Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drawings.

#1
Ţineam de mult îmi să-mi fac un topic, da' nu prea aveat timp, curaj, chestii.

So, aş dorii foarte, foarte, foarte multă critică constructivă.
Să nu văd aberaţii de genul: Da da :X:X:X frumos, frumos/urât, urât
Dacă nu puteţi lăsa un post mai mare decât 4-5 rânduri, vă puteţi gândi că n-o să vă iau în seamăs sfaturile/criticile/comentariile.

Acum, să pornim la drum -vruuum!

Primul desen "EYE" l-am început anul trecut, mi-a plăcut cum a ieşit şi l-am continuat.
Btw, se vede mai bine in real T^T

Al doilea "Modă" îmi place mie foarte mult, I mean, este cred primul desen care mi-au putu ieşii cutele cât de cât, omfg.

Al treilea "Nud" este neterminat, scanerul nu mi-a scos şi restul, stătea pe un fotoliu.
Nu cred că-l voi mai termina.

Al patrulea "Dress" No comment.
Btw, culoarea rochiei este portocalie, dar nu se prea vede, damn.

Al cincelea "Cry 2" este făcut acum mult timp, este un fel de OC, mai am alte desene cu acest OC.

So?

[posturi unite]

Haideţi oameni buni, ce faceţi? Săriţi cu critica!
Mai pun două.
Futuristic Hat
Vale. Ştiu, Vale-i cam scundă de picioare şi groasă de braţ drept : (
Lawl.

#2
Bun .... Singurul desen ce ti-l ador este eye , deoarece ai o tehnica interesanta de a face umbrele si restu ochiului.Ce ai gresit la el : forma pupilei nu este rotunda in totalitate . 2 deobicei cand umpli ochiul e bine sa pornesti dintr-o singura parte . de jos in sus si te duci pe contur pana il umpli , nu se da in toate directiile , nu ca nu e bine asa , dar e de preferabil cum zic eu .

In rest , pacat ca nu le-ai terminat pe toate , sau scanerul este de vina .. nu situ dar cand le continui , ma anunti 3

La futuristic hat , incearca sa faci fiecare detaliu la acel obiect , depinde ce vrei sa scoti in evidenta ... ziceam ca imi poti face in loc de parasolarele alea ( nu stiu cum se numesc .. ) puteai sa pui pene de paun prinse toate intr-un loc , dar sa aibe o forma ineresanta si datorita culorii penelor iese in evidenta 3... acum depinde si ce vrei tu sa creezi ..

Cu stima ,
aleutu
Ando este mentorul meu , ma bazez pe el ca sa fiu un el :bv::bv::bv::study:

#3
Am văzut că ai vrut com aşa că îţi las, dar vreau să şti că dacă nu suporţi criticile mai bine nu ai citi.

Pot să spun că singurul desen care îmi place mai mult este acel ' nud '. Păcat însă că e la stadiul de schiţă, pentru că am impresia că ar fi foarte reuşit terminat.
La ' Dress ' să fiu sinceră chiar am rămas şocată [ sens spre rău ]. Eu una nu aş purta aşa ceva şi pun pariu că nici tu. Se vede că e în creioane colorate pentru că estetica lasă de dorit. Ai încercat vreodată tempera ? Însă modelul rochiei pot spune că e prea copilăresc.
În legătură cu ' Cry 2 ' , chiar nu îmi place. Umbrele nu sunt la locul lor, sunt puse aiurea. Plus că ochiul, gura şi nasul nu sunt ceva realist. Sunt mai mult făcute în grabă. Iar în legătură cu acea lacrimă, ei bine, acolo trebuia să faci în loc de liniile alea două groase o urmă uşoară cu creionul, doar e apă, nu ? :]
La ' Vale ' nu îmi place umbra de pe picioare şi mâini. Pot să spun că nici modelul rochiei nu m-a impresionat. Este prea strâmtă sus, iar jos scoate în evidenţă picioarele strâmbe. Cred că ceva gen emo o.o

Oricum, sper că nu te-a deranjat dar tu ai vrut com o.o Mai ai de lucrat la umbre şi construcţie, deci... succes ! ^^

#4
Um, mulţumesc aleuţu, pe la tine nu am văzut cine ştie ce critică, I mean, chiar a fost ok/bun comentariul tău.
La ochi, dacă nu ai observat, este după data de 26. 07, anul trecut, eu n-am mai umblat la el. But, um, sunt unele detalii care scanerul nu le scoate. Fu*u-l-aş! [Futuiaaaşi xD]
Dacă poţi, să-mi dai un pm cu id-ul tău.

La "futuristic Hat", aici mă uitam la "Levinţa Prezintă" şi era vorba de pălării şi mi-a venit pe moment, defapt unde e "antena parabolică" este defapt pânză.
w/e.

Lett` nu ştiu de ce am impresia ca să-ţi zic Leti [Prietena mea -.-"]..... Critica ta nu este cine ştie ce, nu m-a "impresionat" ca să numim aşa, pe deplin. Ceva mai "tare" nu găseşti?
La "Nud" ştiu că nu.... am ce să-i mai fac. I mean, scanerul nu a scos, dar începusem să fac fotoliul pe care stătea.
La "Dress", haide să te întreb ceva. O rochie, care are umeri bufanţi, mâneci semifranjurate, decolteu şi pânză în loc de fustă, este "copilăroasă"? Aşa mă gândeam şi eu. Această rochie nu este pentru "copile" de vărsta ta, sau de "copile" pân' 16-17 ani.
Şi desigur că am încercat în tempera/culoare, că n-oi fii o idoată şi inaptă să nu încerc, am destul material. Ce doresc să-ţi spun, când este ceva gen "fashion" niciodată nu se foloseşte culoare/tempera, de ce? Nu ies deloc detaliile, care ele contează 100%. Poţi folosii culoare la "modă/fashion" atunci când foloseşti A3 sau mai mare foaia.
La "Cry2". Haide să-ţi propun un.. mic "experiment" dacă pot numii aşa. Uită-te atent în oglindă, sând dreaptă în faţa ei şi spune-mi dacă se pot observa lateralele nasului. Asta spuneam şi eu. Nasul din partea mea, este ok.
Recunosc că la ochi şi buze nu am lucrat mult, chiar deloc, dar nu ştiu ce ai tu cu umbra mea de sub păr, mi se pare normală. Aşa şi la... lacrimă, da, am folosit un 8B, scuzaţi >.>

La "Vale", ştiu că umbrele de pe mâini nu-s grozave. Pe picioare nu-i umbră, alea-s dresuri defapt. Da, este o rochie emo, într-un fel. Sus, corsetul -care este specific gothic şi lolita gothic- şi jos fustă "clopot". Le-am înbinat, uşor, nu?
Desigur că sus am făcu-o întenţionat, ca să-i iasă sânii în evidenţă. Picioarele nu-s strâmbe, eu le-am făcut să stea într-o poziţie "ciudată".

Da, mai am de lucrat la umbre ÅŸi anatomie. Frumos, ÅŸtiu.

Modă 2 Este făcută în ora de Civică, pe o foicică.
Mermaid Da, se vede că-i o "sirenă" dar n-o voi termina.

P.S. Pentru cei care doresc să mă critice -la dorinţa mea-, veniţi cu ceva mai "tare" care cu adevărat să mă "impresioneze".
Lawl.

#5
M-ai pus sa-ti 'critic' desenele, data viitoare gandeste-te mai bine 19 dont mess with the devil!!!

Moda 2 - Incearca sa desenezi pe foi normale si nu cu pixul.
Pentru inceput e bine, adica tu poate ai talent, dar nu-l exploatezi. Lucreaza mai mult la anatomie. Daca stii anatomia corpului, hainele vin de la sine, pentru ca ai crochiul uman si poti sa imbraci pe cine vrei fara sa gresesti[bine, ca sunt si anumite chestii legate de haine pe care ar trebui sa le inveti, de exemplu: cum sa desenezi texturi; cum vin cusaturile pe haine; etc].
Vreo cateva chestii la anatomie: Niciodata sa nu faci umerii femeilor mai lati decat bazinul/fundul, pentru ca nu se vede bine si va arata ca o culturista. Cand faci umerii, ori ii faci egali cu bazimul, ori mai mici; Niciodata sa nu mai faci mainile la fel de groase ca picioarele, cred ca stii ca nu se poate sa fie asa in realitate 21.
Cam atat la asta. A, si cand mai vrei sa desenezi personaje, fa-le nud, vezi daca ti-a iesit bine, dupa care le imbraci, sau le lasi asa 24.

Mermaid - Iubesc sirenele de cand cu Piratii din Caraibe 21 dar asta nu conteaza. Cand desenezi maini/picioare ai grija sa le faci egale, adica ante-bratul sa fie cat bratul, fara palma.
In desenul tau nu vad nicio rasucire a corpului, se vede urat fara umbre, adica de la bazin in sus e totul drept, si de la bazin in jos e totul in alta parte. Ai grija cu chestiile astea, sunt inselatoare. Si vezi ca sirenele au coada mai lunga. Ii termini picioarele si abia dupa ii faci coada de peste, care e lunga si aia 21
A, si trebuia sa-i faci parul plutind, pentru ca in pozitia aia nu poate decat sa stea in apa.
Cam atat.

Futuristi Hat - Asta imi place cel mai mult, e chiar foarte tare ideea, doar ca trebuia sa mai lucrezi la forma fetei, si sa-i faci parul altfel.
Atat.

The Sun - Mainile sunt inegale; umarul drept parca nu face parte din corp; sanii sunt prea lasati; talia e prea mica pentru bazinul pe care l-ai facut; iar expresia fetei in raport cu tema/mesajul nu are nicio legarura 21.
Atat.

Nud - Pana acum asta e aproape cel mai corect desenat, asa arata un crochiu, pacat ca nu l-ai terminat.

Portret - Fii atenta la ce-ti zic acum, si sa-ti ramana toata viata in cap. Iti voi zice anatomia fetei, sper ca in urmatoarele desene sa o aplici:
- Intre ochi trebuie sa fie o distanta de un ochi.
- Colturile gurii se termina la mijlocul ochilor.
- Urechea incepe de la axa ochilor, si se termina la axa nasului
- barbia e lata aproximativ cat gura, dar pentru inceput, poti s-o faci putin mai mica decat gura.
Cam atat cu fatza.

Anatomia corpului in mare:
- In corpul unui barbat intra 8 capete, dar asta depinde de statura, ca daca e mai mic de statura intra mai putine.
- De la cap pana la zona pubiana intra 4 capete: Incepem cu capul, il masori dupa care pui masura sub cap, pui un punct, si acolo se vor termina sanii/pieptul/pectoralii. Mai pui un cap in jos de la sani, si acolo se va afla talia, mai pui un cap in jos, si acolo se va afla pasarica si cocoselul. Dar asta se aplica la persoanele inalte 21 oricum, te orientezi si tu 4
- centrul corpului e bazinul.
- coatele iti vin pana in talie
- si nu mai stiu 24 cred ca sunt de ajuns astea

Atat pentru azi. xoxo muah muah

[Imagine: L-sig-for-alecs.jpg]

Aleksandr's awesome:DEVIANTART/PICS/DRAWINGS

#6
Um, mulţam Alecs, o să bag la cap ce mi-ai spus.

Nu ştiu dacă-l termin...
Here
______________________

Crăci revine cu două desene, după o mare pauză.
The story? Păi, mă lăsasem de desenat, de cântat, de compus de scris. Şi a apărut pe planetă un anume om [defapt era de mult pe această planetă numa' că nu ştiam eu] şi m-a inspirat. În prima săptămână facusem un desen într-o noapte şi unul într-o oră.
Adică: http://deduad.deviantart.com/#/d4cb6q9
Am mai retuşat la el, i-am făcut mi se pare lănţişor, codiţa aia mai lunga.. nu mai ştiu, o să-l încarc şi p'ăla.
Ăsta îl făcusem într-o noapte.
Iar ăsta: http://deduad.deviantart.com/#/d4cb707
Într-o oră, adică Duminică.
Şi p'ăsta l-am retuşat, da' nu mai ştiu cum 21

Şi mai am desene, dar mi-e lene să le încarc o.o . Sau să le fac poză sau wtf, orice vreţi, mi-e lene şi am şi test la Chimie aşa că mă cam chinui să repet.

Veniţi, veniţi şi comentaţi, pân' şa sânge.
Lawl.




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)