece, Inter chiar mai rau, fiind rivalitatea intre ei si Milan. Dar ulterior am ajuns sa ma bucur si sa-mi placa stilu' lui arogantel.
In UCL cred ca va ajunge pana in semifinala, de aici mai vedem. La vara Mourinho va pleca, se zvoneste ca ar veni Ancelotti in locul lui si nu stiu ce sa zic, desi cu Milanu' a facut minuni, aici nu stiu ce efecte va avea.


Printre meciurile cele mai emotionante nu o sa pun cele unde Milan sau Real au castigat, ci unde au pierdut.
2005: finala UCL, Milan - Liverpool. Dupa ce Milan a avut 3-0, Liverpool a revenit spectaculos, a egalat si s-a ajuns la penalty-uri. De atunci am ajuns sa respect Liverpool, chiar daca a fost dureros, doar ca fiind 2005 nu simteam o asa mare tristete, eram prea mica.

2012: semifinala UCL, Real Madrid - Bayern. Dupa ce Bayern facuse acasa 2-1, deja nu mai aveam asa mari sperante, dar Realu' a ajuns sa faca acelasi scor si a rezistat si-n prelungiri, din pacate, pentru ca pana si atacantii ajunseserar in extra time sa fie tot in defensiva si sa alerge pe tot terenul, jucatorii erau foarte obositi. S-a ajuns la penalty, iar aici Mourinho a ales prost jucatorii. Am stat cu sufletu' la gura, au ratat Ronaldo si Kaka primele 2, dar a aparat si Casillas cateva, deci totul ramasese pe Ramos, el era singura speranta, daca mingea intra in poarta se refaceau loviturile, dar nu. Cand Ramos a ratat de a dat aproape peste stadion, am luat scaunul de plastic pe care-l tineam in brate si l-am aruncat in pereti. 4
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#13
2005: finala UCL, Milan - Liverpool. Dupa ce Milan a avut 3-0, Liverpool a revenit spectaculos, a egalat si s-a ajuns la penalty-uri. De atunci am ajuns sa respect Liverpool, chiar daca a fost dureros, doar ca fiind 2005 nu simteam o asa mare tristete, eram prea mica.

Haha, eu sunt fan Liverpool. Smile Premier League este campionatul meu preferat, desi este cam overrated. Nu mai exista contactele alea fizice care erau pe vremuri, acum nu e o asa mare diferenta intre campionatul englezesc si cel italian sau spaniol, cu exceptia ritmului de joc, care este mai rapid in Anglia.

Deci, echipa mea preferata este Liverpool. Simpatizez cu ei de cand eram mic, dar am devenit fan adevarat de-abia prin 2009. De atunci nu am ratat mai mult de 10 meciuri ale lor (la TV sau pe internet, desigur, nu in persoana). I-am sustinut prin toata aceasta perioada mai neagra a lor, de-abia astept sa vina si succesul in curand!
Le admir foarte mult istoria si traditia, precum si pe Steven Gerrard, care este idolul meu. Imi place totul legat de acest club: emblema, jucatorii, fanii, patronii, traditia, totul.
De asemenea, Liverpool FC este cel mai bun club de fotbal din Anglia, avand cele mai multe trofee. Este adevarat ca in ultima vreme nu au mai avut maretia de altadata, din cauza fostilor patroni, care au adus clubul in pragul falimentului, dar am un feeling ca in 2-3 ani Liverpool vor atinge iar cele mai inalte culmi.

De mentionat este si faptul ca am 4 tricouri de joc ale echipei, dintre care 3 au pe spate imprimat "Gerrard" si numarul 8, iar doua sunt cumparate de pe site-ul oficial. Atat de mult iubesc clubul asta! :X




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)