08-08-2010, 02:16 AM
(07-08-2010, 08:39 PM)Wunderbar A scris: Ce egalitate in drepturi? Deja treaba mi-se pare foarte egala din moment ce aveti dreptul sa votati, faceti cariera si alte din astea. Aa, si am uitat de ipocrizie, voi nu vreti sa fiti tratate egal, nu nenica, vrei tratament preferential.
Nu este vorba de tratament preferintial, ca femeia e mai slaba din punct vedere fizic si barbatul slab din cel psihologic, faptul consta in violenta domestica sau ca femeia e tot un om si tot are vise ca partea masculina si e obligata sa stea la aragaz si sa aiba grija de copii si sa-si asteapte sotul beat venit de pe la amante. Daca tu vrei sa asa poftim, nimeni nu te obliga sa-ti faci o cariera, sa ai dreptul la un vot, in caz ca divortezi de sotul tau copilul sa nu ramana la tine pentru ca esti femeie si nu ai nici o valoare.
(07-08-2010, 08:39 PM)Wunderbar A scris: Desigur ca nu exista egalitate intre sexe, si nu e vorba de "cine mai bun", fiind mai mult o chestie psihologica. Femeile sunt mai aiurite iar barbatii mai rationali... Si, cam asta este adevarul , majoritatea sunt 0 creieri, acum invocand argumentul ala tipic gen: "Zi-mi o femeie, artista, filosoafa, bla bla" (Ma rog, nu de 2 bani)Nu stii vorba aia o find barbatii capul familii ,dar femeia gatul. Deci in concluzie daca gatul se rupe,atunci capul cade si el pentru ca nu are sustinere.
Parerea mea ca trebuie sa existe egalitate ca suntem cu totii egali(in afara de organele genitale) si trebuie sa avem acelasi drepturi. Nu zic ca barbatii nu sunt de nimica, ca ei lucreaza ca sa hraneasca familia si azi din pacate femeia e tot nevoita sa lucreze la munci grele cot la cot cu barbatii

Si conform unei statistici din 2010 numarul de femei existente si cele nou nascute sunt in descrestere din cauza lipselor de drepturi pe cand acel al barbatilor in crestere. Deci spre ce mergem, spre cuplurile de acelasi sex sau spre dezastru ?
![[Imagine: aaaakip.jpg]](http://img41.imageshack.us/img41/1038/aaaakip.jpg)