Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Erotica [+18]

#1
Fragmentul I

Sugea o acadea. Era mania ei să facă asta într-un mod deliberat de încet, ca şi când ar fi savurat cea mai sofisticată prăjitură. Privi patul imens. . .de la fiecare dintre cele patru colţuri ale patului se ridicau coloane care susţineau un baldachin frumos lucrat de culoarea vişinei putrede, iar de una dintre coloane era legat el, obiect al plăcerii ei de noapte. Îşi permitea astfel de escapade, pentru că era bogată şi făcea rost de bărbaţi de te miri unde.
Cu mâinile imbolizitate de cătuşe stătea întins el. Era un bărbat bine clădit, trupul lui părea a fi al unui Adonis menit să ofere cele mai ascunse plăceri femeii ce-i cădea în braţe. În mod ironic nu ea-i căzuse în braţe, ci el era prizonierul ei, iar ea, în loc să se apropie de el sugea o acadea.
„Femeia asta mai are de gând să mă supună mult la astfel de torturi? Trupul mei îmi cere să fie mângâiat, iar umflătura dintre picioare cere să fie linsă şi dezmierdată, iar ea suge o acadea, când ar trebui foarte bine să-mi sugă altceva.” Gândi bărbatul.
Ea-şi termină acadeaua şi se aproie de obiectul viitoarelor ei plăceri. Se aplecă peste trupul lui, începând să-l mângâie pe pieptul fără niciun fir de păr. Atingea fiecare porţiune din pielea lui cu vârful degetelor, parcă vrând să memoreze fiecare centimentru din ceea ce mângăia. Ajunse în zona sfârcurilor, începu să descrie cercuri-cercuri până ce văzu că ele se boţiră. Se apropie cu gura de buţurile semeţe, punându-şi mai întâi vârfurile îm mişcare. Linse jur-împrejur încet, apoi le sărută sugându-le.
Simţea respiraţia bărbatului îmteţindu-se, dar nu dădu nicio atenţie acestui lucru.
Îşi depărtă gura, coborând cu vârful degetelor mai în jos spre umflătura bărbatului. Era lung. O luă între palmele sale, încălzind-o, apoi o lăsă pentru a putea mângâia acea porţiune sensibilă.
Mângâia încet pentru a prelungi agonia plăcerii pe care ştia că o simţea prizonierul ei. El înceăuse să gâfâie, avea ochii închişi şi ea observa cum obiectul pe care îl mângâia se umfla, se întărea fiind gata de explozie la orice moment.
„Ia-mă în gura.” zise bărbatul printre gâfâituri.
Îşi văzu nestingherită de nângâierea ei ca şi când nu l-ar fi auzit, iar când văzu că el mai avea puţin şi exploda, presă cu degetele ei atât de tare, că el urlă pentru că el nu se putuse elibera. Îşi frecă trupul ei gol cu al lui, înaintând asemenea unui şarpe alunecos spre cătuşele ceâl ţineau prizonier. I le desfăcu aruncându-le apoi îl sărută cu patimă.
Eliberat din închisoarea sa, bărbatul o răsuci pe ea sub el şi încercă să o sărute pe fiecare centimentru. Ajunse cu gura la sânii ei. Zăbovi mai întâi la unul, apoi trecu la celălalt, sugând cu poftă din ei, de parcă era copil de ???.
Ea se arcui puţin subsăruturile lui, iar el corobî mai jos, între picioarele ei. I le despprţi, punându-şi limba în mişcare în acel loc fierbinte.
Din nou ea se arcui spre el, vrând parcă mai mult, dar mâinile lui ferme o opreau să se mai mişte, limba lui devenind din ce în ce mai jucăuşă cu fiecare înaintare a lui în interiorul umed, fierbinte şi mătăsos.
Mişcările lui când ersu rapide , câmd lente, iar ea se arcuia sub acele mişcări. Îi lăsă picioarele jos, întinzându-se peste trupul ei, luând cu asalt gura, în timp ce cu o ultimă sforţare o umplu până la refuz, eliberându-se.

Fragmentul II

Peretele rece din spatele lui zburlea părul de pe el. Umflutura dintre picioarele lui atârna incert, aşteptând să fie mângăiată şi sărutată, dar se părea că cea care îl ţinea acolo nu avea de gând să îi ofere acea plăcere.
Îi simţi din nou degetele peste pieptul lui deja înfierbântat, atingâdu-i centimetrii din pielea asudată. Gâfâia la fiecare atingere a ei pentru că era legat şi nu putea să o vadă. Ştia că avea degetele lungi ca ale unui pianist, pentru că simţea asta pe fiecare por al pielii sale.
Degetele ei coborâră mult mai jos, începând să mângâie umflătura lui. Îşi simţea organul mângâiat în lungime, uneori lent, alteori mai lent sau în cercuri. Simţea cum creşte, cum se umflă sub mâinile ei dibace, dar când să se descarce şi el de presiunea acumulată, simţea o apăsare care-l obliga să nu-i dea drumul. Îl durea cumplit de fiecare dată când ea îi făcea asta.
„Linge-mă! „ spuse el printre gâfâituri.
„Taci!” auzi el pe tonul ei imperios.
Ea se duse să ia o eşarfă de mătase, cu ajutorul căreia îl legă la gura. Acum gura-i era pecetluită. Nu mai rămânea decât să se lase pradă simţurilor, pradă ei care-l tortura...Din nou simţi mâinile ei pe organul său, mângâind, Făcea aceleaşi gesturi ca mai înainte, dar spre surpriza lui, simţi limba ei cum se joacă în acel loc. Pulsa, creştea, zvâcnea...îşi simţea umflutura luată în gura ei. O moliciunea fierbinte...Asta simţea el în acel loc.
Simţi din nou nevoia de a răbufni, dar iar se trezi cu presiunea aceea a mâinii ei peste locul ce devenise un adevărat vulcan gata oricând de erupţie. Se simţi eliberat şi o văzu în cele din urmă pe ea, cea care-l torturase până atunci minute în şir. Era întinsă pe jos, cu picioarele desfăcute, invitându-l la un ospăţ regesc...
Se aplecă spre ea, băgându-şi capul între picioarele ei, începând să sărute buzele fierbiţi şi umede din acel loc. Îşi puse limba în mişcare înaintând şi retrăgându-se mereu, până ce o simţi suficient de umedă pentru penetrare.
Se aşeză mai bine ântre picioarele ei, începând să înaniteze. Făcea mişcări rapide, pentru că nu-şi mai putea controla orgasmul ce era pe cale să se producă.
Cu o sforţare, o umplu până la refuz, refulând în interiorul ei satinat...
[Imagine: shaiyalight.png]

#2
Hm, hm, well, sincer nu e stilul meu de poveste, dar ma chinui sa-ti las un comment de ceva vreme iar acum este ocazia mea...

Acest one-shot care nu pare doar un one-shot merita dezvoltarea spre un fic mai amplu, fiindca in afara de o descriere care tinde, nu, este hentai, nu am mai gasit nimic interesant pe aici....:-??

Trebuie sa recunosc faptul ca ai ceva experienta intr-ale scrisului, insa aceleasi stereo-tipuri le intalnesc si pe la tine... aceleasi, *ahem* denumiri si exprimare asemanatoare cu a catorva ficuri pe care le-am citit... desi la tine este ceva mai... aparte in stil, este mai "violent", nonconformist si bine gandit....

Am observat ca folosesti diacritice[God, asta nu am reusit niciodata ~X( ] deci te felicit.

Ti-am dat sfatul cu o dezvoltare pentru ca putine sentimente ar cadea bine. Mai ales la cum scrii cred ca s-ar alege ceva.

oricum, per total mi-a placut stilul, exprimarea asa si asa, iar povestea... nimic special ca si fir narativ... Daca mai continui fii sigura ca o sa-ti las un comment, dar fa si tu o postare noua ca editarile nu le observ :))
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes







#3
este un stil frumos de a scrie la tine si ai mult talent pe care
ar trebui sa-l perfectionezi cu fiecare creatie literara.Felicitarile mele si este un capitol foarte
dragut, din partea mea iti zic ca este ceva unic si original.Denota maturitate in ceea ce scrii
si greseli nu am vazut, inseamna ca esti atenta la fiecare detalui.Pot spune ca m-ai impresionat
mult de tot si astept sa revii cu inca ceva nou si original.Astept.
-

#4
Le-am citit, si tin sa-i dau dreptate Lisistratei. Si as vrea si sa adaug cate ceva.

In primul rand, ca sfat, as vrea sa-ti dau sa incerci inchegi o poveste, in al doilea sau in primul plan, nu conteaza, doar sa existe acolo, pentru ca e ... nu stiu, aiurea sa citesti acelasi lucru in doua one-shot-uri si ceva imi spune ca asa vor fi si urmatoarele. Ceea ce vreau sa spun este ca e monoton: aceleasi expresii, aceleasi actiuni - cu mici diferente - ... iti trebuie o poveste in paralel cu ceea ce ti-ai propus sa scri, chiar dact devine ceva mai lung, dar nu-ti trebuie mult.

De stilul de a scrie ... hai ca n-am ce reprosa, e ceva sa poti evita 'cuvintele-cheie' ...

So ... eu iti urez bafta.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)