Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fiica tacerii.

#1
Aceasta drama impresionanta incepe intr-o noapte de iarna din 1964, cind o furtuna il obliga pe doctorul David Henry s-o ajute pe sotia sa sa-i aduca pe lume pe gemenii lor. Fiul, nascut primul, este perfect sanatos, dar medicul recunoaste imediat la fiica sa Sindromul Down.
Pentru motive de a caror validitate incearca sa se autoconvinga, barbatul va lua o decizie intr-o fractiune de secunda, care il va bintui insa de-a lungul intregii vieti. Ii cere asistentei sale, Caroline, sa duca fetitia la un orfelinat. Insa femeia se hotaraste sa creasca ea copilul si se muta intr-un alt oras. O carte captivanta si o poveste minunat urzita, despre vietii paralele, secrete de familie si puterea mintuitoare a dragostei.
Autor: Kim Edwards

M-a atras titlul in primul rand, dar citind, trebuie sa recunosc ca nu am mai putut sa o las din mana. Intr-adevar, este o carte destul de trista oarecum, in care sfarsitul nu e nici trist si totusi nici super fericit. Intr-un fel sau altul este o carte plina de lucruri facute oarecum din dragoste iar unele doar din placere ( ve-ti vedea la ce ma refer) dar ca intotdeauna dragostea de mama va birui. O recomand cu multa caldura. Smile
[Imagine: kim-edwards-fiica.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)