Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

FF&FA are sectiune!

#11
Nu ai voie să forţezi un om să scrie despre ceva amuzant. Şi ca să ştii şi tu, tema nu e 1 Aprilie ci inundaţie în deşert şi secetă în ocean... Care, după mintea mea, nu te poate duce cu gândul la nimic amuzant. Eu, cel puţin, nu găsesc nici o variantă care să conţină măcar un strop de amuzament în ea.
Ah, iar coechipiera mea a înţeles foarte bine. Propoziţia selectată de ea din reguli nu poate fi interpretată altfel din cauza nuanţei care i s-a dat. Nu ştiu de ce te încăpăţânezi să crezi că noi chiar nu avem dreptate. Nu zic că vom face acum o revoluţie ca să schimbăm regula în ediţia asta, doar că nu se poate ca artistul să se folosească de această regulă aşa cum trebuie. Aşa cum a spus şi Raluca, dacă tema e serioasă, aşa cum o văd eu pe asta, nu poţi folosi un personaj anime preferat ca să o poţi ilustra aşa cum trebuie. E şi normal să adaptezi personajul respectiv în funcţie de text, dar poate există scriitori care, văzând regula de la art, apoi tema, să se gândească să modifice povestea pe care o scriu în aşa fel încât coechipierul lor să poată desena un anumit personaj.
Nu sunt sigură că TU înţelegi implicaţiile anumitor propoziţii. E drept că nu e cine ştie ce concurs şi că noi două nu suntem pornite să refacem totul, dar ascultă până la capăt ce avem de zis şi nu sări cu gura ca o ţaţă. Nu vrem răul nimănui, nu schimbăm nimic ediţia asta, nu vrem să încurcăm pe nimeni, ci doar să aruncăm o geană de lumină asupra unor greşeli care ar putea dăuna în viitor.
Acum pricepi?
Cât priveşte 1 Aprilie, din câte am înţeles de la Mitch, s-a cam anulat idea de ceva vesel. Nu că nu s-ar putea face, dar e ciudat să spui asta tocmai acum când ficurile sunt deja făcute. Mă îndoiesc amarnic că toţi ceilalţi participanţi au făcut ceva amuzant pentru 1 Aprilie. Am afirmat de ce mai sus, aşa că nu mai repet.
Deci, în viitor, să ai un pic mai mult calm, pentru că, la o adică, şi eu şi Raluca am prins ideea, doar am vrut să ne facem înţelese pe alt plan. Nimic mai mult, nimic mai puţin.
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#12
Bine. Am inteles. Sunt deacord cu voi si din pacate eu nu va pot da nici o explicatie pentru cererile voastre. Cand vine mitch va va lamuri.
Am inteles ca nu va convine dar vorbiti totusi mai usor si mai calm ca nu suntem roboti ca sa punem la punct tot. Si cum am mai zis totul se va rezolva dupa editia asta.

Totusi, ce idei de imbunatatire aveti? Nah, ca sa stiu si eu la ce vreti sa ajungeti in editia urmatoare.

#13
Eu am mai spus asta : atâta timp cât lucrările, de orice natură ar fi ele, ar fi originale, atunci nu mă deranjează nimic. Regula aceea ar trebui eradicată total, după umila mea părere. Cât priveşte calmul, eu zic că nu am întrecut nici o limită.
Poate mai are Raluca ceva de modificat. Eu atât am avut de spus.
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#14
Bine candy, ma voi adapta la cerintele tale daca insisti asa de mult. Puteai totusi sa dai un comentariu mai finuti, si nu sa nu reprosezi asa si pe dincolo ce a facut mitch. O fi gresit si ea dar nah..


Eu sunt deacord cu ideea voastra acums a vedem ce zice si mitch si ce aveti de zis. CAre regula?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)