Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fantastic Four - Return of the Silver Surfer

#1
foarte frumos, mult mai bun decat primul, care a totalizat 15 minute de actiune.

totusi a fost o chestie care nu am inteles'o. parca silver surfer era singurul care putea sa il distruga pe galactus. de ce nu a avut loc acest fenomen in film? cumva urmeaza un fantastic four the third movie?

#2
Il am si eu la download, am auzit ca merita vazut si ca e mai bun decat primul.
In ceea ce priveste intrebarea ta, se vede ca nu esti la curent cu actiunea din comics. Not a Marvel fan, eh?
Oricum, fi sigur ca Fantastic Four va avea un sequel. Doar suntem la Hollywood 21

#3
Văzut văzut văzut. Bine că am găsit topicul. Ce mi-a plăcut ? Totul ._. Jessica Alba ca întodeauna foarte frumoasă şi i s-a potrivt rolul. Sue Storm e mai mult ca o mamă a grupului, iar Chris Evans l-a intepretat aşa de super pe Johnny Storm O.o şi nah are atitudinea aia a lui arogantă şi care te dă pe spate. E imposibil să nu-ţi placă de el. Mă enerva Reed că se gandea numai la munca lui *-* Oricum în cele din urmă s-au căsători ăia doi.
-

#4
L-am vazut de vreo doua-trei ori :]] Mi-a placut foarte mult, povestea, actiunea, personajele, absolut tot. Mi s-a parut mult mai bun decat primul. A fost mai multa actiune, mai mult suspans si mai mult umor :]] Mi-au placut la nebunie ochii Jessicai Alba >.< Pff, atat de albastri si frumosi. Chris Evans e un actor de milioane, am vazut o gramada de filme in care a jucat, iar din Fantastic Four el este personajul meu preferat. E foarte comic si foarte hot 15 Mi-a placut faptul ca in partea a doua a avut un rol mai important >.< Intr-un fel se afla si el pe acolo in centru :]]
Ben e de asemenea foarte tare xD M-am indragostit de personajul lui din prima clipa. Este foarte puternic, optimist si nu renunta niciodata.

In general, filmul a fost unul foarte bun. Chiar mi-as dori sa existe un al treilea film. Cu siguranta ar avea sa ne uimeasca din nou.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)