Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fun! Un menage a quatre de Helloween!

#1
Cap 1: O nopate ciudata cu descoperiri ciudate
Tom`s pov
In sfarsit aveam o noapte libera dupa atatea concerte si interviuri si pentru ca era Halloween iubitul meu frate, Bill, a avut idee sa dam o petrecere. Norma, el sa imbracat gotic, in costul sau vestit de vampir. De data aceasta datorita relatiilor si faimei nostre costumele au fost ma reusite de cat ca atunci cand aveam 10 ani, eu(cel mai hot, as putea sa spun) eram un pirat;Georg un extraterestru din filmele lui ciudate de tocilar cu Star Words, cred ca era Jedi; si Gustav un cavaler, aparator sau ceva de genu, cert stiam ca nu poata armura,ca asta chiar m-ar face sa lesin de ras.

Acum eram la bar si asteptam bauturile mele si lui Bill. Cand au sosit imi venea sa imi dua ochii peste cap,pentru ca a lui Bill arata ca un pahar d sange prospat si a mea avea un ochi in loc de maslina.-Atat de tipic pentru fratele meu sa tina pana si la detaliil bauturilor.- Oricum petrecerea parea ca are succes pentru ca aproape ca am varsat bauturile de o mie de ori inaite sa io inmanez vampirului de frate-meu, pentru el ca de obicei era inconjurat de jumatate de oamenii din sala.

Cand am ajuns langa el nishte fete ne dadeau tarcoale si in special una imi atragea atentia, pentru ca spunea o gramada de perversitati la adresa Nr.2(Bill).Chestii de genul:
"Ce bine arata funduletul ala hot in piele, dar ce n-as da sa fie golsi legat de pat doar pentru mine" La auzul acestor cuvinte m-am inecat si Bill se uita la mine ca parca aveam fata pocita a lui Georg si nu ochiii mei frumosi si zambetul meu de milioane(da probabil ca ma cam laud, dar ce vretzi de la mine, rar intalnesti perfectiunea mea;)), si ma intreaba:
-N-ai invatat sa inghitzi? in momentul ala aud din nou "Eu te-as lua tot shi asha inghiti...", dar nu apuca sa termine fraza pentru ca ii arunc o privire urata, cata sa ii tai gatul daca se aproprie de fratiorul meu natang si inocent, ca sa nu mai vorbim de virgin.
-Nu, doar ma intrebam unde au disparut Georg si Gustav,spun eu dorind sa schimb subiectul.
-Pai, Georg probabil infundat in pieptul unei tipe si Gustav hoinareste.In momentul ala tipa perversa isi face aparitia.
-Buna, ai un costum super, spune ea cu un ton doritor si oarecum fortat sa fie sexy, dar mie singer mi se facea rau plus ca ea ar trebui sa stiu mai bine, doar mi-am pierdut virginitatea la 14 ani cu una de 18.
-Buna, si tu ai un gat delicios. Chiar atunci aud" Ti-ar placea sa musti de atat, doar tu, eu si prezervative". Asha ca am vrut sa scap de ea intr-o secunda si mam dus sper toaleta cu o fata pleostita, normal ca si fratele meu ma urmat.
-Tom ce s-a intamplat, ma intreaba Bill afosand niste ochii de catelus ranit.
-Cred ca sunt mai beat decat am crezut.
-Dar nu esti de cat la al doilea pahar, nu cred ca asta te doboara pe tine. Se tot uita la mine cu o fatza speriata.
-Bill cred pot..., m-am gandit o secunda la raspuns, pot sa citesc gandurile. S-a uitat la mine o o fatza ingrozita si apoi aud " O nu, nu,nu, nu! Te rog spunemi ca nu ma auizi pe mine!" Ba da Bill,pot sa te aud, apoi a urmat "[/i]"N-ul lasati sa vada"
Incepeam sa vad ishte imagini cu mine si Bill, dar nu erau clare, dar se mai aude "Cum opresc oamenii gandurile in filme, haide vreau o idee! Un zid, exact un zid!" Apoi simt o lovitura in frunte de toata frumusetea si ma uit mirat la Bill, ma simteam ranit pentru ca incerca sa ascunda ceva de mine si imi doream sa aflu ce, dar in rpimul rand vreau sa fac frica de pe fatza fratelui meu sa dispara pentru ca eu iubesc sa il vad fericit.[posturi unite]
Dati-mi comuri shi o sa vedetzi partea cea mai hot scz ca am scris asha putin da' am crezut ca-i mai mult:P
Mahatma Gandhi said "When I despair, I remember that all through history the ways of truth and love have always won. There have been tyrants, and murderers, and for a time they can seem invincible, but in the end they always fall. Think of it--always."


#2
Doamne Dumnezeule.
Bun, nici nu stiu cate greseli ai, si nici nu vreau sa le numar. Asa, poveste adica ideea e buna, dar...
NU folosi limbaj de mess intr-un fic, arata foarte, foarte rau. Mananci litere la greu, nu fa greva foamei ca omori fic-ul. NU folosi emoticoane intr-un fic, e groaznic.
Sunt fana TH dar nu stiu ce ai de gand. Incest? In fine.
Inca din titlu o dai in bara. Incearca sa corectezi capitolul inainte sa il postezi, incearca macar.
Poti sa scrii ceva mai mult la un capitol, lasa ceva space intre titlu, primul fragment si asa mai departe.
Sper doar sa iei in considerare sfaturile astea si astept urmatorul capitol, sa vad ceva hot.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Pentru început cu titlul stai varză -.- ' . Nu trebuia să pui ,, ! ". Şi există menage a quatre?!
Eu nu ştiam decât de menage a trois, se pare că nu le ai cu astea.
Jur am rămas, omg!
De unde să încep? Poate greşelile de tastare? Îmi e scârbă, să o spun pe aia drepta, să ţi le pun pe toate pe tavă. Sunt cu carul. Şi ce-i cu limbajul ăsta de messenger? : | E un fic, pentru numele lui Dumnezeu!
Şi la estetică stai prost. Unele virgule lipsesc, altele sunt puse prost. -.-
Lasă spaţiu după liniuţa de dialog. Nu mai pune ,, ..... " între replici.

Ai şi greşeli de exprimare :]. Deci concluzia mea este că ai probleme mari cu limbă romană!
Nici la capitolul originalitate nu stai mai bine. Ai luat numele din formaţia ,, Tokio Hotel " ?! Măcar dacă ar fi fost invenţia ta...
Şi acel ,, ;)) " ?! Again... nu suntem pe mess! Nu are ce caută într-un fic. Măcar dacă ţi-ar fi ieşit din greşeală, dar e o greşeală intenţionată, mai mult ca sigur.
Cam atât aş avea de spus. Adu-ne chestia hot ;; ) şi sper să nu mai fie greşeli de genul ăsta.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#4
Ai la greseli cu carul. Nu ti le voi spune pe toaate, doar asa sa iti faci o idee, unde si cum ai gresit.

In sfarsit aveam o noapte libera dupa atatea concerte si interviuri si pentru ca era Halloween iubitul meu frate,... = si pentru ca era Halloween. Iubitul meu frate,...
Norma = cred ca ai vrut sa scrii: Normal
costul = costumul

''De data aceasta datorita relatiilor si faimei nostre costumele au fost ma reusite de cat ca atunci cand aveam 10 ani, eu(cel mai hot, as putea sa spun) eram un pirat;Georg un extraterestru din filmele lui ciudate de tocilar cu Star Words, cred ca era Jedi; si Gustav un cavaler, aparator sau ceva de genu, cert stiam ca nu poata armura,ca asta chiar m-ar face sa lesin de ras.''
De data aceasta, (virgula) datorita reletiilor si faimei noastre, (virgula) costumele au fost mai reusite ca la zece ani. Eu, (virgula) eram un pirat. [Faza cu hot nu prea are ce cauta aici.] Georg, (virgula) [Cred ca ai vrut sa scrii George. Nu stiu. Nu sunt fana Tokyo Hotel.] din filmele lui ciudate, (virgula) de tocilar, (virgula) cu Star Words. (punct) Cred ca era Jedi. (punct) Gustav era un cavaler aparator sau ceva de acest gen. (punct) Cert, (virgula) stiam ca nu poarta armura, altfel m-ar face sa mor de ras.

Acesta ar fi priml paragraf. Nu mai stau sa-ti rectific si restul ca ar insemna sa-ti rescriu tot capitolul. Ai gresala peste gresala.
Daca te-ai suparat e problema ta. Eu doar ti-am spus greselile, cum au facut-o si alti pentru mine si le multumesc, cu speranta sa te indrepti.
!!! Priveste lumea in ochi si spune exact ceea ce gandesti, altfel esti doar o marioneta !!!

#5
Bun, sa incepem cu inceputul:

(01-02-2011, 05:38 PM)BillKatze A scris: Cap 1: O nopate ciudata cu descoperiri ciudate
Tom`s pov [E de oreferat sa scrii tot cuvantul]
In sfarsit aveam o noapte libera dupa atatea concerte si interviuri si pentru ca era Halloween,(virgula) iubitul meu frate, Bill, a avut idee sa dam o petrecere. Normal, el sa [s-a) imbracat gotic, in costumul sau vestit de vampir. De data aceasta, [virgula] datorita relatiilor si faimei nostre, [virgula] costumele au fost mai reusite de cat ca atunci cand aveam 10 ani, eu(cel mai hot, as putea sa spun) eram un pirat;Georg un extraterestru din filmele lui ciudate de tocilar cu Star Words [ Cred ca era ''Wars''], cred ca era Jedi; si Gustav un cavaler, aparator sau ceva de genul, cert este ca (altfel n-are inteles] stiam ca nu poata armura, ca asta chiar m-ar face sa lesin de ras.

Acum eram la bar si asteptam bauturile mele si lui Bill. Cand au sosit imi venea sa imi dua ochii peste cap, pentru ca a lui Bill arata ca un pahar d sange prospat si a mea avea un ochi in loc de maslina.-Atat de tipic pentru fratele meu sa tina pana si la detaliil bauturilor.- [Constructiile incidente de acest gen se scriu in cadrul propozitiei initiale, aducand o explicatie. Nu se scriu nici cu litera mare, nu se pune nici punct la sfarsit. Oricum petrecerea parea ca are succes, [virgula] pentru ca aproape ca am varsat bauturile de o mie de ori inaite sa io [i-o] inmanez vampirului de frate-meu, pentru el ca de obicei era inconjurat de jumatate de oamenii din sala.

Cand am ajuns langa el niste [Renunta la limbajul de mess!] fetele ne dadeau tarcoale si in special una imi atragea atentia, pentru ca spunea o gramada de perversitati la adresa Nr.2(Bill).Chestii de genul:
"Ce bine arata funduletul ala hot in piele, dar ce n-as da sa fie gol si legat de pat doar pentru mine" La auzul acestor cuvinte m-am inecat si Bill se uita la mine ca parca aveam fata pocita a lui Georg si nu ochii [doar doi ''i''] mei frumosi si zambetul meu de milioane(da, [virgula] probabil ca ma cam laud, dar ce vretzi [vreti] de la mine? [intrebare] Rar intalnesti perfectiunea mea [fara emoticoane], si ma intreaba:
-N-ai invatat sa inghitzi[inghiti]? In momentul ala aud din nou "Eu te-as lua tot si ash inghiti...", dar nu apuca sa termine fraza pentru ca ii arunc o privire urata, cata sa ii tai gatul daca se aproprie de fratiorul meu natang si inocent, ca sa nu mai vorbim de virgin.
-Nu, doar ma intrebam unde au disparut Georg si Gustav,spun eu dorind sa schimb subiectul.
-Pai, Georg probabil infundat in pieptul unei tipe si Gustav hoinareste.In momentul ala tipa perversa isi face aparitia.
-Buna, ai un costum super, spune ea cu un ton doritor si oarecum fortat sa fie sexy, dar mie singer [sincer] mi se facea rau plus ca ea ar trebui sa stiu mai bine, doar mi-am pierdut virginitatea la 14 ani cu una de 18.
-Buna, si tu ai un gat delicios. Chiar atunci aud" Ti-ar placea sa musti de atat, doar tu, eu si prezervative". Asha [Asa] ca am vrut sa scap de ea intr-o secunda si mam [m-am] dus sper [spre] toaleta cu o fata pleostita, normal ca si fratele meu ma urmat.
-Tom, [virgula-Vocativ ce s-a intamplat, ma intreaba Bill afosand [afisand] niste ochii de catelus ranit.
-Cred ca sunt mai beat decat am crezut.
-Dar nu esti de cat la al doilea pahar, nu cred ca asta te doboara pe tine. Se tot uita la mine cu o fatza speriata.
-Bill cred pot..., m-am gandit o secunda la raspuns, pot sa citesc gandurile. S-a uitat la mine o o fatza ingrozita si apoi aud " O nu, nu,nu, nu! Te rog spunemi [[i]spune-mi] ca nu ma auizi [auzi] pe mine!" [/i] Ba da,[virgula-Vocativ Bill,pot sa te aud, apoi a urmat "[/i]"N-ul [[i]Nu-l] lasati sa vada"[/i]
Incepeam sa vad ishte imagini cu mine si Bill, dar nu erau clare, dar se mai aude "Cum opresc oamenii gandurile in filme, haide vreau o idee! Un zid, exact un zid!" Apoi simt o lovitura in frunte de toata frumusetea si ma uit mirat la Bill, ma simteam ranit pentru ca incerca sa ascunda ceva de mine si imi doream sa aflu ce, dar in rpimul [primul] rand vreau sa fac frica de pe fatza [fata] fratelui meu sa dispara pentru ca eu iubesc sa il vad fericit.[posturi unite]
Dati-mi comuri shi o sa vedetzi partea cea mai hot scz ca am scris asha putin da' am crezut ca-i mai mult:P


Draga mea, acum, ca am terminat de corectat si ma doare capul ingrozitor, iti sugerez sa renunti la limbajul de mess, sa scri corect din punct de vedere gramatical, nu una da, una nu. Nu le ai cu virgulele, deci poti citi cu voce tare si intonatie.Iti sugerez, de altfel, sa corectezi inainte de a posta.
Am vazut ca ai pus si cateva emoticoane care, de altfel, nu se pun, asa ca scapa de ele!

Ficul este interesant, dar trebuie asezat in pagina - ma refer la gandurile pe care le poti trece pe randul urmator -, astfel incat sa arate bine.

Inca ceva... Cei care au comentat inaintea mea si au precizat ce am precizat si eu, probabil - nu am citit -, au facut asta doar pentru a te ajuta, deci tu nu trebuie sa strigi la noi pentru ca vrem sa te indrepti.

Iti urez spor la scris in continuare! ^^
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)