Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Ichigo. Vs ♥ ωάя ♥

#1
Heey.. Deci eu si ♥ ωάя ♥ ne-am hotarat sa facem un duel ^^

poza originala: http://i51.tinypic.com/29aqzi8.jpg
Lucrarea 1: [Imagine: 2v9buo9.png]
Lucrarea 2:[Imagine: x26h01.png]

Perioada de votare este de azi, 19 Iulie pana pe 26 Iulie, ora 20:00
Spor la votat, si cea mai buna sa castige 5
Cea mai reuşită semnătură.

#2
Hello!

Voi stiti ce greu mi-a fost sa ma decid ce lucrare sa aleg cand le-am vazut prima data? Am stat si m-am uitat atent si nici acum nu stiu ce sa aleg. Insa o voi lua pe rand, poate pe parcurs imi dau seama.

Prima lucrare: Personajul mi se pare putin cam mic, ceea ce face ca backgroundul sa fie prea simplu pe langa el. Imi place ca ai incadrat renderul in back si se vede frumos. Culorile sunt bine alese, iar textul, mai bine zis fondul, se potriveste si el, numai ca dupa parerea mea ar fi mers putin mai transparent 39 Anyway, acele brushuri cu stelute colorate, violet, fac toata semnatura. Renderul este putin neclar, insa e aproape insesizabil.

A doua lucrare: De data asta personajul ocupa mai mult din semnatura, ceea ce e bine, insa culorile sunt usor sterse, dar chiar si asa, renderul e incadrat in back si apreciez asta. Imi plac efectele folosite si mi se pare ca se potrivesc. Marimea nu este chiar potrivita, trebuia o lungime sau latime mai mare, dar merge si asa. Nu prea imi place ca i-ai acoperit unul din ochi, cam atat.

Cum am mai zis, mi-a fost greu sa aleg. Amandoua sunt frumoase si bine lucrate, dar mai pe stilul meu este prima lucrare, asa ca voi vota cu ea. Bafta amandurora pupic

#3
Am venit și eu pe aici, doar am promis xD. Deci:

Prima semnătură: Mi se pare că mărimea este cam mică, adică nu știu, imaginea originală vă permitea mai mult totuși ._. Nu știu ce ai făcut, dar personajul este prea acoperit, nu prea este scos în evidență, dar îmi plac culorile xD. Imi place fontul, la sfarsit se poate sa mi-l imprumuti si mie ._. ? Se putea sa mai scazi din opacitate, dar merge si asa. Acele stelute imi plac =3. Și nu prea este de o calitate așa mare, imaginea originală totuși era clară o_o.

A doua semnătură: Este și mai mică decât prima ._. Există mărimi mai plauzibile, zău. Personajul ocupă prea mult loc, fundalul abia că se vede sărăcuțul. Aici culorile nu îmi plac cum s-au combinat, roz, verde, albastru, toata alandala, parcă nu creează nicio armonie între ele ._. Ai acoperit cu efecte, brushuri sau ce ai mai pus tot personajul - aproape tot -, sărcaul abia se mai vede, ochii fetei nici ăia nu se văd din cauza acelei chestii albe ._. Calitatea lasă de dorit, iar aici nu mă refer la cât de bună este semnătura, mă refer la imaginea în sine ._.

Oricum, votul merge la prima semnăturăăă.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Vazand ca Ichigo nu isi face aparitia am sa inchid eu duelul asta. Bine, nici macar nu am intrebat-o, sa-mi fie rusine. Dah, ma rog, in fine. Se pare ca de data asta am castigat. Vreau sa multumesc celor care au votat si sa o felicit pe Ichigo pentru lucrarea ei. Dupa cum vedeti prima lucrare era a mea si a doua a ei. Dah, asa se termina duelul. Altceva? Nimic.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)