06-08-2011, 01:10 PM
Voi va maturizati mai repede din punct de vedere sexual! Cand vine vorba de logica nu o aveti in cea mai mare parte a timpului. Si nu, nu e rautate gratuita, e ce am observat. Dupa ce atingeti o anumita varsta (variabila, in functie de ce si cum traiti cred) parca deveniti mai logice, dar tot aveti scapari. Si din moment ce n-am vazut nicio femeie care sa se planga de logica barbatilor... In schimb voi puteti sa exprimati sentimentele mai bine, chiar daca nu stiti exact care-s alea
In general va descurcati mai usor cand vine vorba de cuvinte. Noi comunicam mai concis, fara sa ne lungim. In 2 minute ti-am spus tot ce era de spus, important si relevant. Voi va pierdeti in detalii. Ar fi multe comparat aici, mi-e lene, n-am chef, poate unele lucruri o sa le vad altfel in timp. Ajunge atat ca sa am reactii gen "ne discriminezi ba!"
In general va descurcati mai usor cand vine vorba de cuvinte. Noi comunicam mai concis, fara sa ne lungim. In 2 minute ti-am spus tot ce era de spus, important si relevant. Voi va pierdeti in detalii. Ar fi multe comparat aici, mi-e lene, n-am chef, poate unele lucruri o sa le vad altfel in timp. Ajunge atat ca sa am reactii gen "ne discriminezi ba!"
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra