Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

#41
Capitolul 20

Ma priveam in oglinda de la dulap, cu ochi critic rochia ce mi-am luat-o din Tokyo, de la nu stiu ce magazin select, la care m-a dus ametitul ala de Hidan. Rochia nu avea bretele si o purtam fara sutien, cea ce uram. La piept avea o brosa cu cristale din argint, cu un model foarte ciudat, dar frumoasa. Era larguta si se termina deasupra de genunchi, cea ce imi punea in evidenta picioarele lungi si de fotomodel. Mai aveam o pereche de sandale cu toc, ce se legau pe gamba. Mai ma uit o data in oglinda sa vad, daca vreun fir rebel nu sta cum l-am pus. Aveam carare pe mijloc si suvite impletite spic, pana in spate, unde erau prinse putin intr-o clama cu cateva pene si apoi curgeau libere, intr-o cascada ondulata. Prin par mai aveam suvite de un rosu-visiniu, pentru a-mi aminti de Sasori si de dragostea care i-o purtam in suflet. Imi pun la gat un lantisor din argint cu un diamant albastru in forma de inima, care l-am primit azi cadou de la logodnicul meu, prin tata. In ureche, aveam niste cercei micuti si fini, din diamante albe, foarte frumosi, asortandu-se cu lantisorul. Se pare ca viitorul meu sot avea gusturi cu fetele, mai ales cele de genul meu, dar nu imi fac nici o speranta sa il cunoscu cu adevarat pe tip.
Niste batai in usa ma trezisera din starea de amorteala in care am intrat. Iau pe mine un palton negru din blana si ies din camera, ducandu-ma in living. Acolo se afla tata - un tip cu parul galben ca aurul, taiat scurt si dat e spate si ochii verzi - imbracat la patru ace. Acolo mai erau gemeni, mama - care spumega de furie, ca numai cand ma roaga tata, eu sunt foarte eleganta si o adevarata doamna - si Minato. Kenta - numele tatei - ma lua de brat si am iesit amandoi afara din vila, indreptandu-ne spre o limuzina neagra parcata la capatul aleei, iar soferul ne deschise usa si ne-am urcat in ea. Cum era de asteptat, interiorul era numai piele si lux, incat am ramas uimita sa aflu ca limuzina este de la un restaurant extrem de fitos din Tokyo pe nume "El Sila", dar sa fiu eu a dracu, daca stiam cuvantul.
- Ai emoti? Ma intreba barbatul, punandu-si mana peste a mea si mi-o stranse incurajator.
Dau din cap, incapabila sa raspund, fiindca vocea avea sa ma tradeze, ca voi face un drac foarte mare. Tati incepu sa imi povesteasca ca logodnicul meu, are o varsta apropiata de mine si ca e frumos, dar singurul lucru ce ii strica frumusetea e o cicatrice. Adica un bataios pe intelesul meu, dar nu aveam nevoie de asa ceva. Ma uitam pe geam plictisita, in timp ce tati tot trancanea ca eu o sa ma mut cu viitorul meu sot in apartamentul sau si dupa ce terminam scoala, o sa ne casatorim si bla bla bla. Nu ma interesau aceste prosti fiindca ma uitam foarte atenta pe geam, ca mi s-a parut ca am vazut Ferrari-ul lui Sasori, dar mai mult ca sigur mi s-a parut. Eram sigura de asta si asa ca am intrat intr-o stare de amorteala, ca nu puteam sa dorm, ca imi stricam coafura si imi sifonam hainele.
Dupa patru ore - soferul nu mergea ca un manic ca si Hidan - de plictiseala pana la lacrimi o palma mai sus si inapoi, am ajuns in fata restaurantului. Iesim din limuzina si raman masca sa il vad pe argintiu la patru ace si langa el pe Gaara?! Ce dracu cauta asta aici? Nu ar trebui sa ramana acasa cu Sasori? Poate a venit cu argintiul sa scape de fratesu care e foarte nervos de la ce i-am facut. Cand ma vazu, roscatul ramase cu gura cascata, dar o inchise cand vazu cine cobori dupa mine.
- Hai, imi sopti tata in ureche si am intrat in restaurant.
La intrare, i-am dat omului paltonul meu, iar baietii au ramas masca, vazandu-mi tinuta, facandu-ma sa ma inrosesc foarte usor in obraji. Un chelner ne conduse pana la un separeu, unde era o masa de cinci persoane, cu fata de masa visinie si cu pahare de sampanie si vin din cristal. Ne asezam la masa si eu imi impletesc degetele in poala si imi plec chipul, pentru a nu arata ca sunt nervoasa si nelinistita. Kenta incepu sa vorbeasca cu Gaara, in timp ce Hidan s-a dus pana la baie, dar de ce? Trag aer in piept pentru a ma scuza sa merg la baie, cand simt niste maini puternice, dar in acelasi timp familiare pe umerii mei goi. Imi ridic capul si raman socata, sa il vad pe... Sasori?! Ce dracu se intampla aici? Confuzia si uimirea se citea si pe chipul sau, dar in acelasi timp bucuria.
- Sa inteleg ca va cunoasteti? Intreba tati, zambindu-i parinteste vulpitei mele, cand se aseza in stanga mea.
- Suntem colegi de clasa si de banca, raspunse acesta, aruncandu-mi un zambet foarte iubitor, facandu-ma sa rosesc in obraji.
- E chiar interesant sa fi cu logodnicul in aceasi clasa si sa nu sti, spuse Hidan, facandu-ma sa ii carpesc una.
Ca sa ma abtin, m-am scuzat, spunand ca merg pe terasa sa iau o gura de aer, iar Sasori veni dupa mine, parca ar fi intuit ceva, care era gresit. Numai aveam de gand sa ma ucid, dar imi venea sa plang din cauza cuvintelor care ii le-am spus. Ma asez pe o bancuta de pe terasa, ignorand frigul de afara si incep sa privesc cerul, in timp ce ma jucam cu lantisorul. Chiar era minunat lantisorul, parca stiind ce gusturi am in materie de bijuteri. Aud niste pasi si in fata mea se aseza roscatul, care ma pupa usor pe frunte. Ii zambesc timid si ii multumesc pentru cadou.
- Ma bucur ca iti place. Initial nu am stiut ca esti tu, dar am luat cerceii si lantisorul, gandindu-ma la tine, fiindca eram sigur, daca le primeai iti placeau, imi marturisi, rosind usor la fata, apoi ma privi in ochii si zambetul sau se lati putin, luminandu-i fata. Arati... magic, reusi sa imi spuna si ma saruta pe buze.
Am inchis ochii, lasandu-ma prinsa in plasa sarutului, ducandu-mi mainile dupa gatul sau, iar el isi aseza mainile pe talia mea, tragandu-ma mai aproape de el. Multumesc doamne, ca nu m-ai lasat sa fac vreun drac, care sa il regret pe urma...

Rochia lui Deida
Lantisorul ce l-a primit cadou
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#42
YYUUUPPPPYYYYY...capitolul acesta a fost absolul minunat:love:...am stiut imediat ca Sasori o sa fie logodnicul Deidei...sau cel putin am sperat sa fie asa:))...totusi daca stau sa ma gandesc mai bine si Sasori a mintit-o,deoarece si el stia ca trebuie sa se insoare cu o fata si dupa cum parea nu stia ca este vorba de Deida...oricum il iert pentru reactia pe care o avut-o doar pentru ca era furios pe vorbele blondei,desi pot spune ca a c-am exagerat...
Asta am scris,aia am scris...da am scris tot...next pls :bye:

#43
Capitolul 21

Stateam la masa, radeam si glumeam, alaturi de tati, Hidan, logodnicul meu si viitorul meu cumnat. Mana lui Sasori se afla peste a mea si mi-o strangea incurajator, zambindu-mi mereu si soptindu-mi in ureche cuvinte dulci si pasional, facandu-ma sa il doresc, chiar in acelasi moment. Dupa un timp, roscatul ma intreba, daca vreau sa dorm in aceasta noapte la el si am acceptat bucuroasa, sarutandu-l scurt pe buze, de fata cu toti.
- Alo! Fanfara! Mai sunt minori pe aici! Striga Hidan in gluma la noi si ii puse lui Gaara palmele la ochi.
Vulpita mea vroia sa spuna ceva, dar l-am sarutat apasat, dandu-i de inteles, ca in aceasta noapte il vreau doar pentru mine. Dupa ce ma desprind din sarut, el ma lua de mana si se scuza, ca ma rapeste pentru noaptea asta, apoi am plecat amandoi de la masa. Iau paltonul pe mine de la receptie, iar Sasori ceru sa ii se aduca masina. In timp ce imi imbracam paltonul, il vad pe roscat cum ingenuncheaza in fata mea, luandu-mi mana mea stanga in a sa, punand dosul palmei. Isi drese vocea si ma privi direct in ochi, intrebatori.
- Vrei sa fi sotia mea? Ma intreba, pe ton curios si usor trist, dandu-mi de inteles, ca ii era frica sa fie respins.
- Da, spun pe un ton hotarat si ferm, dandu-i de inteles ca sunt pregatita pentru a-mi pune catusele vieti si sa imi intemeiez cu el o familie.
Se ridica in picioare si scoase din buzunarul pantalonilor din stofa neagra o cutiuta vesinie si o deschisa lasandu-ma masca. Pe o pernuta de plus in forma de inimioara - pernuta - statea un inel din argint foarte fin, cu un diamant in varf. Lua inelul, punandu-l pe inelarul meu, de la mana stanga, sclipind usor in lumina dufuza din holul restaurantului. Imi imbratisez logodnicul si il sarut apasat pe buze, iar el imi raspunse imediat la sarut, chiar adancindu-se in el, transfortamandu-l intr-un sarut plin de pasiune, iubire si dorinte ascunse. Am fost intrerupti de un angajat al restaurantului, care ne informa ca masina ne asteapta la intrare si ne intinse cheile. Ne-am urcat in minunatul sau Ferrari negru si am porni spre un apartamentul in care voi sta eu cu Sasori, dupa ce ne casatorim, adica in vara asta. Din cate am inteles de la tanar, acest apartament este in Konoha, ca sa nu para suspesc, sa ne mutam rapid in Tokyo, chit ca are protectia tatalui meu, eu nu voi fi insiguranta acolo, asa ca e mai bine pentru amandoi in acel micut oras de munte.
Mi-am dat jos paltonul ca muream de cald si mi-am dat jos din pat, clama, fiindca numai trebuia sa fiu eleganta acum. Mi-am trecut degetele prin par, pentru a-l despleti, cea ce il amuza usor pe tanar, spunand ca el ma va vrea cand voi fi mireas, cu parul lasat liber, fara sa fie intins cu placa sau ceva de genu. Aprob din cap si il pup usor pe obraz, facandu-i o mica stampila lipicioasa. Am inceput sa mai vorbim una alta, pana a oprit masina in fata unui bloc select, din centrul oraselului, apoi cobori din masina, venind sa imi deschida mie usa. I-am multumit si am luat doar pe umeri haina groasa, intrand alaturi de roscat in bloc, urcand cu liftul pana la etajul cinci. Descuie usa apartamentului si ma lua in brate, trecandu-ma pragul ca pe o printesa, de fapt ca pe o mireasa. Dadu cu piciorul in usa, trantind-o, apoi ma duse in dormitorul nostru. Ma aseza pe pat, iar eu m-am descaltat rapid, la fel facu si Sasori, apoi veni langa mine si ma saruta apasat pe buze, in timp ce ma mangaia, pe picior.
- Sasori, te rog, spun, cand simt cum isi strecura mana sub rochie si se juca cu marginea chilotieilor mei negri.
- Ce s-a intamplat? Ma intreba, incruntandu-se usor, privindu-ma atent in ochi.
Ii soptesc la ureche ca sunt in acea perioada a luni si el a inteles imediat, apoi s-a oferit sa imi faca un tur al apartamentului. Am aprobat din cap si am aflat ca apartamentul avea patru camere: una a mea si a lui, una a copilului nostru si cealalta pentru oaspeti sau pentru al doilea copil al nostru. Dormitorul nostru era destul de mare, cu pat dublu cu asternuturi rosi-sangeri din satin, cu pereti auri si cu cateva tablouri pictate, iar in unul dintre ele, eram eu intr-o rochie fantastica desenata. Ma uit la vulpita mea si baiatul se multumi sa imi spuna ca e facut de el, iar eu l-am sarutat pe buze, apasat.
Dupa ce ne-am mai invartit putin pe acolo, l-am rucat sa ma duca acasa, fiindca m-a sunat maicamea, ca o disperata de viata, aberand pe acolo. Adolescentul ofta si imi spuse, daca e ceva, sa il sun imediat, iar eu am aprobat din cap, dandu-i un mic sarut pe buzele acelea apetisante si moi. Am iesit din apartament, incuindu-l si ne-am urcat in masina, pornind spre casa mea.
Drumul a fost foarte scurt, fiindca a fost curatat de lame, dar era polei pe jos, iar soferul de langa mine, era foarte increzetor in masina lui, fiindca mergea cu cincizeci la ora, poate chiar si mai bine. Opreste in fata vilei, iar eu privesc acea casa, apoi ii spun sa ma astepte, ca am de gand sa imi iau lucrurile si sa ma mut in garsoniera, care o imparte cu Gaara. Cand auzi, imi spuse ca usa mereu mi-e deschisa pentru mine, oricand. Am coborat din masina si am intrat in vila, ramand uimita sa vad bagajele mamei la scara si ea se certa cu Minato, iar Kenta vorbea la telefon. Imi facu cu mana, cand am trecut pe langa el si imi facu semn, ca am explicatia sus in camera mea. Ma incrunt si urc repede sus, ducandu-ma direct in camera mea. Acolo se afla Hidan alaturi de Ino, care imi impacheta lucrurile punandu-le in valize. Cand ma vazu, blonda se ridica, venind in fata mea si imi carpi o palma, de mi-a intors chipul intr-o parte, inrosindu-mi obrazul. Argintiul scoase un pistol si il lipi fetei de tampla, tragand piedica, dandu-i de inteles ca ii zboara creieri, daca mai da o data in mine.
- Sper sa pleci de aici si tu si javra aia de mata, fiindca din cauza voastra traiul meu cu tata a luat o tosatura urata. Din cauza voastra! Tipa cu lacrimi siroindu-i pe chip.
- Adica traiul tau de curva, ce provoca incest! Ino, toti stiau ca ti-ai pierdut virginitatea cu Minato si te culcai cu amandoi! Taci din gura si dispari de aici! Marai asa zisul bodygoard al meu, iar eu am ramas stana de piatra.
O privesc pe sora mea vitrega, iar aceasta se facu rosie la fata de furie, apoi pleca din camera mea, trantind usa si tipand ca o nebuna. Imi trebui cateva minute, ca sa imi revin din soc, apoi m-am dus, bagand hainele si lucrurile mele de-a valma in valize, ca oricum le voi sorta si aranja in apartamentul logodnicului meu. Cobor jos cu bagajele si il gasesc pe Sasori cum ma astepta la capatul scarilor, asteptandu-ma. Lua de la mine doua valize cu haine si apoi im ideschise usa de la intrare, spunand ca mama mea se va muta cu Kenta, iar Gaara a ales sa locuiasca cu ei, fiindca tati a jurat parintilor lui, ca il va veghea pe mezin, pana face acesta optsprezece ani. Aprob din cap si ii povestesc ce am aflat de Ino, iar Sasori se intuneca la fata, spunand ca auzise zvonuri, dar nu le credea adevarate, dar se pare ca erau. Ne urcam in masina si il sarut pe buze apasat, facand cu limba putin conturul buzelor sale dulci si moi.
- Te iubesc vulpita mea roscata, ii soptesc si ii mai dau un mic sarut pe buze.
- Si eu te iubesc pisicuta mea balaie, sopti la randul sau si ma saruta usor pe ambele pleoape.

Inelul de logodna
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#44
Hi!Pot spune ca am ramas WOW si la propriu si la figurat,capitolul acesta a fost absolut mirific...chiar nu ma steptam la asa ceva...bravo,bravo si iar bravo=D> .Sfarsitul capitolului ma lasat stana de piatra,Ino si Minato,nu pot spune decat...bleah,bleah si bleah...avea un liceu plin cu baieti si ea tocmai cu tatal ei a...nici nu pot spune.Totusi ce se va intampla cu Naruto,din cate stiu eu,el chiar s-a inteles bine cu Deida si cu siguranta ca nu stia nimic din ce se intampla in 'minunata' lui familie.Oricum sa ne spui ceva despre el in capitolul urmator si abia astept nunta Deidei.Succes si sa ne aduci repede nextu:bye:

#45
Capitolul 22

Simt cum cineva ma mangaie pe par si deschid ochii somnoroasa, vazand chipul viitorului sot, cum ma privea cu dragoste. Ma ridic in fund intizandu-ma, apoi m-am aplecat usor spre el, punand o mana in parul sau visiniu si moale la atingete, iar buzele noastre s-au unit, intr-un sarut plin de dragoste si pasiune. Azi era ziua cea mare, cand eu si Sasori ne uneam destinele la primarie, urmand sa avem seara un party de zile mare la clubul sau. Ii simt mana sa dreapta incepu sa ma mangaie pe spatele gol - noi doi dormeam mai nou, goi-pusca in pat - si vru sa coboare mai jos, dar un ciocanit in usa, ne intrerupse. Oftez putin suparata, fiindca sitam ca e era mama cu rochia de mireasa alaturi de Kammy, care era coregrafa dansatoarelor - nu curvelor - de la clubul lui Sasori. Tipa era cu doi ani mai mare decat mine, dar tare de treaba si traznita rau. Parul blond, lung pana la fund cu breton inegal, ce ii intra in ochii violeti - am aflat ca era iubita lui Hidan - era prin in doua cozi, foarte simpatici. Mama s-a impacat cu tata si acum locuiesc impreuna si astept un fratior sau o surioara de la ei, dar cred ca si eu sunt insarcinata, fiindca de o luna si ceva, mananc ca o purcelusa, dorm mult, am ameteli si mai pic din picioare ca o impiedicata.
Ne ridicam din pat si luam pe noi capoturi, iar roscatul deschide usa, iar pe ea intra mama cu o husa neagra in mana, alaturi de Kammy cu o geanta mare de macheaje. Deja ma ia cu ameteli, gandindu-ma la tonele de farduri ce imi vor fi pe chip, dar blonda ma linisti, spunandu-mi ca nu e nimic si ma trimise sa fa cun dus, iar pe iubitul meu la Hidan sa isi imbrace costumul. Dupa ce am facut un dus scurt si am dat o portie la rate - deja m-am saturat sa tot vomit - am iesit din baie. M-am asezat pe un taburet si Kammy ma usca cu feunul pe par si incepu sa imi faca o coafura eleganta, spunandu-mi ca o sa-l am liber diseara.
- Esti putin palida. Ce s-a intamplat? Ma intreba, in timp ce imi dadea tot parul pe spate.
- Cred ca am ramas insarcinata, ii soptesc la ureche, sa nu auda mama.
- Esti sigura sau doar banuieli? Ma intreba, in timp ce imi ondula parul si il facea coc, punand un trandafir roz intr-o parte, dar era natural acel trandafir, ca i-am simtit spini pe scalp.
Dupa ce termina cu parul, s-a dat la o parte din fata mea, am ramas uimita sa vad un coc numai din bucle si agrafe negre, puse in asa fel in cat sa nu se vada, iar trandafirul ii dadea un aer de inocenta si puritate pura. Eu inocenta pana ii dracu, o plama mai sus si inapoi. Apoi urma machiajul care fusese unul foarte simplist sa spun asa. Putin blush in obraji, ca sa nu par asa de palida, putin rimel, fard auriu-maroniu, putin fard roz pe buze ca Sasori sa nu se sarute cu uleiul de fript cartofii. M-am imbracat cu o rochie de mireasa ce era foarte frumosa si simpla. Avea pe interior un rosu-visiniu si peste o panza alba, cu codele foarte frumoase. La spate aveam un mic corset si o panglica din satin visinie. Arata extraoridinar de bine pe mine, incat am facu o mica piruieta in fata oglinzi. M-am incartat in saldale albe, pe picior si la gat si in urechi, mi-am pus bijuteriile ce mi le-a dat Sasori inainte sa stiu ca el este viitorul meu sot.
Am iesit din camera pe coridorul lunguiet din garsoniera fratilor - urma sa locuim in acel apartament, dupa ce spunem da in fata stari civile - si iesind in strada, urcand intr-un B.M.W. condus de Hidan, cu Gaara ca copilot. Kammy se urca langa mine si imi sopti ca o sa-mi cumpere un test de sarcina, pe care am sa-l fac, inainte sa incep sa ma schimb in rochia de seara ce mi-a pregatit-o. Am aprobad mecanic din cap, pregatindu-ma cu multa rabdare pentru primarie, apoi spre biserica, rugandu-ma sa nu lesin pe acolo sau mai stiu eu ce...

- Usuca-te pe par, ca astfel nu imi iesi de aici! Striga pe mine Kammy, in timp ce imi pregatea rochia.
Iau pe mine o rochie de noapte neagra, facuta din satin, cu putina coada in spate si volanase din panza neagra aproape transparenta, iar la sanim aveam niste modele auri. Bretelele erau subtiri, deci fara sutien, cea ce cam uram cu adevarat. In picioare avea sandalele negre, ce le-am avut la intalnirea pentru am afla logodnicul. Am lasat gatul descoperit, iat in urechi, mi-am pus niste cercei mici, gen bobita, cu un mic cristal incrustat in el, in forma de inima. Dupa ce m-am pieptanat, facandu-mi carare pe mijloc, m-am uitat la testul de sarcina si am vazut ca era pozitiv. M-am prabusit pe scaun, uitandu-ma ca o idioata la el, crezand ca nu vad bine, apoi am sarit in sus de bucurie, imbratisand-o pe blonda. Am iesit de la garderopa si mi-am gasit sotul cum vorbea cu Naruto si fosti colegi de ai mei. M-am apropiat de masa lor, iar ei au scos un "ooo" pervers, iar eu am scos limba la ei si l-am apucat pe roscat de mana, tragandu-l dupa mine. El ma urma, luandu-ma cu o mana dupa gat - purta o camasa din satin neagra, deschisa la pimi trei nasturi, aratand un mic lantisor argintiu cu un fulger pe el si o pereche de blugi negri cu lanturi, iar parul era usor ciufulit, cum imi placea mine - urcand in biroul sau.
- Mai sti cand ai spus ca ai vrea sa muncim daca vreau la copil nostru incepand din noaptea asta? Il intreb, punandu-mi mainile dupa gatul sau - eram cat el fiindca purtam toc - tinand bine in palma rezultatul testului.
- Da si cei cu asta? Ma intreba, lipindu-si fruntea de a mea si mainile sale se asezara pe talia mea si am inceput sa ne leganam intr-o parte si alta, pe ritmul unui vals lent, dar nu se auzea muzica aici.
Chicotesc si ii arat testul de sarcina, pe care il lau din mana mea, incruntandu-se usor la el, ne stiind al cui este. Il sarut pe buze si ii spun ca e al meu, iar Sasori ramane socat, iar eu ma panichez, spunandu-i sa nu lesine si sa stea calm. Scoase un "yahoo!" de bucurie, apoi ma lua in brate, invartindu-se de cateva ori cu mine, apoi se opri si ma saruta pe buze apasat, soptindu-mi ca ma iubeste incontinuu.
- Vreau baiat si sa aibe ochii tai, frumosi si dulci, ca sa faca ravagi in inimile fetelor, imi spuse, apoi ingenunche in fata mea si imi saruta pantecul, apoi isi lipi urechia de el, inchizind ochii.
Incep sa il mangai pe parul acela de lava incadescenta, dar niste ciocanituri in usa, ne atrase atentia si pe ea intra tati si mami, vrand sa ne felicite. Au intrebat ce cauta ginerele lor in genunchi in fata mea, iar eu le-am dat vestea cea mare, ca urmeaza sa devina bunici. Kushina ne felicita, iar Kenta lesina, facandu-l pe sotiorul meu dulce sa spuna ca taicamiu ucide fara mila, dar cand aude ca e tata sau bunic, lesina la comanda. Comentariul sau, ma facu sa cicotesc, apoi l-am sarutat apasat pe buze, nepasandu-ne de persoanele din jurul nostru, fiindca in acel timp, eram doar noi pe lumea asta si nimic mai mult...

Deida si Sasori dimineata in pat - imaginativa voi cearceafurile in loc de pelerinele alea idioate
Kammy, logodnica lui Hidan
Coafura de mireasa lui Deida
Rochia de mireasa din fata
Tot rochia de mireasa din spate vazuta
Rochia de seara din club
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#46
Buna! In primul rand vreau sa iti multumesc mult pentru ca mai anuntat si sa te felicit pentru acest capitol... sunt foarte fericita pentru ei chiar daca stiu ca e un fic tot nu imi pot stapani emotiile, povestea pare atat de reala... o sa aiba un copil asta e o veste minunata pentru oricine, dar chiar nu credeam ca tatal Deidei e asa sensibil, desi ma mir ca nu i s-a alaturat si Sasori, pentru ca ma asteptam sa isi piarda cunostinta... ce sa faci, baieti nu or sa fie niciodata in stare sa suporte un soc ca acesta... referitor la greseli pot spune ca m-ia sarit una in ochi si la propriu si la figurat:)) si anume: putin fard roz pe buze, banuiesc ca ti-ai dat seama singura ce anume nu am inteles, adica rujul sau luciul ar fi fost mult mai eficiente decat fardu:))... poi c-am atat am avut sa iti spun si inca o data ms ca mai anuntat... astept nextu:*:bye:

#47
Capitolul 23

- Kanji! Imi strig fiul, iesind pe terasa si privind curtea destul de mare cu piscina si gradina. Uff! Unde s-a dus copilul ala? Ma intreb pe mine insami ingrijorata, ca nu stiam unde a disparut baietelul meu de sase anisori si jumatate.
Trag aer in pieptul destul de dezvoltat, ce il aveam mai ales dupa ce l-am nascut pe printisorul meu. Nu facusem nouasprezece ani, cand printul meu a venit pe lume, dar puteam sa spun cu mana pe inima, ca pentru o tanara de douazeci si patru de ani, sunt foarte implinita. Aveam un sot ce ma iubea si il iubeam reciproc, un fiu frumos - ce avea ochi mei - si cuminte, o casa frumoasa in Konoha, afaceri peste tot in Japonia si o viata fericita. Intru inapoi in casa si m-am dus in biroul sotului meu, ca poate s-a strecurat acolo, desi stia ca nu are voie singur in acea incapere. Nu era colo, iar eu incepeam sa ma ingrijorez si mai mult, incepand sa ma gandesc la cei mai rau. Imi deschei de tot camasa in carouri cu maneca intoarsa a lui Sasori ce o purtam, aratand ca mai aveam pe mine un maiou negru, cu putin decolteu si un sutien de aceeasi culoare. Imi trec mana prin parul meu, ce il aveam tot la fel de lung, o fi ca nu mi-a crescut, dar il taiat, fiindca nu il suportat foarte lung, dar nici foarte scurt, ci intre sa fie.
Unde dracu poate sa fie baiatul ala? Poate e in pod? Mi-am spus in gandul meu, incercand sa ma incurajez eu pe mine insami. Urc sus in pod si incep sa caut prin toate cotloanele, in care ar putea sa se ascunta un pici, intruncat am ajuns sa gasesc lada unde am pus rochia mea de mireasa si costumul lui Sasori, imediat cum ne-am mutat aici. In timp ce cautam pe acolo - m-am murdarit pe haine si putin pe par de praf, mai ales ca purtam o pereche de pantaloni de trening negri de la Puma - am auzit niste roti ce au scrasnit in fata casei noastre - avea o casa cu pod, etaj si veranda - si apoi vocea baiatului nostru cum striga bucuros la cineva. Se pare ca baietelul meu se strecura pe langa mine afara pe veranda si fara sa imi spuna. Imi musc buzele sa nu izbucnesc in plas, apoi inspir si expir de cateva ori, pentru a ma calma, apoi am coborat din pod, in timp ce ma scuturam de praf.
- Mami! Unde esti? Vino aici! Striga piciul, tregand pe langa scari cu o cutie destul de mare, iar dupa el aparu Sasori usor obosit, cu tricoul albastru tot asudat.
- Tu unde ai fost de esti murdara? Ma intreba barbatul, fiindca el ma vazu in capatul pe scari, unde m-am asezat jos.
- Kanji, de ce nu mi-ai spus ca iesi afara? Imi intreb fiul, iar in tonul meu calm, se simtea un usor tremurat, semn ca mai aveam putin si incepeam sa plang.
Cand imi auzi glasul, fiul meu - ce samana leit cu Sasori, dar ochii erau ai mei - lasa cutia aia jos pe laminatele de culoarea mieri din sufragerie si veni la mine, lunandu-ma in brate si cerandu-si iertare, ca nu m-a anuntat. L-am imbratisat la randul meu, iar Sasori veni la noi, imbratisandu-ne pe amandoi. Am stat putin asa, apoi l-am intrebat pe micutul meu ingeras ce a primit, iar el mi-a spus ca tati i-a cumparat o masinuta de jucarie teleghidata de curse, foarte cautata. Il trimit sa se joace, cat timp eu ma duc sa ma schimb si apoi sa ma apuc de facut cina. Imi apuc sotul de mana si il trag dupa mine, sus in baie, pentru a face dus impreuna. Intram in baie si imi lipi corpul de al sau, iar eu asteptam sa ma intrebe ce e cu acea mica umflutura in partea de jos a bazinului meu, dar se pare ca nu simti. Limbile noastre se frecau una de cealalta, intr-un joc pasional si plin de dragoste, in timp ce hainele dispareau de pe noi, ca prin magie. Intram in cabina de dus si dam drumul la apa calda, in timp ce roscatul ma apuca de fese, ridicandu-ma usor in sus, facandu-ma sa ii incojor cu picioarele soldul. Simt cum ma patrunse usor, apoi incepu sa faca miscar de du-te-vino, in timp ce noi gemeam de placere, acoperiti de ropotul picaturilor de apa, ce cadeau pe trupurile noastre incinse.
Dupa un timp, ma patrunde dur, eliberandu-se in interiorul meu, facandu-ma sa ma simt putin ciudat, dar eram obisnuita deja cu acea senzatie. Ma lasa jos si ma imbratisa, soptindu-mi ca ma iubeste foarte mult si ca fara mine, viata lui ar fi fost un Iad. Ii dau un mic sarut pe buze, apoi ies din dus, luand pe mine un halat alb si mi-am uscat parul sa nu racesc si sa ii fac rau rodului iubirii mele cu vulpita mea, ce o purtam in pantece. Iesim din baie si mergem in camera noastra, pentru a ne imbraca.
In timp ce vulpea mea, imi povestea ca a vazut-o pe Ino cum era batuta de Sasuke ca de ce il inseala cu nu stiu cine dracu - acum trei ani era sa fac cu prostia cand am aflat ca Ino s-a casatorit cu Sasuke, de fapt cu bani sai, fiindca tipul era destul de bogat - se auzi un ciocanit timid in usa camerei noastre. Mi-am tras repede peste sutienul rosu din dantela, un tricou larg de al barbatului meu, negru cu nu stiu cu imagini din Iron-Man pe piept. In camera intra Kanji, venind la mine si vru sa il iau in brate, dar i-am spus ca nu pot, uitandu-ma cu coada ochiului la Sasori, ce cauta o pereche de pantaloni - era doar intr-o perche de boxeri albi si foarte sexy ce ii cam puneau in valoare instrumentul sau - prin dulabul triplu ce il aveam in camera.
- Fiindca incurand o sa ai poate o surioara sau un fratior, spun eu, iar baietelul se urca in pat punandu-si capul in poala mea, lipindu-si urechea de pantecul meu.
- Dar in cate luni esti? Ma intreba Sasori, asezandu-se langa mine si ma pupa pe frunte.
- Patru si vreau sa fie fetita, cu ochii tai, ca sa faca ravagi in inimile baietilor, spun eu lui si ii dau un sarut scurt pe buze, apoi imi pup fiul pe par.
Eram fericita alaturi de el si asa voi ramane....

[center]The End[/center]

Faza de pe scari - imaginativa voi hainele ^.^
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#48
Buna!:*
Nu-mi vine sa cred ca e ultimul capitol... nu stiu daca sa fiu trista ca se termina sau sa fiu fericita pentru ei...
Ma bucur ca ai dus ficul pana la sfarsit si nu l-ai abandonat, pentru ca ar fi fost o pierdere...
Cat despre fiul lor sigur va face ravagi printre inimile fetelor si fata(daca o sa fie fata) o sa sfarame multe inimi ale baietilor...
Cred ca o sa plang:((... sper ca toate lucrarile tale sa se sfarseasca la fel de frumos ca aceasta si sa fie iubite la fel de mult cum ti-am iubit eu ficul(stiu ca pare a lingusire, dar nu este... spun doar adevarul) :*:bye:




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)