Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Elsword in Romania!

#1
[Imagine: 35m4ow2.jpg]

Metin2 si 4story. Doua dintre cele mai cunoscute MMORPG-uri, la momentul de fata, in Romania, si nu numai. Doua jocuri care au ajuns cunoscute prin intermediul firmelor, dar si datorita noua, celor ce il jucam. Ce-ar fi daca am putea face posibila aparitia unui al treilea MMORPG? N-ar fi ceva nou? Cine n-ar dorii una ca asta?

Ei bine, da, astazi este posibila una ca asta! Exact, ai auzit bine! Incepand cu data de 12. aprilie, o multitudine de oameni fideli GameForge, au fost instiintati de una ca aceasta. Cu siguranta, doi-trei oameni nu pot realiza aparitia unui joc, in tara si in limba lor natala. Insa, astazi cei de la GameForge vor sa demonstreze ca o tara intreaga, sau mai bine zis, o comunitate de oameni care adora MMO-urile, pot realiza una ca asta.

Este vorba de cunoscutul joc, intitulat ELSWORD. Tot ceea ce trebuie voi, cititorii, sa faceti, este sa va inregistrati aici: http://en.elsword.org/?kid=2-48807-47907-1204-103201bd, si astfel vom fi doar la un pas distanta de a aduce ELSWORD, la noi, in Romania.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#2
Din pacate, conform noutatilor de pe pagina oficiala de facebook, ideea celor de la GameForge, si a acestui thread, desigur, nu mai este valabila. Spania a fost castigatoarea acestui mic eveniment organizat de fondatori. Cu toate astea, speram sa avem Elsword si in Romania - cat de curand. Multumim celor care s-au inregistrat si ne-au ajutat. Imi pare rau ca n-a fost indeajuns incat sa fim noi cei castigatori.

Acestea fiind spuse, rog un moderator sa inchida. Multumesc.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)