Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eros

#1
Ultima data cand am scris pe acest forum, a fost acum 4-5 ani, daca nu mai mult. Obisnuiam sa scriu povestioare yaoi, hehe. Astazi m-am trezit cu un chef inspirational de a reveni aici si de a scrie - de dragul vremurilor bune. Nu stiu daca va comenta cineva (pentru ca observ oarecum inactivitate), dar toate criticile si discutiile cu privire la ceea ce scriu, sunt bine primite. De asemenea, sper ca nu incalc vreo regula; povestea pe care o s-o incep se incadreaza in categoria prozei erotice, contextul este original, desigur. Fara personaje din eu stiu ce anime-uri/seriale/filme asadar. Asta e ca un fel de disclaimer.
Lectura placuta!


Prolog

In ciuda fiorilor reci, a batailor zgomotoase ale inimii ce rasunau in incapere si a mainilor tremurande si lasate liber pe langa corp, ma simteam coplesita de atat de multe senzatii incat le pierdusem numarul. Ii simteam mangaierea blanda asupra chipului, trecandu-si apoi degetele grabit printre firele de par maroniu, lasand parca dare transparente de ceea ce numesc "viata". Acest barbat ma facea sa abandonez orice farama de rationalitate, eram pregatita sa suprim fraiele care ma tineau parca ancorata in prezent, aproape sa cad intr-un somn profund, apoi sa ma las stransa la piept si sa ii inspir caldura. Il voiam, recunosc. Si cu toate acestea, stiam cat este de gresit; numai gandul la el ar fi trebuit sa-mi fie interzis, imposibil sa ii conturez fata in gand, insa era acolo, asteptand sa renunt si sa ma vada intr-un stadiu deplorabil, zambind mai tarziu neputintei mele.

Greutatea sa imi apasa corpul, buzele-mi vinetii abia asteptau sa simta moliciunea buzelor lui, tanjeam dupa atingerea sa in locurile in care am fost atinsa si sarutata de nenumarate ori - in vise, adesea. Ma intrebam daca si acesta tot un vis este, iar daca in dimineata urmatoare o sa ma trezesc transpirata, cu parul ciufulit si respiratia sacadata, exact asa cum se tot intampla de zile sau saptamani intregi, nici nu mai stiu. Totusi, ceva era bizar; ma simteam mult prea bine in acele asternuturi, cu gura intredeschisa si ochii oarecum inchisi. Il zaream din cand in cand pe sub gene; desi nu era foarte clar, ii puteam observa forma fetei, un maxilar puternic si accentuat, dur parca din cauza barbei nu foarte mare, o pereche de ochi patrunzatori, adanci, umpluti de o un albastru al marii intunecat si o gura dornica de a fi sarutata in miez de noapte. Era inalt, intimidant pot spune, dar nu era genul de barbat plin de muschi, ci pur si simplu...atletic, cu un fizic frumos. Ah, sunt sigura ca daca ar pocni din degete, toate femeile si fetele i-ar pica la picioare, submisive si pline de dorinta si de extaz. Si-atunci, ce ar putea vrea de la mine un om ca el? Pare ca nu ii lipseste nimic.

O clipa mai tarziu, subit, si-a lasat degetele sa-mi exploreze pielea, strangand in calea lor umerii, sanii-mi multumiti de atentia primita, si tot mai jos. Printre fasiile de lumina l-am vazut ingenunchiind la marginea patului, tragandu-ma usor mai aproape de el, poate pentru a avea mai mult acces. Nu am avut timp sa inteleg ce se intampla, caci fiecare mangaiere imi trimitea fiori pe sira spinarii, ma facea sa vreau mai mult si mai mult. Imi asternea sarutari de-a lungul abdomenului, chinuitor de incet. Apoi, la fel de grozav, si-a apropiat gura de coapsele mele, ridicandu-le si despartindu-le grav. Respiratia sa ma facea sa ma misc neincetat, sa-mi arcuiesc spatele pe suprafata fina, parca implorandu-l sa continue, ceea ce a si facut. Ii simteam limba lasand dare de saliva in urma, urcand pana aproape de sex. Pentru o clipa am uitat sa mai respir, ma blocasem si asteptam urmatoarea miscare, si aparent, la fel si el pentru ca mi-a zambit amuzat. Stia ce vreau si voia sa ma vada implorandu-l, cersindu-i afectiunea ca o fetita derutata. Dregandu-mi glasul, abia am scos un "te rog", refuzand sa il privesc; eram sigura ca o sa fiu intalnita de satisfactia sa evidenta.

-"Te rog?" Ce anume? era intrebator si pueril. Fir-ar el sa fie! Aproape ca ii auzeam ranjetul. Avea o voce adanca, ma cutremura din toate punctele de vedere si nu parea deloc genul de om rabdator, cu atat mai putin bland dupa felul in care imi tinea strans fesele la nivelul fetei lui.

-Te rog... uh, conti-, ah!

Am fost intrerupta de o caldura acolo jos, o umezeala aparte care imi trimitea corpul intr-o stare de euforie. Am fost strapunsa de un val enorm de placere; nu m-am mai obosit sa imi opresc gemetele. Mi-am deschis ochii larg si atunci a fost cand m-am trezit. Inca un vis.

#2
Helo,

Imi place maniera in care ai descris actul sexual, nimic pornografic, nimic fortat, totul perfect natural. (It gave me some naughty feelings.)

Dar..totul doar un vis? Mi-ai stranit curiozitatea asupra acestui personaj cu vise ..interesante si asupra identitatii barbatului care i le domina.
Meeowmee, why do people fear death?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)