Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Flying Without Wings

#11
Multumesc tuturor pentru comentarii! Eram putin descurajata pentru ca nimeni nu si-a dat cu parerea la inceput. Oricum o sa incerc sa fac o continuare si mai buna. Probabil saptamana viitoare voi posta capitolul 5 :-? Sincer nu prea am inspiratie, dar sper sa reusesc :)) Va multumesc inca o data celor ce imi cititi povestea si va mai astept cu pareri, critici si sugestii.


Ja Ne! ~chuu~

#12
ai un mod de a descrie pueril. La inceput ai inundat cititorul cu o suta si una de descrieri despre personaje si m-ai ametit in asa hal incat pe parcursul povesti nu mi-am dat seama daca vorbesti despre Aly sau despre Sam. stai prost cu descrierea pentru ca nu exista. faci o insiruire de niste trasaturi, adaugi misterios c-am la fiecare descriere a unui baiat si mai adaugi ceva despre mediul inconjurator in care domina albul si frigul si punct si gata ai terminat cu descrierea. Este lipsit de esenta. Cand citesc aceasta poveste a ta ma lasa rece, este ca si cum as citi stirile despre vreme. Nu vreau sa fiu rea, dar aceasta este parerea mea.
Ideea nu este rea deloc, insa nici originala nu este pentru ca sunt o groaza de filme despre dans si fete timide, dar este draguta si chiar interesanta daca iti dai silinta mai mult pentru ca sunt sigura ca poti mai mult de atat.
O sa iti urmaresc povestea si evolutia.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Raven's wings: Legend adventures wolfkidgirl 1 2.069 30-10-2010, 11:04 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Raven's wings: Legend adventures wolfkidgirl 0 1.746 30-10-2010, 10:09 AM
Ultimul răspuns: wolfkidgirl
  Without her wings she's so small... .::Mariko Emina::. 1 3.046 06-01-2008, 10:58 PM
Ultimul răspuns: .::Mariko Emina::.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)