Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Flyff: Fly for fun

#1
Flyff online... Free online mmorpg (i think...)

well... a declansat o intreaga miscare... u can find them on youtube, on DeviantArt, on myspace... si cine mai stie pe unde...

Ce are nou? E absolutamente PRIMUL joc online in care poti zbura... orice a mai aparut intre timp e inspirat de Flyff...

Ce are bun? 1------>4--------->8 clase... pana la lvl 15 toti sunt vagrants... apoi obligatoriu aleg intre: mage, mercenary, assist si acrobat... pana la lvl 60 unde, in functie de ce-au ales la lvl 15 devin:

mage -------> psykeeper
mage ------->elementer

mercenary ------>blade
mercenary ------>knight

assist ------>billposter
assist -----> ringmaster

acrobat -----> jester
acrobat ----->ranger

fiecare clasa are specificul ei si pe tot parcursul clasei intermediare (din cele 4) pers se antreneaza pt cea de-a doua slujba...

Monstrii sunt diversi, questuri cat cuprinde, haz samd... personajele pot fi personalizate de la bun inceput, personalizarile mai pretentioase fiind cele care se platesc (si oamenii trebuie sa traiasca, nu?)

some screenies now (scz ca st asa de succinta, dar mi s-a sters post-ul anterior si asta e ca o sinteza... ca nu mai am rabdare)

http://img401.imageshack.us/img401/6440/35939340io1.jpg (un mic mercenar care aoe-ste... adica se bate cu mai multi monstruleti deodata...)

http://img146.imageshack.us/img146/5232/...002tn4.png (just fun 10)

http://img528.imageshack.us/img528/6896/...022yl1.png

http://img206.imageshack.us/img206/8986/...010rh5.png

http://img444.imageshack.us/img444/1945/...061gt6.png (alt exemplu de aoe)

http://img229.imageshack.us/img229/3959/...062vw4.png (having fun again)

http://img216.imageshack.us/img216/1472/...ingsf4.png

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...f00144.jpg (incercam sa fac o poza)

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...f00129.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...f00161.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...f00056.jpg (colaborare intre asistenti 71

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...equeen.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...dansam.jpg (freestylin' 10)

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...Seybat.jpg

outfits (some of them)
http://i264.photobucket.com/albums/ii177...tchout.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...tesuit.jpg

http://i264.photobucket.com/albums/ii177...eirdrm.jpg

videoclipuri (altele decat pe youtube)

http://flyff.gpotato.com/?m=download&a=movies

si alte informatii...

http://flyff.gpotato.com/
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#2
Well,for a rpg fan like me,this game is a blessing.Plus ca de la un moment dat poate cauza ceva dependenta(bine,ma contrazic,nu putina,ceva mai multa...).Dupa cum a spus si Java mai sus,este primul joc in care chiar poti zbura(pe matura sau pe placa,iar aceste ustensile sunt cu atat mai rapide cu cat levelul personajului este mai mare,evident).
Si acum,continuarea "prezentarii":
Jocul se desfasoara pe trei continente virtuale principale:Flaris(unde incepe fiecare character ca si vagrant),Saint Morining si Darkon,cel din urma fiind impartit in Darkon 1.2 si Darkon 3(the best of the best).Bine ca mai sunt si tinuturile din nord,trecute pe harta cu unknown si "The Garden of Rhisis",o insula undeva langa Saint Morning,pe care nu poti ajunge decat in zbor.
Si acum monstrii.Evident,si acestia sunt impartiti pe leveluri,cei de pe Flaris fiind in general cei mai slabi,de aici pornind fiecare.Siiiiiii........eram foarte pornita sa insir toti monstrii,dar mi-a pierit cheful.
Ca sa puteti juca Flyff,in primul trebuie descarcat jocul(gratis),apoi sa te inregistrezi(again for free)and log in the game and play 'till your eyes start "jumping".Jocul are mai multe grupe servere(cam 6 7) a cate 4 servere.Pe fiecare grup un user poate avea trei personaje,dar cu personajul de pe lawolf(exemplu)nu poti sa joci decat pe servere lawolf,nu si pe mia(again example).
I'm pretty bored right now,so check it out.Eu am dat "sfara in tara" si am "convertit" cateva cunostinte *smirk*.
Anyway,nu sunt obsedata de joc,doar imi place mult(mai mult decat mult) si ma joc pentru a ma relaxa.E destul de haios sa vezi ce se intampla pe acolo.
Cya

p.s.:Levelul maxim e 120 cu 99.99 % experienta(shit,mai am 98 de leveluri pana acolo >.< )
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#3
Nice videos made by players... unele nici nu-mi dau seama cum au reusit sa le faca asa, dar sunt facute ingame, trust me. 3

Pudding and TheGreatestEver

Episode 1
Episode 2
Episode 3
coming up: ep 4

Clockworks combat

Go clicky

coming up some more of teh best... stay tuned 3
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#4
sincer e al mai prost joc dintre toate grafica 0 .. ce pot zice story la fel noata 0 sunt 1 Smile hai sa nu fiu chiar asa de rau si sa dau tot 0 21 24 .. personajele parca sunt la voia intamplari 21 .. capete mari corpuri mici etc Smile .. pff parerea mea e ca e super slab jocul 4

#5
e cel mai tare joc din ume poti sa zbori cine vrea tips contacteaza pe ******** (ID) nu sunt AOE dar cateodata sant dar nu cu vice vedeques alea ma omoara dak nam food si refreshers

#6
Sincer e cea mai pare porcarie pe care am vazuto,flyff si maplestory
leam jucat pe amandoua nu va faceti griji,in flyff am avut un mage de 25-30 parca.miam pierdut cele 3 zile din viata degeaba. Nu ofera nimic noua,si acel zburat daca ii pot zice asa,nu e cu nimic special.

prefer sa merg pe jos sau alerg in 9Dragons decat sa zbor in acel joc.
Grafica e la pamant,nota 3/10,dar cum grafica nu face jocul iam mai oferit o sansa.
Quest system+quests: iar la pamant,cele mai stupide questuri,si cel mai sacaitor quest system

Comunitate: 0 un 0 mare si lat,cu toti care vorbeam erau copii stupizi sub 10 ani,plini de ei,inganfati si egoisti,

sounds: cele mai nashpa,efecte sonore care leam auzit vreodata,si Mu online sau Mario le are mai bune.

story: sincer nu prea am vazut un story acolo

dificultate: lam jucat cand eram un hardcore gamer,adica atunci cand ma reapucasesi de 9D,si am facut lvl 50 intr-o zi,de dimineata pana seara.Cine a jucat 9D stie ca nu e usor deloc..Si jucam si Digimon Rpg Online,unde nu era usor sa faci lvl la digimon. dar mia luat 3 zile sa inteleg jocul asta,si sa fac lvl. la lvl 15 inebuneam,ca nu primeam exp deloc aproape.

trecand peste toate ii dau nota 2/10.Nu merita. prefer sa joc mario,orce gamer,si ma refer la gameri adevarati nu pusti de 10 ani la care le fac parintii toate mofturile si le baga internet,cauta pe google jocuri,si dau peste asta,vad grafica de anime,ei zic ca au grafica de desene animate si pac incep sal joace. Deci orce gamer ar zice ca jocul asta e o mare porcarie.Si faptul ca a implementat zborul nul ajuta deloc,nici nu conteaza daca e primul joc cu zbor.
[Imagine: Alugays.png]
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul AnimeZup
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi

#7
e un joc cam ciudat
nu imi place deloc grafica la el...e cam aiurea la fel si povestea si personajele care sunt fara sens si parca nu au nici un rost.....
mai bine as juca un alt joc cum ar fi Mario chiar daca are o grafica proasta imi place mai mult jocu asta ^^"
††
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoi†
you define
[Imagine: df.jpg]
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.



#8
si eu am jukat Flyff (lvl 28 sau 29) Mi se pare un jok frumos dar eu totusi as prefera Maple Story pentru ca mi se pare un joc destul de original ^^

#9
I tried sooooo hard to play it si-am renuntat dupa jumatate de ora.As fi renuntat din momentul in care am vazut grafica insa am zis poate,poate e ceva interesant.Dar nu...Adica o fi el primul joc in care poti zbura dar dupa el s-au facut jocuri muult mai bune.Spre exemplu cele de la PWI,damn ,those guys are good.Multi le compara cu WoW deci e ceva XD Sau Aeria,in special Shin Megami Tensei Imagine,alea da chestii interesante.Dar acum nu stau sa le fac un review pentru ca as fi total offtopic.
In general nu agreez jocurile cu o astfel de gafica,cu personaje prea mici si prea kawaii x.x Si monstrii...hm..m-ataca iepurele zburator,damn,asta este o insulta adusa monstrilor,or ma sperie or nu! 24
[center]† Feeding on chaos †
[Imagine: hiokj.jpg]
† Living in sin †
[/center]

#10
Zuppy02Dudes yo ma jok jocul asta din v13 si nici pana acum nu mi-am dat seama cum sa fac AoE...mi-am bagat sta pe un billposter...cand atacam cv imi lua foarte mult din viata...acum m-am apucat de FlyForFantasy...aici cresti mai repede si poti sa faci aoe linistit dar acolo nu merge...pls spuneti-mi ce sa fac...Multumesc




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)