Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fire vs Ice (Yaoi +18) BLforever&Soo Youn

#11
Imi cer o gramada de scuze pentru ca am intarziat, dar mama a pus la cale un complot anti-calculator si m-am trezit la tara T_T
Scuzati daca capitolul vi se pare sec,dar ieri am ajuns tarziu si m-am apucat de dimineata. M-am gandit ca Alexei sa aiba ochii albastrii-metalici,dar am gasit verzi T_T scuzati toata ceata in care v-am bagat ^:)^

Samuel Grentorch http://i1104.photobucket.com/albums/h336...shower.jpg


Inghetarea rasaritului

Alarma de la ceas m-a anuntat ca era momentul sa ma trezesc. Nu aveam de ce sa ma plang, doar nu mai visasem nimic de mult timp. M-am dat jos din pat, o durere ascutita strabatandu-mi tot corpul. Nu am scos niciun sunet, ci am zambit. Perfect…inca ceva care sa ma tina in miscare. Amscos limba si mi-am muscat-o usor, fiind strabatut de un alt val de durere. Corpul meu era epuizat,dar nu aveam sa-i permit sa se odihneasca, fiindca nu voiam sa ma lenevesc. Mi-am trecut limba peste cerul gurii si am cascat, intinzandu-ma pana cand am simtit ca nu mai pot. Am deschis dulapul si mi-am luat haine negre si mulate. Le-am pus pe pat si am intrat in baie, dezbracandu-ma de pijamale si lasand apa calda sa ma topeasca. Mi-am dat capul pe spate si mi-am inchis ochii albastrii. Dupa ce am simtit ca m-am incalzit destul, am intrerupt ploaia calda si mi-am luat un burete, incepand sa-mi mangai si relaxez corpul cu el. Mi-am muscat buza si am deschis ochii privindu-mi reflectia abia vizibila. Mi-am dat o suvita de pe fata si mi-am zambit rece. Nici macar placerea pe care mi-o dadeam nu-mi schimba fata inexpresiva si cruda. Dupa ce mi-am acoperit trupul cu o spuma fina, apa calda a inceput sa curga, eliberandu-ma si incalzindu-mi din nou corpul. Mi-am sters corpul si m-am imbracat. Hainele imi scoteau fiecare muschi in evidenta, iar asta ma facea sa ma simt puternic, nu ca nu asi fi. Trebuia sa-mi iau micul dejun, asa ca am mers in bucatarie si mi-am pregatit un castron cu salata si un pahar cu suc de mere cu morcovi proaspat stors. In fiecare dimineata imi luam aportul de vitamine pentru a avea energie toata ziua. Eram vegetarian si nu-mi pasa de parerile celorlanti. Nu beam lapte sau bagam pe gura alte porcarii. Dupa ce am terminat, le-am pus la loc si am iesit din casa, alergand pana la patinuar. Nu era chiar atat de departe, dar pentru cine care nu alergase ca mine putea fi epuizant. Acum trebuia sa ma intalnesc cu antrenorul meu, un american musculos si prea plin de viata pentru mine. Dupa cateva secunde am auzit vocea lui enervanta si rasunatoare, spargandu-mi timpanele.
-Alexei! Ce mai face medaliatul meu? Mi-a tras o palma peste spate, sperand sa ma doboare ca si pe ceilalti. Am ramas teapan, zambindu-i rece.
-Bine Sam… cineva imi calca nervii tocmai acum. L-am privit rece. Nimic nu ma impresiona la el ci mai degraba imi creea greata. Toata lumea era inebunita dupa parul lui castaniu, ochii lui verzi si desigur corpul lui. Asta ma scapa de admiratori si nebuni care nici macar nu mai aveau imaginatie.
-De ce nu ai fost la petrecere? Ai plecat ca o furtuna, nelasand pe nimeni sa te felicite! Mi-a apucat energin mana si mi-a zgaltait-o. Asta trebuia sa fie o strangere de mana…
-Mda…ma rog, am mormait eu,smucindu-ma din stransoarea lui de urs si ducandu-ma la vestiar.
-Cineva te-a cautat, cred ca vreun amirator! Nu am bagat in seama ce urlase si mi-am deschis dulapul, luandu-mi echipamentul. M-am dus langa gheata si mi-am pus patinele, ignorand pe toata lumea. M-am ridicat, sprijinindu-ma de marginile colorate cu culori tipatoare.
-Ia-o mai usor Alexei! Antrenorul ma privea ingrijorat. Mi-am dat ochii peste cap si am inceput antrenamentul care dura cel putin jumatate de zi. Nu suportam sa fac pauze sau sa iau masa cu “colegii” mei, asa ca patinam incontinuu. Sam m-a strigat din nou,dar l-am ignorat. Daca cineva voia sa vorbeasca cu mine, atunci sa vina. Era prea enervant sa ma intrerup pentru ca tipului ii era lene sa isi miste fundul si sa imi spuna ce vrea. Ghinionul lui pentru ca avea lenea prea mare! Momentan ma limitam doar la cercuri sau curbe fiindca trupul meu era prea obosit pentru a face salturi. M-am sprijinit de margine si am privit gheata. Urmatorul concurs era peste o luna. O luna in care o sa trag de mine pana la epuizare, fara sa-mi permit o pauza. Trebuia ma imbunatatesc cat mai repede!
Antrenamentul se apropria de sfarsit, asa ca am decis sa mai fac cateva patinari cu spatele si curbe, inclinat in dreapta.
-Alexei! Latratul acela enervat aproape m-a facut sa ma dezechilibrez. Ce mai voia acum?

Astept comentarii si nextul va fi mai lung ^_^
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#12
Ce ma bucur ca a venit nextul. Hmm nu mi se pare deloc sec. Daca am dreptate motivul pentur care l-a chemat inca odata e faptul ca si-a facut aparita celalalt partener de... :)). Greseli din cate am vazut eu nu. Decriere este. Totul e perfect si astept urmatorul capitol, care din cate vad ai promis ca va fi mai lung.

Super capitol si succes in continuare :bv:

#13
Doar nu te astepti, scumpi, sa citesc tot, nu? /:) Stiu ca nu, deci nu raspunde, oricum nu ai face-o aici, presupun. :D

"-Alexei! Ce mai face medaliatul meu? mi-a tras o palma peste spate, sperand sa ma doboare ca si pe ceilalti. Am ramas teapan, zambindu-i rece.
-Bine, Sam… cineva imi calca nervii tocmai acum. L-am privit rece. Nimic nu ma impresiona la el, ci mai degraba imi creea greata. Toata lumea era inebunita dupa parul lui castaniu, ochii lui verzi si desigur [aici mergea si o virgula, depinde de cum ai vrea sa sune :-??] corpul lui. Asta ma scapa de admiratori si nebuni care incepuse a nu aveau imaginatie [suna bine, nu? xd].
- De ce nu ai fost la petrecere? Ai plecat ca o furtuna, nelasand pe nimeni sa te felicite! mi-a apucat energin mana si mi-a zgaltait-o. Asta trebuia sa fie o strangere de mana…
- Mda… ma rog, am mormait eu, smucindu-ma din stransoarea lui de urs si ducandu-ma la vestiar.
- Cineva te-a cautat, cred ca vreun admirator! Nu [nu mai sunt sigura daca litera mica sau nu, e tarziu si imi pica ochii din cauza calculatorului] am bagat in seama ce urlase si mi-am deschis dulapul, luandu-mi echipamentul. M-am dus langa gheata si mi-am pus patinele, ignorand pe toata lumea. M-am ridicat, sprijinindu-ma de marginile colorate cu culori tipatoare [ce zici de: marginile colorate tipator? ^^ Hai ca suna bine].
-Ia-o mai usor Alexei! antrenorul ma privea ingrijorat. Mi-am dat ochii peste cap si am inceput antrenamentul care dura cel putin jumatate de zi. Nu suportam sa fac pauze sau sa iau masa cu “colegii” mei, asa ca patinam incontinuu. Sam m-a strigat din nou, dar l-am ignorat. Daca cineva voia sa vorbeasca cu mine, atunci sa vina. Era prea enervant sa ma intrerup pentru ca tipului ii era lene sa isi miste fundul si sa imi spuna ce vrea. Ghinionul lui pentru ca avea lenea prea mare! Momentan ma limitam doar la cercuri sau curbe fiindca trupul meu era prea obosit pentru a face salturi. M-am sprijinit de margine si am privit gheata. Urmatorul concurs era peste o luna. O luna in care o sa trag de mine pana la epuizare, fara sa-mi permit o pauza. Trebuia ma imbunatatesc cat mai repede!
Antrenamentul se apropria de sfarsit, asa ca am decis sa mai fac cateva patinari cu spatele si curbe, inclinat in dreapta.
-Alexei! [n]l[/b]atratul acela enervat aproape m-a facut sa ma dezechilibrez. Ce mai voia acum? "*emoticonul ala afurisit*

Incepe sa devina plictisitor. Mai multa grija and so on *yawning*.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#14
Hmm, lipsesc câteva virgule prin unele pasaje din capitol şi atenţie mare la greşeluţele de tastare . Ce-i drept, mi s-a părut cam micuţ - dar sunt sigur că te vei revanşa, cel puţin aşa sper eu.

Mi s-a părut că Sam a fost puţin amuzant când l-a numit pe Alexei medaliat. Parcă a fost menit să sune ca un ton ironic sau sarcastic. Well, eu doar am sesizat umorul din vocea sa - yaa', imaginaţia mea * laughs *
Samuel arată chiar bine. Logic, e un yaoi deci e ceva normal. Cu toate acestea, nu mă pot abţine să nu rămân puţin surprins.

Hmm, kinjiru a spus că devine plictisitor. Dacă citeşti cu atenţie, poate, dar vă spun să nu vă lăsaţi descurajate - în niciun caz xD Încă aveţi cititori, chiar şi cei ce nu comentează. Şi îmi dau seama că e minunat să scrii yaoi [ proprie experienţă ]. Anw, nu vă lăsaţi - multă baftă >:D< .

#15
Asa deci....cum sa uit eu de un fic yaoi? Imposibil! :)) So...I'm back :D

Revenind la capitol....e destul de scurtut....dar nextul o sa fie mai lung nu?:) Ai greseli de tastare, dar nu intr-atat de multe incat sa stau cu lupa sa le caut:))
Imi place personalitatea lu' Alexei, e ambitios si are atitudine, ceea ce presimt ca o sa fie cam greu de cucerit:-" Prevad o intalnire intre viitorii parteneri in urmatorul capitol? :-"

Acestea fiind spuse.........Gambate in continuare! :bv:
[Imagine: 2md5fuh.jpg]
Flowers whisper "Beauty!" to the world, even as they fade, wilt, fall.
[Imagine: 8795829.png] [Imagine: 8795849.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fire races ellamanu 3 17.116 10-10-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: A'Svear


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)