Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[FinalFantasy] Just for love…

#1
Disclaimer: Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Hironobu Sakaguchi din anime-ul/manga-ul Final Fantasy si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Deci...salut. Este primul meu fic asa ca va rog vreau comentari critici ca sa ma pot perfectiona. Omul din greseli invata. Sper sa va plaaca...:D

Capitolul I
Stropi reci de ploaie se izbeau cu putere de parbriz. Macar vremea era de partea mea. Trebuia sa plec la o scoala din Tokyo deoarece se facea schimb de experienta intre elevi. Si exact biletul cu numele meu ,, Akane Lighting’’ a trebuit sa fie scos din bolul de sticla, dintre atatea nume. Si prietenele mele, norocoasele, ele raman aici. Numele lor au ramas inca in bol. Defapt si Kiara trebuia sa vina doar ca parintii ei nu i-au dat voie. Ai mei…oricat as fi incercat sa-i conving nu am reusit sa ii fac sa nu ma lase. Ohhh…macar vine ,, fratele meu’’ Kadaj. Nu suntem chiar frati , suntem doar prieteni foarte buni, ca fratii. Sunetul usor scos de rotile masini, cand mama apasa pe frana m-a facut sa imi intrerup gandurile. Deschid usa si ma pregatesc sa ies cand mama ma intreaba daca am nevoie de ajutor. Raspunsul meu veni clar si rece.
- Nu ai facut ceva cand am avut nevoie, acum nu am nevoie .
- Scumpo, o sa te distrezi, o sa iti faci prieteni, nu o sa fie asa rau.
- Da, vezi sa nu. Multumesc mult ! trantesc portiera, scot din portbagaj un troler si o gentuta mica si ma indrept spre grupul de elevi ce asteptau langa un autocar in fata scolii.
Erau vreo cinci baieti si opt fete. Toate aveau cel putin trei geamantane alaturi. Am aruncat o privire spre trolerul meu. Un singur bagaj. Nu imi placea sa ma aranjez atata . Acasa eu si prietenele mele stam mai mult cu baietii. Mergem cu ei cu rolele, cu skateboardul, la concerte rock. Ne placea si sa mergem la cumparaturi ca orice fata dar nu ne dadeam in vant dupa asta. Eram in stare sa bat aproape fiecare baiat din scoala, fetele…nicinu se pun la socoteala. Dar in scoala asta noua…am lasat sa imi scape un oftat.
- Ce mai faci fato ? Kadaj si ceilalti veneau spre mine. Fetele aruncara o privire dispretuitoare apoi continuara discutia din care nu am reusit sa aud decat ,, Cati baieti draguti crezi ca ne vor pica la picioare ?’’ doamne ce…
- Rau, da voi ? ma opresc cand ajung in drept cu ei si las trolerul pe jos.
- Super bine. Tot esti suparata ?
- Ba nuuuu…o sa ma distrez de minune, o sa ma fatai si eu cu fetele pe acolo…
- De ce iti place sa fi sarcastica ?
Mi-am dat ochii peste cap, prefacandu-ma jignita, pornind apoi spre autocar. In cateva minute pornim. Am lasat ochii sa zboare pentru ultima oara spre scumpul meu oras. In Tokyo am ajuns abia la 20:30, cel putin asa arata mobilul meu. Am coborat lundu-mi bagajele si privind spre cladirea imensa din fata mea. Parea destul de veche, bineinteles renovata, cu ferestre mari si… atentia mi-a fost distrasa de o voce pitigaiate ce parea sa ni se adreseze.
- Buna ziua si bine ati venit la scoala noastra !zambea incontinu, afisandu-si dintii albi. Doamne ma mir ca nu o doare gura. Ne-a aratat cladirea si ne-a inmanat manualele si orarul, retraganduse mai apoi in camera ei. Camera mea avea peretii albi, iar ferestrele mici dadeau spre curtea din spate. Patul era mare si parea si foarte comod. In partea stanga erau doua fotolii si o masa, iar in cea drepta era dulapul. Pe tavan erau niste modele cu negru, iar in peretele cu geamuri erau facute oarecum niste rafturi cu carti pe ele. Usa ce ducea spre baia, alba, ce avea atat cabina de dus cat si cada era tot in stanga. Cum nu era decat 21 :15 m-am apucat sa despacheteaz, terminand la 22 :04, urmand apoi un un dus. Patul era comod asa cum banuiam asa ca am adormit fara probleme.

Ochii se deschid, desi nu imi amintesc sa fi sunat vreun ceas. Ma intind lenesa timp de cateva secunde apoi atintesc cu privirea ceasul, care indica 7 :22. Poftim ?! Cat am dormit si ceasul de ce nu a sunat ? Pentru ca nu la-i pus sa sune inteligento. Ma ridic in capul oaselor si ma indrept spre baie. Imi revigorez fata cu putina apa si imi rsuseste incercarea de a-mi face parul sa nu mai stea in toate partile. Iar acum prtea dificila , sunt in fata dulapului si nu am nici cea mai mica ideea cu ce as putea sa ma imbrac. Timpul ma presa si el asa ca am imbracat ce mi-a venbit in mana. Purtam o pereche de blugi pana, albastri, simpli si o bluza roz, cu manecile treisfert, niste modele ciudate pornind de pe umarul drept in jos si cu o curea neagra subtire in talie. Am asezat putin ruj roz peste buze si niste creion dermatograf sub ochi. O pereche de tenisi roz in picioare, si ghiozdanul pe umar si am deschis usa, parasind mai apoi cladirea.
Mergeam in pasi grabiti spre scoala in timp ce fredonam melodia rock ce rasuna in casti. Doamne sper san u intarzii. Si rugamintile mi-au fost ascultate , deoarece in cinci minute ma aflam in fata scolii. Inspir adanc si patrund in curte. Intreaga curte era ticsita de lume asa ca mi-a fost imposibil sa-mi zaresc amici si dupa putin timp am renuntat, indreptandu-ma spre un loc mai lejer. Asteptam sa sune o data clopotelul ala, in timp ce ma jucam cu telefonul, ca sa ma pot indrepta spre clasa cand zaresc o mana fluturand in fata ochilor. Ridic privirea de pe telefon si zaresc o fata privindu-ma, probabil imi vorbise, dar eu nu am auzit nimic. Opresc muzica, imi introduc telefonul in buzunar si o privesc. Era Destul de inalta doar cu cativa centimetri mai scunda decat mine, slaba si cu parul lung si negru.
- Salut ! Te deranjez ? glasul, asemeni fetei radia de fericire.
- Salut ! Nu nu ma deranjezi. Sunt Akane, Akane Lighting ! Tu ? incercam si eu sa par la fel de incantata desi nu prea stiu ce mi-a iesit .
- Tifa Lokhart ! Banuiesc ca esti unul dintre elevii veniti in schimb de experienta nu ?
- Da…eu…
- A si esti clasa aIX –a nu ?
- Da…
- A atunci esti in clasa cu mine. O sa vezi ne vom intelege bine. As putea sa iti mai prezint copii de pe aici si apoi as vrea ID-ul tau si numarul de telefon ca sa comunicam si in afara scolii si putem sta in aceasi banca si daca vrei o sa iti prezint astazi orasul si…Intr-un final suna si clopotelul. Doamne ce mult putea sa vorbeasca. Pe mine ma doare gura numai cand o vad, dar totusi pare fata de treaba Am incuviintat in semn ca sunt de acord apoi ea m-a luat de mana si am intrat in cladire.


http://www.homeinteriorszone.com/images/...esign4.jpg -camera ei
http://www.envy.ro/my-envy/myset/roz-x_14973.html - hainele din prima zi de scoala( doar bluza si pantalonii )

#2
Multumesc pt comm triunghi scalen si cum nu vreau sa ajung la inchisoare si nici ca tu sa ajungi pe discovery la morga am sosit si eu cu nextu scz ca asa tarziu dar stiti cum e cu scoala si acum e perioada concursurilor si trebuie sa lucrez si in plus dar in orice caz asta e capitolul:


Capitolul 2
Am intrat in clasa si m-am asezat langa Tifa, in banca a doua, de langa geam. Cel putin voi putea visa linistita cand orele vor fi prea plictisitoare. Am putut constata cu incantare ca Kadaj imi era si el coleg de clasa. Prima ora, am avut cu dirigintele nostru, care ne-a anuntat ce pe parcursul zilei nu se vor mai face ore si ca putem pleca acasa. M-am ridicat din banca si ma pregateam sa plec cand o mana ma prinde si am intoarce cu fata.
- Mai coleguto nu ai de gand sa mai saluti?
- Kadaj, am spus surazand usor, normal ca am de gand sa te salut dar nu am apucat, deoarece tu ai venit cu cateva secunde inaintea profului. Mi-am rotit ochii, l-am salutat fugitiv cu mana si am iesit.
Cand ma pregateam sa parasesc si curtea scolii aud vocea noii mele prietene cum ma stirga. In ritmul asta nu mai ajung la internat . M-am intors pentru a afla ce se mai intamplase, din nou.
- Pleci fara sa-ti arat popularitatile scolii?
- Se poate?
- Normal ca nu . Offf haide.
Ma taraie dupa ea pana la niste trepte, pe care sunt nevoita sa le urc pentru a vedea mai bine. Prima data mi-a aratat un baiat blond, Cloud, care era evident ca o vrajise. Cand am intrebat-o nu a stiut in ce fel sa mai nege, de parca as crede-o. Apoi mi-a aratat-o pe increzuta scolii, Stella Nox cu care sper sa nu am de aface si prietena ei Aerith si inca jumatate din scoala , a caror nume le-am uitat deja. Mai pomenise de un baiat brunet, dar pe care nu mi l-a putut prezenta deoarece nu era la scoala. Spunea ca este prieten cu Cloud si e simpatic. De parca eu as vrea un prieten acum . Dar ea dorea unul, si il dorea pe blondin, asa ca de ce sa nu grabesc putin lucrurile?! Am luat-o de mana si am tras-o dupa mine prin multime pana cand l-am vazut. Ceea ce a urmat a fost absolut accidental. Nu eu am fost cea care a impins-o in el, fara ca ea sa mai apuce sa zica ceva.
- A…scuze…eu…nu….o doamne, nu trebuia sa se balbaie asa….fetele astea .Noroc ca a preluat el discutia.
- Salut! A nu-i nimic. In golomozul acesta nici nu este de mirare. Cloud Strife ! ii intinse prietenos mana.
- Stiu…adica, Tifa Lokhart. Dupa fata ei prbabil era in al noualea cer. Imi pare bine! Si… ce faci?
- Incerc sa imi zaresc masina pentru a putea pleca de aici. Dar tu?
- A eu ii aratam unei fete venite in schimb de experienta, de fapt Akane ti-l prezint pe …Akane?! Akaneee?! M-a gasit undeva spre iesire, cu Cloud pe urmele ei. Parea destul de frustrata dar ma gandeam ca poate doreau sa discute singuri…Unde ai disparut?
- A eu doream sa plec la internat sa ma schimb si sa…
- Si puteai sa-mi spui. Offf. Ma rog! El este Cloud Strife, Cloud, Akane Lighting.
- Imi pare bine, am spus amandoi simultan dupa care am izbucnit in ras.
- Da pai eu va las . Vreau sa ies putin sa ma plimb in parc si…
- Va deranjeaza putina companie fetelor? Ar fi fost mai adecvat sa raspunda Tifa dar cum nu prea putea sa vorbeasca in preajma lui si sincer chiar nu doream sa o vad din nou balbaindu-se am preferat sa dau eu raspunsul.
- Da. Dar trebuie sa ma duc sa ma schimb. E bine daca ne vedem la doisprezece?
A meditat pentru scurt timp apoi a acceptat si s-a oferit sa ne duca el acasa. Internatul era aproape, Tifa statea si ea in apropierea scolii, dar gestul conteaza nu? Am multumit politicos dupa care ne-am despartit, pornind fiecare pe alt drum.

Cand am ajuns acasa ceasul arata doar 11:05, asa ca am hotarat a merg la o cafenea. M-am schimbat intr-o tinuata mai lejera , foarmata dintr-o fusta scurta de blugi, un maieu alb cu negru , o pereche de tenisi si o bratara, mi-am luat telefonul si am plecat spre parcul, unde imi amintesc ca am vazut o terasa..
Timpul in care am parcurs drumul de la internat la parc a fost scurt, asa ca fie aveam sa mai comand un capucino pana la ora 12:00 fie avea sa iau inghitituri minusule din cel ce se afla deja in fata mea. Priveam linistita, continutul maroniu al canii , cand contactul dintre cafeaua fierbinte si pielea mea m-a facut sa sar cat acolo si sa scot un sunet ascutit din gat. M-am intors nervoasa pentru a vedea ,,inteligentul’’ care s-a gandit ca as avea nevoie de o baie fierbinte in cafea.
- Ai primit ochi pentru ai folosi , idiotu-le! Nu stiu daca era idiot sau nu dar stiu ca arata demential. Ochii negri, ca noapte, parul brunet, facut tepi intr-un mod rebel la spate. Tricoul negru ce il purta ii scotea in evidenta pectorali, dar oricat de bine ar fi aratat nu schimba cu nimic ceea ce a facut.
- A fost un accident, imi pare rau! Si poate ca l-as fi crezut daca nu zaream ranjetul, ce incepea sa ia forma pe fata lui.
Stiam ca daca mai stateam mult acolo avea sa iasa urat mai ales datorita comportamentului meu temperat. Imi ies repede din fire si cred ca as fi in stare sa il plesnesc. Dar cum chiar nu doream sa se intample asta, am hotarat sa plec. Nu am nici cea mai mica idee ce a bolborosit mai departe, asa ca nu i-am putut raspunde. Cand am iesit din local , am vazut in parc doua siluete ce isi fluturau mainile. Din cauza maniei mi-a luat ceva timp sa constientizez ca erau Tifa si Cloud. Am traversat strada, iar cand am ajuns langa ei, am putut observa cu usurinta ca erau pe cale sa izbucneasca in ras. Nu ii condamn si eu as incepe sa rad daca as vedea pe cineva plin de cafea pe strada.
- Da...pai handicapatul, peste care am dat era un bou. Spre deosebire de ceilalti baieti care se trag din maimute el se trage din bovine.
Asta a fost picatura care a umplut pavarul , deoarece au inceput sa rada.
- Haideti sa ne asezam! Dar nu am mai asteptat raspunsul lor si m-am asezat, urmata in cateva secunde de cei doi. Si ce facem acum?
- Pai mai trebuie sa vina cineva. Un prieten de-al meu. Ma duc sa vad pe unde este. Deobicei estre punctual. raspunse Cloud si se facu nevazut prin multime. Tifa a inceput sa vorbesca , ca deobicei, fara oprire, iar eu o ascultam , incuviintand din cand in cand. Dupa doar cateva momente si-a facut aparitia si Cloud urmat de un baiat care…CE?! Era tipul ala de la cafenea. Doamne de ce imi faci mie una ca asta? M-am ridicat in picioare si am rostit un simplu cuvant ,,tu’’, iar el a raspuns cu acelasi cuvant, doar ca ,,tu-ul’’ meu era plin de uimire, furie ,furie si iar furie, pe cand a lui doar uimire si a inceput sa ranjeasca din nou.
- Va cunoasteti? Erau asa de uimiti incat aveau o fata ..nici nu va pot descrie.
- Da din nefericire, am avut ocazia de a face cunoastinta cu acest…
- Dar cand , Akane?
- Idiotul de la cafenea. eram rosie de nervi, simteam sangele pulsandu-mi in vene iar cand boul a mai inceput sa si rada nu m-am putut abtine si asa pumnul meu si fata lui s-au cunoscut putin mai bine, printr-un mic contact. Si uite cum i-a pierit si zambetul. Toti au amutit si ma priveau de zici ca eram venita de pe marte. Urmatoarea etapa m-a amutit pe mine.

http://www.ff-xiii.net/images/screens/119lightning.jpg eu
http://www.finalfantasyunion.com/cprofil...ckhart.jpg Tifa
http://i46.tinypic.com/11ak8kn.jpg Cloud
http://www.xtremeps3.com/wp-content/uplo...qcqra6.jpg- brunetul
http://www.envy.ro/my-envy/myset/simplu-...15586.html - ignorati palaria aia si poseta


Cam asta e...Astept multe commuri :*

#3
salut dragilor, am venit cu nextu. Scuze pentru eventualele greseli, nu am mai avut timp sa le corectez.
Spor la citit!



Capitolul 3
Urmatoarea etapa m-a amutit pe mine. Foarte calm, mi-a intins mana si s-a prezentat de parca nimic nu s-ar fi intamplat, de parca nu l-as fi pocnit cu cateva minute inainte.
-Noctis Lucis Caelum !
-A…cuvintele, oricat as fi incercat nu doreau sa imi paraseasca gura, care se deschidea doar pentru a fi inchisa la loc . Abia dupa un minut de incercari esuate am reusit sa ma prezint la randul meu: Akane Lighting!
-Da pai…Noctis este un tip foarte calm ! imi raspunse Cloud ca la o intrebare nerostita.
-Normal de calm as putea spune! M-am simtit obligata sa adaug
-De ce? A fost doar un simplu moment de furie din partea ta desi ai un pumn cam tare pentru o fata sa sti . Nu este nici un motiv pentru a incepe sa ma enervez.
-Pentru oamenii normali este ! am spus printre dinti doar pentru mine apoi ridicandu-mi putin vocea. In orice caz ce facem ? Mergem undeva sau stam aici sa ne uitam unii la altii.
-Da pai eu ma gandeam sa mergem la un film. Ne prezenta Cloud ideea lui, asteptand o confirmare sau un refuz.
-Da de ce nu mergeti tu si Tifa la un film de dragoste. Le-am propus repde, propunere pe care a trebuit sa mi-o retrag cand Tifa a avut tentative spre a-mi rupe mana. A..adica da , din partea mea. Toti m-au aprobat asa ca am hotarat sa mergem la cinema. Am ales sa vizionam un film horror, ne-am luat niste popcorn si o cola si ne-am asezat pe scaune. Langa mine era brunetul ala Noctis, apoi Tifa si in final Cloud. Nu imi prea suradea ideea de a sta langa el. Daca va varsa din nou sucul pe mine? Eram pregatita sa obiectez cand a incput filmul. Ei sa speram ca nu am eu norocul asta. Si am putut constata ca nu il aveam atunci cand genericul a acaparat ecranul imens din fata mea iar eu eram uscata. Desi cand am intrat in cinematograf soarele era stapanul vazduhului, a fost detronat de norii cenusii ce prevesteau ploaia. Un vant rece a inceput sa isi faca si el simtita prezenta, so...cam asta a fost pe ziua de astazi.
- Pai cat timp nu ploua ...a inceput sa spuna Cloud cand cerul a inceput sa isi verse lacrimile asupra noastra, retezandu-i cuvintele.
Mai bine sa isi fi muscat limba, deoarece nu am nici cea mai mica idee cum voi ajunge la internat fara sa racesc. Tinuta mea nu era chiar adegvata iar daca parcul era aproape de internat cinemaul nu era deloc asa.Am fcaut ceva timp si cu masinile baietilor, dar asta este soarta si nu este mereu de partea ta. Galant ca deobicei Cloud s-a oferit sa o duca pe Tifa acasa care a fost mai mult de cat incantata si nu cred ca se datora doar faptului ca nu avea sa se ude. M-a salutat cu mana , inainte ca masina sa patrunda in trafic. L-am salutat pe Noctis , pornind spre cladirea ce avea sa-mi fie casa pentru ceva vreme, cand o mana ma opreste si ma intoarce cu fata.
- Haide , te duc cu masina. Ai destul de mers pana la internat si vreme nu prea pare sa doreasca sa se imprieteneasca cu tine astazi.
- Nu este nevoie...cred ca e ok. Ok?! De ce a trebuit sa spun asta? Nu e deloc ok dar gura asta tampita vorbeste inainte sa apuc eo sa gandesc si din cauza ei acum o sa merg pe jos.
- Nu te mananc sa sti. Doamne ce bine ca am dat peste cineva insistent. Macar atat sa fac pentru ceea ce s-a intamplat la cafenea. Da macar atat sa faci.
- Ok doar nu era sa zic nu din nou. Ne-am urcat in masina si a apasat acceleratia.

***
Cand masina a oprit in fata internatului, doi ochii priveau pe fereastra suspiciosi. O fata roscata ce statea in cladirea imensa a internatului a parasit masina, salutandu-l pe baiatul din interiorul acesteia.
,, Hmmm domnisoara Lighting si domnul Caelum...ce interesant! Oare mama fetei stie? Daca nu de ce sa nu o informez eu despre ceea ce face fata ei.''Iar rasul ei rautacios invalui incaperea. ,,Mereu am fost nevoita sa zambesc, sa fac pe dragutza si sa-i servesc pe elevii astia enervanti dar mi-o vor plati cu totii'' apoi incepu sa zambeasca, dar nu era acelasi zambet pe care il adresase elevilor, inainte de a incepe sa le prezinte cladirea, ci plin de dispret. Lua in mana un telefon alb si apasa pe tastele acestuia un numar notat pe o hartiuta.
- Alo? Familia Lighting?
- Da. Cu cine vorbesc?
- Sunt domnisoara Agata, de la liceul unde se afla fiica dumneavoastra in acest moment. Nu vreau sa va alarmez dar tocmai am vazut-o pe fiica dumneavostra coborand din masina tanarului Caelum.
- A cui?
- A tanarului Noctis, e un baiat de optsprezece ani din liceu. Este un baiat politicos si foarte cum se cade, dar totusi este baiat si nu stiu daca este adegvat ca fiica dumneavoastra sa iasa cu el chiar din prima zi de cand este aici si am sunat pentru a lua masuri.
- Da voi discuta cu ea chiar dimineata.
- Multumesc si scuzati deranjul! O seara buna!
- Deasemena! Apoi singurul sunet ce mai venea din partea cealalta a firului a fost tonul.

***



Clopotelul a sunat anuntand intr-un final sfarsitul orei. A fost cea mai plictisitoare ora de fizica pe care am avut-o si parca nu se mai termina. Cum a parasit scopia noastra de profa sala de clasa am iesit si eu, tarand-o pe Tifa dupa mine.
- Uite-i pe Cloud si Noctis ! a intins ea mana spre cei doi.
- Aha si ce-i cu asta ? i-am raspuns eu pe un ton plictisit.
- Pai hai la ei !
- Da acum ca ati facut cunoastinta de ce sa nu te ti in limba dupa el nu ? Scuze ca ti-o spun asa dar nu trebuie sa ii arati unui tip ca esti moarta dupa el nici intr-o mie de ani. Acum sa ne prefacem ca nu i-am observat si sa asteptam sa vina ei la noi. Daca vor dori asta. Mi-am dat ochii peste cap si am privit-o.
Ii era greu probabil sa se hotarasca daca sa ma asculte sau nu. Era alegerea ei, dar m-am bucurat cand a aprobat si am inaintat . Am rugat-o sa ma scuze pentru un moment si m-am indepartat. Trebuia sa vade ce mai fac dragii mei colegii. I-am gasit in compania a doua fete. Dar stiu ca se grabeau nu gluma. Erau prea ocupatii asa ca i-am luat prin surprindere.
- Bau ! am strigat ei, reactia lor facandu-ma sa inteleg ca am reusit sa ii sperii putin, poate putin mai mult.
S-au desprins din bratele fetelor cu care erau, si s-au intors imediat spre mine. Cele doua se uitau la mine de parca ar fi vrut sa ma…ei bine poate nu ar fi trebuit sa le stric distractia, dar lasa ca nu era asa o tragedie. S-au departat nervoase, nu inainte de a le mai arunca o privire seducatoare amicilor mei care le facea cu ochii.
- Vad ca va distrati, nu gluma. Ce faceti , ma ?
- Da glumeata ca intotdeauna. Noi bine, ne acomodam pe aici dar tu ? cel care mi-a raspuns a fost Zack,care in mod uimitor era in clasa cu Noctis si Cloud, coincidenta. Kadaj inca se uita la fustitele mini a tipelor. Dar la ce ma pot astepta ?! Doar sunt baieti.Am ras in gandul meu.
- Da vad ..si inca ce bine va acomodati. S-au uitat cam urat la mine. Credeti ca le-am suparat ? am incercat sa abordez un ton ingrijorat, dar stiau prea bine ca nu eram, deloc asa.
- Aha deci sa inteleg ca iti este frica ?! Zack ridica din spranceana , ma enerva cand facea asa si cred ca o stia si el prea bine.
Am raspuns afirmativ, afisand o fata de catelus . Am scancit putin apoi am inceput sa radem. Nu imi era deloc fica. Nu imi este frica de nimeni, cu atat mai putin de niste pitipoance. Doream sa mai discut cu baietii, dar mi-am amintit de Tifa, iar cand m-am intors sa vad ce face nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut-o discutand cu Cloud, iar la aproximativ cativa pasi era si brunetul, Noctis.
- Da pai eu ar cam trebui sa plec. Presupun ca ne mai vedem ? Acestia am dat din cap in semn ca da apoi m-au invitat asta seara la un club.
- Astazi seara, un amic pe care l-am cunoscut, Joey, da o petrecere si ne-a invitat si pe noi. Credeam ca te superi daca pierzi distractia si a raspuns afirmativ cand l-am intrebat daca mai pot aduce o tipa. Mi-a facut cu ochiul, iar eu am raspuns ridicand degetul mare in sus, urmat de un da, categoric si dusa am fost.
Eram pregatita sa o mustrtez pe Tifa. Parca i-am spus ceva inainte sa o las singura. Dar inainte ca, cuvintele sa paraseasca gura, eu am fost cea mustrata.
- Mai fetelor, asa faceti voi ? Nu ne mai bagati in seama ?! Mai mai….asa ceva… cel care mi-a vorbit a fost Cloud.
- Nu v-am observat. Se mai intampla. I-am intors-o eu indiferenta.
- Da plus ca e multa lume aici…brunetul imi lua apararea cumva ?
- Da pai…sunetul telefonului meu a fost cel care a preluat discutia. Ecranul i-phonului alb din mana mea infatisa un nume scurt : mama .
- Alo ?! Salut mamico. Ce mai faci ? incercam eu sa par incantata de apelul ei, dar ea nu am prea ajuta.
- Nu ma lua acuma cu mamico. Cum crezi ca ma simt eu cand mi se spune ca ai fost vazut-o cu baieti. Sa-ti spun eu : groaznic.
- Dar … macar trebuia sa incerc sa ma apar nu ? Desi sansele erau cam putine…
- Nici un dar. Si sti macar cine e baiatul cu care ai iesit ? Noctis este fiul domnului Caelum. De parca ar fi fost greu de ghicit ca Noctis Caelum este fiul domnului Caelum vai ce sa zic ce m-a impresionat. Si domnul Caelum este seful meu. Ei bine asta chiar m-a lasat cu gura cascata. Acum trebuia sa imi pun in aplicare marele meu talent de mincinoasa.
- Nu mama. Am iesit cu o fata Tifa . Ea il are ca iubit pe Cloud. Am si vazut-o inrosiindu-se la fata dar nu stiam daca de rusine sau de nervi, dar eu trebuia sa-mi continui teoria. Iar ea m-a chemat si pe mine, ca sa-mi arate orasul. Cloud este cel mai bun prieten al lui Noctis, si l-a invitat si pe el. Dar s-a pus ploaia, iar masina lui Cloud nu are decat doua locuri, si a luat-o pe Tifa. Eu am vrut sa plec dar Noctis s-a oferit. La inceput am refuzat dar el a insistant si asta a fost tot. Toate astea am zis-o dintr-o suflare iar ei ma priveau uimiti, dar nu aveam nevoie de uimirea lor ci ca mama sa ma creada. Timp de cateva secunde a fost liniste , semn ca se gandeste putin, apoi mi-a cerut-o pe Tifa. i-am inmanat telefonul fetei, iar ea l-a dus la ureche. Avea o privire ingrijorata. probabil mama o interoga. I-am facut semn sa spuna da , in caz ca mama ar fi intrebat-o daca spun adevarul. A stat pe ganduri, dar a zis da...wow... M-am uitat la Cloud si nu m-am putut abtine cand i-am vazut sambetul pervers de pe fata. dupa ce mama a inchis si eu mi-am primit telefonul inapoi, Cloud ne-a luat cu adevarat prin surprindere.
- Deci acum suntem oficial impreuna, bombonico. Si sunt sigura ca asta nu a fost o intrebare. Clopotelul nu a mai lasat-o pe Tifa sa protesteze. Ce sa-i faci asa le-am facut eu lipeala, mult mai repede decat m-am asteptat.

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1414...iv502k.jpg Zack
http://amami.exteen.com/images/kadaj/kadaj1.jpg Kadaj


Astept multe commuri. Sper sa va placa! :*

#4
Da ms pt comm...aku ai si u rabdare unde naiba ....desi vine vacanta...OK o sa il pun

Cum adik sa ma omori( da pai probabil n-aveti nici o idee despre ce vb...draga mea prietena Triunghi Scalen este mare fan Tifa&Cloud si ca sa vedeti ce copilaroase suntem noi asa ne strigam la sc Akane :eo si Tifa:Ea aku na si deci ma omoara ca am cuplat-o pov veche nu-ntrebati) Si cum adik ma omori?!?!?! ai mila plsplsplspls(aceeasi pov 8-|) ms draga :*:*:*

#5
Am venit cu nextu, fara alte introduceri poftiti:

Capitolul 4
Ultima ora era pe terminate. Aveam fizica asa ca un somn ar fi fost binevenit. Dupa parerea mea este cea mai groaznica si mai tampita materie din cate exista. Pauzele trecute am ramas in clasa, deoarece Tifa nu mai dorea , categoric, sa iesim in curte, dupa mica intamplare, pe care am fost nevoita sa i-o explic de o mie de ori, desi nici acum nu stiu daca a inteles-o pe deplin chiar daca a fost simplu: mama a aflat ca m-a adus Noctis acasa iar eu am fost nevoita sa inventez ceva pentru a scapa cu viata. Trebuia sa inteleaga ca oricum se vor intalni, dar ea nici nu dorea sa auda. Am discutat problema, si se pare ca nu are nimic cu faptul ca acum probabil sunt impreuna, chiar ii place asta, dar ii este rusine. Se gandea la faptul ca el doar glumeste, asa cum a facut cu una de la el din clasa , dar trebuie sa-ti traiesti viata din plin si sa savurezi momentul, fara a te gandi la consecinte. Nu rămâne în trecut, nu visa la viitor, concentrează-ţi mintea asupra prezentului. Asta trebuie ea sa invete sa faca. Dupa terminarea orei, exact inainte de a parasi curtea scolii, s-a intamplat inevitabilul.
- Salut ! Ce faci diseara? a intrebat blondul pe un ton pasional.
- Adica ai vorbit serios? fericrea si speranta ei erau de inegalat.
- Nu doar am glumit. dar pe cat de inegalat au fost, la fel de repede s-au spart.
Replica a fost spusa dur, iar fata lui era serioasa. Ea a murmurat un ,,Inteleg'', dar fata lui s-a transformat, intr-un zambet si a adaugat :
- Glumeam...a fost tot ce a spus inainte de ai cuprinde buzele intr-un sarut .
Acum chiar ma simteam in plus si probabil le stateam ca un spin in coaste, adica nu e prea relaxant sa te saruti de fata cu altii, care se holbeaza la tine ca la felul trei. Cu pasi usori, am parasit scena, iar acum mergeam pe trotuar. De unde a aflat mama ca m-a adus acasa Noctis , adica nu prea avea de unde, dar din moment ce este fiul sefului ei. Bine da ce legatura are asta cu faptul ca am fost o data cu el si nici macar nu am fost cu el, am fost cu Tifa si Cloud, iar faptul ca a venit si el a fost pura coincidenta nu? Frate m-a luat naiba daca se mai repeta. Eram total cufundata in ganduri, cand o voce, aparent cunoscuta m-a oprit.
- Putem vorbi? vechea intrebare...mi-am rotit ochii si m-am intors. N-ar fi trebuit, stiam cine m-a strigat. Am o memorie buna, atat din punct de vedere vizual, cat si auditiv.
- Da Noctis? Spune ! poate ca gresem adica mama nu prea cred ca ar fi fost de acord cu asta dar acum ar fi fost cam nerusinat din partea mea sa-l las sa vorbeasca singur.
- Ai avut probleme cu mama ta ? doream sa-i raspund cand mi-am dat seama ca eram destul de aproape de internat.
- Nu aici! m-am apropiat de el, l-am prins de mana si l-am tras dupa mine, pana am fost sigura ca nu ne poate vedea sau auzi nimeni. Acum spune!
- Repet, ai avut probleme cu mama ta ? parea ingrijorat, doamne ce sa zic ce ma impresioneaza. Probabil incearca sa repare mica problema cu cafeaua.
- Nu a fost doar putin cam exagerata. S-a gandit numai la tampeni. Nu a fost nimic serios doar sti cum sunt mamele. Apoi am suras usor.
- Nu de fapt nu pot spune ca stiu...maicamea...a facut o pauza si stiam la ce s-a referit. Doamne ce cap sec sunt si eu. Am dat-o rau de tot in bara.
- A scuze eu...ce puteam zice? Era prea stanjenitoare toata chestia.
- Nu-i nimic, e OK, nu aveai de unde sa sti. Oricum nu te preocupa cu asta . Deci nu ai avut probleme nu? a schimbat subiectul probabil pentru a-mi fi mie mai usor si ii sunt recunoscatoare pentru asta.
- Nu…a fost totul bine. Mersi pentru preocupare.
- Da pai presupun ca ne mai vedem. Si a afisat un zambet atat de superb, incat credeam ca o sa lesin. Ce dracu spun ? Nu deci incep sa delirez.
- Da probabil ne vom vedea maine seara nu ? adica probabil va veni si el nu ? Daca sunt colegi de clasa, va veni si el la petrecerea tipului aluia Joey, nu ? Nu ?
- Poftim ? Da deci probabil nu a fost invitat . Unde sa iesim maine?a mai adaugat el. Sa iesim ? Adica tipu crede ca il invit in oras ? Eu sa invit un baiat in oras ? Ha ce gluma buna. Neata scumpilici nu te-am invitat, frate !
- Nu te-am invitat nicaieri. Am putut sesiza cu usurita stanjeneala ce a inceput sa-l cuprinda. Un coleg de-al tau Joey da o petrecere sambata seara si ma gandeam ca sti daca sunteti colegi.
- De unde te stie, tampitul de Joey ? deci rosul acela stanjenitor s-a transformat intr-unul mai aprins de nervi. Sa inteleg ca nu sunt prieteni buni.
- Nu ma stie asa face to face, calmate. I-a chemat pe niste amici de-ai mei Kadaj si Zack, si a zis ca mai pot aduce si pe altcineva, si draguti de ei s-au gandit la mine. Eu inainte, nu ca acum m-am schimbat, eram prezenta la petreceri si na intelegi tu. Sa calmat, aproape pe deplin, dar inca era incordat, m-am prefacut ca nu observ.
- Aha.. Daca tu zici. Uite stiu ca suna cam ciudat.
Acum parca il si vad, nu te duce ca nu stiu ce…
- Nu cred ca ar fi indicat sa te duci. Joey nu e chiar un tip linistit. Ce v-am spus, e atat de previzibil baiatu, dar nu e vina lui.
- Nici nu trebuie sa fie linistit. L-am si vazut cum face ochii cat cepele. Hooo gata ca glumeam. Stiu sa-mi port de grija si singura si in caz ca se complica lucrurile sunt si Zack si Kadaj prin apropiere. Am incercat sa il linistesc dar era mai incapatanat decat un catar.
- Poate ar trebui sa vin si eu. Ca sa ce, sa-mi fi dadaca ? Asta nu am mai zis-o cu voce tare, dar cam asa statea treaba. Adica o sa zic ca m-a luat Cloud cu el sau nu stiu gasesc eu ceva.
- Las-o mai moale. Uite eu trebuie sa plec. Bye Bye !A mai adaugat un bye , inainte de a disparea din raza lui vizuala.
Ma plctiseam, stand singura in camera si butonand telecomanda televizorului. Nici un program nu difuza ceva calumea la ora asta, asa ca ce puteam face? Massul era gol, nimeni interesant cu care sa porti o conversatie, care sa nu fie aiurea. Singura varianta ramasa a fost telefonul, dar pe cine sa sun ? Contacte, dupa contacte defilau prin fata mea dar nici unul nu prezenta interes in momentul respectiv. Eram pregatita sa las telefonul din mana cand melodia incepe sa sune. Ma uit pe ecran dar nu aveam numarul respectiv in agenda. Straniu…
- Alo ? eram extrem de curioasa sa aflu cine ma sunat, dar in fine let’s see.
- Doamne deci nu pot sa cred ca nu esti curioasa si nici nu mai sunat.
Da , era Tifa. Cine altcineva putea fi. Bau bau ? Da pana si eu rad uneori de tampeniile pe care le gandesc.
- Nu am numarul tau, neata draguta ! Dar spune, povesteste-mi tot cu lux de amanunte. Chiar eram curioasa. Adica nu stiu cum se simtea, ce a simtit atunci, pot doar sa dau cu presupusul.
- Deci cand a zis ca nu, parca mi-ar fi picat lumea in cap. Dar apoi cand a zis glumeam si m-a sarutat…deci nici nu pot descrie, as fi vrut sa nu se opreasca niciodata, dar in acelasi timp in venea sa-i dau cu ceva in cap, pentru ca facuse misto de mine, intr-un asemenea hal. Dar tu sti cat il iubesc. Il ador si ceea ce s-a intamplat cred ca este cel mai minunat lucru de pana acum. Si da trebuie sa-ti multumesc.
Dupa ce am asigurat-o ca nu are cu ce sa se revanseze am mai discutat aproape o ora la telefon. A acceptat propunerea mea de a ma insoti la petrecerea de maine seara, dar bineinteles ca va veni si Cloud. Si nu stiu de ce dar am impresia ca va veni si Noctis cu ocazia asta. Vai ce noroc pe mine. Cei drept tipu arata bine, dar e putin cam stresat. Dar lasand asta la o parte cu ce ma imbrac eu la petrecere ? Am inceput sa scotoces prin dulap, desi sincer nu stiam exact dupa ce. Dupa cateva minute am dat si peste obiectul vestimentar mult dorit. Era o rochie scurta, maro, cu niste modele florale dragute. Manecile erau treisfert cu umerii goi, leganduse la spatele, care era si el gol, cu un snur. Rochia am asortat-o cu niste cizme negre, lungi, cu toc cui. Probabil voi arata acceptabil. Dar acum eram din nou in dilema. Ce sa fac ? Am hotarat ca puteam sa merg cu skatebordul in parc. Asta faceam eu deobicei. Dar n-avam companie. Am fost mai mult decat fericita cand Zack si Kadaj au vrut sa vina si ei. Mi-am luat o pereche de pantaloni scurti, de blugi, negri, un maieu negru cu un craniu , alb ca model si o pereche de adidasi albi, nike.
Cand am ajuns in parc, ei erau deja acolo, in compania unui baiat , destul de simpatic, saten, cu ochi caprui si cu un corp lucrat. M-am dus langa ei si i-am salutat, ei salutandu-ma la randul lor. Tipul de langa ei a vorbit.
- Si tu trebuie sa fi marea petrecareata Akane Lighting. Am auzit ceva lucruri despre tine.
- Si tu esti ? era nasol el sa fi auzit de mine iar eu sa n-am nici cea mai mica idee despre cine ar putea fi.
- A da scuza-ma ! unde-mi sunt manierele. Joey Parker, la dispozitia dumneavoastra. Dau petrecerea de maine seara, la care am inteles ca vi. Prietenii tai aici de fata mi-au povestit despre micile tale intamplari de la petreceri.
Am simtit cum ma inrosesc. Sa zic ca nu a fost ceva icantator. Adica mamei nu i-a prea facut placere, in rest toti au zis ca sunt tare. Am si ceva reputatie, dar asta este alta poveste. Deci sa revenim la oile noastre.
- Da, multumesc ca ai acceptat sa vin.
- Pai dupa ce am auzit cate ceva am fost sigur, ca tu erai ceea ce ii lipsea petreceri.
Am indreptat ochii spre skateboard , dandu-le de inteles ca nu prea mai aveam chef de vorbarie. Au dat din cap si ne-am indreptat spre rampa. Am inceput cu miscari simple de incalzire, continuand cu altele din ce in ce mai complexe. Nici ei nu se lasau mai prejos. In orice caz ne distram. Dar ca orice sport, te oboseste iar acum eram si noi obositi. Ne-am asezat pe una din bancile libere. Am inceput sa palavragim pe diferite teme. Stiu ca vi se pare ciudat, dar eram in largul meu. Radeam la una din glumele spuse de Joey cand zambetul s-a pulverizat instantaneu, la contactul dintre privirea mea si a lui. Parea nervos si aveai impresia ca dorea sa ma oamoare pe loc de parca cine stie ce as fi facut. Ceilalti au inceput sa ma priveasca, astfel mi-am regasit zambetul si l-am salutat.
- Salut, Noctis ! Joey s-a intors instantaneu la fix pentru a da amandoi nas in nas.
- Buna, Akane. Buna… era spus pe un ton intrebator, apoi eu mi-am amintit ca nu-mi cunostea prietnii.
- A da…scuze.
Cei doi erau langa mine. I-am luat de mana si le-am ridicat pe rand, in functie de cum ii prezentam.
- Zack, am spus sigura pe mine ridicandu-i mana incrucisata cu a mea.
Obisnuiam sa facem asta destul de des inainte, sa imi tin mainile incrucisate cu cei doi. . Nu insemna nimic, eram doar amici. Stiam prea bine de cine erau indragostiti cei doi, deoarece discutam o gramada de chesti.
- Kadaj, am spus ridicand de data aceasta mana lui Kadaj si Noctis. Nu m-am dus sa il iau de mana fiti fara girji. Am facut un mic gest cu capul inspre el, dandu-le drumul celor doi. Cred ca tu si Joey…
- Buna , Caelum. M-a intrerupt Joey, in timp ce si-a indreptat ochii spre el.
- Buna si tie Parker. Am auzit ca petreci maine. De ce am vaga impresie ca stiu unde vrea sa ajunga si nu-mi prea place asta.
- Da, petrec ! a cugetat o secunda la ceea ce era pe cale sa faca, dar sa hotarat sa continue. Vi si tu?
- Da, chiar da. Maine sara la clubul din centru nu? Nici nu am vazut rostul intrebarii, stia prea bine unde era petrecerea..
- Dar vad ca esti bine informat.
Trebuia sa fi orb ca sa nu observi ca satenul era frustrat dar nu era problema mea, nu stiu ce aveau ei de rezolvat.


Pozele:
http://www.my-vogue.com/wp-content/uploa...88x300.jpg - rochia pentru petrecere
http://www.whatsabouttown.com/womens-1/c...5_zoom.jpg - tricoul cu craniu
http://www.stepmania.com/forums/picture....tureid=177 – Joey

Sper ca va placut. Scuzati eventualele greseli.
Astept muuuulte commuri! :*

#6
Am venit cu nextul...adica Triunghi Scalen s-a cam enervat...in orice caz scuzati eventualele greseli, nu am apucat sa corectez acest capitol. Sper sa va placa. Astept multe critici.


Capitolul 5
Akane P.O.V

Mai erau cateva minute inainte de a sosi cei doi indragostiti, Tifa si Cloud, sa ma ia pentru a merge la petrecere. Mi-am aplicat cu repeziciune fardul de nuanta inchisa, rujul rosu si mi-am aranjat parul sus, zburlindu-l putin, lasand doua suvite de o parte si de alta a fetei. Eram gata la timp, deoarece exact cand sa-mi iau geaca, claxonul le anunta sosirea.
Inca de cand am intrat pe strada corespunzatoare clubului, am putut auzi muzica . Cred ca va fi o petrecere reusita. Clubul era imens, dar decorat cu bun gust. De indata ce am intrat, Joey a venit sa ne intampine. Si-a pus mana in jurul taliei mele, fiind nevoit sa si-o retraga atunci cand mi-a intalnit privirea furioasa. Poate arata bine dar stati putin ca nu merge chiar asa. Cloud si Tifa au ramas pe undeva sa se pupe, faceau asta cam des in ultima vreme, ma rog de ieri de cand sunt impreuna, datorita mie. In fine, i-am lasat pe porumbei linistiti si m-am dus la bar sa comand ceva . Sorbeam incet din pahar, cand satenul vine langa mine. Dar stiu ca nu voi scapa usor de el. E simpatic, dar prea insistent ce naiba. M-am prefacut ca nu-l observ, gest ce la enervat.la culme. Si-a pus mana in jurul gatului meu, doamne ce tip. Din nou nu l-am bagat in seama, asa ca m-a intors spre el. L-am privit drept in ochi, el privindu-ma la randul sau. M-a prins de umeri. Pentru o clipa m-am pierdut in ochii lui caprui., dar am fost readusa la realitate cand m-a tras spre el si si-a lipit buzele de ale mele. Imi venea sa-l plesnesc, cum isi permitea? Eram pe de o parte ofuscata, dar in acelasi timp imi placea. Trebuia sa recunosc, stia sa sarute. Cand am sesizat ce fac, era putin cam tarziu. Nu am mai fost nevoita sa ma retrag, facuse altcineva asta in locul meu. Pumnul a facut contact cu fata lui Joey , trantindu-l la pamant. Mi-am ridicat privirea spre faptas si am ramas masca: Noctis. Era nervos, asta am putut constata cu siguranta. Joey s-a ridicat si s-a napustit asupra lui, dar acesta sa ferit, trantindu-l din nou la pamant. Joey castiga un mic avans cu pumnul ce ajunse in fata brunetului, dar acesta se revansa cu un picior in burta. Se adunase lume in jurul lor, dar nimeni nu ii oprea. Am luat-o la fuga cautandu-i cu privirea, pe Tifa si Cloud. I-am gasit sarutandu-se pe balcon, doamne oamenii astia. Mi-am dat ochii peste cap.
- Cloud, ce d***u faci aici. Du-te si opreste-i pana nu se omoara.
- Ce? Cine? Cum? Era absolut dezorientat, saracul
- Noctis si Joey se omoara, nimic important. Nu-ti face griji! am spus eu sarcastica
A sarit ca ars si a patruns prin multime pana la cei doi. Intre timp s-au facut prezenti si companieri mei, care l-au prins pe Joey, Cloud tinandu-l pe Noctis. Tifa s-a uitat intrebatoare la mine, dar eu am ridicat din umeri. Adica nu stiam exact ce s-a intamplat. Noctis se afla in fata usii, cand s-a intors si a venit spre mine. Ops ! Cloud s-a pus in fata lui, dar dupa ce au discutat cateva secunde, probabil l-a asigurat ca nu se va intampla nimic l-a lasat sa treaca. Am facut tur retur, incercand sa ma indepartez, dar teapa. M-a prins de mana si a inceput sa ma traga dupa el.
- Da-mi drumul ! de-a dreptul i-am poruncit.
- Obliga-ma! A afisat un zambet strengaresc. Ajunsi afara, am reusit sa imi eliberez mana, iar acum stateam si ne priveam. A murmurat un de ce dar nu stiu daca era intentia sa-l aud si eu sau a spus-o doar pentru sine . De ce a facut asta? De ce l-a pocnit asa pe Joey? Stiu !!!! Pentru ca incearca sa se revanseze pentru faza de la cafenea. Asta trebuie sa fie . S-a apropiat de mine, dar cand eram la cativa milimetri distanta unul de celalalt s-a intors si a plecat. Ce ciudat !

Noctis P.O.V
La inceput nu mi-a venit sa-mi cred ochilor. Erau impreuna, buzele lor erau lipite.Akane si Joey se sarutau. La inceput vroiam sa cred ca el o forta, dar se pare ca Akane nu protesta in nici un fel. Ceea ce am facut mai departe, a fost instinctiv, nu m-am mai gandit la nimic. Sangele imi pulsa in vene, iar satisfactia pe care am avut-o cand i-am tras un pumn si i-am vazut despartiti a fost incredibila. Tampitul s-a napustit si el asupra mea, dar m-am ferit si l-am trantit din nou la pamant.
Nu a fost placut sa-i simt pumnul pe fata mea, iar vorbele lui aruncate in vant mi-au sporit suferinta pricinuita de ceea ce am vazut cu cateva momente in urma.
- Ti-am zis ca va fi a mea.
Pentru el cred ca a fost mult mai putin placut sa imi simta piciorul in burta. Inainte de a simti bratele lui Cloud cum ma prind l-am avertizat ca nu voi ceda fara lupta. Eram la usa , cand mi-am intors privirea si am vazut-o. Rochia pe care o purta ii venea asa bine. Cizmele aveau tocurile foarte inalte, ma mir ca nu cadea cu ele. Cum poate cineva atat de frumos sa poate pricinui atata suferinta. Fiecare fata ma place si ar face orice pentru a le da atentie, dar ea, cea pe care o gasesc speciala nu imi da atentie. Nu inteleg de ce am am fost atat de impulsiv. Oare ma indragostesc sau este doar atractie? M-am dus spre ea dar Cloud s-a bagat in fata mea . I-am explicat ca nu mai am de gand sa ma bat si intr-un final a inteles. Am luat-o de mana si am tras-o pana in exteriorul localului. Mi-a poruncit sa-i dau drumul, lucru pe care l-am facut cand am ajuns afara. Am privit-o lung. Era superba. De ce a facut asta? De ce? Dupa ultimul lucru spus s-a uitat la mine ingrijorata. Oare m-a auzit? Mi-am apropiat fata de a ei pana am fost la doar cativa milimetri. Imi placea parfumul ce era impregnat pe pielea ei. Vroiam sa o sarut, dar m-am oprit si m-am departat de ea. Nu o puteam face. Nu vreau sa fie asa ! Vreau ca sarutul sa fie magic, nu vreau sa o oblig sau alte lucruri. Vreau ca si ea sa-mi impartaseasca sentimentele, de care nici eu nu eram prea sigur. M-am mai intors o dat inapoi, greseala fatala. Joey venise dupa ea. Nu aveam de gand sa mai intervin. Era alegerea ei. S-a apropiat de ea , dar ea a facut un pas in spate, l-a respins?! Nu imi puteam crede ochilor. El a vrut sa se apropie din nou, dar Akane l-a impins, in acelasi timp dezechilibrandu-se. A alunecat de pe bordura, aterizand in mijlocul drumului. O decapotabila, trecea in viteza, prea mare ca frana sa-si faca efectul atunci cand a vazut-o. Prea tarziu, era intinsa pe asfalt plina de sange. Am luat-o la fuga, in cateva secunde fiind langa ea. Am luat-o in brate, am tras-o din drum si am inceput sa o imbratisez cu putere. Am sunat salvarea, continuand sa-i vorbesc. Masina a intrat pe strada si am ridicat-o, restul lasand pe seama medicilor.

http://www.ijs365.org.in/ENGLISH/origina...makeup.jpg - make up-ul
http://www.hairstylesguru.com/images/for...rstyle.jpg - freza de la petrecere

#7
Scz stiu ca am cam intarziat cu nextu da scoala asta ma omoara rau de tot. In orice caz fara alte introduceri asta-i :

Capitolul 6
Akane P.o.V

S-a apropiat de mine dorind sa ma sarute, dar l-am respins. Incepea sa ma ingrijoreze tipul si se pare ca nu a inteles mesajul, deoarece a vrut sa se apropie din nou, fraierul. L-am impins de data aceasta cu si mai mare putere, reusind in acelasi timp sa ma dezechilibrez , ajungand in mijlocul soselei. Am dat sa ma ridic, dar intr-o fractiune de sesecunda mi-am simtit trupul presat si m-am prabusit din nou la pamant. Mi-am simtit pleoapele grele, apoi am alunecat in abis. Totul era negru in jur. Nu stiu daca locul in care ma aflam avea vreo forma. Am luat-o la fuga, dar era imposibil, nu exista nimic, era un mare pustiu. Mi-am dus mana spre buzunar...era gol. Telefonul numai era acolo. M-am asezat jos si am inceput sa fredonez. Muzica era singurul lucru de pe planeta care ma calma. In timp ce fredonam am incercat sa pun totul punct la punct, sa vad ce s-a intamplat, pentru a gasi o explicatie la toate aceste lucruri. Capul meu era in acest moment un mare gol. Nici un fapt, nici o amintire, nimic. Nici macar nu eram sigura cum ma cheama. Nu imi placea aceasta senzatie. Am inceput sa ma panichez , din nou, cand o lumina puternica a aparut in acel abis, atragandu-ma ca un magnet. Ochii au inceput din nou sa zareasca lumina zilei. Cand am privit mai atenta in jur am constatat ca era noapte, dar o lumina puternica acapara camera, sau o fi fost faptul ca totul era alb. Stai putin…unde ma aflam ? Am incercat sa ma ridic, dar capul, asemeni intregului corp a inceput sa-mi zvacneasca de durere. Am scos un mic scancet. Durea ! Se pare ca, cu ocazia asta am reusit sa si trezesc pe cineva. Sa ridicat de pa scaun si a venit spre mine. Stand asa in fata mea l-am putut analiza cu atentie. Parul era intunecat, asemeni ochiilor, care erai insotiti de cearcane, cred ca nu a dormit. A intrebat ceva evident si simplu dar nu aveam de gand sa fac pe tafnoasa chiar acum.
- Te-ai trezit ? parea ingrijorat. Calmeaza-te ca nu am patit nimic, cred.
- Da ! unde sunt? Mi-a ignorat intrebarea.
- Akane. M-ai speriat de moarte, esti in coma de cateva zile. Deci probabil asa ma cheama, Akane, dragut…stai putin cum adica am fost in coma? Mi se pare mie sau imi scapa cate ceva.
- Si tu esti? Trebuia sa ma documentez si eu, am auzit undeva ca nu e bine sa vorbesti cu straini. Iar eu sunt o fata ascultatoare.
- Eu ?! Tu nu ma mai ti minte ? era extrem de uimit. E na am cateva scapari in memorie nimic grav.
- Ar trebui? Nu prea imi mai amintesc mare lucru. Eram sincera, ce rost avea sa mint. Dar stiti tot vreau un raspuns. Cine este el ? Hmm….poate fratele meu ?! Ei bine orice este posibil asa ca de ce nu ?
- Sunt , Noctis aaa…..a stat cateva momente pe ganduri apoi mi-a trimis o lovitura sub centura. Sunt iubitul tau !
Wow , asta e ceva…iesit din comun. Lol…stateam si ma uitam la el ca boul la poarta noua, scuzati expresia. S-a scuzat putin si a parasit sala. Deci asta inseamna ca am cateva momente de gandire. Deci pe tipul respectiv il cheama Noctis si mai este si iubitul meu, bun. Nu imi amintesc de el, dar avand in vedere de ce ,,multe’’ lucruri imi amintesc acum, presupun ca asa este. A revenit , urmat de un doctor si de o femeie, care era maicamea. Era atat de fericita si ma imbratisa incontinu, vorbind cu repeziciune, incat o mare parte din vorbe nu le-am inteles. Apoi doctorul a inceput sa imi puna tot felul de intrebari tampite, la care am raspuns cu da sau nu. Extrem de plictisitor. Dupa o ora in care m-a tot examinat, a hotarat ca puteam sa ma intorc acasa. Ei bine acasa , din cate mi-a fost povestit era un internat, cica eram aici in schimb de experienta. Mama statea la un hotel, in apropierea acestuia, asa ca nu erau probleme. Asteptam un taxi in fata spitalului, cand Noctis s-a oferit sa ne duca el.
- Oh Noctis ce dragut din partea ta dar nu este nevoie sa te deranjezi.
- Mama, nu cred ca este nici un deranj. Nu-i asa iubitule ? am pus in mod special accent pe ultimul cuvant.
- Pe cine ? era de-a dreptul socata. Asta-i normal ? Adica mama nu stia ca este iubitul meu. Ei lasa ca afla acum.
- Doamna Lighting, e in regula i-am spus in mare parte totul. Mama nu a mai adaugat nimic, dar i-a aruncat una din celebrele ei priviri de: mai o vorba si te omor.

Noctis P.o.V
Am fost fericit, sa ii revad ochii limpezi. Sa o stiu din nou in siguranta.Am intrebat-o daca s-a trezit, iar ea a afirmat. Era destul de evident acest lucru, dar…Am mai vorbit putin, dar o vedeam inca neincrezatoare. Oare ce s-a intamplat. Urmatoarea ei intrebare pot spune ca m-a socat.
- Si tu esti ? adica chiar nu am mai recunostea sau are chef de glume  ? M-am asigurat ca am auzit bine, dar dupa alte cateva cuvinte mi-a dat de inteles ca are amnezie. Ei bine asta ar putea fi o sansa, dar…
- Noctis…m-am mai gandit pret de cateva secunde asupra idei nebunesti ce mi-a strabatut capul, dar nu am gasit nici un motiv intemeiat sa ma opreasca. Sunt iubitul tau ! am spus-o.
Am vazut-o ca se gandea intens la ceea ce tocmai i-am spus, asa ca am lasat-o singura, ducandu-ma sa vorbesc cu mama ei. Am vazut-o pe hol discutand cu doctorul. Nu am apucat decat sa-i spun ca Akane s-a trezit, caci a si dat navala spre salon. A incfeput sa vorbeasca tot felul de lucruri, pana cand doctorul a inlaturat-o ca sa o examineze. A intrebat-o o groaza de lucruri dar nu am fost atent. Pur si simplu nu imi puteam lua ochii de la ea. De indata ce am primit confirmarea ca poate pleca acasa, s-a schimbat repede si am iesit de spital. Inca ma uitam la tinuta ei ce ii venea asa bine. Purta o pereche de blugi, mulati, un tricou roz cu o centura subtire sub bust, acoperit de o jacheta neagra din piele cu curele. In picioare avea o pereche de sandale negre, cu tocul intr-una. Era splendida. Asteptau un taxi, cand m-am oferit eu sa le duc. Mama ei a refuzat, dar ea a preluat conducerea.
- Mama, nu cred ca este nici un deranj nu-i asa iubitule? Doamne ce imi place cum pronunta acest cuvant. Maicasa a inceput sa se uite la mine, de parca ar fi fost gata sa scoata un cutit din poseta si sa ma faca bucatele. Dupa ce am lasat-o la internat, am condus-o si pe mama ei la hotel. Speram ca va pastra tacerea, dar nu a fost asa.
- De ce ai facut-o? da e bine ma asteptam sa iasa scantei sa ma stranga de gat totusi nu pot spune ca ceea ce am facut a fost bine dar...
- O iubesc! raspuns simplu si foarte adevarat...very very true...da acum eram sigur ca o iubesc. Ca am facut-o din prima zi in care am vazut-o. Stand acolo nervoasa in fata mea, patata de cafea. Da stiu ca nu e cine stie ce romantism...Si acum imi vine sa rad. Dar bineinteles mereu se gaseste cineva care sa vina si sa te scoata din paradis.
- Sti bine ca aceasta amnezie este temporara nu? Cum crezi ca va reationa cand va afla ca ai mintit-o? Ce ii vei spune?
- Nu stiu ! Voi gasi eu ceva la momentul potrivit acum am de gand sa ... am tacut...nu stiu ce aveam de gand sa fac. Am continuat sa privesc in fata. Am franat dar se pare ca doamna Lighting nu a observat asta. Se gandea intens la ceva, privind in gol. Am anuntat-o ca am ajuns iar ea s-a intors spre mine si mi-a zambit.
- Am gasit rezolvarea la toate problemele noastre. Voi vorbi cu directorul si voi pleca impreuna cu Akane cel tarziu in doua zile .
What?!?! Femeie nebuna. Este o idee proasta proasta proasta...dar voi gasi eu o rezolvare cat de curand.
Mii de scuze adica un infinit pentru eventualele greseli( care sper sa nu fie ) :D

Poze:
http://img.envy.ro/img/products_watermar..._10220.jpg jacheta
http://www.envy.ro/moda/Pantaloni/Jeans/...amti-10229 - blugii
http://img.envy.ro/img/products_watermar..._10212.jpg - tricoul
http://img.envy.ro/img/products_watermar..._10474.jpg - sandalele



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Când fulgerul loveÅŸte Me†al. 7 4.449 10-09-2011, 12:43 PM
Ultimul răspuns: matzaplouata


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)