Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Lucrarile
Prima lucrare
31.03%
9 31.03%
A doua lucrare
68.97%
20 68.97%
Total 29 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel: â–ª Winter Sleep â–ª vs DeDal N.

#1
Deci, o idee de a ei a devenit ceva ce punem in practica. Hai sa vedem.

Tema: - Pagini de jurnal. Jurnalul va fi tinut timp de doua zile. Ziua de inaintea Sf. Valentin si ziua de Sf. Valentin.
Lucrarile - Vor fi anonime.
Perioada de postare - 12.02.2011 - 18.02.2011
Perioada de votare - 18.02.2011 - 25.02.2011

Lucrarile vor fi postate de una dintre noi. Un vot la poll va valora un punct si un comentariu va valora doua puncte. Succes.

Edit: Am revenit cu lucrarile.

13.02.2011

Bunăăă!!! Ce faci, dragul meu jurnal? Dragul meu, tu eşti singurul care mă ascultă şi mă înţelege, tu eşti singurul care nu îmi pune întrebări stupide. Aşa cum fac întotdeauna acum am de gând să îţi dezvălui sentimentele mele.
Astăzi e o zi foarte interesantă. De ce întrebi tu? Pentru că mai e o zi până la 'Valentine's day', de aceea. Şi ştiu ce vrei să spui, nu sunt oare fericită? De ce să te mint, de ce să îmi întorc gândurile.
Nu, nu sunt.
Peste tot unde privesc, văd doar pregătirile care se fac pentru ziua asta. Ce e atât de special? De ce am sentimentul că asta e o sărbătoare comercială, de ce am impresia că toată iubirea asta care ne înconjoară e doar un decor? Greşesc când spun că nu îmi e pe plac acea zi şi tot ce se întâmplă acum? Chiar şi eu am colege îndrăgostite şi văd cum îşi dau alocaţia pe două sau chiar trei luni pe cadouri, cum ar fi ursuleţi gigantici de plus, parfumuri sau chiar haine.
Îmi pare rău, dar nu vreau să fac parte din fericirea lor.

Şi ca să las asta la o parte, astăzi a fost o zi chiar frumoasă. M-am distrat bine cu colegele mele şi ca de obicei, când am ajuns acasă m-am încuiat în cameră mea. Tata ştie unde să mă găsească mereu, nici nu trebuie să se streseze. De la amiaz până dimineaţa următoare sunt tot acolo şi tot acolo am de gând să rămân.
Nu ştiu de ce, dar de la o vreme lumea de afară mă sperie. Simţ că refugiul mei e aici, în mica mea scăpare, mica mea peşteră. Şi cam arată ca o peşteră. Cred că ar fi cazul să fac ceva curăţenie. Nici nu ştiu cât timp nu a trecut de când nu am gândit asta, dar să mai pun în practică. Păi, o să fac dar întâi să termin cu temele pe care nici măcar nu le-am început pentru mâine. Noroc că am ore uşoare şi poate o să ne slăbească cu atâtea note.
Păi te las pentru moment, cred că pentru azi. Am avut nevoie de o eliberare sufletească, de cineva care să mă asculte.
Ne auzim mai târziu. Paaa !!!

14.02.2011

Şi ne întâlnim din nou.
Astăzi, hmmm. Astăzi e fost o zi bizară. Nu doar pentru că la fiecare colţ de stradă dădeam peste o pereche care nu se jena să îşi expună afecţiunea în public dar şi pentru că m-am distrat. Probabil că m-a lovit ceva invizibil şi mi-am dat seama că mă pot distra la fel de bine şi cu colegele mele, ba chiar mai bine decât cu un 'iubit'. Faza e că majoritatea băieţilor din clasă mă cred lesbi 100% doar pentru că...ei bine, sinceră să fiu, nu ştiu de ce. Sunt atât de uimită cât poate fi o persoană când îşi descoperă sexualitatea, când află de fapt că toată perioada asta de timp fusese pe invers fără să aibă habar. Aşa e , unele chestii te şochează al naibii de mult, mai ales când facii noi descoperiri referitoare la tine.

Ce să îţi mai spun, dragul meu. Bineînţeles, nu am reuşit să fac curăţenie şi am impresia că mama o să mă atace dintr-un moment în altul. O să o văd din nou cum trage acel aspirator uriaş după ea cu veşnicul mesaj:' Ştiu ce n-ai făcut aseară!' Adică nu am făcut curăţenie. Da mamă, sunt total terorizată, atacată psihic şi am rămas cu sechele din cauza acelui aspirator. Traumatizată, îţi spun.

Uhm, în rest, totul e în regulă. Chiar nu am multă temă pe mâine şi plus de asta, mă ajută faptul că îmi îmbrăţişez ursoiul primit de la mama ca să îmi treacă mica depresie pe care se zice că o am momentan. Viaţa mea intră pe un făgaş mai normal, mult mai normal după umila mea părere. Şi umila mea părere o nimereşte de fiecare dată.

Aş vrea să dorm puţin, aşa că te las, dragul meu. Pa.

Si a doua lucrare.

Duminica.

Dimineata, ca de obicei am fost la biserica unde a fost panarama. Asa e intotdeauna daca stau sa ma gandesc. Mai ales daca sunt fata in fata cu Florin. Ce-mi place cum se face la fata cand ma holbez la el, e o panarama de copil.
Apoi toata ziua calare pe pc. Logic. Cand ma gandesc, maine e Valentine's day. Imi e sila de aceasta zi. Mai ales cand stiu ca sunt singura. Poate e si asta motivul. O fi frumos sa ai iubit? Nu mai cunosc sentimentul de vara trecuta. Defapt, nici atunci nu l-am cunoscut pe deplin. Adica da, eu tineam mult la el si el se prefacea ca tine la mine. Au fost 3 luni pierdute fara rost. Pacat ca nu am realizat mai devreme ce om era. Era un om care gandea ca eu sunt doar o copila. Cateodata ma intreb, oare i-a placut sa ma minta in halul asta? A avut vreo satisfactie? Un om normal nu ar avea. Dar de el nu sunt atat de sigura. De cate ori nu am cedat cand imi spunea ca ne despartim. M-a facut chiar pentru un timp sa renunt la o prietena care nu era de mult timp (4-5 luni) dar era bine consolidata. Si acum tin minte conversatia cu el:
'- Daca mai vorbesti cu Oana sa uiti numele meu!
- Dar Oana imi e cea mai buna prietena.
- Atunci sa ramai cu ea!
-Nu! Sincer, cateodata cred ca nu ai suflet, pe bune! Cum poti sa-mi ceri asa ceva?
-Simplu! Daca nu am suflet, imi e usor, asta e targul. Trebuie sa alegi, eu sau Oana.
- Si daca nu pot alege? Ce vei face?
-Daca se intampla asta am o solutie.
-Care e aceea?
- Ramai cu ea si eu voi spune tot felul de minciuni despre tine.
-Dar nu poti! Nu e corect!
- De aia nu mai pot eu. Alege, eu sau ea.
-Tu!'

Maine, horror.
Ja ne.

Luni.

Hey, hey! E luni. Adica Valentine's day. Sincer nu a fost atat de rau cum credeam ca o sa fie.
Cred ca sunt fericita...si la ce comedie a fost azi la scoala nu am cumsa fiu trista. Rar vezi patru fete alunecand pe gresie si picand in sir indian. Cred ca a inceput sa-mi placa la scoala.
Am cam inceput sa ma simt bine pe acolo. Poate pentru faptul ca acolo, in acea cladire se afla aproape toti prietenii mei. Ce as face eu fara ei.
Ei imi sunt mereu aproape si nu pot sta suparata pe ei. Cum sa raman mai mult de doua zile suparata pe ei? Ei se bucura intotdeauna cand imi reuseste ceva. Sunt cei mai buni si nu i-as schimba niciodata. Ii iubesc asa cum sunt ei. O adunatura de copii nebuni, tembeli, dar in acelasi timp sunt destepti, si foarte, foarte, foarte iubitori. Ei sunt familia mea de la scoala.
Nu pot fii trista cand ma gandesc la oamenii minunati pe care ii am imprejurul meu. Doar gandul la ei imi da putere si ma incurajeaza sa merg mai departe.
Dupa mine, prietenia e cea mai importanta.

Ja ne !


Start vot.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#2
Deşi vroiam să votez numai în poll, nu m-a lăsat cineva, aşa că: I'm hereee !
1. Nu-mi place că ai avut câteva repetiţii pe acolo, de exemplu: "dragul meu" sau "tu eşti singurul".
Ai avut câteva greşeli de tastare. Nu mi-a plăcut deloc când la sfârşit ai scris: " Paa! ", e prea banal.
Descrierea a fost cât de cât bună, dar se putea şi mai bine. Părerea mea este că această lucrare nu este întocmai perfectă; are unele lipsuri : - ??. Pe viitor fii mai atentă şi vezi că frazele să aibă înţeles sau măcar să fie ceva mai special [ aşa ar fi trebuit să fie mai ales de Sfântul Valentin, aşteptam mai multe sentimente descrise, pe acolo ^^ ]

2. La începutul one-shot-ului am avut un deja-vu tâmpit >.<'. Îi mulţumesc autoarei că a pus numele Florin pe acolo [ altu nu găseai? ], dar asta este altceva şi mă abat de la subiect. Ai câteva greşeli de tastare, iar diacriticele lipsesc cu desăvârşire : )). La final îmi place că ai scris " Ja ne ", e mai interesant decât un " Paa " aruncat în silă prin word. Descrierea a fost bună şi dialogul, o fi el preferatul meu, dar unele replici mi s-au părut cam banale :].

În concluzie niciuna nu a fost uimitoare sau să te facă să spui: E minunată, vai, cât mi-a plăcut! [ Chiar deloc ... ^^ ]
Votul meu merge spre a doua lucrare, mi-a atras mai mult atenţia şi mi s-a părut mult mai bună decât prima.

Succes în continuare ambelor concurente hug .
:bye:
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#3
All right, am venit și eu pe aici să-mi dau cu părerea.

Nu am să comentez fiecare lucrare în parte.
Amândouă sunt cam la fel, pagini din jurnal simple și cu detalii înșirate, gânduri și mi-e greu să aleg, dar trebuie să o fac.
Alerg prima lucrare. Este așezată în pagină foarte bine, limbajul pare puțin mai elevat și îmi plac mult detaliile. Mi se pare mai complex, mai plin de sentimente și asta îmi place cel mai mult.
Dacă aș continua aș vorbi mult, prost și fără rost. Și mai am de dat comentarii în seara asta, așa că pot spune că am scris tot (deși n-am făcut-o).
Felicitări amândurora.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#4
Prima lucrare: Actiunea imi place foarte mult, o idee foarte interesanta si plina de iubire. Mi-a placut foarte mult cum anume terminai "Aş vrea să dorm puţin, aşa că te las, dragul meu. Pa. ", simt dragoste si sentimente. Mi-a placut ca ai scris timpul in dedaliu, trebuia sa mai scri ora si minutul ca atunci ar fi fost perfect 21.
A doua lucrare: Actiunea este cam seaca, limbajul de aceasta data este mai vulcar. Felul in care ai terminat este scurt, fara pic de respect pentru caietul intim. Iar: "Duminica" si "Lini" nu pot sa spun ca este un timp bun, ar fi putut fi orice zi, daca ca scriai "Valentine's day" nu-mi dadeam seama ca este vorba de 14.02. .

Aleg prima lucrare deoarece este mult superioara primeia.

#5
Voi fi scurta, pentru ca nu am timp sa comentez fiecare detaliu.
Aleg prima lucrare, pentru ca are niste cuvinte mai elaborate fata de a doua. Ma cam deranjeaza "paaaa".
A doua are niste cuvinte wow, inteleg ca scrii in jurnal, dar "panarama de copil" hmm.. 22
In rest, amandoua ati descris bine sentimentul dinaintea zilei de Sf Valentin.

Deci votul meu merge catre prima lucrare.
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#6
I"m here! Sa incepem:

Prima lucrare
A fost destul de interesanta, parca a fost o conversatie intre doua persoane. Asta a fost chiar bine, asta e stilul corect de-a scrie intr-un jurnal, acolo iti descarci toate sentimentele oricare ar fi ele, iar acest lucru il poti face "vorbind" cu jurnalul. Au fost repetitii, care sincer nu m-au deranjat ca pe altii, iti descarci sentimentele nu faci poezii, deci din punctul meu de vedere a fost chiar bine.

A doua lucrare
Un inceput sec. Acel "Luni" si"Duminica" chiar au fost seci, mai bine mergea Luni, 14 Februarie 2010. Ar fi fost mult mai fain. Apoi, acel dialog, Flashback a fost aiurea, chiar nu si-a avut locul.
Iar apoi, ai incheiat destul de brusc, asta chiar nu mi-a placut sincer. Dupa asta ti-ai mai revenit ca sa spun asa, adica ziua de Luni a fost chiar mai buna decat cea de Duminica. Acolo, a fost mai bine, au fost expune sentimetentele protagonistului.


Deci, votul meu merge catre Prima lucrare.
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#7
Ello girls ^^ Sunt si eu pe aici datorita lui DeDal care m-a rugat sa arunc o privire. ^^ Deci sa incepem:

Prima lucrare: Mi-a placut lucrarea ta dar au fost doua chestii care m-au cam deranjat. Acel ,,Paaa !!!" chiar nu arata bine. In primul rand suna cam banal si ai repetat aceeasi litera de 3 ori, la fel si cu semnu exlamarii. Nu stiu mergea altfel... cv mai special. In rest descrierea mi-a placut nu am ce zice. Ai avut nsite greseli de tastare dar nu au fost grave si nu ma uit la chestiile astea. Imi pare bine ca nu sunt singura care uraste ziua asta 21.

A doua lucrare: Si lucrarea asta mi-a placut dar nu m-a atras cine stie ce. Descrierea este ok dar nu mi-a atras atentia. Nu imi place cum ai inceput. In loc de duminica, luni puteai sa pui 13 februarie respectiv 14 februarie. Arata mai frumos. Nu parea atat de sec. Baiatul ala, scuze da nu am retinut numele, a fost un nesimtit. Dialogul mi s-a parut putin cam banal. Dupa parerea mea mergea mai bine sa il inlocuiesti cu descriere. In rest atat am avut de spus.

In concluzie votul meu ajunge la prima lucrare. Felicitari amandurora. Amandoua aveti niste lucrari ft frumoase. Sper ca niciuna dintre voi sa nu se supere pe mine. Buh Bye! pupic
[Imagine: EnvYQ.png]

#8
Nu comentez cine stie ce.

Votul meu merge catre prima lucrare pentru ca mi se pare mai buna. Nu are asa mult dialog ca a doua lucrare si mi se pare putin mai inspirata. Este putin mai lunga, si cred ca s- a pus mai mutl suflet in aceasta decat in a doua. Amandoua au avut greseli de tastare dar trec peste. A doua are mai mult dialog si nu imi place. Din acest motiv nu mi- a prea placut lucrarea.

Bafta, scuze de aberat.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#9
Nu voi comenta prea mult, fiindca nu prea am timp.

Prima lucrare Ce sa spun, nu-i prea stralucita, nu prea ti-ai dat interesul. Acel ''paa' nu da bine. Ai descris cat de cat sentimentul dinainte de ziua indragostitilor, dar nu prea l-am simtit asa cum trebuie, m-a lasat cam rece. Greselile sunt si ele prezente, si in unele locuri ai pus gresit diacriticele. Naratiunea e ok, desi mai puteai lucra la ea.

A doua lucrare E cu putin mai buna ca cealalta, dar doar cu putin, fiindca si la aceasta interesul a lipsit cu desavarsire. Nu am vazut greseli de tastare, dar nici nu am stat sa caut. Diacritice? Oricum, naratiunea e ceva mai bine, aici am simtit mai bine sentimentul, dar pe la sfarsit ai inceput sa vorbesti despre prietenie. Eh, sa trecem peste, dialogul e bun, dar unele replici sunt cam banale, fara suparare.

So, votul meu merge la a doua lucrare, fiindca am specificat ca e cu putin mai buna ca cealalta. Bafta.
[Imagine: j5atg3.png]


#10
În primul rând succes ambelor concurente.

O sa va spun ca votul meu merge la prima lucrare care mi-a placut mai mult.
A fost puţin mai buna decât cea de-a doua lucrare dar nu cu foarte mult. Totusi a avut mai multă descriere pe care ai reusit sa o faci cat de cat interesanta faţă de cea de a doua lucrare unde dialogul mi s-a părut prea mult. Ambele lucrari au avut greşeli, dar nu prea ma interesat asta ci mai mult ce aţi scris.
Dacă ar fi să dau o nota pentru fiecare lucrare ar fi aşa prima lucrare nota 8 iar cea doua lucrare nota 7,5.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel: KatexD vs. DeDal N. DeDal N. 9 6.587 14-12-2011, 09:02 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Duel: Sweet KIss vs DeDal Notorius DeDal N. 7 5.336 22-12-2010, 04:16 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)