Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: ?
Rx
58.33%
7 58.33%
Lynnu
41.67%
5 41.67%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel > Rx vs Lynnu

#1
Well, well, well. Eu ;i compatrioata mea ne-am decis să mai facem un al doilea duel.

Data limită : 28 iunie.
Data limită de votat : 6 iulie. [ aveţi şi voi grijă când votaţi, nu votaţi ca deştepţii înainte, că la primul duel s-a mai trezit alte deştepte să voteze înainte. Aşa că take care. Votaţi după ce concurentele au postat lucrările. ].
Pic : această pichiăr

Baftă la lumeeee *hugs* ne vedem pe 28. Chestionarul îl las deschis. AVEŢI GRIJĂ ! Că poll-ul arată care şi cum votează şi ala care îl prind că votează ÎNAINTE ca duelistele să posteze creaţiile îi sfârtec gâtul. Aşa că mare grijă flăcăii mamii. Şi votaţi creaţia nu autorul, pentru asta aveţi de punctat multe chestiuţe la un sig, so baftă.

Baftă rx. *hugs*
-

#2
Eu am terminat deja sig-ul.

[Imagine: 21805073.png]

L-am facut destul de devreme, stiu, dar neah, n-aveam ocupatie, dar tocmai mancasem bine si aveam burta plina si mi-a venit inspiratia si nu o puteam lasa se iroseasca ne ?
Oricum, abia astept sa vad ce va face Lynnu <3

Noroc ^^
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#3
şi eu. De azi puteţi începe a vota până pe 6 iulie. Succes, Mimişor *hugs*

[Imagine: 2qxrnd1.png]
-

#4
Comentez si votez lucrarea, nu autorul.

Rx~ .

Marimea sigului este potrivita. Personajele`s bine pozitionate. Imi plac culorile pe care le`ai folosit. Desi rozul nu este culoarea mea preferata, da bine in lucrare. Efectele nu sunt folosite in exces, ci sunt finute.

Lynn .

Si la lucrarea ta, marimea este potrivita. Personajele`s destul de bine pozitionate, insa ma deranjeaza ceva. Parca mergeau putin mai spre mijloc. Rosul acela nu prea se potriveste. Efectele sunt bune, dar parca chestia aia de langa fata cu parul brunet mergea mai in stanga.

My vote goes to Rx`s sig.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#5
Oke, sa votez si eu... abia acum mi-am adus aminte k exista si topicul asta >.>"

Si la fel si eu, comentez lucrarea, nu autorul:

Lucrarea lui Rx~ - culorile din lucrarea ta sunt destul de atragatoare, iti atrage privirea, mai ales cele doua fete care ar trebui sa fie in centrul atentiei. Nu imi place k nu ai border, desi stiu k urasti lucrul asta si faptul ca mergea sa mai pui sharpen, sa dea putin efect mai placut lucrarii.

Lucrarea lui .LynnuÅŸor - lucrarea ta pot zice k e aproape perfecta 39 imi place amestecul de culori ce predomina pe fete, arata foarte bine, si imi place c4d-ul folosit in stanga jos, chiar da bine O.o fundalul merge, insa puteai pune din stelute si pe ele, sa para ca si cum ar fi si in jurul lor. Border ai, si imi place 39 , dar desigur mergeau cateva efecte in plus.

Asa ca, votul meu merge la .LynnuÅŸor Srry Rx~, poate data viitoare.
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#6
Deh, pentru că Rx~ a postat prima, voi comenta prima dată lucrarea domnişoarei.
Rx~ : Sunt de părere că ar fi trebuit să mai micşorezi renderul şi să-l poziţionezi mai spre dreapta, pentru a putea adăuga şi un text.Backul mi se pare, nu ştiu ... Nu-mi place.În schimb îmi plac c4d-urile şi toate bulinuţele (poate pentru că eu duc lipsă de ele >.<).Îmi pare foarte simplu sigul şi poate un border i-ar mai fi scos din monotonitatea-i.

Lynnu : Prea mult sharpen strică.Se vede prea nasol.Aceeaşi problemă ca la Mihaela.Prea mare renderul.Backul nu se potriveşte cu renderul deloc, el fiind foarte simplu.Renderul pare şters, îi lipseşte contrastul.Ar fi avut nevoie de un textuleţ 39

În fine, votul meu se îndreaptă şi este câştigat de Rx~.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#7
Heh,m-am gandit ca daca tot votez sa si comentez XD Cu toate ca n-am nimic important/inteligent de spus o.o

Rx~
~I'm in looove.E atat de glowy deci,pur si simplu ma atrage ca un magnet.Doar ca n-are border ,cred ca asta ar fi singura mea plangere la adresa lui.

.Lynnu
~prea simplu.N-are absolut nimic care sa atraga atentia.Render-ul e prea alb si e o chestie jos in stanga colorata care n-are ce cauta pe acolo,parerea mea.


Oh si o chestie care va vizeaza pe-amandoua si care m-a deranjat de la inceput dar initial nu mi-am dat seama ce era,asa ca am studiat in amanunt si am descoperit XD .Si cred ca de-asta sig-ul lui Lynn pare atat de alb.Vo n-ati folosit render-ul ci imaginea in sine,sau ma rog nu v-ati mai chinuit sa stergeti albul acela (se poate observa foarte usor printre firele de par si intre cele doua fete) de pe background,din imaginea originala. La Rx~ nu deranjeaza asa tare pentru ca se oberva mai putin insa la Lynn iese mult prea mult in evidenta si imaginea pare pusa doar de forma pe background fara sa se integreze.

Concluzia: Votul meu se duce la Rx~
[center]† Feeding on chaos †
[Imagine: hiokj.jpg]
† Living in sin †
[/center]

#8
Rx~

Mă cam dor ochii când mă uit, dominanta cromatică personal nu-mi place, dar trebuie să fiu obiectivă, şi de aceea admir faptul că ai omogenizat destul de bine sig-ul. Depth-ul este ceva mai bun decât al celuilalt sig, ăsta pare mai lucrat.

Lynn

Ar fi ieşit mai bun ca al lui Rx dacă încadrai cum trebuie şi mai munceai. Sharpen-ul nu este exagerat, mie una îmi place, efectul din stânga de la umăr este ok, dar trebuia adus în simetrie cumva cu partea dreaptă a sigului, mai puţin dungile alea verticale care mă deranjează.

Ideea este că la nici un sig nu se poate comenta prea mult, pentru că aţi încadrat greşit, amânouă aţi pus foarte mult din render în sig, l-aţi umplut cu alea două, după care aţi început să puneţi efectele pe margini, deci aceeaşi abordare, diferenţa este că la sigul al doilea parcă ai decupat renderul stângaci şi l-ai pus direct peste, în vreme ce la primul s-a unit mai bine cu bg-ul.

Rx gmv.

[Aly edit] Rx won, congrats



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  DUEL : Anita vs Lynnu Flash 6 4.934 20-07-2010, 12:25 PM
Ultimul răspuns: StrawBerry
  Duel : Ayuka versus Lynnu Ayuka 7 5.914 04-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Flash
  DUEL : Lynnu vs. Rx Flash 7 6.638 16-05-2010, 08:46 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)