Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eh.

#1
Este o poveste foarte lungă, deci să încep.
A început demult când era Animax-ul în picioare iar eu petreceam mai mult timp în lumea virtuală decât cea reala. Ca şi aici, şi acolo era faza cu familiile, avem un soţ şi două fiice, iar una ditre fiice, ( care pe atunci îmi era cea mai bună prietenă ) a adoptat alte două useriţe, A şi Y, în ciuda faptului că nu suport userii noi ( chiar dacă am fost şi eu printre ei şi unii incă mă mai consideră un user nou ) le-am acceptat cât de cât, cu Y m-am înţeles binişor, dar cu A, nu prea, mai ales că ea se tot lăuda că a mai avut un alt cont facut când eu nu eram pe forum şi chestii de genu, am încercat să trec peste şi apoi a început să ii se urce la cap, după ce am observat asta i-am spus in faţă că nu o suport, apoi au început certurile, din cauza ei m-am certat şi cu Y, pe care tot ea a convins-o să fie de parte ei spunând tot felul de chestii despre mine. Indiferent pe unde ne vedem pe forum, ne certam ( evident, băgam şi înjurături de toate culorile ) .
Şi acum ceea ce m-a deranjat cel mai mult, a fost impreuna cu actualul meu iubit .___. Relaţia lor nu a fost una tocmai reuşită, având în vedere faptul că ei nu s-au întâlnit niciodata, A fiind din Ploieşti şi el fiind, de undeva departe, şi ceea ce m-a deranjat foarte tare a fost faptul că el nu mi-a spus că era împreună cu ea, ( iar noi eram prieteni foarte apropiaţi şi vorbeam zilnic, uneori ne trimiteam mesaje ) eu am aflat că ei erau împreuna când s-au despărţit si eu realizat că relaţiile virtuale nu prea ţin ( staţi liniştiti, eu cu el m-am întâlnit în realitate ) .
Revenind la subiect, problema mea este faptul că, deşi nu vorbim, tot ne mai ‘întâlnim’ pe un forum, problema fiind, faptul că de fiecare data când îi văd nick-ul sau vreun post, ceva, simt că am o cădere nervoasă, eu care de obicei sunt destul de liniştită, acum, urăsc toate persoanele care au nick-ul/poreclă/etc. Ayame sau Aya sau Ayane, sau altele care să coincidă, de asemenea cand le văd cu nick-ul ăsta mă gândesc la ea şi devin agitată, ieri chiar am dat nişte negative la cineva cu nick-ul Ayane nu ştiu cum .__. Şi vreau să scap de acestă „fază” cu ... neliniştea.

Vreo idee ?

Scuzaţimi eventualele greşeli de tastare.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
De vreme ce tu eşti cu domnul nu ştiu de ce-ţi mai faci griji pentru tipă.El s-a văzut cu ea ? Nu.El a sărutat-o ? Nu.Voi v-aţi văzut.Nu ai de ce să te mai îngrijorezi (ci eu ar trebui - ascult Alejandro) pentru că ea nu mai are cum să se bage între voi, gosh.Deja relaţia voastră este mai profundă, pentru că v-aţi şi văzut şi vă veţi mai vedea.Pe tipă evit-o, ştii, ignor-o.Asta o va durea.Ignor-o a naibii de mult, ca şi cum nu ar posta.Când te duci pe siteul ăla, când scrie ceva, nu-i lua în calcul postul or smth, uite-te la anteriorul mesaj ^^.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#3
Păi, aşa cum a spus şi Ayuka nu ar trebui să-ţi mai faci griji în legătură cu nimic.
Probabil tu însemni mai mult pentru băiatul respectiv din moment ce v-aţi şi văzut în viaţa reală, să zic aşa. Ai putea să crezi că "ai câştigat teren" în faţa ei, din moment ce cândva l-a vrut şi ea pe băiat, şi în fine au avut şi o relaţie.
Lăsând problema asta la o parte, când o vezi pur şi simplu gândeşte-te la altceva. Eventual că e altă fată, şi nu tipa cu pricina, sau pur şi simplu ignoră tot ce postează ea.
Dacă cumva are un fic, nu îl citi, dacă îţi trimite pm-uri sau chestii de genul, ignoră-le complet, iar pe ea o va durea mai tare decât dacă ai înjura-o.
*Hug* hug

#4
Bine, eu o sa fiu tipa a dracu, c'est la vie, deja ai primit sustinere.

1. Ce ai avut tu cu tipul ala nu este o relatie. Relatiile la distanta nu merg. Relatiile internetice nu au viitor.
2. Ce intelegi tu prin, a fi impreuna cu cineva? Daca un tip vorbeste cu o tipa pe messeger si ii trimite hug-uri si incepe cu "pe fundul marii doi ochii sclipeste..." inseamna ca e cu acea persoana?
3. 3-ul fiind si cel mai important, apasa pe butonul ala naspa de la calculator...da, ala care-l inchide, si fa-ti si tu niste prietenii reali... nu e chiar asa greu. Spune cum te numesti si de acolo te descurci, ca esti fata mare. Poate si un prieten real, si mai vorbeste tot cu familia aia, reala.
Asta e timp pierdut.



Oricum, legat de alte probleme din astea "majore"--> viata-i greu, probleme-s multi... cu alte cuvinte toate trec. Probabil cand o sa mai cresti (asta daca mai evoluezi in gandire) o sa iti dai seama ca astea-s prostii.
Do not speak unless you can improve the silence.

#5
Wunderbar, când dai un sfat, dă-l şi tu mai bine şi totuşi citeşte şi tu regulile alea. în secţiunea asta le respectăm, dacă nu asta-i viaţa, cum ai zis şi tu.
Şi de unde ştii tu că nu rezistă ? Ai avut experienţă ? Ei bine nu toate cazurile sunt la fel. Dar mă rog, unora le place să vorbească şi pentru alţii.
Citat:Probabil cand o sa mai cresti (asta daca mai evoluezi in gandire) o sa iti dai seama ca astea-s prostii.
În loc să ajuţi userul, tu mai mult îi spui partea negativă. Dacă ţi se par prostii, ce mai postezi ?
Treci pe la reguli, te rog.
-

#6
Draga Lynuu, chiar nu inteleg de ce te bagi daca nu intelegi. (ce amuzant suna) Citeste postul din nou, pune mana pe un dex.. mai stai asa, recitestel, mediteaza, dupa care, la consultanta unor persoane poti sa scrii 3 randuri.
Aici e vreun concurs? Cine da cel mai bun sfat? Sfaturile da-te de mine (ma rog "sfaturi")sunt cele mai realiste, pentru ca am scutit-o pe fetita de nelipsita ipocrizie si linguseala.

Partea
(30-07-2010, 10:01 PM)Lynnu A scris: În loc să ajuţi userul, tu mai mult îi spui partea negativă. Dacă ţi se par prostii, ce mai postezi ?
Treci pe la reguli, te rog.[/font]
Poate daca ai fi luat acea parte in context si nu in afara ar fi fost ceva mai pozitiv. Eu am vrut sa insinuez ca intamplarile astea, care acum ii se pare incredibil de dramatice, ca e sfarsitul lumii bla bla, -chestii adolescetine- cu timpul o sa treaca, si o sa ii se pare prostii, am vrut sa subliniez faptul ca nu sunt importante.

Citat:Şi de unde ştii tu că nu rezistă ? Ai avut experienţă ? Ei bine nu toate cazurile sunt la fel. Dar mă rog, unora le place să vorbească şi pentru alţii

Nu mai sarii atat de repede la concluzii, nu sunt genul care sa afirme ceva fara sa experimenteze pe propria piele sau sa se documenteze.
Do not speak unless you can improve the silence.

#7
@Wunderbar:

regulamentul sectiunii A scris:Ce nu am voie sa fac in aceasta sectiune?

Nu ai voie sa razi de posturile altora. Nu inseamna ca nu ai voie sa ai o opinie diferita sau sa consideri problemele altora copilaresti sau amuzante, dar nu jigni alte persoane atunci cand exprimi parerea si nu le face sa se simta prost.

Next.

Dumneata, domnisoara capcauna A scris:Bine, eu o sa fiu tipa a dracu, c'est la vie, deja ai primit sustinere.
Cum ai primit deja sustinere, o sa iti ofer si o parere diferita, pentru a-ti da seama mai usor ce trebuie sa procedezi.

1. Ce ai avut tu cu tipul ala nu este o relatie. Relatiile la distanta nu merg. Relatiile internetice nu au viitor.
Relatiile la distanta nu prea functioneaza. De o persoana cunoscuta pe Internet nu te vei atasa niciodata la fel de mult ca de una pe care o cunosti si in realitate si o vezi fata in fata. Poate ca e dureros, dar va trece in timp. In plus, relatiile la distanta nu prea merg si arareori au viitor.
Mai bine priveste acest lucru ca pe o oportunite de a cunoste pe altcineva nou, mai potrivit tie.

2. Ce intelegi tu prin, a fi impreuna cu cineva? Daca un tip vorbeste cu o tipa pe messeger si ii trimite hug-uri si incepe cu "pe fundul marii doi ochii sclipeste..." inseamna ca e cu acea persoana?
O relatie nu se traduce prin discutii pe mess, emoticon-uri cu hug-uri si alte cele, asta inseamna doar "flirt" (in cel mai bun caz). Poate ca sunt doar prieteni, poate ca e o joaca... oricum ar fi, nu e suficient pentru a putea crede ca au o relatie.

3. 3-ul fiind si cel mai important, apasa pe butonul ala naspa de la calculator...da, ala care-l inchide, si fa-ti si tu niste prietenii reali... nu e chiar asa greu. Spune cum te numesti si de acolo te descurci, ca esti fata mare. Poate si un prieten real, si mai vorbeste tot cu familia aia, reala.
Asta e timp pierdut.

Daca prietenii de pe net te-au dezamagit, incearca sa iti faci prieteni la scoala sau in zona in care stai (nota redactorului: daca si-ar putea face prieteni IRL nu s-ar stresa atat de mult din cauza celor de pe net, dar sa ne prefacem ca ignoram acest aspect). Uneori poate ca te-ar ajuta mai mult sa vorbesti cu cineva fata in fata. Sau, daca nu, incearca macar sa vorbesti cu familia ta.



Oricum, legat de alte probleme din astea "majore"--> viata-i greu, probleme-s multi... cu alte cuvinte toate trec. Probabil cand o sa mai cresti (asta daca mai evoluezi in gandire) o sa iti dai seama ca astea-s prostii.
Oricum, nu mai fi asa suparata, se poate mult mai rau. Stiu ca poate te doare acum, dar iti va trece in timp, toate trec. Cel mai bine este sa uiti si sa ignori subiectul, sa incerci sa fii vesela, sa te distrezi cu prietenii si sa iti vezi de viata ta

Now, was that so hard?

I like trolls, but not on my forum and if you don't play nicely, you won't be able to play at all.
Si ca o completare, cand dai sfaturi cu un ton arogant si/sau intr-un mod ironic, o faci ca sa te distrezi, in nici un caz ca sa ajuti pe cineva. Oamenilor nu le place sa fie tratati de sus, vor sa li se spuna lucrurile cat mai pe ocolite si cu zaharelul. Chiar si cand e nevoie sa spui lucrurilor pe nume, putina diplomatie poate face minuni. Dar sunt convins ca stiai deja lucrul asta si tot ce te interesa era sa te distrezi, ceea ce e cam foarte urat din partea ta.

@Mimisor: Poti citi ce am zis mai sus, s-ar putea sa gasesti cateva sfaturi utile in reformularea postului lui Wunderbar.

#8
Citat:1. Ce ai avut tu cu tipul ala nu este o relatie.[1] Relatiile la distanta nu merg. Relatiile internetice nu au viitor.[2]
[1] N-ai suficiente detalii ca sa-ti dai seama 10
[2] Adevar.

Citat:viata-i greu, probleme-s multi... cu alte cuvinte toate trec. Probabil cand o sa mai cresti (asta daca mai evoluezi in gandire) o sa iti dai seama ca astea-s prostii.
Da, dar pana creste... Si daca creste si astea o marcheaza?

Citat:Wunderbar, când dai un sfat, dă-l şi tu mai bine şi totuşi citeşte şi tu regulile alea. în secţiunea asta le respectăm, dacă nu asta-i viaţa, cum ai zis şi tu.
Regulile nu interzic parerile negative. Daca vrem sa auzim doar ce ne place nu mai venim aici. Daca vrem sa auzim doar ce ne place inseamna ca suntem niste prosti.

Citat:Draga Lynuu, chiar nu inteleg de ce te bagi daca nu intelegi.
Grija cu asta ca si tu ai fost pe langa subiect.

EDIT: Flaw FTW 21

Eu cu Mimi am vorbit deja si mi se pare aiurea sa ma repet si aici. Scuze...
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#9
LOL.

Fraţilor, sunteti pe dinafară total. Problema pe care am postato aici era referitor la o persoana care mă enervează şi nu ştiu cum să scap de ea, în schimb, ce primesc ? Primesc "sfaturi" în legătura cu familia şi prietenii reali.

Citat:1. Ce ai avut tu cu tipul ala nu este o relatie. Relatiile la distanta nu merg. Relatiile internetice nu au viitor.
Parcă am spus că l-am văzut faţă în faţă.

Citat:2. Ce intelegi tu prin, a fi impreuna cu cineva? Daca un tip vorbeste cu o tipa pe messeger si ii trimite hug-uri si incepe cu "pe fundul marii doi ochii sclipeste..." inseamna ca e cu acea persoana?
Sunt prea geloasă şi pentru mine contează şi asta.

Citat:Eu am vrut sa insinuez ca intamplarile astea, care acum ii se pare incredibil de dramatice, ca e sfarsitul lumii bla bla
Wtf ?

Citat:@Mimisor: Poti citi ce am zis mai sus, s-ar putea sa gasesti cateva sfaturi utile in reformularea postului lui Wunderbar.
Utile pentru persoane care au probleme cu prietenii şi familia, eu aveam probleme cu o nesuferită şi voi ...

Citat:Eu cu Mimi am vorbit deja si mi se pare aiurea sa ma repet si aici. Scuze...
Ce-ai vorbit mă tu cu mine ? 21
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#10
Daca te enerveaza e si mai simplu: Ignore 15




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)