Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eh.

#11
O.o wtf dudes, ati luat-o razna cu totii?

Singurul sfat practic pentru fetita asta este sa-si gaseasca o ocupatie mai buna! Pe langa ceea ce a zis Wunderbar si a corectat Flaw, o sa mai adaug si eu cate ceva, aspecte care cred ca mimisor nu s-a gandit la ele.
Citat:Şi acum ceea ce m-a deranjat cel mai mult, a fost impreuna cu actualul meu iubit .___. Relaţia lor nu a fost una tocmai reuşită, având în vedere faptul că ei nu s-au întâlnit niciodata, A fiind din Ploieşti şi el fiind, de undeva departe, şi ceea ce m-a deranjat foarte tare a fost faptul că el nu mi-a spus că era împreună cu ea, ( iar noi eram prieteni foarte apropiaţi şi vorbeam zilnic, uneori ne trimiteam mesaje ) eu am aflat că ei erau împreuna când s-au despărţit si eu realizat că relaţiile virtuale nu prea ţin ( staţi liniştiti, eu cu el m-am întâlnit în realitate ) .

Ceea ce te-a deranjat cel mai mult pe tine defapt a fost faptul ca te-au exclus! Nu ca nu ti-a zis tipul, nu ca au avut ceva mai mult sau mai putin, nu ca ai aflat prea tarziu. Pur si simplu faptul ca atat el cat si ea te-au exclus.
Oh, si inca o chestie. Sa stii ca nici o persoana nu e obligata sa-si imparta intimitatea sau lucrurile pe care le traieste cu prietenii, chiar daca se cunosc din scutece. Asta tine de mentalitatea fiecaruia, si in nici un caz nu da dreptul altcuiva sa se supere ca nu i-a zis! Pentru ca tine de spatiul si viata lui personala si nici tu nici nimeni nu aveti dreptul sa va bagati sau sa va suparati ca nu a-ti fost inclusi in ea! Daca respectivul nu ti-a zis, asta e. Nu ai nici un drept sa pui botul la fel cum nu ai nici un drept sa stii orice miscare pe care o face. Si la ultima parte, deja intram in discutii de posesivitate. Sper ca nu e cazul, desi ai zis asta:
Citat: Sunt prea geloasă şi pentru mine contează şi asta.

Conteaza? Chestiile astea sunt foarte interpretabile, si sa ti-o zic pe de-a dreptul, daca tie iti da palpitatii la corazon un pupic si-un hug pe mess, poate ca lui ii cauzeaza pur si simplu o durere la deget.
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

#12
Mai, nu prea am ce zice. Te-ai lamurit deja de la restul ca relatiile pe Internet sunt mai mult o joaca.

Ca tot ai spus de Animax. Sa stii ca, comunitatea Animax a decazut mult din cauza unor lucruri asemenea celor mentionate de tine Mimisor.

Am vazut pe Animax in ultimele luni de viata al forumului o gramada de useri care sustineau ca sunt indragostiti, unii au declarat ca s-au cunoscut si in viata reala si ba chiar s-au culcat impreuna XD
De aceea nici nu am mai trecut pe acel forum ca eram pur si simplu socat. Si sa mai postez in bataie de joc acolo nu mai merita.

Scuze ca nu prea ma refer la subiectul topicului postat de tine dar nici nu prea are sens deoarece e pur si simplu ceva de nebagat in seama.
Pe Internet nu prea tin relatiile. ( Nici forumurile nu tin ... ca mai pica ele 10 )

Apropo, credeam ca aici se dau sfaturi despre viata reala nu despre viata virtuala.
Asa ca daca tot tii la viata virtuala atunci cauta un forum unde userii sunt tratati bine. Faptul ca ai zis Animax ai lamurit totul pentru mine Smile

Oricum, Wunderbar, sa stii ca imi pari cunoscuta.
Nu dupa nume, ci dupa avatar. Esti cumva fosta Zarathustra de pe Animax ? Deci sa stii ca nu te-ai schimbat deloc.
Cand ai ramas fara cuibusorul tau de nebunii de pe Animax te-ai mutat in alte locuri si ai inceput sa improsti cu venin si acolo.

Are ea Wunderbar dreptate in ce zice, dar chiar Internet sa fie, nu poti sa scrii tot ce iti trece prin cap.

#13
@Athelfirth - pot spune că am trecut peste asta, oricum, ştiu sigur că am menţionat faptul că m-am văzut FAŢĂ ÎN FAŢĂ cu tipul, deci nu mai e relaţie virtuală. Şi mai bag un 'oricum' şi spun că problema mea nu era relaţia cu tipul ci faptul că mă enerva al naibii de tare o c***ă, dar ce scriu eu şi ce citiţi voi.
Îm fine, mulţumesc tutoror pentru sfaturi, chiar dacă au fost folositoare sau nu. Din partea mea moderatorii de aici pot inchide acest topic. Thx.

P.S. - Wunderbar nu este Zarathustra de pe Animax, dragă Athelfirth.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#14
AStea fiind spune, Mimi lămurită, la cererea Redilinei mele scumpe topic closed. Ce chestie ai putut să ai O.o Redilino...
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)