Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ideal Ireal [+16]

#1
Ideile ma bantuie de la un timp, jumate le`am pus in celalalt fic si jumate sunt aici :)). Inceputul acestui fic este destul de banal:|. Dar sper ca voi primi comm`uri si sfaturi de la voi.

Lectura placuta:X:X

DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.


Ideal Ireal

Capitolul 1:

Alarma telefonului suna ca disperata, acompaniata de injuraturile lui Itachi la adresa mea. O opresc si ma ridic lenes din pat. Afara nu se luminase inca, ma rog, nici nu avea cum avand in vedere ca era ora sase dimineata. Azi era prima mea zi de liceu, fiindca nu vroiam sa fac scoala aici in sat trebuia sa merg cu autobuzul pana in oras.

Iau niste haine de pe scaun si merg in baie, neavand chef sa il mai ascult pe fratele meu injurandu-ma de toti sfinti pentru ca l-am trezit asa dimineata. Deschid usa baii si aprind lumaina. Ma uit in oglinda si oftez obosit. Imi trec mana prin parul negru si ciufulit. Imi fac un dus rapid si ma imbrac cu o camasa alba si niste pantaloni tot albii. Nu era o alegere prea buna avant in vedere ca noaptea trecuta plouase si strada pe care locuiesc, nefiind asfaltata, este plina de noroi.

Ma uit la ceasul de la telefon si vad ca mai am un sfert de ora pana ajunge autobuzul in statie. Ma imbrac cu o geaca destul de groasa pentru ca este toamna si nu e prea cald afara. Imi iau geanta in care erau vreo doua pixuri si un caiet, apoi ies pe usa casei in care locuiam cu parintii si fratele meu mai mare cu patru ani, eu avand saisprezece ani.

Cum era de asteptat afara era noroiul de cinci centimetri si foarte multe baltii. Merg, defapt inot, foarte atent prin noroiul de pe strada, in final ajungand pe sosea. Oftez usorat cand vad ca nu mam murdarit, dar tot il injur pe primarul localitatii. Merg putin grabit spre statia din centru`. Este destul de frig, dar merge. Copacii isi pierdeau bogata coroana pe care au avut-o pe tot parcursul verii, casele si magazinele micute aratau modestia Topraisarului, iar strazile neasfaltate si gunoaiele aruncate peste tot demonstrau neglijenta si neinteresul primarlui.

Ajung intr-un final in statie chiar inainte sa ajunga autobuzului si urc in spate pe ultimul loc de langa geam, nu inainte de a platii drumul. Imi bag castile in urechii si pornesc melodiia “Forever or never” de la trupa Cinema Bizarre. Imi rezem capul de geam si privesc plictisit campul imens care despartea Movilita de Topraisar.

Ahh, este asa greu sa traiesti aici, nu ai unde sa te distrezi sau ce sa faci. Parintii mei sunt niste oamenii obisnuitii, care ne pot oferii doar strictul necesar. Pe durata verii am reusit sa ma angajez la un bar din sat, singurul bar, cu multe certuri cu ai mei datorita faptului ca sunt prea mic sa stau intr-un bar toata noaptea, dar si pentru ca barul functiona la negru si nu vroiau sa ma amestec, dar au fost deacord in cele din urma.

Oftez apasat, oare cum va fii la noua scoala? Mereu am avut probleme cu integratul intr-un grup. La scoala invatam destul de bine, deci nu imi faceam griji, cu toate ca aveam dislexie si trebuia sa invat mai mult ca ceilalti. Dar nu de asta imi faceam griji..

Autobuzul opreste in statia finala, lasandu-mi castile in urechii. Nu mai am prea mult pana la scoala, deci voi merge pe jos. Urasc aglomeratiile, dar nu am ce sa fac, asta e. Incep sa ma grabesc cand vad ca mai am doar un sfert de ora pana la inceperea primei ore.

Ajung in curtea scolii unde era practice pustiu, probabil datorita vremii urate de afara. Intru usor in scoala si pornesc spre clasa a noua H, care se pare ca e la etajul doi. Toti se uitau la mine urat, sagetandu-ma din priviri de parca as fii ultimul prost de aici. Ahh, cat ma deranjau fitele de care dau dovada noii mei colegi.

Ajung in fata clasei in care urma sa imi pierd timpul urmatorii patru ani din viata mea. Deschid usa usor, in momentul in care am intrat in clasa toti se uitau la mine. Merg pana in ultima banca de langa geam si imi las geaca si geanta. Ma mai uit o data prin clasa si oftez dezamagit de noii mei colegi cu care ar trebuii sa ma imprietenesc.

Ma asez in banca enervat, frate, parca sunt la puscarie. Privirile colegilor mei nu se desprindeau de mine. Incepeam sa ma enervez din ce in ce mai mult. Jur ca daca nu termina ma iau de toti mortii, sfintii si neamurile lor.

O fata se apropie de mine cu un grup de baietii in spatele ei. Hmm, destul de draguta tipa, dar prea roza pentru mine.
-Asta-i banca mea!
-Sa mori tu, sa scapi de mine?
-Asculta papusel, aici nu esti la mata acasa si tupeu` asta nu o sa te duca prea departe. Daca te mananca mai raspunde-mi o data pe tonu` asta si te ia dracu! Inteles?
-Daca dracu imi lumineaza calea, am sa calc pe bec! Eu iti sugerez sa iti scoti din cap fitele astea de diva ca nu impresionezi pe nimeni. Apropo sunt Sasuke neincantat de cunostinta si papusa esti tu rozomovisto.

O vad cum se inroseste la fata, probabil de draci si imi da o palma peste fata. Ahh, cat noroc are ca e fata. Ma ridic de pe scaun si o prind de mana. O lipesc de zid, ii spun ca pe fata mea nu scrie prost si ii dau drumul. Se intoarce cu spatele la mine si vrea sa plece. Nu ma pot abtine si ii lipesc o palma peste fundul ala al ei mare si apetisant. Se preface ca nimic nu s-a intamplat si isi continua drumul. Incep sa rad silentios si constat ca s-a sunat.

Ma asez iar in banca privind-o pe domnisoara “Barbie”. Doamne, fata asta e prea increzuta, lasa ca o rezolv eu. Pe fata imi parare un zambet sadic. Incep sa ma uit la fetele din clasa si vad o roscata, destul de dotata, cu parul lung prins in doua codite impletie. Purta o pereche de blugi negrii si o camasa tot neagra. Hmm, eu sunt imbracat in alb si ea in negru, probabil suntem contrastul dintre bine si rau.

In clasa intra o femeie cu parul blond prins in doua codite, avea forme destul de atragatoare si cu ochii de culoarea cafelei cu lapte din care se putea citit usor blandetea. Era imbracata intr-un costum de stofa negru care era mulat pe corpul ei de invidiat. Aceasta pune catalogul pe catedra si vrea sa spuna ceva, dar este intrerupta de tipa aia roz.

-Colegul cel nou a vrut sa ma violeze!
[Imagine: YWk6O.jpg]

#2
ooo draga meaaaa,esti tareee,sinceeeer>:D<:))
primu comm'yess!
Asadar,este interesant,imi place,naratiunea ai insa ai putin dialog(nu e o problema mare:-j)insa cu descrierea mai trebuie sa mai muncesti ca in rest este bine:*:*:*
astept nextu':*
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#3
heloo
" Colegul cel nou a vrut sa ma violeze! " Daca in acel moment beam ceva ajungea pe monitor la cat de surprinsa am fost. Descrierea mie imi place, nu incerca sa pui mai multa, mie nu imi place sa citesc ficuri cu descriere multa, le citesc doar cand ma chef, dar pe al tau il pot citi mereu. naratiunea este buna, subiectiva, bravo. Dialogul nu mi s-a parut putin , dar nici mult, potrivit. Ideea este orginala, imi place. Dar faptul ca Sasuke este elev nou nu este, am mai vazut-o la doua ficuri pe zup.

:bye:

#4
Hello:*
Sa imi fie rusine:((, am citit mai de mult ficu si nu am lasat com:(. Rusine `Ayumi`, rusine:)). Deci imi place, e interesant. Faza cu 'colegul cel nou a vrut sa ma violeze' a fost geniala=)). Chiar am ras:)). Titlul... hmm, nu pot zice ca m-a atras foarte mult. Descrierea e ok, dialogul-putin si bun:))- , iar actiunea e putin grabita.
Scuze pentru 'secismul' acestui com:))
Poate pui si tu nextu` curand...
Ti pup:))
:bye:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#5
:)) Minicnoasa de Sakura, cica a vrut sa o violeze:)) Nu ar avea ea norocul ala chior, cred ca daca ar viola-o nu s-ar mai satura, parerea mea.
Deci mie una chiar mi-a placut, da si ai cam avut dreptate :-s, la inceput a fost plictisitor, fooarte plictisitor dar apoi cand ai adaugat lucruri ceva mai neortodoxe a fost bestial:)). Care este cuplul acestui fic? Ar fi o intrebare de a mea, care ma sacaie de fiecare data cand citesc un fic in care personajele nu sunt prezentate=)).
Astept raspunsul si nextul, te rog daca poti sa ma anunti si pe mine :x te roooog frumos.
Tai Tai :Bye:
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)