Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

For you...

Capitolul IX

Sakura:
A trecut si ziua următoare, a trecut si toamna, a trecut si clasa a 11-a si clasa a 12-a. Dragostea dintre mine si Gaara, a înflorit foarte mult. Acesta a început sa se schimbe, nu se mai uita după fete, nu mai mergea in baruri,dar in schimb fuma. Eu nu am fumat, si nu voi fuma, înseamnă sa mă autodistrug singura. Dar părerile le ţin pentru mine. Am ales sa dam amândoi la facultate in oraş, ca sa fim unul aproape de celalalt. Mama mea vroia sa mă duc, la o facultate in domeniul de afaceri, iar tatăl lu Gaara vroia sa facă facultatea de sport. Dar noi ne-am ales drumurile noastre. Eu am ales sa fac arhitectura, pentru ca am talent la desen si îmi place matematica, iar iubitul meu a ales sa facă Academia de Politie. A intrat, va miraţi, nu? Ei bine, a ales un drum fara matematica ce-i drept, dar a trebuit sa ştie engleza, foarte bine, din punct de vede al gramaticii, dar si din punct de vede ar corectitudinii, l-am ajutat eu, fireşte. A dat proba de sport, bine inteles ca a trecut, fara ajutorul meu, si la franceza la fel. Dar in schimb la istorie, am avut de furca cu el,si incapatant fiind,pe o ureche ii intra si pe cealalta ii iesea, in fine, a trecut. In schimb, devine mai nervos cand ajungem la capitolul sex. Cand eram in clasa a 12-a, a trebuit sa trec prin cartierul acela al lui, singura. Va da-ti seama ca era sa fiu violata in cel mai urat mod, dar daca nu venea Sasori, fratele sau mai mare,poate dadeam chiar ortul popii,ca sa nu zic altfel,si acum de fiecare data cand face niste miscari mai intime,ori tresar si ma fac alba ca varul,ori mai rau. Dar prin acest lucru mi-a demonstrat ca ma iubeste si tine la mine cum nimeni nu a mai facut. Sincer, m-as darui lui,dar de fiecare daca cand ma atinge in locurile mai intime, mi se face frica si imi aduc aminte de ziua aceea oribila. Am fost la fel de fel de psihologi, dar niciunul nu mi-a facut curaj, si toti au zis ca acest curaj vine din mine si nu trebuie sa ma impinga cineva de la spate, decat eu.
- Sakura,Sakura am trecut! Tipa Hinata.
- Ce? Intreb eu confuza.
- Nu ai fost atenta? Am trecut Sakura, am trecut, sunt la A.S.E.! Tipa acesta si ma inbratisa de bucurie ca reusise.
- Felicitari! Dar, Naruto, Sasuke, Karin... Ino, unde au intrat? O intreb eu pe acesta.
- Pai… Naruto a intrat la Drept si Sasuke de altfel, Karin am inteles ca la Geografie si Ino a picat parca, tot la Geografie, imi raspune bruneta.
Am plecat amandoua catre casa, eu cu Gaara ne-am mutat singur intr-un apartament micut in centrul orasului, si foarte cochet. Cand am ajuns acasa, el inca nu ajunsese, asa ca m-am gandit sa fac ceva de mancare, ce ii place lui cel mai mult. Spaghetti. Am stat, si l-am asteptat,pe la 11 seara a facut si el marea minune de a aparea,dar a venit beat crita,si cica motivul pe care la avut sa se imbete in halul acesta a fost o sarbatoare cu baietii pentru ca au intrat toti la facultate. Mda, ce mai motiv, dar parerile personale le-am pastrat pentru mine,nu aveam chef de alta cearta. Sa zicem,ca isi gasea motiv de cearta din orice,ar gelozia lui era sub orice critica. Daca vorbeam cu un barbat,gata se da la mine,daca se uita un barbat la mine, gata imi face ochi dulci, si asa mai departe.
- Stii,am intrat, ii zic eu timid.
- Bravo, cheri ! imi spuse,in franceza,deci ma topesc,orice cearta as fi vrut sa ii trag pentru felul cum arata, mi-a murit pe buze
Deodata, am simtit ceva greu care se lasa pe mine. Era Gaara. Adormise. De ce pe mine?Cum sa duc in pat o matahala ca omul asta,pe langa ca are 70 de kilograme, mai are si 1.80.Data viitoare cand se imbarata il pun sa doarma pe pres, la usa. L-am intins pe pat si m-am asezat si eu langa el.
A doua zi,cand m-am trezit,el nu mai era langa mine,am presupus ca e in dus,dar cand am intrat in bucatarie am gasit un biletel..

"Nu ma astepta,vin tarziut,culca-te,ma duc cu prietenii intr-un club!
Gaara"
Deja ma speria,a ajuns la vechile obiceiuri,oare pentru ca nu vroiam sa ma daruiesc lui,poate crede ca deja m-am daruit altcuiva,poate sa creada multe.Eu am stat toata ziua asteptandu-l si iar asteptandu-l.Se facut 17:00,se facuse 22:00 p.m. si el tot nu aparea.Pe la 22:30 p.m. soneria suna ca nebuna,m-am dus in graba la usa sa deschid,cand am vazut cine e la usa am amutit.Era varul meu Chris,care nu l-am vazut de la 8 ani,am sarit in bratele lui si l-am strans pana cand nu mai avea respiratie.
- Hai intra!ii spun eu politicos
- Nu,ca nu stau mult,dar daca ai sa imi dai un pahara de apa!imi spuse acesta.I-am dat paharul de apa si acesta l-a baut dintr-o suflare
- Si cum ai aflat unde stau,adica eu abia m-am mutat..
- Cu un tip pe nume Gaara,nu?ma intreba acesta
- Da..
Am mai stat vreo jumatate de ora sa povestim,si acesta aplecat pentru ca era tarziu.As fi vrut sa mai stau sa mai vorbesc cu el,ma simteam asa bine cand discutam cu el,i-am povestit toate pataniile mele din ultimul timp,iar acesta ma sfatuia cum sa fac in continurea,si sa nu ma abat de la drum daca este un mic obstacol.Dupa ce a plecat m-am dus in living unde m-am asezat pe canapea sa citesc o carte.Soneria iar a inceput sa sune iar si mai strident,crezand ca e tot Chris m-am dus si am deschis usa fara sa ma uit pe vizor,sar cand am deschiso era Gaara,vizibil negru de suparare. A intrat peste mine,m-a tras de mana pana in dormitor si s-a asezat peste mine. Am incercat sa-l imping de pe mine, dar era mult prea greu si puterea mea, era mica fata de a lui. Am inceput sa plang si sa-l rog sa se dea jos de pe mine.
- Da-mi un motiv sa te las in pace si sa nu te recuperez? Ma intreba, in timp ce ma descheia la camasa la care o purtam.
- Gaara nu stiu ce crezi, dar nu m-am daruit la nimeni. Sunt inca virgina si nu vreau sa distrugi tot ce simt pentru tine. Te iubesc din suflet si nu vreau ca aceasta dragoste sa dispara din cauza geloziei tale! Tip printre lacrimi amare si pline de frica de ce ar urma.
- Stai, vrei sa spui ca mai esti virgina? Ma intreba, ridicand o spranceana sceptic.
- Da.
- Atunci de ce nu vrei sa mi te daruiesti?
- In clasa doisprezecea, era sa fiu violata in cel mai rau hal, cand am venit spre vechea ta locuinta si m-a salvat Sasori…
- Si eu de ce nu stiu nimic despre acel ratat viol?
- L-am rugat pe Sasori sa nu sufle o vorba tie. Gaara te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta, spun eu, ridicandu-ma in fund, ca el s-a ridicat de pe mine.
Il aud ofteaza si vreau sa-l imbratisez pe la spate, dar el se ridica si imi spune ca se duce sa-mi faca un ceai pentru a se calma si iesi din camera. Suspin si incep sa ma inchei la camasa, dar reflexia mea in oglinda imi atrase atentia. Aveam tot ce-mi doream: un iubit foarte atent cu mine, cu mici defecte, dar nu poate fi perfect, am intrat unde am vrut, un loc de nebunii, dar de ce ma simteam ca lipseste ceva? Inchid ochii si imi amintesc ce lipseste. Noptile magice si pline de iubire. Poate a venit timpul sa-i fac si eu pe plac si sa-i dau macar o data ce isi doreste si nu numai eu sa primesc de la el. Am inghitit in sec si mi-am luat inima in dinti. Acum ori niciodata…

DEX:
Cheri=draga

Melodia capitolului:Della Ding-Wo Ai Ta

Răspunsuri în acest subiect
For you... - de Corina. - 15-12-2009, 05:36 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 16-12-2009, 03:32 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 29-12-2009, 10:36 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Sakura_night_girl - 01-01-2010, 09:57 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 02-01-2010, 12:26 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Sakura_night_girl - 03-01-2010, 11:06 AM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Sakura_night_girl - 19-01-2010, 09:27 AM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 21-01-2010, 08:19 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Sakura_night_girl - 23-01-2010, 10:11 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Corina. - 24-01-2010, 06:30 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de Katyღ - 24-01-2010, 09:53 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxEllamanu] - de ellamanu - 09-02-2010, 07:55 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Corina. - 19-02-2010, 05:03 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Teki - 20-02-2010, 09:43 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Adri@n@ - 25-02-2010, 09:45 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Nywa - 17-03-2010, 07:01 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Vir - 17-03-2010, 08:27 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Teki - 17-03-2010, 09:05 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Lya - 20-03-2010, 08:13 AM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Corina. - 28-03-2010, 07:42 PM
RE: For you... [Naraku no hanaxManu] - de Adri@n@ - 31-03-2010, 05:09 PM