Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Matematica

#31
Dacă nu erau P., R. şi C. cred că luam 5 sau 6 21. Rămăsesem doar noi 4 în clasă şi învăţătoarele au fost îngăduitoare cu noi... şi aşa am luat 8,15. Nu mă plâng, eu şi aşa nu prea ştiu mate şi n-am vrut să fac contestaţie pentru asta : )). Tot am intrat unde trebuie, cu cine trebuie, şi asta e tot ce contează <3.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#32
Heii...am luat 8,80 sunt fericita nu ma asteptam sa iau atat .Poate luam mai mult dar desteapta de mine mereu greseste la ce-i mai usor ....ehh asta-i viata ...
Inainte de a da examenul ma inchinam sa iau macar 7 !!! Cand am vazut subiectele m-am linistit ...nu pot spune ca au fost grele da sa fim sinceri nici usoare ...au fost pentru un nivel mediu ..
M-am bucurat cand am vazut nota, deoarece eram printre primii,avand in vedere pe cei care se laudau tot timpul,care au obtinut note nu prea bune..
Acum am intrat la stiinte ale naturii ,tot cu mate, dar sper sa fie bine...eu nu prea ma dau in vant dupa ea ...in fine...fac si eu ca Ako-nee : am intrat unde trebuie ,cu cine trebuie ...

#33
Eu probabil ca v-am luat pe toti, am luat 3.70 si ceva 15 . Desi am facut meditatii in al doilea semestru, tot degeaba, mi s-a parut destul de greu si cum sunt varza la mate nu am scris mare lucru. Am scris defapt tot dar mai mult am inventat, macar daca imi puncta ceva acolo era ok. Dar asta e, sunt multumita de profilul la care am intrat ( pictura ) desi vroiam design dar asta e, macar sunt cu colegi buni in clasa.
[Imagine: Untitled-3-6.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Limba si Literatura Romana Ke$ha 52 35.358 14-07-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: `Shadow.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)