Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drogurile^_^

#1
Deci fiindca nu aveam ce face si mi'a venit in minte sa scriu ceva despre dorguri... am ajuns sa postez4 ... daca este un topic tot despre droguri, atunci al meu va fi sters si gata4
Dupa parerea mea si din cate stiu, am uitat propria experienta, in tarisoara noastra se consuma cel mai mult heroina si ecstasy. Sa va zic sincer acum m'am drogat cu ulei de hasis si marijuana.. am capatat dupa un timp dependenta psihica:S adica nu mai puteam trai cateva ore fara sa ma droghez, devenea din ce in ce mai grav. Fiecare zi care trecea dependenta mea, daca pot sa zic crestea, iar semnele ca as putea deveni o drogata in toata regula deveneau din ce in ce mai accentuate. Incepusem sa ma doara muschii, dureri de cap, imi scazuse capaciatea la sport... eram rau de tot22 ... Am urmat o cura de dezintoxicare. Gata cu detalile4 ... tot ce va zic este sa nu va drogati. Oricum sa va zic cei care se drogheaza sunt copii fara minte22 ... adica eu m'am drogat dintr'o prostie nici macar nu am stiut ca tigara pe care am fumat'o avea drog si dupa in pahar am avut drog fara sa stiu si asa mai departe pana am ajuns in halul in care am fost4... asa ca aveti grija deoarece chiar sange din sangele tau te invata la porcarii^___________^

Bye
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


#2
În general, drogurile au fost concepute pentru a fi folosite in medicină, în medicamente într-o cantitate destul de mică în scopuri binefăcătoare, însă imediat ce acestea se administrează nechibzuit, acest lucru duce la dependenţă. Celulele noastre doresc aşa mai departe substanţă....ei bine faza cu drogurile nu se întâmplă la noi în oraş, cel puţin aşa se pare. Nu mă droghez, nici nu o voi face, căci sunt conştientă de nefastele abateri ce vor aparea asupra mea, pot spune că nici nu fumez sau beau alcool.Chestiile astea, adică drogurile sunt concepute pentru perspoanele care vor să facă mai rapid bani, vânzându-le tuturor celor care le se pare foarte cool să încerce şi ei câte ceva. Dacă nu eşti conştient de ce poate aduce aceste substanţe mai bine nu încerci. Sunt lucruri pe care lumea, sau mă rog tinerii din ziua de azi nu le cunosc despre droguri, de exemplu lor li se pare la modă sau unora li se pare că este mişto să te injectezi aşa doar să demonstrezi că ce ? Că eşti bun ? Nu cred. Faptul că nu ştii ce lucruri nefaste poate aduce substanţa respectivă denotă cât de bine îţi merge capul.

Aici depinde şi de educaţie. Adică....cum părinţii îşi ţin în frâu copii şi cum îii educă de mici pentru a fi conştienţi că drogul nu este orice substanţă. dacă parinţii şi familia ar fi indeajuns de conştienă că fiul sau fiica lor în curând va fi la vârsta alegerilor, nu l-ar mai lăsa să punăp mâna pe droguri. Mediul în care creşti mai este un factor care duce la consumarea de droguri, familia, prietenii, mediul, conştiinţa cât şi alţi factori care mai apar rareori, chiar şi teribilismul poate fi un factor care duce la luarea de droguri.
-

#3
Nu neaparat ca incerci sa demonstrezi cuiva ceva;prima data o faci din curiozitate.Te simti bine.Mai iei odata si inca odata si iti tot spui ca nu esti dependent.Trebuie sa recunosc ca senzatia,,filmele care ti se deruleaza sunt...amazing
Familia...ei bine nu cred ca are o impportanta majora,eu cel putin provin dintr-o familie model as putea spune,nu m-au batut parintii,nu m-au certat decat foarte rar...si totusi.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." Marylin Monroe

#4
Am vrut să mă droghez din curiozitate, promiţându-mi că va fi prima şi ultima dată când fac acel lucru.Dar, nu am avut posibilitatea.Ţigări, alcool, ocazional, deşi foarte rar se iveşte ocazia să pot consuma alcool.Eu ştiam că nu voi mai încerca ever droguri dacă încercam atunci.Dar riscam să-mi pierd prietenul pentru chestia asta, aşa că am stat în banca mea.Am citit foarte mult despre droguri, şi am înţeles că de la o mică doză, nu poţi păţi ceva.De asta mi-am zis să încerc o singură dată şi gata.Dar nu mai am nevoie.Citisem că te simţi aşa de bine şi bla bla, încât curiozitatea-mi devenise morbidă.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#5
Poi drogurile, luate in exces, sunt un lucru negativ. Si nu-i inteleg pe unii de ce consuma(ma refer la droguri gen extacy, heroina, cocaina, canabis, etc.). Ei zic ca o fac din curiozitate sau pentru a se simti "bine". Iar unii o fac ca sa fie "cool". Eu cred ca ei o fac din prostie, pentru ca daca vrei senzatii , le poti obtine si altfel, de exemplu facand sporturi extreme(skateboarding, catarari, snowboarding, bunge-jumping, s.a.), sau pur si simplu un sport oarecare. Recunosc ca si eu am fumat putin, din curiozitate, dar m-am lasat foarte repede, pentru ca pur si simplu e un lucru fara sens. Iar in loc sa dai banii pe tigari, mai bine iti iei 2 pachete de orbit si le mesteci 1 saptamana 21.
P.S. Ayuka, daca te drogai, nu riscai sa-ti pierzi iubitul, ti-l pierdeai sigur. Si daca mai fumezi, o sa se intample ceva rau 19.
[Imagine: akv4ok.png]
So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.

#6
Si eu am consumat droguri si inca consum dar nu ca inainte. Daca iei din an in paste iti dai seama ca nu patesti nimic dar daca iei in fiecare zi, normal ca dauneaza grav sanatatii. Eu stiu pe cineva care se drogheaza in fiecare zi si recent a ajuns sa-si bage in vena.
Am consumat d-alea legale, in cantitati nu foarte mari si o data maria ( marijuana nu dauneaza sanatatii ) . Si daca stii cum sa le iei nu provoaca dependenta, de exemplu ultima oara cand eu am tras a fost acum o luna, vreo 8 linii de charge si am zis ca numai trag pana la banchet pentru ca nu am putut dormi toata noaptea si inca mai aveam energie a doua zi Smile . Iar inainte de asta nu consumasem 3-4 luni.
Deci nu sunt nici pro nici contra pentru droguri.
[Imagine: Untitled-3-6.png]

#7
Cam 90% din prietenii mei se drogheaza. Am stat pt 2 ani in camera cu 2 colegi care erau mai mult sparti decat treji...daca ma gandesc bine de 2 ori i-am vazut nedrogati in toata viata mea. Era aiurea, nu puteam sa stau in camera sa invat ca imi povesteau toate filmele lor si nu intelegeam nimic din ele => nu ma amuzau, erau vai-si-amar de capu lor, la scoala nu dadeau decat la unele examene.
Si prin camin nu cunosc decat alte 3 persoane care sa nu se drogheze constant sau ocazional.
Eu unul nu fumez, nu beau si de drogat nu m-am drogat nici din curiozitate, mi se pare o risipa de timp, in schimb observ ca tineretul o ia din ce in ce mai mult pe ulei si e trist cand te gandesti ca exista atatea lucruri mai interesante pe care le poti face in loc de a iti irosii neuronii aiurea,

Nici nu te fac mai destept, nici mai frumos si mai mult ca sigur nici mai bogat.
[Imagine: 853388ce6bdb7277cc789988ed3b2175_zps2236a6e0.gif]

#8
(15-01-2010, 04:39 PM)Lynn A scris: Aici depinde şi de educaţie. Adică....cum părinţii îşi ţin în frâu copii şi cum îii educă de mici pentru a fi conştienţi că drogul nu este orice substanţă. dacă parinţii şi familia ar fi indeajuns de conştienă că fiul sau fiica lor în curând va fi la vârsta alegerilor, nu l-ar mai lăsa să punăp mâna pe droguri.

Asta e o greseala mare. Parintii nu vor putea niciodata sa-si controleze copilul. Cand un copil isi traieste viata dupa sfaturile parintilor nu poti spune ca e datorita faptului ca l-a tinut in frau, ci este doar alegerea pe care el a facut-o... Educatia parintilor ajuta la altceva... la gatit, spalat, invatat, etc.

Si pentru userii de mai sus care au spus ca se drogheaza: Te simti cool ca te droghezi? Esti tru? Esti mai frumos/a? Esti mai smecher/a? In ziua de astazi multi se drogheaza doar de dragul de a fi privit ca un egal de prietenii din anturajul respectivului... aceia fiind la randul lor - oameni cool, smecheri, tru, twilighti, etc. Sau poate va drogati ca ascultati Guess Who, Spike, sau mai stiu eu ce trupa de drogati... Keep it cool, guys.

Desigur, exista si oameni care nu se drogheaza doar ca sa fie ce am spus mai sus, ci o fac doar pentru ei. Si acei oameni n-au intrat aici sa afirme ca s-au drogat. Nu este un lucru cu care sa te mandresti sau sa il spui in public. Enough said'
[Imagine: tumblr_mhil1c1m_Ti1r92q67o2_500.gif]

Though our paths may have diverged, you must continue to live out your life with all your might.
You must never consider your own life to be something insignificant.
You must never forget about your friends who loved you.

#9
Uhm, citind postul lui Yondaime, constat ca are mare dreptate O.o Buna expunere a punctului de vedere.
Ma vad in postura de a-mi spune si eu parerea, ceea ce este aproape asemanatoare cu a sa: Cunosc persoane care da, se presupune ca s-au drogat, asa au zis ele, si asta a fost o greseala. Nu toti au facut-o vrand, fiindca a fost si cazul in care prietenii i-au pus cine stie ce in bautura, i-au dat o tigara, pare-se, nu tocmai "curata", dracii d-astea.
Oricum, persoanele care spun ca nu se pot lasa de droguri... Hm, incert. Exista doar "Nu vreau", nu exista "Nu pot". E o prostie, in opinia mea, sa te droghezi ca asculti, cum a zis Yondaime, cine stie ce trupa, sau sa te droghezi ca sa fii "cool".
"Respectul" e atras acum prin lucruri rele, in loc de lucruri bune, spre dezamagirea unora dintre noi. E groaznic sa-ti vezi prietenii drogandu-se si sa nu ai cum sa faci ceva, doar pentru ca ei il iau pe "nu pot in brate".
Drogurile sunt, de altfel, un subiect tabu pentru multi dintre noi, acestia evitandu-l, in special cei ce le-au incercat. Oricum, opiniile sunt impartite, ca de fiecare data.
Cu toate astea, daca cineva vrea sa se lase, o face, asa cum se si apuca prin propria sa vointa.
Apreciez sinceritatea persoanelor care au putut recunoaste ca s-au drogat macar o data, insa e pacat sa se distruga vieti prin pastile, prafuri etc 78
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)