Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fight for love +18

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor si pozele cu melodiile, nu-mi apartin mie, ci sunt luate de pe net, respectiv youtube.

Buun:D M-am mai gandit sa fac un fic Naruto mai diferit :-" . Vreau sa fie corectat si vreau pareri despre poze si melodii, daca se potrivesc cu contextul si mai ales, despre melodiile, care sunt pentru admosfera (sper ca am scris bine cuvantul :-" ) Sunt doua perspective. Azura si Itachi si actiune la persoana I Acuma sa numai lungim vorba, iata primul capitol :D

Fata din afara clanului

Itachi: Stăteam la masa din camera mea si priveam plictisit afara. Nori plumburii erau pe cer, si lacrimile lor udau pamantul păcătos. Oftez o data si mă uit la mobilul meu. Am primit un mesaj de Hana, iubita mea, care mă invita, de fapt îmi poruncea sa mergem la bazin. Îmi iau pe mine slipul, o pereche de blugi negri si un tricou si peste un hanorac negru, cu stema clanului Uchiha pe spate. Îmi mai iau un rucsac, îmi care îmi bag hainele de schimb, nişte pergamente si doua kunaie. Ies din camera si mă ciocnesc de mama mea vitrega, Mikoto. Mama mea adevărata a fost ucisa de Orochimaru si tatăl meu, Madara s-a recăsătorit cu Mikoto, care i-a făcut un băiat, cu doi ani mai mic decât mine. O uram pe aceasta femeie si pe fiul ei. Trec pe langa ea, fara sa-mi cer scuze sau ceva de genu. Cobor jos si ies din casa, ne băgând-o pe Mikoto in seama, cum striga după mine. Sa se duca undeva si ea si fiusau. Ies din cartierul, care aparţinea clanului meu si mă îndrept spre bazin. Nu aveam nici un chef azi, sa ies cu iubita mea posesiva sau altceva sa fac. Ajung la bazin, o clădire gigantica cu un bazin gigantic. Pun piciorul sa urc, dar cineva trece rapid pe langa mine, atingându-mă uşor la umăr. Ma uit după ea si vad, ca purta un hanorac strâmt pe trup, din trening. Mai purta o fusta din jeansi mini si o pereche de colanţi negri, lungi pana la genunchi si peste ei nişte ciorapi largi, pana la fusta, kaki. In picioare avea adidasi albi. Avea la sold o geanta verde. Parul cu tente spre albastru, si ii atingea uşor umeri firavi. Intra in clădire si se pierdu-se pe coridoarele puşti. Ciudata fata, dar cine era? Intru in clădire si la birou, era Gemna si citea o revista cu femei. Ce patetic.
- Buna Gemna, îl salut si îmi pun coatele pe biroul sau.
- Te simţi bine, Itachi? Ma întreba el, ştiind, ca de obicei nu vorbesc cu el.
- Nu. Auzi, cine era puştoaica aia, care a intrat înaintea mea? Îl întreb direct, privind coridoarele, pe unde cred ca a luat fata aceea.
- Cine? Azura? Este la operaţiuni de maxima securitate. O găseşti la bazinul de înot. Acolo se v-a antrena azi, ca saptamana trecuta a lipsit si antrenorul ei, a pedepsit-o sa facă azi, o suta de bazine braţ.
Au! Asta da pedeapsa. Plec de la Gemna fara sa spun un cuvânt si intru in sala unde se afla bazinul. Ma uit si o vad cum înota, foarte repede. Doamne ce viteza are in apa, parca ar fi născuta in ea. Ma aud apelat si o vad pe Hana, cum îmi făcea cu mana de pe marginea bazinului. Avea 18 ani, ca si mine, dar avea o minte de copil de 5 ani. Pai era prea posesiva, când venea vorba de mine si asta mă deranja. Purta o helanca, pe gat si roz si o fusta scurta, neagra. Picioarele erau in apa. Parul saten-închis, era lung pana la fund si prins in coada. Ochii negri, priveau cu ciuda pe bruneta din bazin. Vad nişte colegi, cum râdeau si tot fluierau după bruneta, care nici măcar nu-i baga in seama.
- De ce fluieraţi după ea? Ii întreb puţin nervos, ca ea nu avea nici o reacţie.
- Ca nu vrea sa ne zică numele ei, ca este buna rău. O întrece si pe Hana, mă informa un băiat.
M-am gândit sa-mi uimesc prieteni si sa o invit pe domnişoara in baie, la o partida de sex si apoi s-o dau prietenilor mei, pentru distracţie. O fluier si vad ca Hana si-a dat seama de intenţiile mele si începu sa rânjească ca proasta.
- Azura, c**va dracu, vin-o pana aici, strig la ea.
Azura se opri in mijlocul bazinului. Se urca pe apa si dispăru atât de brusc, dar apăru pe balustrada de lemn, langa mine. Stătea calare pe balustrada, dar piciorul stâng, îl ţinea sub balustrada, pentru a nu se deschilibra. Acum puteam vedea mai uşor fata ei. Avea un chip foarte frumos si feminin, aducând cu femeile din clanul meu, dar ochii erau un pic oblici, ca la clanul gheţi Aisu. Sharingan-ul ei, îmi dădea de inteles, ca este din clanul meu. Purta un costum albastru-închis, din doua piese. Avea sâni frumoşi si destui de mari, erau ţinuţi de sutienul ,care avea semnul clanului Uchiha, pe sânul stâng. Culoarea parului ei dădea spre albastru-închis, dar era doar o iluzie. Avea nasul mic si frumos si buzele, un pic cărnoase, dar apetisante. Corpul era bine definit si desenat, incat îl simţeam pe „bossu” cam greu in chiloţi. Îmi rânji cu toata gura si am văzut dantura perfecta si alba. Am înghiţit un nod mare din gat.
- De unde şti tu, ca eu sunt c**va? M-ai încercat cumva si eu nu ştiu? Ma întreba pe un ton, rece si bajocoritor, de îmi opri inima in loc.
- Nu, dar nu mi-ai răspuns la fluierătura…, am încercat sa mă disculp, ca sa mă ierte si sa nu mă zică la tata.
- Daca nu cunoşti oameni, nu trebuie sa-i jicneşti. Ai noroc ca sunt in toane bune azi, ca astfel ajungeai direct in braţele iubitei tale posesive, Hana Inuzuka, îmi mai spuse Azura si dispăru, dar apăru, pe mal.
Isi lua un prosop si începu sa se şteargă pe corpul de felina. Trecu pe langa Hana si o împinse, cu piciorul, in apa. Prieteni mei si cu mine am început sa radem cu lacrimi. Hana începu sa ne coboare din pod, toţi sfinţi si fiecare membru al familiei in parte. Priveam uşa de la vestiarul fetelor, sperând, ca o vad pe bruneta cum iese, dar nu. Oftez dezamăgit si mă duc sa mă schimb, in slip si sa mă bălăcesc cu iubita mea si prieteni mei. Azura, cine eşti tu?

Azura: Am ieşit prin uşa din spate a vestiarului si am intrat prin sala de gimnastica, înapoi, dar cu grija, sa nu mă audă acel tanar Uchiha. Ce dracu vrea de la mine? Ştiu ca Hana este foarte posesiva, dar nici in halul, ca prietenul ei, sa se dea la mine, de fata cu ea. Ajung la birou si îmi iau pe umăr, geanta mea verde. In vad pe Gemna, cum îmi făcea semn sa mă duc pana la el. Ce mai vrea si asta? Ma duc la el si îl privesc in ochii.
- Vezi, ca Itachi Uchiha a întrebat de tine. Are 18 ani, constituţie atletica, parul negru-şters, lung pana la omoplaţi, prin in coada si ochii negri. Este iubitul Hanei…, începu sa-mi facă descrierea tanarului Uchiha.
- Ştiu cine ii este iubit, ca Hana tocmai a făcut o baie imbracata si in plus, nu are ce sa-mi facă, fiindcă tata este ruda cu tatăl sau, am spus eu si am plecat de la birou, ieşind si din clădire.
Îmi pun in cap, capişonul, fiindcă turna cu găleata. Ma v-a face fleci. Încep sa alerg pe străzile puşti, calcând in băltoace, ne pasându-mi ca mă ud, pana la piele. Aud o melodie vesela din geanta si am ştiut ca este mobilul meu. Ma adăpostesc sub copertina unei florari si încep sa caut prin lucrurile mele mobilul meu. Scot un Motorola V360, albastru cu argintiu. Vad ca scrie „Tata”. Deschid clapeta si răspund.
- Da, tata, ce s-a întâmplat? Îl întreb, îngrijorata, fiind singurul părinte, pe care îl am, langa mine.
- Azu, de ce crezi de fiecare data, când te sun, s-a întâmplat ceva? Ma întreba la rândul sau, atingând punctul sensibil.
Închid ochii, sa-mi potolesc lacrimile, care ameninţau ca pornesc. Am tras aer in piept cu lăcomie si mi-am dres vocea. L-am întrebat ce doreşte sa cumpăr si el mi-am spus, sa iau in drum spre casa, nişte fructe, faina si miere. Am închis convorbirea si am privit ecranul mobilului, care avea un fundal de vara, făcut, când aveam 5 ani, înainte, ca mama mea sa moarta. Am închis mobilul si l-am băgat in geanta. Am început din nou sa alerg, spre cel mai apropiat magazin alimentar. Mama mea, a murit când aveam 5 ani, acum 12 ani. Suferea de cancer la inima si nu exista leac pentru asta. Eu am fost langa ea pana in ultimul moment, fiindcă tata, ajunsese prea târziu, fiind plecat intr-o misiune ANBU. De atunci a cerut Lordului Hokage, sa îl treacă la jonini si era poliţist la sediul de politie Uchiha. Eu sunt jumătatea din întregi. Tatăl meu, era Izuna Uchiha, unul dintre fondatori clanului Uchiha, fratele mai mic a lui Madara, tatăl lui Itachi si a lui Sasuke. Mama mea, este Azemya Aisu, din faimosul clan Aisu, cei care controlau gheata, care le era kekkei-genkay. Cei doi s-au casatoriti, dar in clan, nu se accepta cununiile din afara clanului, tata a ales sa trăiască cu noi înafara clanului. Eu am moştenit ochii mamei mele, aquamarin, o culoare ce o detest, dar aveam in permanenta sharingan-ul activat. Eu puteam controla gheata, chiar si elementele ce o formau, aerul si apa, dar si fulgerul, fiind specialista in orice tip de tehnica in Raiton, dar si in Seiton si Futon. Ajung la un magazin si cumpăr de acolo ce trebuia. Ies din el si încep sa alerg spre casa. După 15 minute, ajung acasă. Casa avea mansarda, un etaj si curtea din spate, unde se afla câinele meu. Ferestrele erau negre si sobre, cu perdelele trase in ele. Chiar daca perdelele, erau colorate, tot sinistra arata. Dau uşa intr-o parte si după ce o închid, aprind becul in coridor. Mi-ar plăcea sa vina mama si sa mă întâmpine, dar ea este sus in ceruri. Ma pun pe podeaua de bambus si pana îmi scot din picioare, adidasi, pentru a nu murdari podeaua. Ii pun in dulapul meu, de incaltaminte si mă îndrept spre bucătărie. Bucătăria era micuţa, dar perfecta pentru mine si tatăl meu. Trec pe langa un dulăpior, unde se afla telefonul fix, roşu si doua poze. In prima se afla mama mea, la 25 de ani. La 26 de ani mă adusese pe lume. Avea parul roşu, lung pana la fund. Ochii de un fel de albastru spre verde, priveau inocent aparatul de fotografiat. Purta o camasa alba si o fusta roşie. Era frumoasa. Ochii putini oblici, ca ai mei, făceau prăpăd in inimile barbatilor. In cealaltă poza eram eu la 14 ani, de Paşti. Parul era un pic mai lung si vopsit negru spre maro-închis. Purtam lentile de contact căprui, pentru a ascunde culoarea ciudata a ochilor mei, pe care n-o suportam. Purtam o bluza alba si o fusta albastra, mini.
Am început sa zâmbesc, amintindu-mi ce a făcut tata cu mine, de ce port lentile de contact si de ce mi-am vopsit parul. De atunci nu l-am mai supărat niciodată, mă rog, nu aşa de rău. Ochii mei cei, adevăraţi se oglindeau in sticla pozei. Ma aud strigata si mă duc spre bucătărie. Pe jos si pana la jumătatea peretelui, erau faianţe, de culoarea caramelului. Era o bucătărie mica, dar cum am spus, potrivita pentru noi doi. Avea un perete plin cu dulapuri, chiuveta, aragazul, cuptorul cu microunde, cafetiera, era si un frigider, imediat langa uşa. Aparatul de prăjit pâine, era pe masa. Tata se agita de colo-colo, dar când mă văzu, mă imbratisa părinteşte si apoi mă pupa pe creştetul capului. Avea in jur de 39-40 de ani. Parul negru, era prins in coada si lung pana aproape de fund, era prins in coada. Avea unele suvite, făcute ţepi. Ochii negri, mă priveau cu bucurie si cu dragoste părinteasca. Purta o bluza neagra, larga la gat si o pereche de pantaloni tot negri. Ii dau ce am cumpărat si apoi plec spre camera mea.
- Azu, mă striga tata si mă aplec peste balustrada.
- Tata sunt obosita, vreau sa dorm, spus eu, vrând sa mă schimb in pijamalele mele si sa mă bag in pat.
- S-a întâmplat ceva? Ma întreba la obiect.
- Nu. Ar trebui sa se întâmple ceva?
- Nu, dar mă gândeam ca eşti aşa de retrasa si poate te-ai… Las-o balta. Daca vrei sa mănânci vi jos, daca nu, noapte buna, îmi spuse si se întoarse înapoi in bucătărie.
- Noapte buna tati, ii spun, dând de inteles, ca nu mi-e foame.
Urc in camera mea si încep sa mă dezbrac de hainele ude. Camera mea, avea pereţi roz, dar o nuanţa foarte plăcuta ochilor. Pe jos aveam laminate. Patul era de o persoana si la capătul sau, aveam un dulap si câteva rafturi. Rafturile erau pline de carti si dulapul de haine colorate. După ce am rămas goala, cum m-a făcut mama mea, trag pe mine, pijamalele mele, de culoare albastra si strâmte pe trupul meu, perfect. Dau drumul la radio pe un post de muzica si începu sa cânte o melodie energica si frumoasa, dar pe mine mă adormea. M-am pus in pat si am adormit, cu radio aprins. Pe la 12 noaptea, veni si tata, sa vadă cei cu muzica de la mine din camera. In camera, cânta o melodie trista. Tata opri radioul si mă acoperi cu plapuma. Ma pupa pe creştetul capului si mai mă privi o data. Ieşi din camera mea si doua lacrimi cristaline, ii se scurseră din ochii săi, trişti si obosiţi. Eu dormeam adânc, fara sa am vise sau ceva de genul, in timp ce luna îmi veghea somnul meu…

Poze:
http://images2.fanpop.com/images/photos/...41-420.jpg - Itachi in camera sa.
http://media.photobucket.com/image/hana%...h.jpg?o=16 – Hana Inuzuka
http://th01.deviantart.net/images3/300W/...Sasuke.jpg - Azura Uchiha
http://www.freewebs.com/megeo/motorola-V...420f10.jpg - Mobilul Azurei, Motorola V360
http://www.life-care.ro/library/PEISAJ%20APA.jpg – Fundalul mobilului
http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=110 – Azemya Aisu, mama Azurei
http://media.photobucket.com/image/anime...irl32a.jpg - Azura de PaÅŸti, la 14 ani.
http://media.photobucket.com/image/anime...9.jpg?o=10 – Azura, cu culoarea ochilor cea adevărata (ignoraţi parul lung :D )
http://www.destinatiieuropene.ro/_img/po...e-2485.jpg - Bucătăria
http://media.photobucket.com/image/izuna...1.jpg?o=13 - Izuna Uchiha, imaginaţi-va ca are ochii negri. Fara sharingan nu l-am găsit :(
http://www.mobila-online.ro/images/produ..._apr06.jpg - Camera Azurei.
http://www.bizoo.ro/img/%7B**%7D/img360/...548340.jpg - Pijamaua brunetei.

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=YXJ5a56dP98 – Melodia de la mobilul Azurei, când primeşte apel.
http://www.youtube.com/watch?v=VrVlBrooxcM – Melodia care se cânta la radio
http://www.youtube.com/watch?v=Fehaa_gJQvo – Melodia care cânta la radio, când a venit Madara in camera Azurei

#2
Am trecut si eu pe la ficul tau.^^ Imi place mult, are descriere, naratiunea este buna, iar dialogul nu este sec... Ai un inceput foarte frumos. Greseli de tastare nu am vazut, dar am vazut unele repetitii incomode:
Ajung la bazin, o clădire gigantica cu un bazin gigantic.
-ai folosit de 2 ori cuvantul bazin, putea fi inlocuit si cu alt cuvant, poate cu piscina....

Ies din el si încep sa alerg spre casa. După 15 minute, ajung acasă. Casa avea mansarda, un etaj si curtea din spate, unde se afla câinele meu.
-aici ai folosit de 2 ori cuvantul casa, putea fi inlocuit cu locuinta sau ceva de genu....

Parca am vazut inca vreo repetitie, dar nu mai stiu pe unde.^^
Este un capitol dragut care imi place, dar incearca sa nu mai ai repetitii.Astept urmatorul capitol.Sper ca nu te-a suparat commul meu.:)
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#3
Inca un fic , Ellamanu , cum poti sa faci fata la atatea -.-
Ca de obicei , super fic . Deja nu mai are rost sa zic de actiune , dialog , naratiune si descriere pentru ca sunt toate bune :bv:
O gresala care mi-a sarit in ochii brat= bras (mdah....ce sa fac , de cate ori aud cuvantul asta pe zi -.-' ) bras e stil de inot (la asta te-ai referit tu in fic ) si brat /brate ...cum sa explic ? Misti doar mainile si fara picioare . De fapt e un exercitiu pentru forta pentru cei care practica inot (ehhh....m-am lungit stiu , dar noh :)) )

Frumos capitol , n-am ce zice :D . Astept next !

P.S. Frumoase poze :D

:bye:
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#4
HeLLo sys >:D<
Scz k am ajuns asha tarziu...dar stii eu mereu intarzii :eto:
Akm sa vedem de capitol...da dupa cum credeam a fost deja extra-corectat
Eu cred k imi voi spune doar parerea genarala...este superb :X :X :X
Deci abea astept next`ul :pls:...spor la scris
Bye and kissu :*:*:*
KyuMin.

#5
Hello, Hello, am revenit cu cap nou :-"
Abracadabra =))

Cina de familie

Itachi: Azi îmi veneau rudele necunoscute in vizita. Unchiul meu si fiica lui. Din cate ştiu, matusa mea a murit, acum 13 ani. Cred ca fiica lui, avea 13 ani si era foarte imatura. Ma îmbrac cu o camasa neagra, cu un dragon argintiu pe spate. Mi-o las deschisa la primi trei nasturi, prin care se vedeau o parte mica din pectorali. Îmi iau o pereche de blugi negri. Îmi prin parul in coada si îmi dau cu parfum. Aud un ciocănit in uşa camerei mele si pe ea intra, fratele meu, un puşti de 16 ani. Parul negru cu tente uşoare de albastru, era tuns scurt si făcut in spate ţepi, dar avea doua suvite pe langa chip, dându-i un aer misterios. Ochii negri, mă priveau cu ura. Eu nu-l suportam si i-am trimis aerul de a nu mă suporta nici el. Purta un tricou alb, cu o pasare neagra, pe spate si o pereche de blugi albaştri. Aveam si alte haine cu alte desene, nu numai cu stema clanului Uchiha.
- Ce dracu vrei? Îl întreb la obiect, in timp ce îmi căutam mobilul meu cu ecran tactil.
- Pe dracu îl vreau, mi-o repezi el.
- Ai greÅŸit adresa. Zi ce vrei?
- Mama a spus sa coboram jos. I-a văzut intrând pe poarta clanului. Trebuie sa sosească si încearcă sa te porţi frumos cu ea, cat timp este unchiul si verisoara noastră aici, îmi spuse el si ieşi din camera.
Poate ii fac nişte chestii penibile, verisoarei mele si le filmez cu mobilul, apoi sa rad împreuna cu prieteni mei. Cobor la parter si o vad pe Mikoto intr-o rochie, portocalie, eleganta, dar de prost gust pentru mine. Aproape mă bufni rasul, dar a trebuit sa mă stăpânesc. Uşa de la intrare, glisa si… Soc! Pe uşa intra Azura urmata de Izuna?! Am dat de dracu! Deci bunaciunea aceea era vara mea primara? Înghit in sec si mă străduiesc sa par cuminte si nevinovat. Sasuke ramase uimit si mă uit mai atent si eu si raman, cu gura căscata. Azura purta o bluza de culoarea vernil, cu decolteu destul de frumos, punându-si in evidenta, sâni mari si moi. Doamne ce as vrea sa ii simt… Mai purta o fusta de blugi, mini, punându-si in evidenta picioarele frumoase. Parul ei avea mici împletituri, cu bile colorate, pierdute printre pletele brunete. Izuna da mana cu tata si ii pupa mana lui Mikoto. Mikoto ne prezenta, începând cu mine – spre uimirea mea – si termina cu Sasuke.
- Ai nişte băieţi foarte frumoşi si iţi seamănă. Aceasta este fiica mea, Azura Uchiha. Are 17 ani si ochii i-a moştenit de la mama ei, dar ei nu ii plac culoarea lor si prefera sharingan-ul, o prezenta tatăl ei.
Ea îl pupa pe Sasuke pe ambii obraji, facandu-l sa roseasca, apoi mă pupa pe mine, dar îmi spune, ca sunt un nesimţit si jumătate. Mergem in living si ne aşezam la masa. Mikoto ne puse salata si suc de portocale. Eu stăteam langa Azura si Izuna, iar Sasuke in fata ei. Pe parcursul cinei, fata era cu mâinile pe sub masa. De ce? Pai eu vreau s-o mângâi pe picioare, Sasuke la fel si ea, ne dădea peste mâini. După ce am terminat, de manancat, eu am invitat-o pe bruneta in camera mea. Am dat drumul la comp si am pus muzica, rock. Azura strâmba din nas, dar nu spuse nimic, pana am prins-o de mijloc si am tras-o in braţele mele. O ţineam strâns in braţele mele.
- Itachi, da-mi drumul, îmi spuse pe un ton de comanda.
- Si daca nu vreau? Ce îmi faci? O întreb pervers, plimbându-mi buzele pe gatul ei, parfumat cu parfum de liliac, arătând, ca nu este pretenţioasa.
- Vei ramane fara „jucăria” ta din pantaloni, spuse si simt o uşoara intepatura pe interiorul coapsei.
Ma uit si vad, un briceag, care stătea cu lama, îndreptata spre „bossu” meu. O ridic din braţele mele, mai bine spus, o arunc si o privesc, cu îmi zâmbeşte ameninţător. Fata asta ştia cum sa se joace, dar se juca cu focul, care eram eu si o puteam arde. Ma aşez mai comod si am invitat-o in poala mea. Azura veni, dar cu grija. Îmi aproprie capul de al ei, dar vocea lui Mikoto, îmi strica şansa s-o sarut. O las sa se ridice, de pe mine si când vrea sa iese afara, o prind de mana, o întorc spre mine si o sarut apăsat pe buze. Ce buze minunate avea si cu gust de căpşuni. Îmi strecor limba afara, din gura mea si le ling pe ale ei, pentru a-mi da voie înăuntru, dar şmechera mă prinse de limba, cu dinţi si mă musca. Al dracului de curva!! Îmi acopăr, rapid gura cu palmele si mă dau in spate, înjurând, de fapt bolborosind ceva. Bruneta îmi zâmbi si ieşi din camera, trântind uşa după ea. Ma uit pe fereastra si o vad, cu o geaca de blugi, indepartandu-se, cu tatăl ei, ţinându-l de braţ si vorbind. Ai sa-mi plăteşti tu pentru asta, cu vârf si îndesat. Iau mobilul si o sun pe Hana. Ii vând o poveste de genul, ca Azura s-a dat la mine si mi-a propus sa mi-o sugă, apoi m-a filmat si m-a ameninţat, ca v-a pune pe net. Am crezut, ca scoate foc pe gura si nari, iar fum pe urechi, şatena, când auzi, aceasta mica si nevinovata minciuna. Daca totul v-a ieşi bine, Hana o v-a bate pe Azura si asta ii prinde de frica si apoi, eu trebuie, doar s-o ameninţ ca sa vina la mine. Ma trântesc pe pat si încep sa zâmbesc sadic. Ce dulce poate fi răzbunarea….

Azura: Stăteam si priveam cerul înstelat. Ochii mei, de aquamarin, formau modele si forme, din unirea cu linii imaginare. Aceasta era un joc, inventat de mama mea, când eram mica si nu aveam somn. O lacrima cristalina, sărata si umeda, mi se ivi la coada ochiului si aluneca de-a lungul obrazului, pana l-am şters eu, rapid. Mami mi-e dor de tine… Îmi ating buzele si constat cu stupoare, ca inca simt buzele, cărnoase si moi, a lui Itachi peste ale mele. Îmi scutur capul si îmi spun ca înnebunesc. Noi eram veri primari si nu aveam voie o relaţie, mai serioasa, decât cea de ruda. Oftez, dar o piatra in geam, îmi atrase atenţia. Deschid fereastra si privesc in josul, apoi in susul străzi, dar nu era nimeni. Ce ciudat. Privesc pe acoperişul vecinului si vad o umbra, care arunca un kunai spre mine. Îmi mişc capul in stânga, uşor si kunai-ul trecu milimetric, pe langa urechea dreapta, taiandu-mi câteva fire de par de abanos. Ce prost arunca acesta kunai-ul. Îmi activez sharingan-ul si mă încrunt puţin. Îl însemnez cu o vopsea invizibila pentru ochii umani, numai prin sharingan, se poate vedea. Închid fereastra si iau kunai-ul din perete.
- Asta arunca mai prost, decât Oshi Hyuuga, spun eu si vad un bilet legat de kunai.
Mesajul conţinea o ameninţare. Am recunoscut scrisul, era al Hanei si nu m-as mira, ca ea sa fi aruncat kunai-ul. Oftez si mă hotărăsc sa mă întâlnesc cu ea, dimineaţa la ora 10:30, in centru, la fântâna arteziana. Sting lumina si mă bag in pat. Langa mine, urca, pisicul meu, din rasa Mau, Ashi, primit cadou, de la mama mea. Acesta se cuibări langa pântecul meu si începu sa toarcă, liniştindu-mă si adormindu-mă. In vise, îmi venea scena sărutului si alte scene, ce mă făceau sa mă întorc pe o parte si alta, pana m-am relaxat si mi-am golit mintea, scufundându-mă intr-un somn, fata vise…

Poze:
http://www.uphonesukltd.com/images/lgku990.jpg - Mobilul lui Itachi, LG Ku990
http://img.kudika.ro/images/article_pict...299416.jpg - Rochia lui Mikoto
http://www.tarafashion.ro/uploads/produs...268167.jpg - Bluza Azurei
http://3.bp.blogspot.com/_Eu2oahQhEBM/SZ...C06045.jpg - Fusta Azurei
http://www.catpage.us/images/paradisecat...image2.jpg - motanul Azurei, Ashi

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=4sCkAvh50Vs – Cântecul, care l-a pus Itachi la laptop.

#6
Poi e foarte tare :>
O relatie intre doi veri primari, hmm... Suna true :>
Ai cateva greselute insa nu e nimic grav, se rezolva cu atentie, asa ca stai atentaa.
Actiunea n-a fost grabita, dialogul n-a fost plictisitor si a fost bine pus la locul lui.
E foarte frumos si ideea e interesanta. Astept urmatorul capitol :*
Succes :*

#7
Lupta pierduta din start

Itachi: Stăteam pe marginea fântâni împreuna cu Hana, cu care mă sărutam de zori, fara ruşine. Langa mine era fratele ei mai mic, Kiba, împreuna cu câinele sau, Akamaru. Pe langa noi, mai erau si alţi prieteni, care erau mana in mana cu mine. Vad din mulţime cum isi face apariţia, Azura si Sasuke?! El ce dracu căuta aici, cu ea? Ea purta un maiou, negru, cu buricul gol si strâmt pe trup si o pereche de pantaloni, negri strâmţi. In picioare avea incaltaminte ninja neagra. Avea mănuşi pe mâini, dar la cea dreapta, mănuşa era din plasa si peste un material din piele, prinsa cu bucati de material, rosu-sângeriu. La cealaltă mana acea, avea antebraţul acoperit, de un rest de mănuşa, din plasa, dar palma si degetele, era acoperita de o mănuşa neagra. La încheietura, avea o împletitura din aţa roşie si la gat avea o eşarfa, de un rosu-aprins, ca sângele proaspăt. In spate, avea o katana si gentuţa cu provizii. Ochii ei, cu sharingan-ul o priveau pe Hana, parca ar fi vrut sa o distrugă. S-a postat in fata ei si ii înmâna un kunai si apoi mă privi o data.
- Ce dracu sa fac eu cu asta? Striga la ea, Hana, facandu-ma sa bufnesc, atât eu, incat si Sasuke si Kiba, in ras.
Doamne, mare-i gradina ta si mulţi prosti sunt in ea. Daca eram in locul ei, ii luam kunai-ul si o atacam, dar se pare, ca fata asta are creierul in vacanta. Bine ca nu-i blonda, ca ar fi făcut toate blondele de rasul curcilor, dar acum face şateni aşa. Bruneta se abţinea uşor sa nu rada, dar fratele meu, era pe jos de ras. Eu am tuşit si Hana intelese mesajul. Lua rapid kunai-ul si vru s-o zgârie pe fata, dar Azura, se lăsa pe spate si ii dădu un genunchi in bărbie, de o dădu peste cap si şatena pica in fântâna, spre hazul nostru. Aceasta încerca sa se ridice, dar bruneta era in spatele ei. Făcu nişte semne din mâini si o închise intr-o bila de apa, sau intr-o închisoare de apa. Hana tot încerca sa iasă de acolo, dar nu putea. Mi-am activat sharingan-ul si am rămas uimit. In pântecul fetei, vedeam un tip mai ciudat de chakra. Una alba, ca laptele si acest lucru, mari misterul in jurul verisoarei mele primare, de care am devenit, cam obsedat.
- Azura, lasă joaca si sa mergem, ca ne aşteaptă Tsunade, îl aud pe idiotul de Sasuke, stricându-ne cheful, de a mai rade de Hana.
- Şti ce Hana, as mai sta, sa mă joc cu tine, dar datoria mă cheamă, ii spuse bruneta si anula jutsu, lăsând-o pe iubita mea sa pice in apa, spre hazul nostru.
Ieşi din fântâna si veni in fata mea. Eu aveam inca sharingan-ul activat si vad acum mai bine ce se afla in pântecul ei. Se afla o pantera de zăpada, numita si ibis. Acela era demonul cu opt cozi, prezent in ţinutul de gheata sau mai bine zis, in Satul ascuns in Gheata, de unde aveau originile clanul Aisu. Sunt trezit din visare de un prieten de al meu si realizez, ca bruneta, pleca cu Sasuke de puţin timp de langa mine. Aud nişte strigături si o vad pe Hana cum lovea cu pumni apa si tipa ca bezmetica.
- Kiba, las-o dracu acolo! Daca ii place sa se balaceasca ca copiii mici, de ce o deranjezi? Hana, mai antrenează-te dracu si uita-mi numărul ca ne despărţim, ii spun, întorcându-i spatele si plecând de acolo, împreuna cu prieteni mei.
Mergem spre hotelul „El toda la noche” si iau o camera, cu o fata, care ştiam ca mă v-a satisface, nu ca Hana, care ii trebuia instrucţiuni, cum sa folosească si creierul. Urc la etajul unu si deschi o uşa. Pe pat era o fata cu parul blond si cu ochii verzi, acoperita dar cu o pătura. Aceasta veni spre mine, îmi desfăcu slitul si mi-l scoase pe „bossu” si începu sa mi-l sugă. Se vedea ca fata asta se pricepea sa facă oral, dar cel aşa?
- Ah, spun, când mă eliberez in gura ei, dar o plătesc doar pentru oral, ca numai aveam răbdare.
Ies din camera si dispar intr-un nor de fum, dar apar pe acoperişul de la arhiva satului. Intru pe o trapa si mă duc in camera registrelor. Deschid un sertar si încep sa caut dosarul Azurei Uchiha. Îl găsesc si încep sa caut despre ea.
Nume&prenume: Azura Aisu-Uchiha
Data naÅŸteri: 13 februarie
Nume&prenume tata: Izuna Uchiha
Nume&prenume mama: -
Locul naÅŸterii: -
Adresa actuala: Satul ascuns in Frunze, strada Yougi, numărul 213
Kekkei-genkay: sharingan si gheata
Demon in interior: -
Stadiu actual in rang-ul ninja: nu exista in rang
Azura Aisu-Uchiha, nu exista ca persoana sau rang in erarhia ninja. Poseda gheata si sharingan-ul, dar nu ştie sa le folosească si nu a participat la nici o misiune ninja si nici nu figurează la vreo academie ninja din sat sau din oricare alt sat cunoscut
- Cum dracu „ nu exista in rang in erarhia ninja? Nu ştie sa folosească sharingan-ul si gheata? Nu a făcut academia intr-un sat comun?”, astia sunt idioţi sau ce? Spun, puţin nervos, ca nu puteam afla nimic despre ea.
- Ce cauţi aici? Aud o voce si când mă întorc vad un vanator.
Purta hainele Azurei, cu o excepţia, ca era băiat si purta un maiou si nu avea sutien, dar avea masca de vanator, având un dragon desenat cu violet, arătând ca este seful vanatorilor din Konohai si peste ANBU. Înghit in sec, ca mă prinse, căutând prin dosare. Ma ridic si îl privesc cum veni spre mine si scoase o katana si o lipi de maxilarul meu. Se apleca si îmi smulse din mana dosarul Azurei. Lăsa katana, dar simt cum îmi îngheţa picioare. Îmi plec privirea si vad, ca eram îngheţat, pana la genunchi. Vanatorul se uita in dosar, apoi mă privi.
- De ce cauţi informaţi despre Azura? Ma întreba cu o voce de bărbat, serioasa si rece.
- Azura este ninja. S-a luptat cu Hana Inuzuka, dar vad ca in registre nu figurează ca ninja, ii spun disperat, si sper sa mă creadă.
- Azura nu este ninja. Daca cunoaşte vreo tehnica sau doua si poseda sharingan-ul, nu înseamnă ca este ninja. Ea nu este din acest sat si tu eşti arestat 24 de ore, iar părinţi tai vor fi informaţi, îmi spuse vanatorul si doi ANBU mă luară.
La dracu! Am intrat intr-un bucluc mare!

Azura: Stăteam după geamul de interogare si îl priveam pe Itachi, cum se sufoca sa explice, ca eu sunt ninja. Ce idiot. Fiind vanator, mi-s şterse date, despre mama, locul naşteri si demonul din interiorul meu, Aisu, demonul gheţii. Vad pe uşa principala, intra tata si unchiul Madara. Madara vorbi cu Tsunade si intra la Itachi si ii dădu un dos de palma de ii sparse nasul si buza. Asta se întâmpla când, iţi bagi nasul unde nu-ti fierbe oala. Tata veni spre mine si îmi şopti, sa mă duc sa-mi fac o clona a vanatorului si sa vin aici, ca sa-i dovedesc, ca nu sunt una si aceea persoana. Am negat din cap, dar Tsunade îmi porunci sa mă aduc pe mine acolo. Am ieşit pentru câteva minute si mi-am făcut o clona. Îmi dau jos masca si tai jutsu de transformare.
- Tu eşti vanatorul Dagon, iar eu sunt cea care ai adus-o. Ai grija cum vorbeşti, îmi spun mie si apoi plecam.
Ajungem la uşa si îmi privesc, apoi deschid uşa, foarte speriata si înfricoşata. Aveam lacrimi false in coada ochiului. Am ajuns in fata lui Tsunade si am izbucnit intr-un plâns fals, impresionând-o.
- Tsunade iartă-l, te rog, spun si izbucnesc intr-un plâns fals. Este din vina mea, ca l-au prins. Eu l-am rugat sa caute informaţi despre mine, de fapt am glumit, când am spus asta. Daca este sa pedepseşti pe cineva, pedepseşte-mă pe mine, spun eu si pic in genunchi si îmi acopăr chipul.
- Azura, lui Itachi nu ii se v-a face nimic, dar nu avea ce căuta acolo, chiar daca este ANBU, dar asta tu nu vei zice la nimeni, îmi spuse blonda.
Ma ridic de pe jos si ies pe uşa, urmata de vanator, care isi ceru permisiunea de a se retrage. Când ieşi pe coridor, dispăru, iar eu mi-am luat masca si am plecat la intrare, pentru al aştepta pe tatăl meu. Itachi, de ce dracu ai căutat informaţi despre mine? Ca niciodată nu se v-a scrie despre un vanator ninja. Ajung la intrare si mă pun pe scaun si aştept…

Poze:
http://api.ning.com/files/6hQoQIvaldif0Y...osplay.jpg - Costumul de lupta a Azurei, fara eÅŸarfa aceea pe chip :D
http://v3ldrin.webpark.pl/irbis.jpg - Demonul cu opt cozi din pântecul Azurei ( mă rog, in varianta naturala )
http://media.photobucket.com/image/anime...8.jpg?o=54 – prostituata.

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=wJ0fFgU22ls – Cântecul pentru partea cu lupta dintre Hana si Azura
http://www.youtube.com/watch?v=0Ba9q-kd1...re=related – Pentru partea când Itachi se duce la acel hotel, cu c**ve

#8
Minunat, magnificus si ce mai vrei tu :P
O virgula doua sunt in plus pe ici colo si greseli nu am observat... Poate sunt eu chioara! :))
Dialog ai si nu e plictisitor, parerea mea. Descrierea este buna si imi place cum narezi la persoana I
Astept continuarea si sunt curioasa ce se va intampla :*
What goes around comes around.

#9
Heya <33 M-a atras mult titlul ficului , iar capitolele care le-ai scris pana acum m-au lasat masca xD Bravo , imi place la nebunie ceea ce scri . Imi place stilul tau , original . Ai idei frumoase , sa nu te lasi xD Imi place mult acest fic deoarece este cu personajul meu preferat Itachi 8-> Doamne cat il ador pe baiatul asta . Ficul tau m-a facut sa ma indragostesc si mai mult de el xD E prea adorabil . Imi place mult caracterul Azurei . Este atat de puternica si de draguta xD Spor la scris , astept urmatorul capitol :X Te rog sa vina repede T_T Te pup xoxo

Don't try to be perfect . Just be yourself .



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Bleach] - Fight! Oh Jeez 2 3.186 22-04-2011, 01:53 PM
Ultimul răspuns: Oh Jeez
  You can`t fight without getting hurt Dark Blue 6 4.616 07-12-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Why can't a girl fight with love??? Jasmine 76 44.872 18-05-2010, 10:17 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Fight for mortal [SasuSaku+18] ellamanu 20 59.327 06-05-2010, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Just Smile


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)