Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vreti sezonul doi?
Da.
87.88%
29 87.88%
Nu.
12.12%
4 12.12%
Total 33 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Pentru totdeauna a ta

#61
Deci.. am revenit.
- a o ajuta sa faca curat pe rozalie -> Adica? Io's mai tampa sau ce? nu inteleg... sa faca curat pe ea :)) [si acum mai rad]
- Acesta o lua in brate si o strangea din ce in ce mai tare, aceasta ii raspunse la imbratisare. - Acesta, aceasta - ma cam supara.
- ii descheie - ii deschide :p suna mai bine
Sa zicem ca e deajuns... ai mai avut tu cateva repetitii, dar trec cu vederea. Te mananc - unde e euforia despre care ti'am zis? ... Offf
Astept nextul :bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


#62
Capitolul 15

Dintr-o data starea rozaliei se schimba, acum cateva minute totul era bine si frumos, iar acum avea stari de greata si parca s-ar fi invartit casa cu ea. Lesina, iar brunetul ingrijorat o lua in brate si o puse in pat, dandu-i putina apa. Vazand ca nu se trezeste, a inceput sa-si piarda calmul, era agitat, hotarat lua telefonul in mana si suna la 112. A chemat ambulanta si la telefon le-a spus toate detaliile despre adresa si ca nu este nicio gluma. In zece minute a ajuns si ambulanta care a transportat-o pe rozalie pana la spital, iar adolescentul a urmarit ambulanta cu masina sa. Cand au ajuns la acel spital care era cel mai mare si cu doctori renumiti, fata a fost dusa intr-o incapere, Sasuke ar fi vrut sa intre si el, dar asistenta l-a oprit spunandu-i ca nu are voie pentru ca adolescentei i se fac analizele si trebuie sa astepte. Inima brunetului batea ingrozitor de tare, probabil pulsul ii ajunsese la o suta de batai pe minut, era ingrijorat se vedea pe fata lui asta. Spera sa nu fie nimic grav si sa poata sa o ia acasa pentru ca se simtea vinovat din cauza ca nu avusese destula grija de ea. Gandurile sale au fost intrerupte de cineva care se pare ca era la fel de ingrijorat ca si el. Era Hinata care primise un telefon de la Sasuke si venise cat de repede putuse. Se aseza pe scaun si il intreba pe baiat cum se simte fata, acesta dadu din umeri si ii zise ca inca nu stie nimic. Doctorul se apropie de ei si amandoi se ridicara in picioare si il intrebara speriati si ingrijorati :
- Ce se intampla cu Sakura, domnule doctor ?
- Amandoi sunt bine, spuse doctorul lasandu-i pe cei doi adolescenti mai mult decat uimiti.
- Amandoi ? intreba Sasuke cu glasul tremurat.
Doctorul ii zise ca fata este insarcinata si ca o pot vedea. Vestea il facuse pe brunet sa fie dezamagit, el nu credea ca este pregatit pentru a fi tata, iar rozalia statea in patul din spital si ea era putin confuza, nu stia ce va zice tanarul despre copil. Ea era hotarata sa pastreze copilul cu orice pret si nu o interesa daca brunetul este sau nu de acord, Hinata si Sasuke intrara in salon. Salonul era vopsit foarte banal, numai in alb, iar in rest nu prea era mobilat, in camera erau trei paturi si fiecare avea un mic dulapior unde pacientii puteau sa-si puna mancarea sau alte lucruri. Bruneta o lua in brate si o felicita pentru minunata veste ca va fi mama, tanarul statea in apropierea patului, dar nu spunea nimic si se uita in gol. Vestea il socase, avea doar optsprezece ani, cum putea sa aibe grija de un copil, daca el abia devenise matur. Se apropia de patul iubitei lui si se uita la ea rece parca aruncandu-i sulite prin ochii lui negri ca abisul nesfarsit.
- Sakura, spune-mi ca nu esti insarcinata si ca analizele au iesit prost, te rog !
- Nu. Sasuke, nu au iesit prost si vreau sa-ti spun de acum ca daca tu nu vrei acest copil eu tot il voi pastra.
Vorbele fetei erau dure si pline de seriozitate si se uita foarte urat la brunet, acesta ii spuse sa faca ce vrea, iar pe el sa nu-l mai caute. Iesi pe usa salonului, iar rozalia a inceput sa planga foarte tare, iar prietena sa o consola. Brunetul mergea pe trotuar si o lacrima i se ivi pe chip, aceasta se pare ca era plina de regrete, iar vorbise fara sa se gandeasca mai intai. Ar fi vrut sa se intoarca inapoi si sa isi ceara scuze, dar orgoliul sau nu-l lasa. Nu stia ce sa mai faca, dar primul lucru care i-a venit in minte a fost sa-i trimita rozaliei trandafiri, dar desigur ca nu dorea sa-si de-a seama ca sunt de la el. In salonul in care era rozalia se pare ca cele doua adolescente voiau sa se mai plimbe in curtea spitalului, satule parca de acel loc care era plin cu pacienti si insecte. Ajunse in singurul loc unde puteau vorbii serios despre ce se intamplase, era o situatie grava, rozalia era insarcinata si tatal copilului nu accepta acest lucru. Pentru orice mama ar fi fost ca o greutate care nu ii dadea pace nici noaptea, un tanar se apropie de cele doua si le spuse ca un domn il pusese sa ii de-a acele flori si ii dadu un buchet frumos de trandafiri rozaliei. Erau patru trandafiri rosii, iar in mijloc se afla unul alb foarte frumos, ii trezisera rozaliei un sentiment pentru cel care trimisese florile.
- Cum arata cel care ti-a dat aceste flori ?Spune-mi te rog,spuse Sakura disperata.
Baiatul il descrise in amanunt si pleca, lasand-o pe rozalie uimita, oare chiar era Sasuke sau doar un individ care semana perfect cu el, dar ii era greu sa creada asta pentru ca brunetul nu avea un chip banal. Inima sa a inceput sa-i bata din ce in ce mai tare era asa confuza de cele facute de adolescent, dar de un singur lucru era singura nu avea de gand sa-l ierte prea usor. Nici tanarul nu era prea fericit, in timp ce bruneta o consola pe adolescenta, el statea pe o banca si se gandea la ce facuse, ar fi vrut sa de-a timpul inapoi si sa numai fie asa de neintelegator, gresise mult pentru ca un copil nu putea aduce necazuri. Acum se gandea altfel la acel copil, il vedea ca o binecuvantare si ca o sansa ca acel cadou pe care-l primise de la Dumnezeu sa le faca relatie celor doi si mai apropiata. Intelegea ca rozalia procedase mult mai bine ca el, intelegand situatie si incercand sa se adapteze ei , dar el de ce nu fusese la fel ca ea. Poate ca vestea fusese prea socanta, prin mintea sa era doar o intrebare ’’Cum putea sa-si rascumpere greseala ?’’. Ar fi facut orice, acum era ingrijorat ca Sakura ar putea face un lucru prostesc cum ar fi sa avorteze, asa ca se grabi spre spital pentru a vedea, daca totul este inregula.

Va urma !
[Imagine: 2wf00ud.jpg]

I love momy:Hitman, my aunts4evika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors. [Imagine: chibi_2722.gif]
, chibi-ul lui Amelia



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pentru Totdeauna... Crissu'Blacker 7 3.961 17-11-2011, 02:14 AM
Ultimul răspuns: Lanna
  Impreuna pentru totdeauna Splendora Cromwell 4 4.116 24-02-2011, 09:04 PM
Ultimul răspuns: MooN.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)