Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care este one-shot-ul care v-a plăcut?
Akasha
67.86%
19 67.86%
FallenAngel
32.14%
9 32.14%
Total 28 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel: Akasha vs. FallenAngel

#1
DueliÅŸti: Akasha vs. FallenAngel
Temă: horror
Mărime: maxim patru pagini
Tip: One shot
Dată limită: 25. octombrie.
Dată limită voturi: 31 octombrie
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
Fuga de Moarte

Alergam prin acea teroare. Fugeam, căci ştiam că lumea mea se va sfârşi dacă am îndrăzneala să încetinesc. Trupul urla de durere într-un limbaj pe care doar eu eram capabilă sa îl aud, care mă surzea, dar pe care încercam să îl ignor. Fiecare pas mă ducea mai departe de monstruozitatea care mă urmărea, de creatura care îşi întindea după mine degetele sculptate barbar în os. Trebuia să mă adăpostesc de ochii în care sângele tuturor victimelor se adunase. Trebuia, ştiam că trebuie. Nimic, nici măcar propria mea minte nu îndrăznea să îmi indice contrariul, nimic cu excepţia agoniei pe care o simţeam la fiecare încercare de a merge mai repede. Nu eram sigură, dar credeam că plâng, nu ştiam dacă fierbinţeala de pe obraji era din pricina lacrimilor, sau a sângelui ce se scurgea din privirea bestiei, din capul ei care atârna deasupra mea, râzând şi batjocorindu-mă pentru dorinţa de a continua să fiu eu, să respir, să trăiesc. Nici măcar nu ştiu dacă ea chiar mă urmărea din cer, sau dacă mergea în spatele meu, fericită că şi-a găsit o altă pradă!
Tot ceea ce cunoşteam era faptul că pădurea nu mai voia să se termine. Vedeam rădăcinile copacilor ieşite din pământ asemenea unor braţe ce voiu să mă oprească din fuga mea pentru supravieţuire. Crengile semănau izbitor de tare cu degetele creaturii ce mă urmărea, mă vâna... voia să îmi ia viaţa pe care nu am preţuit-o până în acel moment. O teamă covârşitoare punea stăpânire pe mine, ori de câte ori încercam să mă uit în spate. Auzeam covorul de frunze aşternut pe pământul umed foşnind, simţeam vântul tăios cum încearcă să mă dea înapoi. Purta un miros ciudat... straniu.

În faţa mea, nu vedeam decât alţi copaci. Alt labirint format din trunchiuri ce se intortocheau în forme complicate, fără sens. Îmi simţeam picioarele grele şi parcă aerul ce îmi pătrundea agresiv în piept nu făcea decăt să îmi ranească gâtul uscat. În urma mea, nu rămânea decăt întuneric. Un întuneric care te copleşea, te sufoca prin adâncime şi te speria prin faptul că nu ştiai cine te aşteaptă în interiorul lui. Voiam să ţip, dar nu aveam voce. Voiam să dispar, dar nu puteam. Eram prea speriată ca să mai fiu atentă, lucru care mi-a fost fatal. Picioarele mi-au fost capturate de o rădăcină, din care era, la prima vedere, imposibil să scapi. Mi-am băgat unghiile în pământ, trăgându-mi trupul. Dar nu făceam decăt să îmi rănesc glezna, care deja sângera. Simţeam o usturime teribilă ori de câte ori lemnul uscat se freca de pielea mea deja sfâşiată, zdrenţuită.

Am privit în spate. Niciodată nu am ţipat mai tare... mai înspăimântător. Vedeam o siluetă acoperită de o robă neagră, lungă... lipsită de vre-o cusătură. Părul negru îi acoperea chipul scheletic. Nu puteam să îi văd decăt ochii: mari, roşii, lipsiţi de pleoape. S-a oprit. Vântul care bătea părea că nu o atinge. Şi-a aplecat capul într-o parte, moment în care am auzit un sunet asemănător cu cel al oaselor atunci când se rup. Doar că, în acel loc, suna atât de înfricoşător. A ridicat mâna, vrând să mă atingă pe cap cu degetul arătător. Nu avea pic de piele pe el. Lucru care m-a făcut să mă sperii atât de tare, încât mi-am tras cu putere piciorul, smulgându-mi-l din acea capcană. Pantoful pe care îl aveam, a rămas acolo. M-am ridicat haotic, lovindu-mă de trunchiurile ce încă se înălţau deasupra mea. Involuntar, mi-am ridicat privirea. Frunzişul era atât de des, încât cu greu puteam să observ luna.

Mă aflam într-un labirint natural, luptându-mă pentru propria mea viaţă cu femeia în negru, călăuza sufletelor, cea veşnic neadormită. Moartea. Mă urmărea, gată să mă pedepsească pentru îndrăzneala mea de a ţine cu dinţii de viaţa care până în urmă cu ceva timp, o dispreţuiam.

O aud. O văd peste tot. La orice pas, îi simt prezenţa de gheaţă în spate. Îmi întorc capul, zărind-o. În acel întuneric, doar doi ochi strălucesc, confirmându-mi faptul că încă mă urmăreşte. Nu ştiu dacă păşeşte pe pământ sau pur şi simplu pluteşte. Nu ştiu daca vrea să mă ducă în Rai sau în Iad. Nu ştiu ce să fac. Întreaga mea judecată nu valorează nimic în această situaţie. Nu mai sunt atentă pe unde merg. Ma împiedic tot mai des. Cad. Nu mă mai pot ridica, lucru care m-a obligă să fac ceva neobişnuit. Mă târăsc asemenea unui vierme. Privesc din nou în spate, constatând cu stupoare că şi ea face acelaşi lucru. Merge în toate cele patru membre, continuând sa îşi ţină capul plecat într-o parte. Este întors atât de mult, încât pare rupt. Chipul îi este lipsit de piele. Doar os... asemenea unui cadavru. Gura îi este deschisă, scoţând nişte sunete ce fac ca întreaga pădure să se cutremure. Pare că urlă, zbiară. Îmi înfing degetele în pământ, lucru care îmi face unghiile să se rupă. Sângele îmi izvorăşte din carne, intrând în sol. Arsura, durerea, usturimea. Nu le mai simt. Toate aceste senzaţii au fost copleşite de groaza pe care o simt. Ţip. Dar creatura din spatele meu mă imită. Şi se apropie.

Un val de adrenalină îmi invadează corpul, făcându-mă să mă ridic. Nu stiu ce să fac: să râd că am reuşit să ma pun pe picioare, sau să plâng la gândul că pădurea nu se mai termină?

Sunt din ce în ce mai obosită, puterile m-au părăsit. Pielea mi s-a albit. Dar salvarea îmi vine de la un tufiş. Mă arunc la pământ, ascunzându-mă între crengile dese şi acoperite cu spini. Nu îmi pasă dacă mă zgârii. Nu îmi mai pasă de nimic. Îmi strâng genunchii la piept şi închid ochii. Tot ce pot să fac este să mă rog... să nu ma găsească. Să implor mila cerului şi să fiu lăsată în pace.
Dar nu. O aud. Îi simt duhoarea. Miroase a pământ ud şi putrezit. Nu mai respir. Nu mi se mai mişca nici-un muşchi. Inima parcă mi-a stat. Mă rog din ce in ce mai ardent să nu ma găsească.

Dar linişte! Tăcere! Îi văd degetele sculptate în os cum se strecoara prin frunziş. S-a întâmplat inevitabilul. M-a găsit.
Deschid ochii. Sunt în camera mea. Se pare că totul nu a fost decât un coşmar. M-am trezit.

#3
Vladimir

Ma uitam la ea cum statea goala in fata mea. O legasem de scaunul de la calculator, pentru a imi usura munca. Parul ei negru, lung este ravasit si o parte ii acopera sanul drept iar cealalta ii cade lin pe spate. Parul acela ma obsedeaza. Nu pot sa fac nimic daca ceva acopera frumusetea trupului ei. Ma apropii de ea si ii dau parul la o parte cu delicatete. Ea se fereste de atingerea mea iar asta imi provoaca si mai multa placere. Simt cum sangele incepe sa imi alerge frenetic prin vene. Ma departez de ea si continui sa ma delectez cu imaginea : pielii ei de alabast, sanilor tari, abdomenului definit si picioarelor lungi. Insa toate aceste lucruri palesc in comparatie cu ochii ei de pisica. Nu pot sa ma satur, vreau sa ma uit la ei, sa pastrez fiecare clipa de teroare, sa traiesc fiecare moment. Ochii aceia, atat de expresivi, sunt o fereastra a sufletului ei si imi arata cat de ingrozita si speriata de mine este. Acest lucru ma incanta enorm de mult. Deodata un gand ma prinde in ghearele sale, o curiozitate morbida de a afla ce se gaseste sub acea piele de alabast. Vreau sa aflu ce ramane daca frumusetea ei este compromisa? Asa ca ma duc si iau un cutit din bucatarie, jucandu-ma cu el in fata prazii mele. Lama lucea in lumina rece a lunii, captand privirile victimei mele. ma apropii de ea si incet ii crestez pielea fina de pe antebrat. Sangele nu intarzie sa apara, murdarind cutitul. Incet incep sa o umplu de taieturi de toate marimile, avand, insa, grija sa nu ating vreo vena sau artera importanta. Dupa ce corpul ei e plin de rani, ma asez pe un alt scaun in fata ei. Urmaresc cum sangele curge pe trupul ei, facand o balta rosiatica pe podeaua acoperita de un covor alb. Ma simt atat de bine. Puterea asupra vietii unui om e un drog periculos pentru sufletul uman, dar eu nu ma pot lasa de acesta. Sunt dependent de aceste senzatii, de adrenalina care imi e eliberata in corp. Rad gandindu-ma ca in aceste clipe eu sunt Dumnezeu. Tin viata acestei fete in mana mea si o pot distruge oricand vreau. Si vreau chiar acum. Iau cutitul si ii tai gatul, apoi tin un pahar sub el. Nerabdator, astept sa se umple paharul. Odata plin il beau bucurandu-ma de gustul metalic, de grosimea lichidului, de viata pe care acesta a sustinut-o.
-Eu sunt Dumnezeu! strig eu in linistea noptii.
Un ras nebun imi iese din gat.
***
Prietena mea, Iulia, ma trezeste speriata. Isi pune mainile in jurul meu si ma leagana ca pe un copil mic.
-Gata, Natasa. A fost doar un vis urat, imi sopteste ea la ureche, dandu-mi la o parte parul lung auriu. Ce ai visat? ma intreaba ea, ingrijorata.
Nu puteam sa ii spun ce am visat. Nu trebuie sa stie nimeni prin ce chinuri trec in fiecare noapte de cand am implinit 20 de ani.
-Nu-mi amintesc, mint eu stiind ca nu poate sa imi vada chipul deoarece ea statea scaldata in lumina lunii in timp ce eu stateam cu spatele la ea, fata mea cufandata in intuneric.
-Vino la mine, zise, iar eu ma cuibaresc in bratele ei si imi pun capul pe sanii mari si moi.
In clipa in care mainile imi aluneca in jos pe corpul ei gol, ajungand in locul acela cald si umed sunt fortata sa recunosc ca visul acela ingrozitor m-a excitat. Imi i-au mainile brusc si le incrucisez in dreptul pieptului, furioasa si speriata de ceea ce ar putea insemna. Iulia adormise, slava Domnului, asa ca nu stia ce facuse.
Intr-un final adorm, rugandu-ma la Dumnezeu ca visul acela sa nu se intoarca.
***
A doua zi, ma trezesc singura in patul mare. Gasesc pe parna un mesaj in care Iulia ma anunta ca a venit ziua in care pleaca la ea acasa. Zambind trist ma gandesc la cele cateva zile petrecute de Iulia la mine. Stiam ca nu se muta aici, insa speram ca ziua aceasta sa nu mai vina. Singuratatea deja coborise peste apartament, iar eu simteam cum ma trec fiori doar la gandul ca m-a parasit. Alungandu-mi din cap aceste idei, iau halatul si ma duc in baie sa ma pregatesc.
Trecand pe langa oglinda din hol, am impresia ca vad reflexia cuiva. Ma intorc sa vad daca e cineva, sperand sa fie Iulia care rade de mine, dar nu vad pe nimeni. Dand din cap sceptica, imi spun ca nu mai am mult pana o sa ajung intr-o camasa de forta.
Intr-un sfarsit ajung in baie si ma spal pe fata. Stergandu-ma cu prosospul vad in oglinda mica ce sta deasupra chiuvetei un barbat blond, cu ochii albastrii, semanand cu mine si stand exact in spatele meu. Ma intorc speriata si aproape ca ma sui pe chiubeta cand nu vad pe nimeni.
-Glumesti... soptesc eu, tremurand toata.
Simt ca se afla o prezenta in camera, am impresia ca ii simt rasuflarea rece inghetandu-mi ceafa. Dintr-un motiv, care imi scapa in acest moment, nu vreau sub nici o foarma sa ma intorc pentru a ma uita in oglinda. Un vald de furie ma cuprinde cand imi dau seama ca e stupida aceasta frica. Sunt singura, iar usa este incuiata, stiu sigur. Insa aceste argumente logice nu reusesc sa alunge teama din sufletul meu. Ma intorc incet si inchid ochii, tinandu-i strans pentru ca nici cea mai mica imagine sa nu patrunda. Ii deschid, precauta, si nu ma vad decat pe mine. Rasuflu usurata si clipesc. Nu stiu cat a insemnat acea clipire, acea miscare involuntara a pleoapelor pentru a hidrata ochii dar stiu ca imediat dupa ce am clipit el era acolo. In oglinda. Uitandu-se la mine.
Socul, frica, gandul ca sunt nebuna cu acte in regula ma fac sa stau nemiscata si sa il privesc pe cel care nu este in baie in realitate dar este in oglinda. Ceva ma face sa rostesc niste cuvinte care in alt context m-ar fi amuzat copios.
-Domnilor cu halate albe spalati-mi camasa de forta si pregatiti-mi sedativele... Sosesc!
Un ras isteric de om nebun rasuna in apartament.
Ceea ce este si mai teribil e ca acel ras nu iesea din gura mea, iesea din gura acelui barbat.
-Nu esti real! tip eu catre imaginea lui si apucand sticluta de parfum o arunci inspre el. Mii de cioburi zboara prin incapere, unele infigandu-se razbunator in pielea mea subtire, insa eu nu simt nimic, vad doar chipul lui, razand, in toate acele cioburi. Fug din baie si ma arunc in patul meu, bagandu-ma sub patura si punandu-mi perna pe cap incercand sa alung acel ras infernal.
Intr-un final adorm si rasul dispare impreuna cu cel care il producea.
***
-Buna, frumoas-o! spun eu zambandu-i cat pot de seducator.
-Bu...buna, zice ea putin timida.
-Cum se face ca esti singura? O fata asa frumoasa ca tine nu se poate sa iasa singura in oras.
Vad cum sangele ii coloreaza obrajii palizi, inghit in sec si imi trec limba peste buza de jos.
-Se mai intampla, spuse ea prinzand curaj.
-Vrei sa fiu eu escorta ta in aceast seara minunata?
-Nu stiu...
-Vreau doar sa te cunosc mai bine si scot te duc in oras.
Ma uit in ochii ei negri si vad cu multimire ca tocmai am prins-o in capcana mea. Cine nu ar cadea bucuros in ea, in momentul in care se uita in ochii mei albastrii? ma intreb eu cu mandru.
-Bine.
-Atunci s-a facut, mergem la tine sa te schimbi si apoi te scot la o cina romantica, afirm eu stiind cu siguranta ca daca mentionez de romantism e ca si a mea.
-Super, zice incantata.
O cantaresc mai bine acum ca a acceptat. Stiu genul ei, e acela care de abia asteapta sa prinda pe cineva cu multi bani ca sa aiba ce sa toace. Crede ca ea e pradatorul insa va avea o mare surpriza.
In cateva minute ajungem la apartamentul ei si ea fuge repede in dormitor pentru a se schimba. Nici prin cap nu ii trece ceea ce o astepta. Incui usa si mergand lenes ma duc dupa ea. Deja e in lenjerie intima, cautand-si in dulap ceva adecvat. o apuc de par si o aud cum tipa. Ii dau una peste fata si apoi incep sa p arunc prin incapere, uitandu-ma cu placere la trupul care se contorsioneaza cand intalneste mobilierul. Cand abisul vine sa o ajute ma opresc, ii smulg ce a mai ramas din sutienul si chilotii din dantela, apoi trag singurul scaun din camera si o arunc in el. O las cateva minute singura in timp ce eu caut ceva cu care sa o leg. Nu ma grabesc deoarece stiu ca nu poate fugi nicaieri.
Un tipat ingrozitor se aude si eu furios ma uit cum dispar, facandu-i loc Natasei. Reuseste sa iasa din aceasta lume creata de mine si se trezeste la realitate.
***
Un tipat ingrozitor se aude si Natasa se trezeste din somnul adanc. Sau ceea ce ea credea ca este un somn adanc. Se uita cu uimire in jur. Nu se afla in camera ei. Totul in acea incapere era de un alb imaculat. Incearca sa se ridice dar observa cu groaza ca este legata de pat. Deodata usa se deschide si intra o asistenta impreuna cu iubita ei, Iulia.
-O... e treaza! exclama uimita asistenta.
-Dar oare stie cine este? intreaba Iulia trista.
-Ce se intampla? De ce sunt aici? Cum am ajuns aici? de ce vorbiti despre mine de parca nu sunt aici? intrebarile i se perindau prin cap si o ameteau.
-Oh, este constienta! Ma duc dupa doctor.
-Natasa? intreaba Iulia uimita.
-Da. Ce se intampla?
-In ce data suntem?
-12 septembrie 2004, spune ea sigura de aceasta data.
-Nu, scumpa mea, este 24 august 2010.
-Nu se poate...
-Ba da. Pe 24 septembrie ai fost arestata pentru uciderea a 24 de fete. Ai fost judecata si inchisa intr-un spital special pentru cei cu dubla personalitate. Tu nu stiai de el dar el stia de tine. Pana in aceasta clipa tu credeai, sau mai bine zis, erai un barbat, un barbat pe nume Vladimir?
-Ma minti! Vladimir e mort! tipa ea cu lacrimi in ochii.
Simti cum cade din nou in acea uitare si se lupta sa reziste dar pierdu lupta. Cazu din nou in acea lume, pe care ea o considera realitatea. Si intr-un fel era, in acea lume ea retraia ultimele 4 luni petrecute de ea in libertate.
Controlul asupra corpului ei il prelua Vladimir. Vladimir era fratiorul ei mai mare care murise la varsta de 18 ani, lasand-o cu tatal vitreg care o molesta. Mama o femeie foarte frumoasa care alesese sa se prostitueze ii pasa prea putin de copii ei asa ca niciodata nu se amestecase. Deoarece era foarte mica, subconstientul ei l-a creat pe Vladimir pentru a o apara de acel monstru numai ca undeva pe drum acesta a luat-o pe un drum gresit, omorind fete care erau la fel de frumoase ca mama lor. Atunci cand fata implinise 20 de ani, el reusise sa preia controlul din ce in ce mai des si mai mult timp asupra trupului ei.
Iulia stia cu cine vorbeste, stia ca Natasa disparuse din nou.
-Pleaca si nu te mai intoarce, Natasa nu va mai aparea, te asigur, ii spuse el cu un zambet nebun pe fata.
Iulia avea impresia ca vede cum trasaturile fetei capata un aspect masculin pentru a caracteriza persoana care controleaza corpul. Iesi din incapere lasand-o pe asistenta care abia ce venise cu doctorul sa se uite umita la fost ei prietena.
Un ras nebunesc se auzi din incapere, un ras ce o urmari pe Iulia toata viata.
Si nu numai acel ras avea sa o urmareasca.
Peste cateva zile intr-un ziar mic, local scria despre o pacienta care a evadat de la institutul pentru cei cu personalitati duble.

#4
Am spus ca o sa postez, deci sunt aici ^^'.
O sa spun ceva despre tema inainte sa incep. Nu m-a prea incantat, cum a spus una dintre participante [ nu dau nume ] nu prea ati avut ce sa faceti in 4 pagini. Ori faceati prea putin ori nu o terminati. Asa ca, cum i-am spus si ei, data viitoare : ori alta tema ori mai multe pagini. Si asta e valabil pentru toata lumea. 39

Acum sa revin la concursul in sine.


@Akasha: Pot sa spun ca l-am citit de ceva ori, nu mi-a exprimat frica ... nu stiu de ce. Totusi ai avut destul de bine structura [ si e scurt ] ^^'. Povestea are un final destul de incitant, dar totusi ... o intrebare ma macina : ce a provocat acest cosmar ? Cu asta m-ai lasat in ceata, ... in rest e destul de ok textul. ^^ Descrierea ... inca nu m-am obisnuit cu ea, mi se pare seaca, dar in acelasi timp zemoasa. Nu intrebati ce e in mintea mea ca nici eu nu stiu.

@Fallen: Sincer ... m-ai dezamagit. Acest one-shot nu e pentru un duel/concurs, acesta ar trebuii sa fie scris sub forma de fic, si din perspectiva a amandurora personaje in capitole diferite. Actiunea e repezita, pot sa spun ca e foarte repezita. Nu mi-au placut tentele de yuri, [ nu-mi place yuri ] a fost cam incurcata treaba, puteai macar sa povestesti cum ca ala vroia sa o omoare pe fata nu ca era fratisu' si o intrat in cea, si draci O.O.


Am stat destul de mult sa ma gandesc inainte dar in timp ce mergeam spre magazin sa-mi iau suc am luat o decizie [ 21 ]. Votul meu merge la Akasha. Niciuna dintre voi nu m-a surprins asa de tare pe cum ma asteptam, dar sper ca la urmatorul duel sa fie mai bine ^^. Bafta in continuare la amandoua.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#5
Uhm, mi s-a spus sa postez si iata-ma aci' o.o

Akasha: tu, poti mai mult de atat, ce naiba ._. si eu inca nu sunt obisnuita cu propozitiile tale scurte. Sfarsitul a fost prea brusc si scurt, dupa parerea mea trebuia sa-l dezvolti putin mai mult 39 uhm, ce mi-a placut a fost cum ai transmis sentimentele tipei 39 ti-a iesit de minune. Uhm, la descriere ar trebui sa mai lucrezi putin 39 in rest toate bune si frumoase 39

FallenAngel: cum au spus si cele de mai sus, actiunea e prea grabita. da' totusi 39 eu tot nu am inteles cum frate-su' ii lua locu'? inteleg ca probabil tipa era nebuna si se credea frate-su', dar trasaturile cum naiba i se schimbau? o.o'' rilly, i don't get it p.q bun, mi-a placut cum ai descris sentimentele tipei cand se afla singura in apartament 39 ti-a iesit foarte bine, felicitari ^^

Well, votu' meu merge la Akasha o.o'
I'm not insulting you. I'm describing you.

#6
Ok , si eu am promis c-o sa comentez , asa ca..here goes :

*ahum*..inainte sa incep sa comentez ptr individual , voi comenta tema ......care se numeste horror....nu psychological .Desi cele 2 se pot intrepatrunde pentru un efect mai mare , nu sunt chiar acelasi lucru.

@Akasha: Nu ma leg prea mult de gramatica[ oricum n-am vazut greseli ] Structura a fost buna , vocabular adecvat....DAR...nu stiu de ce am sentimentul ca , pentru un horror adevarat , trebuie sa pastrezi nararea obiectiva la persoana a III-a.Tot one-shot-ul tau a fost ceva gen..fata-se-chinuie-si-se-screme-in-toate-felurile-sa-scape-de-ceva...iar la un moment dat m-ai cam pierdut legat de 'urmaritor ' >_<...nu pot sa zic ca a fost horror,chiar deloc...daca tindea spre ceva,aia a fost psihologic-thriller [ not same thing] ...si totusi..thriller ar insemna si mult suspans....poate fiindca , d.p.m.d.v. ,daca folosesti PREA multe metafore si prea multe figuri de stil etc ptr a descrie o stare , atunci devine lipsit de veridicitate..adica...atunci cand narezi la persoana I..cred ca e mai bine sa narezi fara descrieri pompoase...ptr ca te asigur..daca eu as fi urmarita de un criminal insetat de sange etc..nu as avea timp sa descriu cat de infricosatori sunt copacii sau cat de osoasa e mana lui cutarica..nu ca nu trebuie si asta descris ,insa,mai veridic ,real....cam atat

@Fallen : La tine fallen , au fost mai multe greseli de typo ...poate de la graba...anyway..trecand peste .Ideea ta este una buna si originala DAR [ again]....asa cum si eu am invatat , ptr un oneshot ,o poveste atat de complexa ca a ta nu va fi digerata bine . Am avut sentimentul ca ai pus mai mult accent pe partea cam ecchi ..[ nu comentez faptul ca ai facut yuri -__-....]..iar apoi..dupa niste 'shift-uri' de la un protagonist la altul...ne-ai trosnit o pleoasca cu un kill de informatii 21..i was like..@_@..huh?..waa..ooh?..so..that was...the point of the random shifting...

Concluzie: .....speram sa fiu scared shitless....daca una din voi facea ceva legat de un doctor nebun care isi injunghie cu seringa pacientii va asigur ca lesinam de frica..[dat ca vin de la spital unde mi-am primit o injectie micutza si dragalasha :X ]

Erm..sunt...foarte indecisa sincer pe care s-o votez ....simt acum ceva gen..fie votez pe amandoua..fie pe niciuna. Sa nu credeti ca de frica or smth..dar...ideea e ca niciuna nu mi s-a parut cu mult mai buna ca cealalta...SAU cu mult mai proasta...dar nici chiar pe subiect..so..i'm at a loss..................................................................*after 30 minutes *..............ok...pana la urma votul meu se duce la akasha...erm..that's it.
p.s. sorry de postul kilometric..-.-

#7
Deci,juriu-eu,eu-juriu whatevah.

Akasha: Eu sunt o mare fană a horror-ului, dar horror de calitate, nu două mâini tăiate şi gata! Descrierea e bună, se încadrează, însă nu îl consider chiar aşa horror. Faptul că este povestit la persoana I îmi place şi chiar l-ai scris într-o manieră adecvată. Sfârşitul este banal, mă aşteptam la ceva mai...special.

Fallen Angel: În textul tău nu observ multă descriere,însă este înlocuită de naraţiune şi dialog,ceea ce-l face mai interesant şi-l face să-ţi sară în ochi.Ideea îmi place foarte mult, sper că nu este inspirat de undeva.Doar că la tine nu prea se intersectează cu horror-ul. Am remarcat câteva momente înfricoşătoare, ca oglinda şi celelalte, însă nu mi se pare de ajuns. Are inner theme shoujo-ai-ul, cu care nu am nicio problemă, însă te-ai depărtat de ideea originală. Ai câteva greşeli de tastare şi nişte inversiuni aiurea, dar e bine.

La note nu stiu ce sa zic,asa ca las pe ceilalti. Insa niciun text nu mi-a provocat senzatia aia de thrill, senzatie care ma face sa vreau sa stiu mai mult! Dar un lucru stiu si va apreciez pentru asta. Este greu sa scrii horror!
[Imagine: FES_Icon_by_ShardRenzi.jpg]

#8
Astăzi este 31, aşa că vom spun e STOP VOT(mă simt ca la Dansez pentru tine X__X)
Câştigătoarea: Akasha.
Ne vedem la urătorul duel.
(f**k...chiar ma simt ca la emisiunea aia).



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel: Akasha vs. FallenAngel Lye 5 4.722 09-04-2010, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Lye
  Duel Nya, A`Svear si FallenAngel BloodyInnocence 16 9.945 28-03-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Duel : Teh VS Akasha Teh 10 8.241 08-01-2010, 05:48 PM
Ultimul răspuns: Teh
  Duel: Akasha vs. Ryuu Lye 3 4.175 08-11-2009, 02:20 PM
Ultimul răspuns: Lye


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)