Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eurovision

#1
Pai deschid acest topic ca sa vad ce parere aveti despre acest concurs de muzica.

Pai eu cred ca este o facatura [sa-i zic asa]...se voteaza tarile nu melodiile.Eu cred ca melodiile ar trebui votate si sa nu se puna baza asta:A asta e tara vecina cu mine si are multi oameni in tara unde sunt presedinte, ii dau 12 puncte.

Anul asta a fost oarecum mai bine deoarece tara noastra a luat locul 3 cu un punctaj de 162[8 puncte diferenta de turcia]

Iata intrebarile mele[voi da si eu raspuns]
Va placut anul asta?
A meritat Germania?
Cine merita sa castige?


Da mi-a placut ,oarecum.
Nu merita
Turcia sau Georgia..


Ce parere aveti voi?

eidt:chiar nu am vazut topicul..poate e problema de la mine dar am cautat si nu l-am gasit22
ma rog asta sa fie cel generel 39
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#2
Off: Eu am deschis deja un topic Eurovision 2010, unde s-au pus intrebarile despre Eurovisionul din anul acesta. Dar totusi, asta e pentru Euorivisionul in general, right?
On: Cred ca am spus destule despre Eurovision in celalalt topic, asa ca o sa raspund numai la intrebari:
Va placut anul asta?
Da, a fost dragut. Dar am vazut si mai bine. Oricum, mi-a placut faza cu Baiatul Eurovision.

A meritat Germania?
Naaa, dar daca nu castiga o tara deasta mai banoasa care deja a iesit(sau nu a intrat niciodata) (d)in criza, atunci Eurovisionul din 2010 era fail, naspa, dezastruos.

Cine merita sa castige?
Turciaaa:X Normal21 maNga:X=p~ (prea multe emoticoane, stiu21)
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#3
Eurovision. In ultimii ani zau ca ma uimeste. Merge din ce in ce mai prost. Castiga tot felul de...chestii...si mai nou am auzit ca le permit si cu Play Back. Imi place. Merge tare fain. Si sistemul de votare din anu' asta. 20 de voturi de pe acelasi numar...Interesant 39

Nu, nu mi-a placut anul asta. Majoritatea melodiilor mi s-au parut odioase :]

Noooope, nu merita sa castige sub nici o forma :] De nici o culoare :]

Si cine merita sa castige, zici? Hai sa iti zic si eu. Turcia!!!!!!!
KyuMin.

#4
Am văzut pe un site, că, majoritatea ţărilor au votat Germania şi nu Turcia, pentru că Germania era un contribuabil mai mare decât Turcia. Era şi simplu de observat, din moment ce Germania era clasată în primi 5, iar în aceşti primi 5 intră ţara câştigătoare şi marii contribuabili. Turcia, nu avea nici o şansă să câştige, având în vedere sumele cu care a ajutat organizarea Eurovisionului Germania.

Melodia Germaniei este o tâmpenie. Lena , care la sfârşit când a fost anunţată câştigătoare făcea pe proasta, cică încerca să cânte cu accent. Ieşea ceva de genu : Ai did it di adă dai. Frate. Şi tata vorbeşte mai bine engleză, şi nu are pretenţia să câştige Eurovisionul.
Anul acesta, a fost mai naşpa decât anul trecut. Adică, anul trecut era mai vesel, înainte să începă să cânte toate ţările, ştiţi că se ţinea un mic spectacol. Anul acesta : Bun venit, iată prima melodie. Singura chestie băgată la început, a fost când a cântat Alexander Rybak.
Cine merita să câştige ? Au fost destul de multe melodii mişto. Turcia, Azerbaijan, Georgia, Danemarca, Ciiipru :3333, Belgia :333. Tipu care a cântat la Serbia ziceai că'i gay cu freza aia, cum a zis unu, tip tăiţel : )).
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#5
Pentru mine fiecare Euroviosion e la fel, nimic special unul fata de altul. Deci mi-a placut, dar datorita melodiilor, chiar daca unele nu au fost cine stie ce. Si da, si in acest Eurovision factorul geo-politic a fost la putere. 29
Dupa parerea mea Germania nu merita nici macar locul 3. Cred ca Turcia merita sa castige :X. Iubesc melodia lor :X. O ascult non-stop de la Eurovision pana acum 21.
[Imagine: akv4ok.png]
So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.

#6
1. Mi-au placut majoritatea melodiilor, dar nu mi-a placut faptul ca s-a votat "pe pile". Asa e in fiecare an, stiu, doar ca eu nu prea ma uit. Anul trecut nu am prins decat putin. Totusi parca mi-a placut mai mult anul acesta, la melodii ma refer.
2. Categoric nu, zic eu. Nu mi-a placut nimic. Nimic! Melodia nu transmitea nimic, vocea nu era exceptionala, chiar daca suna ok. Erau altii muuult mai talentati, si melodii mult mai bune. Dupa parerea mea. Pustoaice de-astea ca Lena avem si noi o groaza, dar nu le da nimeni premiu ca na, nu sunt din Germania.
3. Pai... Sincer nu pot spune, mi-au placut foarte multe. Mi-a placut mult Turcia, cred totusi ca meritau lucul 1. Mi-a placut melodia si au venit si cu ceva nou, inovator, au facut un show bestial. Dar mi-au placut si alte tari, cum ar fi Cipru, Belgia, Danemarca...

Si acum, in afara intrebarilor, mi-a placut si Moldova, cred ca merita un loc mai bun. Desigur, au fost multe alte tari mai talentate dar nici ei n-au cantat prost.
Si mi-a placut cum au cantat ai nostri. smile
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#7
Va placut anul asta?
Nu. Nu m-am uitat. Niciodata nu mi-a placut. Niciodata nu m-am uitat.

A meritat Germania?
Nu. Melodie tampita. Negativ idiot. Versuri si mai idioate. Tipa urata.
Cine merita sa castige?
Nimeni. Si pe locul 2 Turcia. Restul descalificati.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#8
Cei care au votat niciodată nu au fost drepți... așa cum a spus și Ryu, se votează țările, nu melodiile xD și chiar nu mi se pare corect. Normal că lumea a votat Germania, că ne... tot s-a ridicat foarte mult țărișoara asta în ultimul timp.

Anul ăsta aș putea spune că mi-a plăcut destul de mult ^^ a fost bine organizat și melodii bune. De România nu am fost chiar așa mulțumită, I mean, melodia nu era cine știe ce, poate din cauză că nu e genul meu 21 dar e bine și locul 3. Și acum 5 ani tot locu 3 am luat o.o ce coincidență xD.

Germania chiar nu a meritat să câștige ~~' cel puțin după părerea mea, idk. Tipa care a cântat și al cărui nume l-am uitat chiar după ce s-a terminat Eurovision nu mi-a plăcut absolut DELOC~ vocea ei suna ca naiba 21 nu că aș fi eu in stare să critic, dar chiar nu m-a atras. Melodia... ce să mai zic de ea? xD oribilă! Versurile alea parcă au fost puse acolo așa de umplutură.

Cine merita să câștige? Cu siguranță Turcia ^^ au avut o melodie foarte bună și am rămas surprinsă că au cântat ceva pe placul meu. Nu a mai fost nici o melodie anul ăsta care să o ador așa de mult x3 și mie una mi-au plăcut enorm versurile.
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#9
Iata ca am ajuns si la capitolul " Eurovision " ... As putea sa scriu pagini intregi in legatura cu acest subiect , dar ma voi limita la cele trei intrebari Smile .

Va placut anul asta?
Da si nu ... Eurovisionul e tot Eurovision indifernt de an , se voteza tarile si nu melodiile , iar acest lucru ma enerveaza rau , chiar nu ii vad rostul daca se intampla astfel de lucruri ... Dar trebuie sa recunosc ca unele tari m-au surprins anul acesta . Belgia , de exemplu , m-a socat de-a dreptul ... Nu ma asteptam sa aiba o melodie atat de buna , plus ca in prima semifinala aproape ca mi-au sangerat urechile cand am auzit melodiile care au dat startul >.< , apoi a urmat momentul de vis ... Linia melodica era destul de simpla si prestatia scenica a baiatului la fel , dar vocea lui era incredibila , atat de dulce si profunda , Tom Dice ( parca asa il chema ) avea acea sensibilitate si sinceritate in glas , numai cand imi amintesc ma apuca fiorii 8 ... Alta tara care m-a surprins a fost Turcia 8 , melodia a fost foarte diferita , chiar speciala cand te gandesti cu ce fel vine Turcia de obicei in acest concurs , chiar mi-au placut cei de la maNga . Si au mai fost niste cantece care mi-au placut , dar mi-e lene sa le enumar ...

A meritat Germania?
NU ! In niciun caz ! Melodia Germaniei a fost banala , nu avea nimic special , pe mine cel putin nu m-a atras deloc , iar Lena are o voce groaznica , prestatia scenica a fost ingrozitoare , ma dureau efectiv ochii cand ma uitam la ea . Oricum era clar ca Germania va castiga deoarece este singura tara care isi permite sa mai organizeze Eurovisionul ... Aici se vede cel mai mult influenta politica si economica .

Cine merita să câștige?
Oricine , dar nu Germania 21 . Bine , nu chiar oricine . Probabil Turcia , cei de la maNga chiar meritau sa castige ... Au fost diferiti , dar au fost excelenti ! Dar si Belgia ar fi meritat Smile .
[Imagine: 2cr0ksm.png]

But I don't wanna go on living
Being so afraid of showing
Someone else my imperferctions
Even though my feet are trembling
And every word I say comes stumbling
I will bare it all , watch me unfold

#10
Deci Eurovisionul ma sperie rau, dar rau de tot. 43. Melodiile parca ar fi fost alese... nici nu vreau sa spun24. Si toata chestia asta... adica primesti voturi din punct de vedere politic si social. Nu mai castiga nimeni pe merit:-J. Chestia asta ma streseaza si ma afce sa cred ca omenirea se duce drakului <.<. Daca si Eurovisionul se mai afce din punct de vdere politic, econimic si social... atunci nu mai am nici o speranta 43. Sa revenim la intrebari.39.

1. Va placut anul asta?
1. Nu... Auzi, cica 20 de voturi de pe acelasi nr de telf. 43.
2. A meritat Germania?
2. Lena aia ma sperie24. Nu zic ca nare voce, este asa pitigaiata. O pustoaica de 17 ani sa castige Eurovisionu, fara pic de experienta. 24. V-am zis eu ca ne ducem drakului 43.
3. Cine merita sa castige?
3. Ori Turcia, ori Islanda. [ pana si aici conteaza aspectul fizic T.T ... si asta ma deranjeaza. <.<]
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)