Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Farm frenzy:P

#1
Well.. nu cred ca s-a mai discutat despre jocul asta pana acum si sper sa fie asa daca da.. ori sa uneasca cu acel topic ori sa mi-l inchida un modelator.
So... sunt mai multe farm frenzy-uri iar eu vorbesc acum despre :"Farm Frenzy 3 roussian roulette"- este un jok foarte interesant in care este vorba despre o ferma cu tot felul de animale rate, gaini, caini... ursi [o_0] etc. In care trebuie sa faci din ouale lasate de rate prajituri iar din lana lasata de oi un fel de covoare... nu am ineteles prea bine >.>.Eu sincer doar ce am luat jocul si nu am putut trece prea multe nivele pentru ca devine din ce in ce mai dificil. Intr-o camera sunt puse trofeele pe care le vei primi la fiecare lucru facut ca de exemplu "terminare unui nivel in timp record","50 de animale in ograda ta", etc. Oricum este un joc de atentie, memorie si tactica trebuie sa rezolvi sarcinile in cel mai scurt timp ca sa iti dea puncte bonus ca sa completezi la nivelul masinariilor folosite. Howeva' acestea fiind spuse astept si parerile voastre despre jocul acesta care sincer chiar imi place foarte mult.
Just the
way you know me..

#2
Farm Frenzy trei ? Pot să jur că nu l-am văzut până acum, doar pe unu şi pe doi le-am jucat : >. Da sunt foarte drăguţe ~. Dar ursul ăla mă enervează la maxim când vine ~ şi trebuie să îl omori altfel îţi fură animalele ~ adică ţi le mănâncă ~ tot una e : )). Nu prea rezolvam sarcinile la timp : )), dar totuşi treceam nivelul : ).
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)