Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel : Zăpă vs. Corina.

#1
Helau ! Duel, vedeti si voi, alea, alea, sa trecem la detalii.

Data postarii pozelor: 19.08.2010 - prelungit pana pe 20
Data votarii: 21.08.2010 - 01.09.2010
Tema: Natura
Participanţi: Eu si Corina. 29
Fara poll. Fiecare participant isi va posta poza, deci totul este clar.
Voturile fara comentarii nu se vor lua in calcul - si sper sa se voteze poza, nu autorul >.>
Succes participantelor ! : >

#2
Poza:

http://yfrog.com/9fsdc12746j

Succes Zăpă!Succes mie![21]

#3
Ehm, am venit cu poza :]]
Scuze de intarziere, am avut ceva probleme >.>
So, uite poza
Nu-i cine stie ce, dar nu prea am avut idei >.<
Succes Corina ! Succes si mie, logic !15

Btw: Puteti incepe sa votati de acum xD

#4
Corina, poza ta mi-a plăcut şi îmi place [o.o] foarte mult. Claritatea pozei e fascinantă. Cum sclipeşte apa acolo, cu ceva raze de soare jucăuşe and so on. Peisajul e mirific, îmi place mult.
Zăpă, poza ta e ceva mai... verde. : )). Îmi place mult şi poza ta. Razele soarelui se strecoară printre firele de iarbă, plus că se vede foarte frumos acel strop acolo pe firul de iarbă.
Amândouă pozele sunt foarte frumoase. :]

Totuşi votul meu merge la Corina, poza e maginifică, nu am absolut nici-o critică.

#5
Hm greu de ales frateeee .___. Well done nu am ce chestii să vă spun la fiecare în parte. Îmi plac culorile deşi la Zăpă par oleacă mai şterse culorile cu un ton mai puţin însă e foarte frumoasă chiar şi ala. Picătura aia de apă e super acolo :]] stă al naibii de bine. Cât pot să iubesc picătura aia. La Corina nu am ce reproşa. E super fotografia. Chiar nu am ce comenta. Cred că a sărit o picătură de apă pe aparat :]] îmi place cum se vede.

Pot să vă votez pe amândouă ? [ *asking marina* ] se pare că nu :[ so my vote goes to Zăpă. De ce ? Ei bine Corina ai o poză foarte frumoasă nu am ce comenta, însă pare falsă natura. E un aparat de fotografiat foarte bun, dar vreau să văd natură pură exact cum era în acel loc.
-

#6
Am trecut si eu p'aci.Nu ma prea pricep eu la poze dar sa vedem:
Corina10oza e magnifica imi plac mult pietrele alea si apa cum straluceste.Se vede ca ai un aparat bun.In spate imi plac acei copaci sunt magnifici,plus ca mai dau si un aer de mister.
Zapa10oza e draguta,dar culorile sunt mai sterse,dar nu asta conteaza.Sus in drepata e prea luminos.Imi place cum sta stropul ala pe frunza,pur si simplu il ador.Si imi place si ca e foarte verde poza
So,my vote goes to Zapa.Sorry Corina,but la Zapa se vede natura exact cum e ea,iar la tine se vede ca aparatul e foarte bun si ca nu e natura asa cum e ea(asa cum a spus si Lynn)
[Imagine: j5atg3.png]


#7
La mine e foarte simplu.

Corina,
Nu-mi place. Dacă aia e natură, eu mă împuşc. Desigut, văd şi eu apă pietre, râu, pomi, cer. Dar nu se văd atât de natural pe cât e natura, dacă asta are vreun sens. Hai că ţi-o zic direct, cred că e editată în photoshop. Adică, cel puţin mie îmi dă impresia asta. M-am holbat mult la ea şi nu avea cum să fie creată aşa poza, poate prin absurd, cine ştie ce aparat de fotografiat ai tu, nici nu mă pricep la ele. Dar fac şi eu poze din când în când şi ştiu ce înseamnă, în orice caz, ne uităm la cer, la partea din zi, la strălucirea propriu zisă a apei şi la partea din spate, unde sunt toţi pomii ăia şi unde se vede atât de întunecat. Mie mi se pare că toată fotografia are efecte speciale, deşi nu mă pricep să spun de ce fel ar fi acele efecte, nu se văd bine. Se văd fals, deloc natural şi parcă ar fi editat. Modificat. Dacă tema era natură modificată, atunci mergea. Aşa, nu-mi place. Peisajul e frumos, o recunosc, nu am ce face, dar nu e natural, nu e real, nu e viu, nu mă duce cu gândul la natură. Acum, dacă ai editat sau nu, nu pot spune, nu ştiu şi nici nu pot băga mâna în foc pt că nu sunt specialistă. E doar părerea mea, dacă mă urăşti din cauza asta, îmi pare rău, nu am ce să fac. În orice caz, dacă e editat, bad for you, nu e frumos să trişezi. Dacă nu e editat, atunci mai ai de lucrat cu fotografia şi cu tema, pt că asta deşi arată ca natură, e doar teoretic, practic nu aduce a aşa ceva.

Zăpă,
Lucrarea ta e simplă. Simplă, frumoasă şi naturală. Nu e nimic extraordinar la ea, trebuie să o recunosc, pare uşor mişcată, lumina nu se vede bine, calitatea nu e extraordinară. Sunt destule defecte ici şi colo, dar în rest, se vede bine. Ca şi idee, am mai zis? nu ştiu dar nu e ceva ieşit din comun, genial, este o idee destul de des întâlnită şi pusă în practică. Dar, ţi-a ieşit bine, îmi place că nu e ceva absolut perfect, e natură, natura nu e neapărat perfectă. Un fir de iarbă de acolo, presupun că asta e : )) e uscat, într-un fel sau altul, asta îmi place mie mult la poza asta, faptul că e naturală. Desigur, mai aveai de lucrat, nu e excepţională, nici ca şi calitate, nici claritate, nici ca idee, în fine, nici lumina nu ai luat-o bine, dar îmi place. Se vede naturaleţea.

Votul meu merge către Zăpă, nu cred că mai au rost alte comentarii.

#8
Frate, am văzut pozele acum ceva timp, dar nu mă puteam decide. Sunt superbe, sunt foarte clare , iar cea cu picătura este focalizată foarte bine .

Totuşi, mi s-a părut mai frumoasă poza Corinei . În cea de-a doua predomina verdele. Era mult prea mult verde pentru mine. Poza Corinei este foarte frumoasă, expresivă şi liniştitoare. Şi este şi mai complexă. Nu a fotografiat doar apa, ci şi pietrele, şi copacii .
Totuşi, şi poza lui Zăpă a fost foarte bună .

Votez Corina .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#9
Ma bag si eu acum in discutie4.....

Deci ambele sunt foarte frumoase, dar am pareri diferite si acum sper sa nu se supere niciuna dintre participante pe mine adica na sa i se puna pata si sa imi zica 4u-te si impuscate!21 glumeam....

Corina : Peisaj de natura foarte frumos, apa focalizata bine daca nu cumva este modificata(nu am de unde sa stiu). Culorile nu prea imi plac, unde sunt culorile alea vii ale naturii?, ideea e chiar geniala , deoarece se vede drumul blurat in spate si iti da senzatie de un nou inceput.Intradevar e mai complexa.


Zăpă : A ta este frumoasa datorita acelei picaturi de apa care sta sa cada....ideea face totul. Verdele predomina , nu'i nimic pacat ca e cam sters , lumina e cam intunecata o idee dar merge , picatura aia mai mare cum se vede datorita pozei face totul si lucru care iti da senzatia de natura . Nu stiu cum ai prins-o4.


So my vote goes to...? Zăpă
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.

Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.




The rest is still Unrwitten

#10
Aaa, azi este 1.09 , so, duelul a luat sfarsit.
Corina. : 2 voturi
Zapa : 4 voturi

Castigatoare Zapa.
Pam-pam, felicitari mie ! Felicitari si tie Corina pentru participare !
Ne vedem la urmatorul duel !



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aka Yuki.vs.Corina aka yuki 1 2.792 20-12-2010, 08:25 PM
Ultimul răspuns: SilviuSsj5
  Corina. vs. Aka Yuki Corina. 10 7.827 13-11-2010, 10:27 AM
Ultimul răspuns: Corina.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)