Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fail

#1
Nya here. De ieri frec PS`ul în continuu şi mi`au ieşit câteva chestiuţe, cam foarte fail, da` vi le arăt să văd ce părere aveţi şi poate aşa voi reuşi să mă îmbunătăţesc. Ţin să anunţ că nu prea pun efecte . . . Nici nu ştiu. :]] De asemenea, scrisul se vede cam prost, pentru că nu ştiu cum să`l pun să se vadă ok. Btw, le pun în ordinea cronologică. Deci sfaturi şi critici, ok ? 5

[Imagine: umberella.jpg] - prima făcută, e oribilă >.<

[Imagine: MUSIC_WAS_MY_FIRST_LOVE_V_by_xemote.jpg] - personaju` e cam mare, ÅŸtiu

[Imagine: 48-2.jpg] - cel mai ok, cred

[Imagine: loveee.png] - culorile sunt cam fail, mi se pare

[Imagine: loooove.jpg] - aci mă jucam cu luminozitatea

[Imagine: 7068ae40.jpg] - contrastele nu`s prea ok

[Imagine: kissing-1.jpg] - primele efecte folosite, totuşi calitatea pozei nu e prea bună, but nu e vina mea
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
În mare parte ar trebui să mai lucrezi la numite aspecte cum ar fi la mărimile sigurilor şi binenţeles la text. Ar trebui să-l poziţionezi undeva lângă stock şi mai mic, nu ar trebui să iasă chiar aşa în evidenţă . *nya* de acolo tot la fel, trebuie poziţionat undeva sub textul principal mai spre stock, or somth, se vede destul de inestetic acolo unde este pus. Ar trebui să mai încerci nişte culori potrivite care să se asorteze cu bg - ul sigului şi stock-ul , pentru text mă refer aici. La sigul 2 si 3 ies prea mult în evidenţă.

Încearcă nişte tutuoriale, pe poţi găsi pe deviantart şi sunt destul de bune încât să te ajute să -ţi facă o idee despre efectele din ps. Sunt la fliter o grămadă pe acolo, dar depinde cum le foloseşti ca să-ţi iasă efectul dorit. Poţi încerca şi nişte fonturi noi. Ai cam folosit aceleaşi fonturi la fiecare sig.

Încearcă să ai o claritate mult mai bună la siguri şi lucrează. Cam asta ar fi *hugs*
-

#3
Am mai venit și eu cu niște chestii noi. 17 Nu știu cât de bune sunt, având în vedere că am avut o pauză cu ps`ul. Mai am niște chestii, dar nu pe acest laptop. O să le pun când intru pe calculator. xD Până atunci, I`ll let you be scared :

1. [Imagine: firstthingy.jpg] - Știu, textul e fail și personajul e turtit ; dar îmi plașe bg`ul. :]]

2. Aici pun niște userbars, care, în definitiv au aceeași poză, dar stiluri mai diferite ( they were made for Zăpă * hugs * ) :

[Imagine: forZp1-1.jpg]

[Imagine: forZp1.jpg]

[Imagine: forZp2.jpg]

Um, acum vă las pe voi să vă dați cu părerea. Mie nu prea îmi plașe ce mi`a ieșit. xD
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#4
Așa, am revenit. Sper că am evoluat față de primele porcăriuțe, căci acum am folosit brush`uri și un c4d. Sincer, eu cred că am evoluat. : d Fără alte cuvinte de prisos, here we go :

[Imagine: vdh6yp.jpg] - primul avatar făcut de mine, vreodată : d

[Imagine: 35brxur.jpg] - făcut alaltăieri, când mă jucam cu brush`urile

[Imagine: 10qgx0l.jpg] - făcut aseară, aci am pus și un c4d : d

Păreri ? xD
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#5
Hm, te-ai mai îmbunătăţit din câte văd. Îmi plac efectele avatarului, dar textul ăla e cam prea mare. Puteai să-l faci olecuţă mai mic ca să nu iasă chiar aşa în evidenţă, dar în rest e bine.
Lucrează mai mult la contrast.
Efectul acela de la soare îl cunosc o.o dar nu merge acel brush lângă el. Brush-ul acela de la fată mergea poziţionat altundeva ca să nu intre chiar în mâna fetei. Şi aici lucrează la contrast.
Parcă mergea alt font, dar textul e bine poziţionat.
Hm, încearcă să nu mai foloseşti soarele ăla acolo pentru că nu prea dă bine.
Merge mai binne c4d-ul pe screen sau pe color dodge. Nu ştiu, eu le folosesc şi îmi plac mult, dar depinde. Pe lighten le folosesc mai rar.
Textul e prea mare ÅŸi nu se prea potriveÅŸte cu culorile.

*hugs*
-

#6
Helău ! Missed me? Normal ! 4
Aşa. . . Nu sunt eu cine ştie ce critic, dar am să-mi spun părerea :] .
Avatarul arată destul de mişto, deşi textul mi se pare cam mare şi cuvântul 'me' nu este foarte vizibil. Puteai să foloseşti alb sau negru. Nu ştiu, mergea altă culoare pentru 'me'. În rest, îmi place poza pentru că pare mai . . .ştearsă şi-mi place ce cum este poziţionată imaginea fetei. Pentru un prim avatar, mie-mi place foarte mult.
Primul sig e frumuşel. Imi place fusta/rochia fetei şi că ai prins-o în mişcare ca să zic aşa. Totuşi, textul nu se vede aproape deloc ori se vede foarte prost. Puteai să foloseşti alt fond sau să-l îngroşi ca să se vadă mai bine. Nu-mi plac brushurile alea care seamănă cu nişte . . . tentacule. Maybe arăta mai binişor fără ele 39 .
Ultimul sig este favoritul meu. E foarte bine făcut şi ador imaginea. Îmi place cd4ul pe care l-ai folosit. Fontul este bine ales, precum şi culoarea sa. Mie-mi place că este inspirat din natură şi arată foarte binee.
Succes. Bye ! hug
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#7
1.Umn, prea luminat.Borderul nu-mi place.Ar fi fost mai calumea dacă nu ar fi avut border şi ai fi folosit mai mult contrast sau ai mai fi scăzut luminitatea.

2.E simplu.Borderul nu-mi place.Adică, c'mon, este o linie neagră, care nu se asortează cu nimic din semnătură.Fontul ales nu-mi place, nu prea se vede.Dar în schimb, îmi place că ori ai scăzut tu din luminizitate, ori aşa e poza, dar oricum, se vede bine.

3.Textul e banal, culoarea lui nepotrivită, iar fontul nu-mi place.E cam simplă această semnătură, dar e bine, pentru o începătoare.

Încearcă să foloseşti brushuri, gradient maps, c4d-uri, patients şi alte câcaturi dinăstea.Le găseşti foarte repede pe gugăl.+ mai joacă-te pe la Layer->New Adjustment Layer.

Work harder !
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#8
Bunăăă, m`am reîntors, după o pauză cam lungă. Nu am evoluat. Sunt sigură. Dar sincer nu ştiu ce naiba să le fac sig`urilor ca să arate mai bine. Oricum, nimeni nu s`a născut învăţat. Here we go :

[Imagine: airplanes.jpg] - Făcut astă - seară, şi ştiuuuu are nişte culori aiurea, dar aşa era poza. Adică na, amurgul and stuff.

[Imagine: watersig.jpg] - Făcut acum vreo săptămână. Mi se pare cât de cât reuşit.

[Imagine: waterava.jpg] - Avatar`ul de la sig`ul de mai sus. E cam eÅŸuat . . . Åži cam mare. o.o

Cam atât for now. Păreri ?
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#9
Ah, am zis să trec şi eu pe aici dacă tot stau acum să îmi instalez PS-ul, aveam chef şi de comentat câte ceva.
Treaba cu GFX-urile tale e că... la unele lucrezi atât de bine, wah, above above şi la altele zici că de abia ai intrat pentru prima dată în ps şi nu ai idee cu ce să mănâncă ( I'm here, asta fac momentan, nu ştiu cu ce se mănâncă 24.
În orice caz, trecând peste asta, nu ştiu ce aş putea comenta decât în mare, mai ai de lucrat, la stil... scrisul pe care îl pui nu e rău, relativ, adică nu alegi culori din pom şi fonturi de tot... whatever, chiar le potriveşti pe acolo, şi câteodată când faci asta faci ceva la imagine şi le dai la întors încât una se bate cu cealaltă, adică yeah nu aşa reuşit.
Nu o să stau să comentez fiecare set postat în parte pentru că aş zice aceleaşi lucruri aşa că o să mă limitez la ultimul post 5

Prima semnătură: ar fi destul de ok dacă nu ar fi atât de ... portocalie? ai băgat pream ultă culoare din aceea şi chiar seacă la priviri, şi textul la fel, prea intens şi nepotrivit ( deşi mesajul nu e atât de rău, relativ ), mergea ceva mai mic şi nu atât de vizibil, să iasă atât în evidenţă de parcă textul ar conta la semnătură 39 trebuia scos în evidenţă, for instance, avionul, şi să pui acolo efecte de rigoare şi eu mai ştiu ce. So, yeah, no, nu a ieşit bine.

Avatarul : nu e prea reuşit, mi se pare că ar semăna cu un crop din semnătură o.O şi nu se vede atât de bine, mergea totuşi altceva, chiar dacă voiai să fie legat de semnătură, puteai să îl pui în valoare altfel, aşa pare un fel de copie nereuşită transpusă din semnătură în avatar, dacă mă pot exprima astfel.

Şi semnătura de la avatar, ah asta îmi place cu adevărat. Asta ziceam, unele îţi ies reuşite pur şi simplu. Nu îmi place partea din stânga, petele alea sau ce sunt, yeah alea dacă stai să te uiţi în detaliu îţi cam strică viziunea, dar în rest îmi place mult, ca idee, este foarte inspirat şi jur că ador cum se vede textul o.o

ok, baftă. see ya. >:d<

#10
Fără alte introduceri:
Prima: asta e cam prea ţipătoare(sincer, chiar am închis puţin ochii după ce am văzut culoarea xD). Dacă te mai jucai un pic la culori sau dădeai un Auto Color era mai bine. Fontul nu se potriveşte (cel puţin ăla de sus) şi ar fi arătat mai bine dacă era mai micuţ şi mai aproape de avion. Nu văd să fi folosit vreun efect sau să fi pus vreun c4d pe acolo (dacă da, nu prea se observă). Tot ce am observat e brushul ăla portocaliu.
A doua: ce-i drept, arată mai bine decât prima semnătură. Nu îmi place faptul că ai folosit aceleaşi fonturi. Ai cam splashuit acolo, cam prea mult şi poate te mai jucai un pic cu culorile...
Avatarul: e prea închis. Nici textul nu se vede bine şi poate dacă era ce va mai colorat...
Bun, am terminat. Baftă şi ne mai citim pe-aici.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)