Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel ;;).

#1
Lucrări anonime, votul va ține o săptămână, adică se termină pe 21 iulie și cam atât 106.

1) [Imagine: duel1.png] [Imagine: duel2.png]

2) [Imagine: duel.jpg] [Imagine: duel3.jpg]

Edit> am uitat sa spun cine concureaza, deci eu si cu ♥ ωάя ♥

Edit 2 : Imagine originala : http://i1105.photobucket.com/albums/h356...nJklll.jpg
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Doh am venit si eu p'aicea ptr k cineva m-a tocat la icre sa las vot si promit ca este ultima data cand fac asta -.-". Amandoua lucrarile sunt foarte bune si foarte frumoase. Poza este foarte bine aleasa si ati stiut amandoua sa o lucrati. O sa votez a doua lucrare pentru ca imi plac foarte mult culorile folosite. Si prima este frumoasa dar imi inspira a toamna si nu vreau sa vina toamna, imi place vara si movu 8. In rest atat. Nu ma pricep la domeniu asta asa ca nu ma condamnati. Votul meu merge la a doua lucrare. Succes in continuare. Buh bye! pupic
[Imagine: EnvYQ.png]

#3
Nu am habar .
Nu mă pricep la GFX-uri , sincer . . . -_____-"
But i will try , and don't kill me if i choose this or that , o.k ? - Thanx Ang. Mereu uit să corectez greşelile . Of .
Let`s start :

1 . Lumina aceea care bate din partea stângă pare prea puternică .
Şi ar fi mers ceva mai întunecat prin partea dreaptă .
Acum mă refeream la cea mare , nu la cea mică . . . Scrisul ala îmi place, ce mă deranjează este lumina gălbuie , care din punctul meu de vedere luminează unele zone ale pieli tipei cam prea mult şi dă noanţa spre alb . BG-ul din spate e chiar frumos , aia îmi place foarte mult .
Acum referitor la cea mică : Scrisul ala nu avea ce căuta acolo , mai ales că nu se vede şi se ascunde până la urmă sub trupul blondei .
Ce îmi place este modul de luminare şi umbră pe care tu l-ai abordat mai bine aici decât în cea mare .
Lumina cade foarte fin şi frumos pe partea din dreapta şi trupul nu mai este extrem de luminos , iar umbra care s-a înstalat în spatele ei face şi mai frumoasă lucrarea .
Iar pe lângă asta ador faptul că pare mult mai clară cea mică decât cea mare , că tot am adus vorba şi de cea mare , pot spune că este cam turtită imaginea , mergea mai mare şi mă refer ca lungime în sus .

2 . Cel de-al doilea îmi bate bine în ochi .
Lungimea este perfectă , îi iese bine proporţionat trupul fetei .
Lumina cade frumos , acele mici lucruri sclipitoare , puncte precum steluţele merg foarte bine , mai ales că se combină cu modul de atmosferă pe care ai creiat-o acolo .
BG-ul e fain . . . sincer îmi place mult .
Dar cu toate că cea mare arată mai bine şi ai proporţionat bine , cea mică pare mult prea întunecată şi fiindcă nu sunt umbre sau lumini reale , ci de o culoare mai albăstrue-mov-rozaliu deschis , nu dă bine . Şi mai ales faptul că ai lăsat spaţiul acela mare , dar şă fiu sinceră chiar dacă l-ai lăsat arată bine . Cel puţin mie aşa mi se pare .

__________________________

Din cele două eu una aleg GFX-ul nr.2 .
Fiindcă îmi place în primul rând faptul că :

- Combinaţia de culori şterse şi lucioase pe care BG-ul le are dau o tentă misterioasă pozei .
- Acele puncte sclipicoase de o culoare albastră cu alb arată frumos şi mai ales că sunt mici şi sunt puse în alocuri , arată chiar înteresant .
- Îi scoate în evidenţă tipei frumuseţea .

Iar cea mică : Pare misterioasă , cu acel spaţiu şi cu umbrele acelea îmi dă împresia de acţiune, dinamizm şi mister . Nice .

That`s all .

#4
Bună, bună. Nu mă pricep la Gfx, dar o să încerc.

Prima lucrare: Dimensiunea ai nimerit-o. Însă nu îmi plac culorile, confund personajul cu fundalul şi nu e bine. E prea luminat în partea stângă şi nu mi se pare că ai muncit prea mult la el, e doar un efect aruncat aiurea şi un text al cărui font nu se potriveşte. Şi mi-ar fi plăcut dacă ai fi ascuns oarecum textul. Ar fi fost bine să foloseşti un font simplu, care să le placă şi altora nu doar ţie. Avatarul arată ami bine decât sig-ul, totuşi nu înţeleg de ce ai pus banner-ul pe lateral? Trebuia sa-l fi pus ca la sig, anyway, e prea vizibil.

A doua lucrare: Deşi nu are text [şi când vine vorba de Gfx, textul e partea mea preferată] arată foarte bine, adică nu m-am înecat în ploaia de galben. Îmi place că ai încercat să adaugi surse de lumină, deşi sunt prea puternice şi arată false, efectele sunt bune. Focalizarea, de asemenea, bunicică. Totuşi avatarul e extrem de întunecat, ai exagera cu lumina pe sig şi pe avatar n-ai deloc.

Întrucât, datorită faptului că şi prin urmare, votul meu merge la lucrarea doua. Continuă tot aşa şi o să faci lucrări din ce în ce mai bune. x]

Off: @• Яʋƨκ`Ƙɛʏ • : N-am nimic cu nimeni, totuşi nu îmi place când îmi sare ceva în ochi şi nu fac observaţie. "But i will try , and don't kill me if i choose this or that , o.k ? " Sper să nu te supere remarca mea. xD

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#5
heloo

Prima lucrare : Imi palce cum arata. Avatarul este foarte frumos, l-ai surprins mai bine ca la a doua lucrare. Dar cred ca fondul galben nu a fost atat de inspirat, deja era galben in poza originala, cred ca trebuia sa surprinzi mai bine.

A doua lucare: Este mult mai buna. Acele nuanțe care se combina arat foarte bine. Avatarul este bunicel, poate trebuia luat mai de aproape, sau o alta pozitie dupa parerea mea.

:bye:

#6
De parcă eu m-aş pricepe . . . ._.'

Dar, dacă tot am venit aici din . . . *cough* întâmplare . . . :-l

Prima lucrare : Hm, ce nu-mi place e că personajul e cam ( să inventez un proces . . . ) blurificat. Nu ştiu, mi se pare cam şters. Bannerul mi se pare cam prea gros. Iar la avatar am aceeaşi problemă cu bannerul. Deşi în unele părţi pare cam şters setul ăsta. Dar e bine, bravo!

A doua lucrare : Am intrat în lumea zânelor. o.o Dar nu e chiar rău. Adică, mie una mi se pare că mărimea sig`ului e cam mare, dar cea a av`ului e destul de bună. Văd că tu nu ai pus nici un banner, dar nu strica unul subţire, sincer. La sig, partea dreaptă, e prea strălucitoare. Dar ador partea stângă, nu ştiu, ador cum se potrivesc culorile. În schimb, avatarul e cam prea întunecat . . . cam prea mult albastru. Mai ales că acele nuanţe de albastru au intensificat umbra, nu-mi prea place.

După lungi deliberări, am ajuns la concluzia că voi alege a doua lucrare. Succes amândurora. hug
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#7
Prima lucrare

Ce imi place: Marimea mi s-a parut destul de ok. Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost ca poza a fost voluminoasa si colorata, iar ce mi-a placut si mai mult a fost faptul ca ai intors practic poza ca sa para ca si cum respectiva ar fi stat pe jos. O alta chestie care mi-a placut a fost ca ai adaugat text. Scrisul mi s-a parut potrivit, nici in cantitate prea mare, nici prea mica.

Ce nu imi place: Mie una nu imi plac marginile acelea negre 22 Nu stiu de ce, insa banuiesc ca fac parte din "efecte" in sensul ca respectiva e inconjurata de benzi... Dar mie una nu imi prea plac.

A doua lucrare

Ce imi place: Imi place ca ai adaugat un efect destul de... dragut. Imaginea atrage ochiul la prima vedere, iar asta e de bine.

Ce nu imi place: E adevarat ca efectul este dragut, si da mai multe tente colorate pozei, insa o si decoloreaza in acelasi timp, iar asta nu mi-a placut. Nu imi place ca nu ai pus text, dar asta nu prea conteaza, cu toate ca ar fi scos lucrarea din anonimat.

Votul meu merge la prima lucrare

P.S.: Nu ma pricep prea bine la GFX-uri, dar apreciez cu ochiul liber ceea ce imi place si ce nu ^^ Don't worry.
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#8
Hello.

1. Fundalul ala nu arata bine deloc. Ar fi mers ceva mai inchis la culoare , oricum fata pare stearsa , mi-ar fi placut sa o evidentiezi cumva. Niste efecte ici colo , n-ar fi stricat. Avatarul este exact ca si sig-ul. Era frumos sa se diferentieze , nu stiu , culori , ceva. Doamne ajuta ca nu ai pus pe avatar un text , ca se ducea totul. ' Crime Scene ' e suficient [ ok , face parte din imaginea originala ] , nu stiu cine a zis ca nu arata bine acolo , mie-mi place ._. Mainile tipei puteai sa le incluzi in avatar , arata bine si sunt dragut asezate. Avatarul mi se pare mai dragut.

2. Mai mai , culorile sunt frumos alese.Imi place desi ai exagerat putin cu lumina si un text ar fi mers bine acolo. Stii , se vede urat locul ala liber. Efectele-s bunicele.Apropo , avatarul ala arata tare intunecat. Dintr-o parte vezi un firicel de lumina si dupa , intuneric. Si-n sig imi place cum se vede personajul , la o lucrare mereu pun mare baza pe asta. Ok , poate ar fi fost mai bine putin inclinat , dar e frumos si asa : ]].

Am terminat :3 Fetelor [ sper sa nu cumva sa incurc ] ati muncit si sper ca nu v-au suparat criticile mele. Ar fi fost dragutel ca una dintre voi sa faca avatarul cu picioarele tipei , ceva nou ;; ]. Votul meu merge catre lucrarea a doua. Bafta ^^ *hugs*


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#9
Hello :] Am ajuns si eu pe aici. Voi fi scurta, fiindca nu ma simt prea bine sa fac acum o analiza in cel mai mic detaliu.

Primul set: e dragut, dar nu suficinet de bun incat sa ma atraga cu adevarat. e adevarat ca e diferit de original, dar nu cu foarte mult, culorile care erau in imaginea originala sunt aceleasi cu cele din set. E adevarat ca personajul e bine integrat in background, iar textura este una interesanta, dar acel border e mult prea gros. Avatarul nu e cine stie ce, doar un crop din sig si un border trantit acolo.

Al doilea set: clar e cu mult mai bun decat primul. Imi place in special ca diferenta dintre acest set si imaginea originala este destul de mare, culorile nefiind aceleasi cum a fost cazul primului set. Imi place mult textura folosita, iar brush-ul e si el destul de interesant. Apreciez ca pentru avatar ai folosit alte efecte, nu ai dat un crop din sig.

So, that's all. Dupa cum reiese si din comentariul meu, votul meu merge la al doilea set. Felicitari amandurora pentru munca depusa, mult succes in continuare si fie ca cea mai buna sa castige! hug
[Imagine: j5atg3.png]


#10
Gfx nu e punctul meu forte >.<" dar am sa incerc. Sa vedem:

Prima lucrare: ceea ce nu imi place e ca, culorile sun aceleasi. Abia se mai intelege ceva. Galben a fost si in lucrarea originala. Puteai sa pui alte culori. Tu trebuia sa scoti fata in evidenta, insa asa toata atentia e pe fundal, pentru ca nu prea o mare deosebire. Galben, imi place ca ai pus acel scris si ai adaugat ceva in plus. Acelasi lucru si pentru avatar.

A doua lucrare: ai reusit sa pui fata in evidenta si se deosebeste totul. Imi plac culorile alese...putin albastru in combinatie cu roz si galben pal. De avatar as putea spune ca e cam inchis la culoare. Imi plac mult efectele pe care le-ai utilizat.

Votul meu merge la a doua lucrare. Succes in continuare hug
[Imagine: h8v.gif]
 




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)