Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: FOTM
This is a story about pain and a story about triumph.
36.36%
4 36.36%
Metempsihoza
63.64%
7 63.64%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

FOTM - Vot

#1
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#2
sunt ciudate ca sunt nu sunt amandoua in aceeasi limba, oricum, cea in engleza este scrisa frumos si are o idee foarte interesanta, adica oricine poate sa fie zeu, doar ca nu stie, imi place ideea. si prima este foarte frumoasa adica foloseste termenii frumos si stie cum sa tine un cititor interesat dar ideea celei de-a doua, ideea de baza o face sa castige la diferenta mare

#3
[Imagine: 1CGzWYg.png?1]
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"

#4

(In primul rand, am sa incerc sa scriu in limba romana. Din cauza ca nu sunt foarte familiarizata cu aceasta limba, este foarte posibil sa gasiti greseli.)
Ambele lucrari prezentate de tine au fost impresionante. Am votat prima lucrare deoarece am fost afectata de modul in care ai ti-ai transmis ideile si credintele fata de acest subiect (Metempsihoza). Este adevarat, am avut mici revoltari fata de unele parti prezentate, cum ar fi faptul ca ai stabilit clar ca propia ta fiinta se imbina cu universul, astfel propia ta persoana dezbinandu-se, dar totusi, odata ce esti una cu universul, inca ai abilitatea de ati percepe propia persoana. In orice caz, ii multumesc lui DreamGirl ca ma invatat putina limba romana (si mi-a reamintit, fara intentie, cat de 'varza' sunt) prin review-ul ei.
In legatura cu lucrarea scrisa in engleza (,this is a story about pain and a story about triumph"), am apreciat vocabularul tau bine conturat. Din pacate, modul in care ai scris textul (continuitatea intamplarilor, dialogutile dintre personaje, formularea propozitilor si frazelor) m-a impiedicat sa ma bucur de lectura. Chiar si asa, engleza ta este de apreciat. Nu sunt sigura daca stii, dar, in engleza, nu exista punct pentru numerele mai mari de 999, ci se pune virgula [de ex. 1,000(o mie) ;45,000(forty-five thousands); 345,653,685(three hundred forty-five milions six hundred fifty-three thousands sic hundred eighty-five)]. Mai exact, virgula se pune in loc de punct iar punctul inlocuieste virgula. Imi pare rau daca am ametit vreun unicorn, dar simteam nevoia sa clarific acest lucru.
A doua lucrare m-a socat intr-un mod placut, deoarece, sa-ti spun drept, si eu m-am gandit la aceaste teorie legata de existenta (cum ca toti suntem defapt doar unul) pe cand aveam 11 ani. Desigur, in teoria mea nu existau acesti zei ("Gods"... nu stiu trauducerea exacta in limba romana) care erau mai puternici si intelepti decat noi. Eu consideram (defapt... inca o fac) ca acea energie/persoana care suntem noi este un fel de zeu. Teoria aceasta implica un fel de limita a timpului... Defapt, timpul este doar o iluzie creata de noi ca sa putem percepe unele lucruri clar. Existenta noastra este limitata intre "inceputul si sfarsitul timpului", iar noi putem renaste atat in ceea ce noi consideram viitor, prezent, si trecut. Faptul ca reincarnarea noastra este nelimitata pe aceasta segventa existentiala, este creat fenomenul "infinitului". Multi nu ar intelege cum un lucru ce are sfarsit este infinit... Un exemplu ciudat pe care il pot da este numarul pi (3,14...), care este infinit.

Nu ma asteptam sa am o parere asa de complexa despre lucrarile tale, sau sa ma regasesc in ele asa de mult, dar totusi am facut-o. Iti multumesc pentru ca ai avut motivatia sa impartasesti aceste ganduri care, cu siguranta, au schimbat perspectiva asupra lumii a unor sau mai multor persoane.Crazy-monkey-emoticon-138


[Imagine: cH9ZXli.jpg]
Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.