Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel

#1
Participante: eu si FreeToLove si Mao <3.
Tema: music.
Perioada de postare: azi si vor fi anonime, dau eu edit cu ele.
Perioada de votare: de azi pana pe 12.
Alte detalii geniale: bafta <3.
Am revenit cu lucrarile:
1. http://i.imgur.com/D18fV.jpg
[Imagine: h1syn.jpg]

2. http://i.imgur.com/bKHOt.jpg
[Imagine: wMinl.jpg]

3. http://i.imgur.com/qjwhK.png
[Imagine: nfW6P.png]


Un mic detaliu: grrr, nimeni nu musca, puteti vota <3.

[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Am stat putin sa ma decid intre primele doua si in final am ajuns la concluzia ca cel mai mult imi place a doua semnatura. Nu ma omor dupa albastru insa consider ca aici se potriveste imaginii si imi place cum sa vad fasiile care acopera tipa. Consider ca imaginea repezinta cel mai bine tema, un fel de "traieste muzica" si are un impact mai mare decat celelalte.

Asadar, votul meu merge pentru lucrarea a doua, desi nici celelalte nu sunt prost executate. Aceasta doar a avut un impact mai mare datorita imaginii alese.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#3
3. Prea multa culoare pentru mine. Este totul prea roz si mov. Culorile de pe langa rosu, obosesc pesoana care le priveste si, implicit, o fac neatenta la detalii.
2. Aceeasi problema. Doar ca albastrul te face atent, in loc sa te oboseasca. Arata mai bine, intrucat exprima cateva din sentimentele pe care le ai ascultand muzica.
1. Putin suspans, cateva elemente decorative si putin mister (parul si fundalul dreapta, impreuna cu "zapada" de pe par) creeaza o aura misterioasa, dezvaluind, totodata, o stare interioara profunda, care este ascunsa in spatele unei fete atragaoare.

Per total, ordinea lucrarilor, din punct de vedere al preferintelor, este cea in care au fost postate lucrarile, cu mentiunea ca lucrarea 1 imi place cel mai mult, diferentele intre lucrari nefiind mari.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#4
First of all...
Prima lucrare. Nu are un impact prea mare asupra mea. Singurul lucru diferit e ca nu te orbeste cu toate culorile (sau doar una) ca celelalte doua. Mare lucur la ea nu prea vad sa fi facut, poate si din cauza imaginii. In locul tau as fi ales un render care cred ca mergea mult mai bine cu efectele folosite. Nu prea ma atrage, mi se pare prea simpla. GMV no 2... Efectele imi plac, they are blending very well with the stock. Ce nu imi place e ca e super-monocroma. Semnatura ar fi iesit excelent daca ar fi continut mai multe culori si sursa de lumina ar fi mai accentuata. Efectele, sunt, cum am spus super-okii. Ultima Mi se pare chiar prea colorata si nu ar fi chiar asa mare chestie daca nu ar fi totul asa de strident. E singura care are text dar nu mi se pare chiar asa bine pozitionat. Nu prea am ce comenta aici... E oarecum okei dar mai mergea lucrata.

My vote goes to ... GMV no 2.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#5
Merg spre lucrarea doi.
Motive:
1. Ador albastrul.
2. Din prima vezi tema.
3. E simplu si "curat" (realizata).
4. Efectele sunt dragute si totul e cam sters, deci nu iti oboseste ochii sau te uiti prima data la background, nu la persoanajul expus.

Dar si a treia imi place. Culori destul de dragute, cam tipatoare, prea mult mov si biata faţă. 22 Fata de fantoma mova (pretty cute?... o.-?).

La prima nici nu iti dai seama si etc. Mie una nu imi place.
The end story.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#6
Prima
Dacă nu aş fi văzut originalul, nu prea mi-aş fi dat seama de acea cască din ureche unde bate spre temă : muzica. Efectele sunt simple şi nu încarcă semnătura, dar nu exprimă tema prea mult. Este uşurică, să spun aşa, adică mă refer la faptul că nu e deranjantă la ochi, are culori pale, însă apariţia temei în lucrarea ta e cam... nulă. Nu prea văd rostul semnelor verzi şi galbene de pe frunte. Parcă ar fi femeia pădurii, a junglei etc.


A doua
Cred că este cea mai potrivită, reprezentând tema aleasă. Acel albastru apare de nu-ştiu-unde dar prinde bine cu personajul şi parcă nu încarcă lucrarea ta. Defapt, ai făcut ca culoarea în totalitate, să se potrivească cu personajul şi, cu ceea ce e mai important, muzica. O lucrare frumoasă şi din punct de vedere al esteticii.

A treia
Prea mult roz încarcă lucrarea ta. Culoarea pe care ai ales-o, în combinaţie cu personajul tău şi cu tema nu au o asimetrie prea grozavă. Efectele mă atrag într-un fel, dar dacă ar fi predominat altă culoarea cred că era mult mai bine. În temă se încadrează şi această lucrare, felicitari pentru asta, dar nu e foarte strălucită, însă e bună.

Votez nr.2 - scurt ÅŸi la obiect.

#7
1. Imi place cum e pus pe fundalul ala intens culorile alea vi: rosu, verde, galben, la fel si cu ochii, a adaugat culoarea de pe fundal in ei, si asta e bine, daca punea alta culoare ar fi aratat usor deplasat, parerea mea.... frumoase buze. Si imi place cum se vede discret firul de la casca, cred ca asculta o muzica linistitoare pentru ca tipa pare aproape adormita.
2. Imi place cum a imbinat aceste doua tipuri de arta, muzica si desenul, corpul e bine proportionat, cel putin asa se vede si a avut o idee buna cu panglica aia violet care o infasoara.
3. Foarte anime, mergea ceva gaben pus sa fie contrast frumos cu violet, adica ceva mai mult galben, poate la ochi si undeva in fundal.
Greu de ales intre 1 si a 2, dar totusi votul meu merge la nr.1

Banii sunt puterea, banii sunt mandria si banii sunt totul.

#8
Hmm, nu mă aşteptam la un duel în trei persoane :]] Interesting.
Prima:
E drăguţă, prima dată nu m-a atras în mod special, însă am făcut o comparaţie între aceasta şi celelalte 39 and, am ajuns la decizia de a vota primul gfx, îmi plac cele cu varietăţi de culori...nu pe aceeaşi culoare + că nu 'bate' la ochi. Votez.
A doua:
Aici am avut impresia că cercurile de la clouds sunt casetofoane *don't laugh* Also, blur unde nu trebuie şi cum nu trebuie... Pică impresia vizuală si realizarea.
A treia
Sincer, este prea colorată, deranjat la ochi. Şi border-ul este prea accentuat, având în vedere că-i negru... Puteai să-l laşi mai mult spre default.

Sunt bune şi cu simţ de răspundere realizate, însă uneori e nevoie şi de inspiraţie cred eu.
Am zis already că votez primul gfx ; baftă xD.

#9
1 a primit trei voturi si este a lui FreeToLove.
2 este a mea si are patru voturi.
3 este a lui Mao si ... zero voturi.

Eu sunt castigatoarea, felicitari si voua, sa ne mai auzim pe la dueluri. Sper ca nu-i nimic ca inchid eu pe aici votul hug.
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)