Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Enough ... [ +16/+18]

Helăău. Am chef să comentez un fic şi am văzut că al tău avea o descriere drăguţă.

Ideea e arhifolosită - mă refer la moartea părinţilor ei -, deci aici nu vii cu ceva nou, cu ceva care să mă facă să spun " wow ! ". Am observat că nu prea pui virgulele unde trebuie; faci propoziţii prea scurte şi le încarci cu virgule.
Timpul ma distruge, eu, neputandu-mi da seama. - Uite aici şi spune-mi ce înţelegi tu din propoziţia asta. Personajul tău principal aka Sakura îşi dă seama că timpul o distruge şi apoi se contrazice spunând că nu-şi poate da seama, right ? Fii mai atentă când scrii şi încearcă să formulezi fraze/propozitii clare. Haine ... sadice ? Really ? Are you kidding me ? Ai idee cât de ciudat/dubios/aiurea sună ? Nu găsesc la ora asta o comparaţie care să-ţi arate cât de tare mă zgârie pe creier "combinaţia" ta. Puteai spune orice altceva. Am observat, de asemenea, că nu ai un vocabulat foarte dezvoltat; nu mi-a plăcut că, din dorinţa de a nu repeta cuvântul " verde ", ai scris " green ". Urât, foarte urât, dar a fost mai uşor aşa decât să te străduieşti să găseşti un sinonim sau o altă forumulare, este ?
" Nimănui " se scrie într-un singur cuvânt, lasă-l pe " i " legat de el, am observat că ai scris dezlegat; de asemenea mai era şi un verb, a destăinui, daca nu mă înşel, pe care l-ai scris dezlegat. Foloseşti multe puncte de suspensie, dar măcar dacă le foloseşti fă-le să nu-ţi strice estetica capitolului.
- Tu… de ce faci asta, de ce esti diferit de ceilalti? spun eu cu o voce domoala si suspinand. - ai observat greşeala pe care ai făcut-o ? Nu ? Priveşte mai atent şi citeşte cu voce tare dacă este nevoie. Nu mai amesteca timpurile verbale o,o
Estetica e bunicică plus că-mi place cum ai conturat " băiatul brunet " aka Sasuke, până acum cel puţin. Totuşi, Sakura e prea ... ăăă, pesimistă. I mean ... Ok, am înţeles, ţi-au murit părinţii şi alte cele, dar eşti mare, so capul sus. Nu-mi place cum e ea până acum, sper să se schimbe; now, e persoanjul tău şi tu decizi, dar nu are o atitudine încântătoare, din contră chiar.
Mi-a plăcut sfârşitul capitolului, a fost partea cea mai reuşită din fic.
Ziceai că eşti mândră de ficul tău ... Bravo ţie, eu una nu sunt - no offense -, se putea mult mai bine.
Meh, ce să-ţi mai spun ?
Spor la scris şi baftă-n continuare ! >:D<

Răspunsuri în acest subiect
Enough ... [ +16/+18] - de Pคnđค. - 12-08-2011, 05:04 PM
RE: Enough ... [ +16/+18] - de Lexx45 - 12-08-2011, 05:18 PM
RE: Enough ... [ +16/+18] - de Ayumi Michaelis - 12-08-2011, 07:12 PM
RE: Enough ... [ +16/+18] - de Miranda. - 13-08-2011, 01:22 AM
RE: Enough ... [ +16/+18] - de Abbeh. - 14-08-2011, 07:02 AM
RE: Enough ... [ +16/+18] - de Piersicuta - 14-08-2011, 01:51 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)