Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Este adevarat....???

#1
Am auzit ca toate semnele din naruto sunt adevarate si ca sunt folosite de budisti.... nu am auzit numai de la o singura persoana ... ci de la mai multe.... oare ii adevarat??
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#2
Nu te contrazic...si eu am dat din greseala pe Discovery...si erau niste tipi care practicau NinJutsu.Si am cautat ceva pe net...insa am gasit aceleasi semne.Tind sa cred ca exista..insa sa nu ne imaginam ca facem "Umbrele Clonate" sau "Chidori"21?
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#3
Pai eu din cate stiu multe lucruri din naruto sunt inspirate din realitate
si noi aveam un ciclu de energie care seamana foarte mult cu al lor . insa noi nu avem destula putere ca sa aratam aceea energie , si oricum , daca am reusi ne-am distrige copul .
Cum sunt si in naruto , ciclul de energie format din multe puncte , si noi le avem, ceva asemanator > Iar daca atacam acele puncte s-ar putea sa avem probleme mari . Nu stiu in mare parte cta de adevarat e , mi-a spus un baiat care s-a informat foarte mult si eu nu imi mai amintesc toate detaliile. Insa am auzit ca in mare parte , puterea acelora e si in noi , insa noi nu putem sa dezvaluim acea putere .
Ati vazut si voi cata energie au ei . Cat de repede fug si sariturile sunt gigantice . ei sunt capabili de aceasta putere , pentru ca nu sutn reali , ins anoi nu o putem scoate la suprafata , chiar daca o avem .
Cum si stuaned , ea isi controleaza puterea intr-un pumn si asa lovitura aceea devine mortala , spargand ziduri de piatra si altele , noi nu putem face asa ceva .
Desi recunosc ca ar fi foarte frumos , ca pentru macar o clona sau o tranformare , sau viteza lor sa o avem . Sa o putem scoate la suprafata insa aceasta e imposibil
[Imagine: Untitled-1-2.gif]

#4
Mai, in cultura lor exista principiul chakrelor si semne de invocare ale puterii, dar iti dai seama ca nu au ei asemenea forte supranaturale. Daca ai observat, si Rei din Sailor Moon le facea. Cele 12 semne corespund celor 12 zodii chinezesti, si avem deci iepurele, oaia, sarpele, sobolanul, dragonul, calul, cocosul, mistretu`, bou`, cainele, tigrul si maimuta. Ar fi totusi destul de interesant sa practicam si noi justuri.

#5
Probabil budistii practica ceva asemanator cu cele din naruto,e adevarat ca si noi avem o energie speciala,dar nu o putere spirtuala,in plus exista si in ziua de azi ninja,dar nu cu puteri supranaturale ca acelea.eu cred ca budistii "folosesc ninjutsu",sau ceva asemanator care se refera in relaxarea corpului si cordonarea lui in arte martiale,sau mai multe.acele puteri au fost doar imaginatia celui care a acreat acest anime,inspirat probabil de budisti.

#6
Poate ca sunt reale si se practica in mod sigur in Japonia.Asa cred eu ca sunt reale.
Pana la urma in Japonia exista peste 200 "specii" 4 de ciresi?44
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#7
Mi se pare foarte interesanta toata kestia asta din Naruto.... cu o energie ascunsa... ninjutsu....semnele mainii..... mai ales k e inspirata si din realtate..
Intr-adevar ar fi super tare dak am putea sa ne descoperim si noi acea energie secreta si sa o putem stapani... sa putem sa ne controlam chakra si sa o folosim ptr diferite scopuri [de ex: sa invatzam sa facem ninjutsu-uri cum ar fi umbrele clonate sau altceva sau sa putem alerga cu viteza aceea uimitoare si sa facem sarituri uriase ca si cei din anime-ul Naruto]
Dupa cum se spune nimic nu este imposibil si niciodata sa nu spui niciodata... asa k nu putem sti sigur k nu sunt adevarata lucrurile care le arata acolo... poate k ele totusi exista, dar sunt prea greu de intzeles si controlat de noi, oamenii... dar poate nu kiar imposibil... ^.^
[center][Imagine: Orochimaru-tongue.gif][/center]
[center]大蛇丸[/center]

#8
Hm, intr-adevar am auzit si eu de cele 12 zodii chinezesti care corespund celor 12 semne jutsu. Sunt pe deplin sigura ca Masashi Kishimoto s-a inspirat din tot felul de obiceiuri stravechi, chiar si din realitatea de acum, precum partile cu Naruto mancand ramen. Ar fi oarecum ciudat sa treci pe langa o scoala de ninja de unde ies de acolo niste tipi si tipe care pot sa se cloneze si alte de-astea. Eh, nu ca ar fi un vis urat...
[Imagine: chibi_1662.gif]
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?

:nh:

[Imagine: girlholdinglollipop.jpg]
Hey! Mai mananci aia?

[Imagine: thkouichikimuraoretachi.jpg]

Kouichi Kimura...

So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!



#9
Totusi,chiar daca unii refuza sa creada,anime-ul Naruto se inspira din realitate.Si noi avem un ciclu de energie pe care unii chiar o pot controla.Dar pentru asta este nevoie de multa munca si asta este diferenta dintre anime si realitate.In animeu,munca depusa de Naruto pentru a obtine rasengan este o nimica toata pe langa cat trebuie sa se antreneze un om pentru asa ceva.Si asta nu este tot:am vazut la televizor la 12 noaptea ca erau oameni care mutau obiecte din loc si nu mi-a venit sa cred ochilor.Credeam ca era un vis.Adica...stiintific,este aproape imposibil ! Acei oameni sunt cei care vor ajunge sa efectueze ninjutsu.Imi este enorm de greu sa-i imaginez facand chidori.Eu as fi prima care as vrea sa invat si cu siguranta ca voi folosi amaterasu pe profesoriZuppy08
[Imagine: ItachiSig.jpg]









Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)