Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Flying Without Wings

#1
Capitolul 1


-Esti doar un copil!
-Daca incerc sa ma distrez asta nu inseamna ca sunt o pustoaica! Tu esti cea care vrea sa respecte mereu regulile! Tu esti cea care pierde toata distractia! In viata asta, pentru tine exista doar scoala si dans! Trezeste-te!
Parul roscat se increti de furie. Ochii caprui priveau inflacarati fiinta calma din fata. Stransoarea pumnilor ceda. Avea dreptate.
“Suntem gemene… De ce suntem atat de diferite?”
-Ai dreptate! Sunt o proasta!
O picatura fina se prelinse usor pe obrazul fetei. Isi sterese usor ochii cu maneca bluzei si zambi amar. Sora sa avea dreptate. Era o tocilara!
“Oare o sa ma schimb vreodata?”
Gandurile surorilor fura intrupte de catre un claxon. Cele doua isi luara geamantanele si pornira spre usa. Casa era mare, spatioasa. Peretii erau vopsiti in nuante pale de albastru si verde. Scarile erau din lemn masiv, la fel si usile. Cand au iesit afara un fior rece le-a strabatut corpul. Vantul le biciuia puternic chipul, iar albul ce pusese stapanire pe oras le dadea un sentiment de slabiciune. Isi luara la revedera de la parinti si se urcara in autobuzul ce avea sa le duca in cantonament. In interior era o harmalaie mare. Nici o persoana nu facea liniste, dar atmosfera era placuta.
Cele doua gemene se asezara pe ultimele doua scaune ramase libere, din spatele autobuzului. Era un drum lung si greu.
-Hei, Alyssa! Arati foarte bine! Esti mai frumoasa decat ultima data cand te-am vazut!
Roscata isi intoarse privirea spre baiatul ce ii facea ochi dulci. Zambi prieteneste apoi ii scoase limba. Acesta se ridica si se aseza langa ea incepand sa vorbeasca entuziasmat de cele ce s-au intamplat de cand nu s-au mai vazut. Era brunet cu ochii verzi, fermecatori. Avea un corp bine lucrat si un zambet seducator. Mainile puternice si abdomenul plat ii dadeau un aer misterios, contrastant cu privirea blanda si vesela.
-Samantha! De ce esti asa tacuta? S-a intamplat ceva?
Fata ce pana acum nu scoase niciun cuvant, rosti incet un “nu” si isi intoarse privirea spre pamant.
Desi erau surori gemene,Alyssa si Samantha erau total diferite. Nu le puteai confunda! Alyssa era vorbareata, sociabila si plina de viata. Ochii ei exprimau mereu bucurie si buzele ei formau mereu un zambet. Nu iubea regulile si cu orice ocazie le incalca. Samantha, pe de alta parte, era o fire tacuta, sensibila si timida. In ochi i se putea citi o anumita teama. Era genul de fata care statea mai mult cu nasul in carti si care nu stie ce inseamna cu adevarat sa traiesti. Singurul lucru ce il aveau in comun era faptul ca amandoua erau balerine si iubeau din tot sufletul ceea ce faceau.
Christian era ca un frate pentru ele. Tinea la amandoua, dar atractia fata de Alyssa il inebunea, si reusea cu greu sa se stapaneasca in momentele in care o vedea. Era un baiat atragator, poate chiar cel mai frumos din tot grupul de balet. Dansa foarte bine si cu o simpla privire putea fura inima oricui.

Soarele incepu sa dispara, in timp ce luna ii lua locul. Nuantele de rosu in acel abis alb iti dadeau fiori. Era un peisaj romantic si cutremurator. Dupa multe ore de mers, au ajuns intr-un loc de munte, unde frigul iti ajungea pana si in maduva oaselor. Toti balerinii isi luara bagajele si se indreptara spre camerele unde erau cazati.
Alyssa, sprintena precum o vrabiuta, se rezema cu o mana pe usa, cercetand cu privirea camera. Era destul de mare. Saisprezece paturi, toate cu acelasi tip de lenjerie: portocalie cu patratele verzi,nimic special. Samantha aparu si ea, oftand la vederea paturilor. Fiind mai rezervata, nu ii placea sa stea in camera cu atat de multe persoane.
Gemenele desfacura bagajele si se trantira in pat. Dupa aproape jumatate de ora, in camera mai intrara inca cinci fete.
-Buna! Hei, stiti cumva cand trebuie sa ne intalnim cu doamna Adams? Intreba cu zambetul pe buze una din gemene.
-Cam in zece minute. Ne-a spus sa ne instalam repede, dupa care sa ne intalnim in Sala 4.
Vocea se auzi dinspre usa. In camera intra o adolescent blonda cu parul pana la umeri si ochii turcoaz. Avea o voce cristalnia si dulce. Pielea alba scotea in evident buzele rosii precum sangele si nasul carn, dragalas. Avea un corp firav, delicat , dar nu foarte feminine. Pentru varsta ei nu avea forme bine conturate. Lasa bagajul in mijlocul camerei si sari in bratele Alyssei, dupa care o salute si pe Samantha ezitand.
-Sophie! Cat ai crescut! Esti mai inalta decat mine! Mi-a fost atat de dor de tine!
-Si mie de tine Aly! Cat de mult ma bucur sa va vad! Pe…amandoua. spuse cu un zambet fortat blondina.
Gemenele se imbracara pentru a merge in Sala 4. Deoarece nu trebuiau sa treaca pe afara pentru a ajunge la destinatie, se puteau imbraca mai lejer. Samantha isi puse un tricou destul de larg, care ii ascundea formele frumoase si bine conturate, si o pereche de pantaloni negri nici ei foarte mulati.Sora ei purta o bluza vaporoasa, de un albastru deschis precum cerul in cea mai senina zi de vara. Rochia avea un decolteu destul de generos, roscata netemandu-se sa isi arate formele feminine. Cele trei adolescente pornira spre incaperea unde se adunasera toti balerinii.
Cand intrara in sala, fetele au fost intampinate de fratele Sophiei, Lucas. Se duse la sora lui si ii sopti ceva la ureche. Alyssa il privi din cap pana in picioare. Nu il mai vazuse de un an intreg, timp in care se maturizase si arata impecabil. Blond, ochi caprui cu o usoara umbra de verde, un corp bine lucrat, altletic, privire misterioasa, zambet ucigator,intr-un cuvant: Lucas.
“Arata chiar bine…”
Schita un zambet. Gandurile ii fura intrerupte de o voce ascutita. Era doamna Adams. Era o femeie mica de statura, dar vocea ei facea cat zece.
-Bine ati venit la Lotul National de Balet! In primul rand vreau sa va urez success, desi nu cred ca veti avea nevoie datorita faptului ca nu se vor face atat de multe ore din pricina vremii. Oricum, sper sa nu fiti dezamagiti de acest lucru! In aceste doua saptamani se vor face doar doua ore dimineata. Restul zilei veti fi liberi, dar cine doreste sa se antreneze pe intuneric datorita faptului ca nu avem lumina seara din cauza vremii, este bine venit. Acum va puteti duce in camera, sa va instalati si sa va odihniti. Saptamanile acestea veti face ore cu mine, asa ca trebuie sa fiti in forma maxima! Puteti pleca!
Toata lumea cu exceptia Alyssei, Samanthei, Sophiei, lui Lucas si lui Christian se napustira pe usa. Doar ei cinci mai ramasesera cateva minute, dupa care plecasera in camera.
Afara nu mai era nici o lumina, cat de mica. Luna era acoperita de nori, iar stelele parca erau prea timide sa iasa de sub patura groasa.

“00:00”

“Ma iubeste cineva”

Schita un zambet dulce, dar si amar, Samantha. Era constienta ca daca se va mai ascunde, nu o va iubi nimeni. Va ramane singura, precum o pasare cu aripile taiate. Are 17 ani si nu a avut decat un prieten care a inselat-o cu cea mai buna prietena. De atunci a devenit mult mai inchisa, mai tacuta si mai inhibata. Uneori isi dorea sa fie ca Aly. Sa fie mereu vesela, fara sa o intereseze de alte persoane, cu multi prieteni, si mereu in centrul atentiei. Pe Aly mereu o iubea cineva. Si chiar daca erau gemene, baietii s-au simtit mereu atrasi mai mult de ea. Samantha era ca o umbra. O umbra pe care nimeni nu o scoatea la lumina. O umbra care nu a auzit niciodata cuvintele “Te iubesc” .
Aly intra in camera impreuna cu Sophie. Radeau si vorbeau neincetat. Baietii jucau adevar sau provocare si le-au invitat si pe ele. Se distrau. Ele, ei, mereu se distrau…
“Pe mine nu m-au invitat niciodata… Ma intreb… Cum e sa fii mereu intr-un grup de prieteni? As putea sa o rog pe Aly sa ma integreze si pe mine in acel grup, dar… Imi e rusine… Pana si de sora mea geamana imi e rusine.”
In camera intra Christian. Avea o expresie serioasa.
“Nu cred ca mai pot sa rezist! Trupul ei ma inebuneste… Imi pare rau daca te vei supara pe mine Aly, dar un sarut nu strica nimanui. “
Se aseza in pat, o lua de mana, si o saruta pasional, ca si cum ar fi vrut sa o devoreze. Stia ca nu va mai avea alta sansa. Din alt colt al camerei auzi o voce cunoscuta. Parca era vocea ei…
-E provocare sau pe bune? Chris chiar e indragostit de Samantha?
Cand auzi numele “Samantha”, ochii i se marira. Opri sarutul, slabind stransoarea. Ii privi ochii fiintei fragile ce statea in fata lui. Avea ochii inlacrimati si buzele ii tremurau. Suvitele roscate ii acopereau fata. O lacrima i se prelinse pe obrazul fin.

-Imi pare…

“Nu!”



http://i273.photobucket.com/albums/jj234...iru/16.jpg - Gemenele

Sper sa va placa! :D

Ja Ne!

#2
woooww!!Minunat!!Sunt noua nu sunt cu experienta..si eu sunt la primul capitol pe care l-am facut azi..Al tau suna foartee binee!!Ai folosit adjective..si descrierea este foarte frumoasa!!Capitolul este destul de mare..fata de al meu...(eu nu am rabdare)!!Cred ca esti noua daca ai doar un capitol..dar te pricepi!!Bravoo!!Tin-o tot asa!!
Ps:Poate vrei sa-mi lasi si mie un coment..daca citesticapitolul meu nu te vei plictisi ca e fffoarte mic.Pupp

#3
Capitolul 2



-Imi pare…

“Nu!”



Toti ramasesera muti, inmarmuriti. Nimeni nu mai radea. Il lovise. Picaturile mici, precum niste perle, se rosogoleau usor pe fata fina, ajungand pana la buzele acum rosii. Roscata se ridica in picioare. Tremura. Strangea din pumni si incerca sa se controleze. Fugi. Trecea pe langa toti, incercand sa ignore acele voci intrebatoare, acele rasete, totul.
„Sunt o lasa… Pentru numele lui Dumnezeu…In ce hal am ajuns. Acum sunt si subiect de barfa. Am actionat gresit. Aly pe langa faptul ca ar fi raspuns la sarut, iar fi ras si in fata…Dar eu…Nu! Vreau sa fiu mereu in umbra, mereu luata in ras, mereu batjocorita. Cat de proasta sunt.”


*


-Gata! Liniste! Chris… Ce-a fost in capul tau? Stii bine cat e de sensibila… M-ai dezamagit. Si o sa-ti ceri scuze, altfel nu stiu de ce sunt in stare. Iar voi… Nu va mai hliziti atat. Sa nu uitati ca Sammy e sora mea.
Iesi din camera ca o furtuna. O cauta peste tot, dar nici urma de Samantha. Intr-un fel regreta. Pana si ea o considera o ciudata, dar niciodata nu a uitat ca totusi erau surori. Se simtea vinovata. Niciodata nu a incercat sa o transforme pe geamana ei intr-o fata sociabila. A fost prea egoista. Dupa doua ore de cautari, se lasa pagubasa. Statea afara, in mijlocul viscolului, ea fiind imbracata doar intr-o pereche de pantaloni lungi si un tricou. Parul rosu era ca o pata de culoare peste intregul alb. Auzi niste voci. Era doamna Adams care vroia sa verifice daca toata lumea doarmea. Balerina se uita speriata in stanga si in dreapta, incercand sa gaseasca un loc in care sa se acunda.
„Perfect! Daca ma prinde la ora asta afara s-a zis cu mine… Femeia asta e in stare sa ma trimita acasa… Ce ma fac? Of, Doamne…”
Deodata, exact in momentul in care credea ca totul e pierut, un brat puternic a tars-o dupa el. Fata alerga, dar din cauza intunericului, nu isi dadea seama cine e salvatorul ei. S-au oprit in spatele unui copac imens, care le putea tine ca adapost. Roscata si-a ridicat incet privirea, parca din cauza genelor lungi si grele. Ochii caprui ii priveau pe ai lui. Acum erau in intregime verzi. Incerca sa spuna ceva, dar buzele trandafirii i-au fost oprite de aceiasi mana care a adus-o pana acolo. Doamna Adams si alti doi profesori erau foarte aproape de cei doi. Respirau incet. Antrenorii s-au indepartat, dar inca erau afara, ceea ce insemna ca cei doi adolescenti mai trebuiau sa astepte in frig.
„Ce frig e… Hai Lucas! Nu vezi cat sunt de rece? Da-mi bluza ta ca nu mori…Doamne cat de inceti la minte si cat de badarani pot fi baietii…”
-Tremuri… ii sopti blondul la ureche.
In momentul in care ii simti respiratia, Alyssa se infiora, si inchise ochii. Dupa cateva minute de visare, se dezmetici si raspunse:
-Normal! Nu vezi cum sunt imbracata? Imi e frig.
„Da-mi bluza ta! Te rog, da-mi bluza!”
Lucas isi incolaci bratele in jurul corpului ei firav. Isi rezema capul de umarul ei, iar buzele ii luasera forma unui zambet smecher.
-Hai lasa-ma… Era de ajuns doar sa-mi dai bluza… Am mai cunoscut baieti ca tine, deci nu iti cad prea usor in plasa… Tu, bad boy-ul… Nu sunt proasta! Da-mi drumul!
-Frumos micuto… Esti desteapta. Te-am subestimat. Adevarul e ca… Ma inebuneste corpul tau, dar… Poate am mai mult noroc la Sammy. Pana la urma aratati la fel si ea e mult mai usor de cucerit tinand cont ca tanjeste sa aiba parte de afectiune…
-Sa nu indraznesti sa-ti bati joc de ea! Lucas, iti jur ca daca o faci sa sufere…
-Ce-o sa-mi faci? Ii facu blndul cu ochiul, dupa care pleca.
Vocile profesorilor nu se mai auzeau de minute bune. Roscata se ridica incet si se indrepta spre camera ei. Cand trecu pe langa camera baietilor, il vazu pe Christian, tinandu-si capul intre palme. Era agitat, si avea si motiv. Adolescenta trecu nepasatoare si cand deschise usa la camera ei, mare ii fu surpriza, cand il vazu pe blond sarutandu-se foarte pasional cu o bruneta, care presupuse Alyssa ca era noua deoarece nu o mai vazuze la lot-uri.
„Hn! Se pare ca baiatul asta nu pierde timpul!”
-Gata! Spectacolul s-a terminat. Mai terminati cu linsul ca vreau sa dorm! Lucas pleaca de aici, si tu fetito baga-te in pat mai repede.
-Ei na! Si ma rog cine spune asta? Raspunse bruneta ridicand din spranceana.

#4
Acest capitol este cam scurt si cam lipsit de inspiratie. Imi cer scuze. Eh, oricum nu lasa nimeni vreun comentariu deci... Daca cititi va rog sa lasati reply. Macar sa stiu cu ce gresesc... Lectura placuta!





Capitolul 3


-Gata! Spectacolul s-a terminat. Mai terminati cu linsul ca vreau sa dorm! Lucas pleaca de aici, si tu fetito baga-te in pat mai repede.
-Ei na! Si ma rog cine spune asta? Raspunse bruneta ridicand din spranceana.
Roscata schita un zambet. Intr-o secunda isi infipse mana in frumoasa podoaba capilara a brunetei:
-Uite ce e papusa… Tu mie nu-mi vorbesti asa clar? Daca esti una din parasutele cu care umbla Lucas, putin imi pasa! Dar nu va lingeti aici cand eu incerc sa ma relaxez, clar?
Adolescenta incerca sa riposteze, dar nu avu succes. Blondul zambi satisfacut, dupa care iesi din camera cu mainile in buzunar.


*



Soarele palid isi facu aparitia pe cer. Viscolul inca era puternic, iar zapada deja ajunsese la aproape un metru. Toti adolescentii erau acum in Sala 2, asteptand-o pe doamna Adams. Alyssa statea pe podeaua rece, tinandu-se cu ambele maini de parul rosu, acum prins intr-o coada pentru a nu o deranja la antrenament. Ochii caprui priveau ingrijorati spre usa de la intrare. Samantha nu venise. Langa adolescenta aparu Sophie si o trse spre ea, pentru a o ridica de jos.
-Stai linistita... O sa ii spunem profei ca-i bolnava... O sa ne creada! spuse blonda zambind.



*


-Si sus! Unu, doi, unu doi. Pirueta si... Stop! Bravo... A fost destul de bine. Gata pentru astazi, dar inainte sa plecati vreau sa va spun ca maine vor veni niste dansatori noi. Nu fac balet, fac...Hmm... Hip-hop... Sau asa ceva... In fine, vor face si lectii de balet impreuna cu noi. Vreau sa-i primiti bine si sa-i invatati ce inseamna cu adevarat sa fii dansator: disciplina si respect! O zi buna in continuare!
Un val de chicote aparu in sala. Numai disciplinati nu erau ei...
Dupa ce s-au schimbat, toti s-au grabit sa ajunga in dormitoare sau la dusuri. Din pacate, pentru acest lucru trebuiau sa treaca pe afara, unde totul era alb si rece. La cincizeci de metri de grupul de balerini, statea o fata fragila. Era subtire imbracata si frigul ii strabatea tot corpul. Statea aproape paralizata privindu-i. Parul rosu era precum o pata de sange in mijlocul acelui desert alb.


*


Se strangeau in brate cum n-au facut-o de cand s-au nascut.
-Imi pare rau, Sammy! Nu ti-am acordat atentia de care aveai nevoie... Esti sora mea si ar fi trebuit sa fiu mereu langa tine... Imi pare rau!
Lacrimi marunte se prelinsera pe obrajii Samanthei. O iertase deja. Pana la urma, nu era vina ei...


*


Stateau in camera, radeau si vorbeau.
-Vreau sa ma vopsesc! O sa vorbesc cu doamna Adams sa-mi faca rost de vopsea... Numai pot astepta doua saptamani. Vreau sa ma fac satena! Spuse blonda sarind din pat.
Gemenele incepura sa rada, pana cand in camera aparu Lucas. Trecu pe langa cele trei si se duse la bruneta, luand-o in brate si sarutand-o. Alyssa isi dadu ochii peste cap. O deranja cand ii vedea pe cei doi atat de apropiati. Aflase ca numele brunetei era Maria si se mutase din Spania. Se spunea ca e o dansatoare foarte buna, care ar putea fi Pima-Balerina a Americii.
„Doar vorbe goale...”
-Lucas, fratioare, nu te supara dar... Ma cam enervezi cand iti dai limbi cu tipa asta si numai bagi lumea in seama... Serios acum. Ma mir cum de nu ti-o tragi cu ea in fata noastra...
Blondul zâmbi, o lua pe bruneta de mana si se indrepta spre iesirea din camera. Cand a ajuns la uşa, se intoarse si se uita fix in ochii Alyssei, chiar daca nu ea ii facu morala:
-Mda... Fara nicio grija. O sa mi-o trag cu ea in alta camera. Spuse satisfacut baiatul.
Iesi din camera, iar in urma lui roscata turba de furie. O detesta pe Maria, pentru simplul motiv ca il saruta, ca il mangaia. Cu toate acestea, Aly nega cu toata fiinta ei faptul ca simtea ceva pentru Lucas.
„Il detest!”




*


Samantha statea intinsa pe patul moale, cu ochii inchisi. Se gandea la ce s-a intamplat atunci, cand Chris a sarutat-o. Nu a mai vorbit cu el din acel moment... Poate ca si lui, la fel ca ei, ii era rusine. Corpul i se incalzise doar la amintirea acelui moment.
„ Ni s-au unit buzele... Of... Doamne trebuie sa-mi revin. Nu trebuie sa ma gandesc la Chris... Si-a batut joc de mine.”
Brunetul o privea din pragul usii pe fiinta fragila. Parul rosu acoperea perna, iar picioarele zvelta stateau relaxate pe marginea patului. Se indrepta pe ea, incet, incercand sa nu o trezeasca. Se aseza langa ea, si ii lua mana intre palmele sale, ducand-o la buze si sarutand-o. Roscata deschise ochii usor, dar fu socata cand il vazu pe adolescent. Se ridica si il privi. Steateau unul in fata celuilalt, niciunul dintre ei nespunand nimic. Stateau si se priveau.
-Imi pare rau, Sammy. Nu am vrut niciodata sa te fac sa suferi... Chiar tin la tine. Esti ca o sora mai mica. Am crezut ca erai Aly, iar sentimentele mele pentru ea... Ei bine exista, chiar daca stiu ca niciodata nu o sa ma accepte... Deci, ramanem prieteni?
-Da... Prieteni... Doar prieteni. Spuse roscata fara vlaga.
„Dar as fi vrut mai mult decat atat... Chris... Chiar simt ceva pentru tine... As face orice doar sa te mai simt o data langa mine!”




well... Va rog sa comentati fic-ul. Stiu ca nu e prea bn, dar... Chiar vreau sa ma perfectionez.

#5
Heiiaa >:D< Mi-am invins leneaa si ti-am lasat comm :X Deci imi place mult . Chiar imi parea rau ca Chris a sarutat-o pe Samm din gresela:( adica ar fii super ca ei doi sa fie aja impruna . Imi plac cele doua surori se asemana fizic dar nu si pshic , emotionala bla bla bla . Mai cred ca Alyss simte o atractie mai puternica fata de Lucas , ceea ce ma face sa imi plac mai mult fic-u asta . Si am impresia ca se va intampla ceva cu dansatorii aia care vor veni >:).
Oricum in concluzie imi place cum povestesti , descri. Imi plac dialogurile :X si actiunea nui grabita . Imi place titulu serios:D


P.S: Ast. next-u :> ! Bafta sii spor la treaba !:* Te pup :>
_________________________________________________________________________________________________

[center][Imagine: 51R4F87RSFL.jpg][Imagine: Him-Razorblade_Romance-Frontal.jpg][/center]

[center]~There's a stain on my hand and it's red
Oh my god am I losing it
I can't help what I've done or I said
It's the buttons I push when he says~


~We are so young
our lives have just begun
but already we're considering
escape from this world~
[/center]

[center]~Adu-ti aminte de primele cuvinte
Invatate in doi, uitate apoi
De juraminte si primele instincte
Dezlegate de noi, pierdute in noroi~
[/center]



[center]-Love - BFMV , H.I.M , L.P , Evanescense, VDV,-Rock Hard and Metal:X I can not live without it :([/center]


[center]Mother Fuckers >:) [/center]
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#6
Heya(*.*)


Am ajuns si p`aci...

Deci...felicitari sincere pentru fic...este foarte original,100%

O sa spun in general,ca mor daca scriu aici incontinuu...

Imi place forte mult atitudinea celor doua personaje principale,Aly si Sammy...gemene fiind,este logic ca nu seamana la personalitate,cam asa sunt gemenii;)...
Alyssa-vorbareata si pusa mereu pe distractie-ii se potriveste numele...vrea mereu sa obtina ce`si doreste cu ardoare si nu se da batuta-i`ai conturat foarte bine personalitatea:bv:
Samantha-timida si singuratica...opusul Alyssei,este mereu in umbra si afectata de tot ce ii se intampla bine surori sale...I`ai pus un nume perfect,Samantha-nume de tocilara...ii se potriveste de minune
Celelalte pesonaje nu sunt descrise foarte mult,dar tin sa`ti spun ca`mi place Chris:X

Descrierea-ai avut si imi place... este bine,dar incearca sa descrii si sentimentele traite
Naratiunea-este buna...narezi la persoana a III-a,deci o sa`ti fie mai greu sa exprimi emotiile,probabil si de`aia nu ai facut`o asa de bine
Actiunea-la inceput a fost in regula,decurgea usor fara intreruperi..apoi brusc ai accelerat`o si s`a dus in Spania...cel putin in al 3-lea capitol,actiunea a fost varza...ti`a fost sila sa scrii si ai lasat cate 4 spatii si o steluta intre ele pentru...?A da...pentru a avea peste 40 de randuri...puteai sa faci pur si simplu actiunea mai scurta,sau te straduiai mai mult,nu o accelerai in felul asta...adica ba era langa copac,apoi intr-o fractiune de secunda era in camera,apoi doarme,iar apoi vine Chris si`si cere iertare...scz dar ti`ai batut joc de capitolul asta-asta nu mi`a placut...

O idee despre fic...imi place pentru ca este original:bv:

Am vazut si cateva greseli de tastare:
evident-evidenta trebuia
feminine-feminin
zvelta-zvelte

Cam atat...mai vazusem una,dar nu o mai gasesc...

Titlul:pot spune este special...am citit ficul nu pentru ca era cine stie ce atractiv titlul,ci pentru ca eram curioasa...nimic mai mult...trebuia sa gasesti unul mai captivant;)

Gata...am terminat de comentat...te astept si pe la mine...

Astept nextu` repede,iar daca te`a deranjat cu ceva com-ul meu da`mi un PM

Ja ne` si multa inspiratie:*

#7
Lovely Smiley multumesc mult pentru parere :D
Zăpă : iti multumesc sincer pentru parere si o sa incerc sa tin cont de sfaturile tale. Stiu ca ultimul capitol a fost cam plictisitor si prost scris, dar sper sa iti placa mai mult urmatoarele... In curand voi intra in actiune :)) si sper sa va placa. Aaa... Ti-am urmai sfatul si am schimbat titlul :)

Am venit si cu al patrulea capitol. Sper de data asta sa am mai multi cititori. Well... Lectura placuta!





Capitolul 4




Dimineață. Soarele palid încerca să-și facă loc printer norii plumburii, grei. Gerul se mai potolise, însă zăpada încă domnea pe îmtreg pământul. O clădire impunătoare stătea în mijlocul acelui alb infinit. Liniște. Nici măcar autobuzul ce încerca să-și croiască drum prin nămeți nu reușea să distrugă tăcerea ce se așternu acolo.


Fetele erau deja în picioare. Nu știau la cât începe antrenamentul, dar erau sigure de un lucru: niște băieți draguți puteau să-și facă apariția din clipă în clipă. Alyssa își lăsă părul ondulat liber, prinzându-l doar cu o mică clamă la spate. Purta o fustă scurtă neagră și un maieu roz, cu un decolteu adânc. Iși puse o pereche de poante* negre și le privi pe colegele ei de cameră. Samantha încerca din răsputeri să își facă părul des să stea într-un coc micuț, delicat. Era îmbrăcată într-un body albastru și o pereche de dresuri albe. Se ridică de pe patul moale și porni împreună cu celelalte balerine spre sala de antrenamente. O cameră mare, cu parchetul lucios și luminile puternice. În partea stângă erau două vestiare, iar în partea dreaptă o scenă roșie, nu foarte mare.
-Cine e bărbatul de lângă doamna Adams? întrebă Sophie curioasă.
Un domn cam de patruzeci de ani, îmbrăcat într-un costum albastru cu niște dungulițe discrete, stătea pe unul din scaunele de pe scenă. Avea o privire prietenoasă, dar și impunătoare. Samantha îl privi. Un bărbat misterios și carismatic. Pe lângă el, doamnei Adams îi pierea atitudinea superioară. În scurt timp, în sala de antrenamente au intrat și băieții. Aveau fețele obosite, iar unii dintre ei nici măcar nu se pieptănaseră. Sprăncenele coordonatoarei grupului de balerini s-au împreunat. Dorea să facă o imagine bună celor de la hip-hop. Dorea să le dea un exemplu de disciplină și ordine. S-a ridicat. Dorea să spună ceva, dar și-a înghițit cuvintele cand în încăpere a intrat un grup de dansatori pe care nu îi cunoștea. Ochii i s-au marit: haine largi, zâmbete sincere, gumă de mestecat. Așa ceva e de neacceptat! L-a privit pe bărbatul din dreapta ei. Zâmbea. A pufnit furioasă. Nu erau elevii ei. Nu avea niciun drept asupra lor...
-Bună dimineața! După cum ați observat, o să vi se alăture acești dansatori. A mai rămas o săptămână și jumătate, iar eu mă aștept să le dați un exemplu bun viitorilor voștri prieteni. Acum... Am căzut de acord să vă împărțim în perechi, pentru a va acomoda mai ușor. Așa... Să vedem. Domnule Roberson, aveți vreo sugestie?
Bărbatul se ridică. Costumul se mula perfect pe corpul bine făcut, plin de mușchi. Își trecu mâna prin părul ușor cărunt și a privit fix spre adolescenții din sală.
-Alegeți-vă singuri câte un partener! Până mâine seară va trebui să faceți o coregrafie pe ce stil de dans doriți. Succes!
Avea o foce frumoasă, autoritară. Femeia subțirică încercă să mai spună ceva, dar în sală deja se facu gălăgie. Maria se apopie de Lucas. Îl prinse ușor de mână, zâmbindu-i. Un zâmbet incocent, dar totuși atât de pervers. Erau prea puțini dansatori de hip-hop, așa că Maria se gândi să fie parteneră cu Lucas, doar pentru a-i vedea privirea furioasă Alyssei.
Samantha se așeză pe podea. O dureau picioarele și știa că nu avea de ce să se agite. Era aproape sigură că nu va găsi partener.
„E atât de greu... Pe mine nimeni nu mă invită niciodată. Of... Ar fi trebuit deja să mă obișnuiesc. Te rog Sammy nu plânge! Nu acum, nu aici! Nu plânge...”
-Copilu’... S-a întâmplat ceva? Ce-i cu fațuca asta?
Capul Samanthei se ridică. Ochii căprui începură să strălucească.
„Ce frumoasă e... E perfectă! Mai frumoasă chiar decât Aly...”
Încă o privea, dar nu spunea nimic. Era atentă la toate detaliile. Părul șaten, șuvițat, îi încadra frumos fața albă. Avea o umbră de asiatică pe chip, lucru ce îi dădea un aspect angelic. Ochii căprui, aproape verzi erau conturați de genele lungi și dese, iar buzele roz schițau un zâmbet larg, fermecător. Purta o pereche de pantaloni de camuflaj, la care avea atasat un lanț argintiu și un maieu alb, strâns într-o parte, pentru a i se vedea abdomenul parcă desenat. Sprâncenele i se ridicară.
-Scuză-mă... Ai pațit ceva? Vorbește!
O voce cristalină, ca de înger. Samantha își scutură puțin capul. Nu trebuia să se mai holbeze la adolescenta care acum se așeză pe parchet, lângă ea.
-Nu... Scuze! Nu am pațit nimic, doar că... Nu cred că voi găsi partener. Sunt cam invizibilă pe aici...
Șatena începu să râdă. O privi amuzată.
-Prostuțo... Îți fac eu rost de un partener. Chiar cel mai frumos din trupă. Crede-mă sunt chiar mulți... Eu sunt singura fată! Hei, Will! Ți-am găsit o parteneră!
Șatena a strigat cât a putut de tare. În acel moment, se făcuse liniște în sală. Adolescenta a zâmbit, iar lângă ea a apărut un băiat șaten închis, cu niște ochi verzi stălucitori. Purta o pereche de pantaloni largi, negri, și un maieu alb, mulat. Mușchii îi pulsau, iar pătrățelele abdomenului se vedeau chiar și prin maieu. Arăta ca un prinț.
-Îmi pare rău, Anna! Mi-am găsit deja parteneră. Seamănă foarte bine cu ea, doar ca e mult mai senzuală... Știi cât de mult imi place asta.
Spuse băiatul schițând un zâmbet pervers, lăsându-și dinții albi la vedere.
„Alyssa... Cât de fraieră am putut să fiu! Doar nu credeam că o fumusețe ca el s-ar uita la mine și nu la ea... Ba credeam. Sunt o naivă... Se pare că voi dansa singură... Nimic nou! Deci o cheamă Anna. I se potrivește numele. Când spun Anna, mă gândesc la eleganță, iar ea pare atât de nobilă...”
Adolescenta se întristă. Dar sentimentul îi dispăru când îl văzu pe Chris apropiindu-se de ele.
-Anna, nu? Eu-s Chris. Ce zici? Parteneri?
Șatena zâmbi și dădu aprobator din cap. Se îndreptară amândoi spre una din oglinzi, lăsând-o pe Samantha singură. Roșcata zâmbi. Un zâmbet amar, în care punea atâtea sentimente, atâtea trăiri. Simțea cum inima îi este împărțită în două jumătați. Se simțea singură, neputincioasă. Era ca și cum ar fi căzut într-o prăpastie, și era înconjurată de negru. Era făra scăpare. Simțea cum se sufocă. Lacrimile nu mai puteau fi stăpânite. Deja... Plângea.
„Vreau acasă...”


O bubuitură puternică se auzi în sală. Liniște. Atmosfera devenise atât de apăsătoare încât parcă totul se mișca cu încetinitorul. Un țipăt de durere străpunse acea liniște puternică. Căzuse. Gemenele alergau speriate spre silueta ce acum era întinsă pe podeaua rece, gemând.
-Sophie! Te simți bine? Poți să mergi?
Blonda dădu negativ din cap. Simțea o durere sfășietoare în glezna dreaptă. Zămbi fals, încercând să nu-i îngrijoreze pe prietenii ei. Lucas se așeză lângă ea, mângâindu-i părul. Se pare că avea totuși puțin suflet. O luă în brațe pe blondă și ieși cu ea din sală.
-Cred că am nevoie de o parteneră nouă...
Roșcat, cu ochii albaștri, misterioși. Era înalt și bine făcut, la fel ca toți ceilalți dansatori din trupa de hip-hop. Anna alergă spre el. Se ridică pe vârfuri și îi șopti ceva. Schiță un zâmbet și plecă. Părea atât de inocentă și de simplă. Era într-adevar un copil. Roșcatul se îndreptă spre Sammy cu un zâmbet carismatic. Întinse mâna.
-Jacob.
Ezită câteva secunde. Prezența lui îi dădea fiori.
-...S-Samantha...


*poante= incaltamintea balerinelor

#8
POC!Am picat din Ceruri ca sa iti citesc ficul,pardon opera.Imi place,chear imi place.Imi place cum descrii sentimentele personajelor.Sa inteleg ca Samantha este mereu data la o parte,ignorata etc.Nimeni nu o iubeste si toate cele.Trist.Pe de o parte Alyssa pare sa aiba o viata destul de roz.Eu cand am citit cum se uita la Anna am crezut ca o sa devina pe invers Samantha,chear m-am speriat.Acum ce sa-ti mai povestesc?Mi se pare ca lumea este nedreapta,si asa si ste, nu mi se pare mie.Sper ca nu o va insela si Jacob .Deci,sper sa pui cat mai repede capitolul 5 pentru ca este foarte interesant.


[Imagine: bloody62.jpg]

#9
Well am trecut si eu un pic pe aici si pot spune ca iti ador ficul, este superb:X:X Imi place foarte mult cum le-ai descris sentimentele celor doua gemene.Si imi place foarte mult de Sammy chiar daca este mai timida sunt sigura ca in curand va intelege ca e mai bine pentru ea daca trecea peste timiditate si va fi mai deschisa(cel putin asa sper:D:P) .Pai ce sa mai zic eu....spor in continuare la scris si astept next-ul
Kiss
Cant la la la cand ma simt bine
Cant la la la cand vreau sa fiu cu tine
Cant la la la imi place sa ma prostesc
Cant la la la cand vreau sa ma inveselesc!!

http://th04.deviantart.com/fs12/300W/i/2...arriku.jpg

#10
hey! ti-am citit ficul si am observat ca nu ai mai pus o continuare de ceva timp. sper ca nu o sa renunti la el. imi place ideea cu gemenele, sper ca Sammy sa scape de timiditate chiar daca e sweet asa cum e. ar fi dragut daca Alyssa ar ajuta-o sa se schimbe si sa ii acorde putin mai multa atentie doar e sora ei.cam atat am avut de zis sper ca vei pune o continuare cat mai curand.

bye bye



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Raven's wings: Legend adventures wolfkidgirl 1 2.069 30-10-2010, 11:04 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Raven's wings: Legend adventures wolfkidgirl 0 1.747 30-10-2010, 10:09 AM
Ultimul răspuns: wolfkidgirl
  Without her wings she's so small... .::Mariko Emina::. 1 3.047 06-01-2008, 10:58 PM
Ultimul răspuns: .::Mariko Emina::.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)