Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drawings.

Am văzut că ai vrut com aşa că îţi las, dar vreau să şti că dacă nu suporţi criticile mai bine nu ai citi.

Pot să spun că singurul desen care îmi place mai mult este acel ' nud '. Păcat însă că e la stadiul de schiţă, pentru că am impresia că ar fi foarte reuşit terminat.
La ' Dress ' să fiu sinceră chiar am rămas şocată [ sens spre rău ]. Eu una nu aş purta aşa ceva şi pun pariu că nici tu. Se vede că e în creioane colorate pentru că estetica lasă de dorit. Ai încercat vreodată tempera ? Însă modelul rochiei pot spune că e prea copilăresc.
În legătură cu ' Cry 2 ' , chiar nu îmi place. Umbrele nu sunt la locul lor, sunt puse aiurea. Plus că ochiul, gura şi nasul nu sunt ceva realist. Sunt mai mult făcute în grabă. Iar în legătură cu acea lacrimă, ei bine, acolo trebuia să faci în loc de liniile alea două groase o urmă uşoară cu creionul, doar e apă, nu ? :]
La ' Vale ' nu îmi place umbra de pe picioare şi mâini. Pot să spun că nici modelul rochiei nu m-a impresionat. Este prea strâmtă sus, iar jos scoate în evidenţă picioarele strâmbe. Cred că ceva gen emo o.o

Oricum, sper că nu te-a deranjat dar tu ai vrut com o.o Mai ai de lucrat la umbre şi construcţie, deci... succes ! ^^

Răspunsuri în acest subiect
Drawings. - de Ade Lawl - 23-05-2011, 09:43 AM
RE: Drawings. - de aleutu - 25-05-2011, 11:03 AM
RE: Drawings. - de Shadow. - 26-05-2011, 09:50 PM
RE: Drawings. - de Ade Lawl - 27-05-2011, 07:50 PM
RE: Drawings. - de Aleksandr - 27-05-2011, 08:43 PM
RE: Drawings. - de Ade Lawl - 25-10-2011, 09:34 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)