Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Family Guy

#1
Family Guy (O Familie Dementă) este un serial animat american despre o familie ce locuieşte într-o suburbie a oraşului Quahog. A fost creat de Seth MacFarlane pentru FOX în 1999.

Serialul Family Guy' este faimos pentru folosirea umorului absurd de obicei sub forma unor flashback-uri. Serialul a fost oprit în 2000 şi apoi din nou în 2002, dar vânzările DVD şi numărul mare de vizionări ale reluărilor difuzate pe canalul Adult Swim au convins FOX să reia serialul în 2005. Este unul din puţinele seriale din istoria televiziunii care au fost anulate apoi reînnoite doar pe baza numărului mare de fani.

Serialul are ca subiect peripeţiile lui Peter Griffin, un Irlandez-American Catolic cam prostănac dar bine intenţionat. De-a lungul seriei, el descoperă că are strămoşi Spanioli, Scoţieni, Irlandezi şi Germani. Este cunoscut şi pentru râsul lui infecţios. Soţia lui Lois, care are un accent similar este casnică, ocazional oferă meditaţii la pian, membră a familiei de bogătani Pewterschmidt. Peter şi Lois au trei copii: adolescenta Meg Griffin, care este de obicei batjocorită pentru urâţenia ei; adolescentul prostănac Chris Griffin; şi bebeluşul malefic Stewie Griffin pus pe dominaţie mondială şi moartea mamei sale. Stewie vorbeşte fluent şi elocvent, cu un accent de aristocrat englez. Deşi familia îi poate auzi planul de cucerire a lumii, Stewie nu este luat în seamă decât de Brian câinele intelectual vorbitor. Brian este singurul membru al familiei care îl înţelege pe Stewie şi nu îl tratează ca pe un bebeluş. Alte personaje recurente sunt şi vecinii familiei Griffin: Joe Swanson ofiţerul de poliţie paraplegic, Bonnie soţia lui mereu însărcinată ; maniacul sexual Glenn Quagmire care tânjeşte după Lois şi după cam tot ce este de sex feminin; Cleveland Brown şi soţia lui Loretta, prezentatorii ştirilor locale Tom Tucker şi Diane Simmons împreună cu reportera asiatică Trisha Takanawa şi primarul nebun Adam West care este jucat chiar de Adam West, actorul din serialul Batman din anii 60

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro...family.png

sursa: Wikipedia




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)