Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel :

#1
Bene, iar vă plictisim ştiu ştiu 21 So duelul va fi între : Mine, Ryuu şi Mimişor.
Data limită de postat lucrările este 13 august, iar de pe 13 august adică după ce s-au postat toate lucrările puteţi începe să votaţi până pe 15 august inclusiv. Duelul va fi în 3 aşa că dintre noi va trebuie să alegeţi lucrarea cea mai bună. So, poza va fi aceasta : click aici.

So ne revedem. Pe data viitoare.



PS : Puteţi vota toţi, fără certuri, fără chestii cum că a fost prea dur sau nu. E libertatea opiniei, so daţi-i drumul. Dacă vrem să ne perfecţionăm trebuie să şi primim chestii acide, până la urmă nu mereu omul primeşte lucrurile pe ocolite. E duel, votează cine are chef, cine vrea.

PS2 : Dar vă rog, măcar votaţi. 21
-

#2
Ştiu că fac dublu post but, neh am terminat. Nu mi-a luat mult, plus că am inspiraţie şi nu vreau să o pierd. Începeţi să votaţi de abia după ce lucrările au fost puse.
[Imagine: dsfdfdd.png]

EDIT : Ryuu te omor .________________. şi ai spus că participi pfff
-

#3
Yo.

[Imagine: 34447767.png]

Noroc ~
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#4
Da' bine, el a vrut imaginea aia şi tot el 'nu are inspiraţie' să facă un sig cu ea, inspiraţia se găseşte în Photoshop când te scremi să faci ceva, nu când te plângi pe mess că nu îţi iese bine ( nici nu ai încercat 78 ) .

Puteţi vota până pe data de 22 august, ora 23:59:59.

Succes.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#5
eu 4 ...

Lynn...
E o chestie care ma calca pe nervi la fiecare lucrare de-a ta. Atunci cand pui culoare pe semnatura tu nu schimbi culoarea in acel loc pur si simplu, tu acoperi imaginea (in cazul asta cu albastru). Ma rog, probabil unora le place, mie nu.
Nu-mi place textul. Faptul ca ai ales sa faci o semnatura pe verticala te ajuta cu pozitionarea imaginii, dar nu cred ca a fost favorabil pentru text.
MimiÅŸor...
Singurul lucru care ma deranjeaza la semnatura ta sunt liniile oblice din coltul de sus, stanga. Cred ca e ceva...pattern? Eh, nu conteaza. Parca textul iese putin cam mult in evidenta, dar in rest imi place.

eu votez cu MimiÅŸor

#6
Lynn - Lucrarea este drăguţică, deşi nu e deloc complexă, ca cea a Mihaelei.Îmi place partea de jos, texturile şi brushurile vin de minune acolo.Mai sus, ai pus un c4d, nah, mai sus nu-mi place.Textul e foarte tipic ţie - texte banale şi folosite de alte 875463875 persoane la editarea imaginilor.Borderul, de asemenea este groaznic.

Mimi - Cum am zis şi pe messenger, nu-mi place.Poate dacă lucrai mai mult la partea din dreapta ar fi ieşit mai calumea.Dacă mă uit mai bine, nu e chiar aşa de complexă, ai folosit mai multe brushuri de tip vector şi de asta mi s-a părut (deşi nu ştiu cum ai făcut să le tai aşa --> zi-mi pe messenger !).Text şi border - pass.

O votez pe Lynn.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#7
Ştiu cum e când te scremi să bage unii nişte amarâte de voturi, so..

Lynn, sunt de acord cu ce a zis nibbles referitor la stilul ăsta de a acoperi tot cu o culoare, tinzi să pui în fiecare sig câte o culoare radiantă şi să o laşi aşa, no adjustments no nothing. Nu zic să schimbi radical asta, probabil îţi place ca sigurile tale să fie marcate de culoare şi să iasă în evidenţă, nu-i nimic rău, dar încearcă să valorifici sigul şi posibilităţile pozei respective. În cazul particular de aici, aceeaşi poveste cu albastrul ăla. Brush-urile folosite nu prea merg, n-au legătură, alea sunt mai technology shit. La text de asemenea se putea munci, şi poziţionarea la fel, una era dacă scriai din sus în jos, şi alta să ne sucim capetele să citim.

Mimişor, not bad, pretty stylish, îmi place cum ai lucrat. Aş fi insistat poate pe petele alea de culoare, dar nu încât să deriv de la idee, şi ceva depth. Patternul ăla nu era aşa rău dacă nu dădea impresia de low graphic, şi textul mi se pare cam mare, pus ca să umple spaţiul.. ar fi mers şi aici o pată de culoare, ceva similar cu ce-ai făcut la freturi, ca să mai îl lege de imagine. În rest, nice work, îmi place.

MimiÅŸor gmv. Keep it up, both of you :]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)