Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

S-au suparat vedetele

#1
Nu ştiu câţi aţi auzit de faza asta. De fapt, mă îndoiesc că aţi fi auzit de faza asta, lucru care, în mod paradoxal, nu face decât să adâncească adevărul spuselor mele. Vedeţi voi, scumpele noastre vedete s-au arătat extrem de revoltate de faptul că au fost practic ignorate în ultima vreme. De ce? Pai… să vedem, Mădălina Manole vă spune ceva? Ştiţi voi, tipa aia care s-a sinucis şi care e pe toate canalele.
Costi Ioniţă a lansat un nou single. Ştiaţi? Sunt convins că nu. Pariez că nu. A scris cineva despre single-ul lui Costi? L-a chemat cineva să îl promoveze? Nup. „Mădălina Manole” e cuvântul (sau cuvintele), de pe buzele tuturor

Mai mult, odata cu arestarea lui Dan Diaconescu, care se viseaza deja viitorul presedinte al Romaniei, si dezhumarea (dezgroparea) sotilor Ceausescu, chiar ca nu mai e loc pentru ei prin ziare sau la tv, si asta i-a enervat la culme pe multi dintre ei.

Ma rog, mai multe informatii gasiti pe blogul meu ( http://blog.cedik.info/2010/07/23/revolt...autohtone/ , da, am voie sa imi fac reclama, sac!)

Pe scurt, lucrurile stau cam asa: cateva vedete autohtone s-au suparat la culme pe faptul ca lumea vorbeste doar despre Madalina Manole (si Diaconescu), si au inceput sa se planga si sa incerce sa faca galagie (fara prea mult succes).

Vi se pare normal lucrul asta?

#2
Well, mi se pare foarte normal .
Sunt vedete, iar din moment ce au fost ăăă, ignorate, încearcă să îşi facă singure publicitate, fără prea mare succes.
E adevărat de faza cu " Mădălina Manole ". Şi mie personal, chiar dacă , din păcate nu sunt o vedetă ( dar voi fi !!!! b-) ) mi se pare că subiectul este ultra epuizat. Iar asta oarecum sporeşte nervozitatea vedetelor, pentru că subiectul pare să nu se mai termine, iar ele nu mai ajung în lumina reflectoarelor.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#3
Flaw , e romania .. adica totul e absolut OTV ! ca sa ii ia cineva in seama trebuie sa tipe in fata unor camere circa o ora si asa iese a doua zi pe toate canalele " Y se cearta cu presa pentru ca .." si insira ai mii de motive si asa acel om se alege cu albumul la tv . Deci da e foarte romaneasca treaba deci e foarte normala ^^, pentru ca totul e absolut OTV!
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#4
Madalina era decat o proasta[scuze de jignire,da nu ma pot abtine]. Nu avea nimic cu capul cum zice multa lume, pur si simplu s-a sinucis ca sa faca putina reclama ca sa ramana in "istorie",si e proasta pentru ca si-a lasat un copil de un an si ceva singur pe lume si si-a parasit sotul care presupun ca o iubea foarte bine. Nu ii lipsea nimic:copil avea [care si l-a dorit foarte mult ] ,sot care o iubea avea ,familie avea, casa super smechera avea . Concluzie nu era nebuna ca altfel nu si-ar fi comandat otrava[furadan] si nu si-ar fi ales special ziua si nu ar fi lasat mesajul ala .

Acum mai am pe una care nu o sufar. Trompetele va rog. Monica Columbeanu.O taranca [scuzati iar] venita dintr-un sat din Bacau [frumosa e ,trebuie sa recunosc] care la cunoscut pe Iri si lui i s-au aprins calcaiele dupa marele fotomodel. Monica am observat ca e foarte isterica de fel. Citez: "M-am saturat de toate ziarele astea in care se scriu tot felul de prostii. O sa plec din tara asta.".Columbeanca a terminat sesiunile cu note de 10 doar ca pe la tv mai scapa niste greseli gramaticale ,dar ce sa faci ,fiecare om greseste.

Si ar mai multi da, mi-ati adus aminte de Madalina Manole si nu m-am abtinut sa nu postez.

#5
Mă rog, am comentat ceva despre Mădălina Manole la un alt thread şi mi-am spus acolo părerea în ceea ce o priveşte, aşa că nu mai e nevoie să mă repet.
Şi îmi amintesc perioada aia de acum... câteva zile? 21 mă rog, când la tv. nu era nimic altceva decât: 1. Mădălina Manole, 2. Dezhumarea soţilor Ceauşescu şi 3. Dan Diaconescu ARESTAT!!! 21 vaii! dar cât mă săturasem de toată această situaţie de tot ...***** , ca să nu spun cine ştie ce pe direct. Adică, sunt subiecte idioate. În ziare, la tv, numai despre asta se vb. De parcă altceva nu se întâmpla în România decât asta. BIneînţeles, sunt vedete, dar nu doar ei sunt vedete. Te rog, s-a spus odată pe fiecare post, ok, dar apoi şi a doua zi aceeaşi chestie " dezbatere diferită pe aceeaşi temă" mă săturasem atât de tare că mă uitam la desene, măcar acolo nu dădeau nicio ştire. Cam aşa e peste tot, nu doar în România, când se aude o veste despre o anumită vedetă, păi se exploatează aia cât se poate şi de tot restul se uită.
Asta doar ca fapt divers. Şi apoi pe mine una nici nu mă interesează ce fac " vedetele ţării noastre", că mai e sau nu Monica Columbeanu cu Irişor sau că l-a înşelat cu avocatul ( ? ) sau ce era ăla, sau că... Adoptă la distanţă ( ? ) aud şi eu de astea când mă uit la ştiri, adică - chiar nu au nimic mai bun de dat ? Şi apoi otv, acces direct şi astea sunt doar nişte aiureli de la tv, nimic ca lumea, nimic de unde poţi învăţa ceva, doar că mi se pare că toate programele se transformă într-un fel de otv, cu ştirile combinate pe care le dau. În secunda asta dă despre inundaţii şi apoi dau despre cât de frumoasă a fost petrecerea lu' Xulescu de nu ştiu câţi mii de euro.
lul.

#6
24 ha ha, Michael Jackson 2, asa s-ar putea interpreta Madalina noastra. In sensul ca o sa se afle cred si cate fire de par avea in cap . Doamne, eu m-am aturat, m-am pus o data na sa vad si eu stirile de la ora 5 despre care toti vorbesc, stiti e cool, auzi babele vorbind "Vai maica, ce depravata" Mamaie o suna pe mama sa ii spuna despre asta tocmai din tara tarilor24 de acolo din Olt . AU VORBIT 2 ORE!!!! 2 ORE PE TEMA ASTA. Bine, eu cand am aflat eram la plaja pe o insula exotica <3 ah ah ah, si chiar si acolo se auzise despre asta, deci dragi concetateni fiti mandrii . madalina noastra nu e oricine! O sa vedeti voi peste un an doi ca deh, acum ca s-a terminat cu Elodia trebuie sa existe alt subiect de stors, deci in curand , pana apar extraterstrii se va vorbi despre ea, sa nu credeti ca ati scapat. Urmatorul va fi cand vor ateriza extraterestrii sau cand va venii sfarsitul lumii psi nici atunci 105] READ THIS si oricum mai avem 300 si cv pana se va prezice sf lumii iar. Pana moare Guta , o sa luam o pauza publicitara, revin atunci.
[eh just having fun]

#7
Ca să fie în temă cu titlul, iată întrebarea mea:
Ar trebui să-mi pese?

Serios acum, oare chiar ar trebui să-mi pese pentru faptul că unor vedete
nu li se acordă suficientă atenţie sau publicitatea scăzută le afectează vânzările.
Se pot alege şi alte meserii mai uşoare. care implică şi altceva decât stresul
ăsta de vedetă efemeră apărută peste noapte, în clasa aVIIIa ai o listă luuungă
de unde să alegi, deci fiecare meserie are riscul ei, meseria de vedetă implică şi asta!

#8
Scuze, am uitat sa va zic ca "stirea" e falsa ^^
Am inventat totul ca sa vad daca se va gasi macar o persoana care sa se prinda ca nu e real, sau care sa se uite macar sa vada daca a mai postat cineva asa o stire.
Se pare ca a avut succes farsa 21




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)