13-07-2010, 10:45 PM 

![[Imagine: b891s1.jpg]](http://i30.tinypic.com/b891s1.jpg)
Doubt, sau Rabbit Doubt, e o manga scrisa si desenata de Tonogai Yoshiki.
Ca genuri, s-ar putea incadra la Drama, Horror, Psychological si Shounen si are 4 volume (20 de capitole), plus un special.
Manga-ul are la baza "Rabbit doubt", un joc foarte popular printre tinerii japonezi (in lumea manga-ului). Premiza jocului e urmatoarea: exista un grup de iepuri printre care s-a infiltrat un lup. In fiecare runda, lupul omoara un iepure. Pentru a castiga, iepurii trebuie sa ghiceasca cine este lupul. Daca ghicesc gresit, au pierdut.
Intr-o zi, Yuu, Mitsuki, Rei, Hajime, Eiji, si Haruka, un grup de tineri care s-au jucat "Rabbit doubt" impreuna decid sa se intalneasca, pentru a se cunoaste personal. Merg la karaoke, si distreaza si totul pare sa mearga excelent pana cand totul devine negru si se trezesc intr-o cladire abandonata. Aparent, cineva a luat jocul foarte in serios si l-a omorat deja pe unul dintre ei si pentru a putea scapa cu viata, trebuie sa ghiceasca cine este lupul.
Manga-ul Doubt ar putea fi comparat putin cu Saw, desi sa nu credeti prin asta ca ar fi copiat dupa film. Are insa o atmosfera similara, cel putin la inceput. Ce e interesant este faptul ca manga-ul e cu adevarat misterios si nu e prea probabil sa realizezi ce se intampla de fapt pana la final.
Un alt lucru care mi-a placut a fost ca, desi afli ceva mai devreme decat te-ai astepta cine este criminalul, manga-ul reuseste sa te tina in suspans pana la capat, intr-un mod foarte captivant.
Daca sunt persoane interesate de Doubt, eu l-am descarcat de pe Mangatraders
Poate fi si citit online pe Onemanga
Aveti insa grija, mai exista si cateva shoujo-uri cu acelasi nume, deci vedeti sa nu faceti vreo confuzie.

Am dat doar de un shoujo. Era destul de trist daca dadeam si eu peste un yaoi, mai ales unul din ala foarte "grafic"

*hates moments like that* apoi au urmat alte probleme etc. Nu m-a surprins sa o vad pe Rei ca si the killer, avand in vedere ca pe coperta ea are masca de rabbit pe genunchi