Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Farmerama.

#1

Ok, deci, Farmerama este un alt joc de tip browser de la BigPoint tradus in peste 30 de limbi, castigator a catorva premii internationale, cu aproximativ 400 de mii de utilizatorii online si peste 30 de milioane de utilizatori inregistrati.

In universul Farmerama, iubitorii vietii agrare virtuale pot alege sa joace individual sau sa interactioneze cu ceilalti fermieri, numiti si 'vecini'. Viata la tara, chiar si in lumea virtuala, consta in aceleasi activitati cunoscute de cand lumea: cultivatul plantelor, crescutul animalelor, precum si vinderea acestora. Farmerama are o mare varietate de plante, animale, copaci, alimente, ce vor fi descoperite de jucatori pe masura ce acestia cresc in nivel. In acelasi timp, apar diferite misiuni care trebuiesc indeplinite pentru a deveni un fermier renumit intr-un mod cat mai scurt.

De ce am ales sa va vorbesc despre acest joc? Pai, simplu: mie-mi place, mi se pare amuzant, distractiv, si nu este plictisitor pentru ca mereu descoperi ceva nou, plus ca sunt foarte multe eventuri la care poti participa, indiferent de lvl-ul pe care-l ai. De altfel, ca sa joci Farmerama si sa castigi experienta nu trebuie sa pierzi ore intregi in fata calculatorului. Mi se pare super tare faptul ca in timp ce eu pur si simplu imi fac temele, invat, sau stau pe afara, plantele mele cresc iar eu n-am nevoie de mai mult de 15 minute pentru a le recolta/planta altele in loc.

Asadar, joaca cineva Farmeramaa? Cine stie, poate avem ocazia sa devenim vecini cat de curand.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#2
Si eu joc Farmerama. Mi se pare un joc super interesant deoarece poti sa faci atatea si ai divesre plante, copaci si multe alte lucruri din care sa alegi. Super-extra interesante sarbatorile, mai ales cand este Luna Plina si Halloween. Profit din plin cand sunt acele sarbatori!
In joc eu sunt mirela-ingeras, sunt nivelul 21 si astept vecini!
[Imagine: 16170610.gif]

Vraajitoarea-i jucarie
Si-are fusta colorata,
Iar în mâna sa se stie
Are-o matura-agatata.

~Piersicuta~Rubin~

#3
Joc farmerama de vreo sase luni si vreau sa spun ca este un joc care creeaza dependenta, din punctul meu de vedere. Intru in fiecare zi de cateva ori sa vad daca au mai crescut plantele sau s-a mai intamplat ceva interesant. Imi place foarte mult si deja m-am obisnuit ca el sa fie parte din activitatile mele zilnice. Nu stiu daca sa il recomand, pentru ca, pe de-o parte este genial, interesant si distractiv, iar pe de alta parte, iti rapeste mare parte din timp, daca te implici foarte mult in construirea unei ferme bune.
Oricum, jocul e foarte dragut.
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...
Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.