08-05-2010, 09:09 PM
Bau ! Da vin şi eu cu un reply după cinci secole. Oricum parte bună e că sunt prima :33 ( partea bună pentru mine ). Un capitol destul de romantic, i think. În mare, capitolul nu a fost cine ştie ce, ca să îţi atragă atenţia. Doar o acomodare a rozaliei în noul oraş respectiv noua casă.
La partea tehnică, ei binee nu am văzut greşeli de nici un fel atunci când am citit capitolul. Şi sincer dacă ai, mie lene să mă uit după ele T_T. Aşa păi pe mine m-a cam deranjat estetica. Semnele de punctuaţie sunt îngrămădite acolo cu cuvintele, şi se vede destul de urât. ( my opinion )
În rest nu am ce să îţi mai reproşez ^__^ oricum, în mare capitolul a fost simpatic. Btw, aştept următorul capitol, şi sper să se întâmple ceva ... mai interesant să zic. Chuu~
La partea tehnică, ei binee nu am văzut greşeli de nici un fel atunci când am citit capitolul. Şi sincer dacă ai, mie lene să mă uit după ele T_T. Aşa păi pe mine m-a cam deranjat estetica. Semnele de punctuaţie sunt îngrămădite acolo cu cuvintele, şi se vede destul de urât. ( my opinion )
În rest nu am ce să îţi mai reproşez ^__^ oricum, în mare capitolul a fost simpatic. Btw, aştept următorul capitol, şi sper să se întâmple ceva ... mai interesant să zic. Chuu~
![[Imagine: guitargirlsignature.png]](http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/guitargirlsignature.png)
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))