Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Putina curiozitate

#1
Cu toate ca sunt relativ nou pe acest forum, am observat ca majoritatea varstei medii se plaseaza undeva in intervalul (13-18) si personal ma simt ca batran ca, inca sa mai fiu pasionat de anime si manga. E o senzatie ciudata.

Asa ca eram curios, cam care ar fi ponderea de useri cu varste 20+ care mai pierd vremea pe aici. Macar sa stiu ca nu sunt singur pe aici si sa nu mai consider ca " I'm getting to old for this...shit..."
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT

#2
Poti avea si 100 de ani ca nu conteaza [da, stiu am exagerat] Cu totii pe acest forum suntem uniti si nu discriminam persoanele +20. Ba chiar e invers. Le apreciem, because au ceva experienta in viata si ne pot da sfaturi utile. Si daca ti-e intr-un fel tie... "rusine" ca-ti plac animeurile si manga, noi te vom sprijini si nu o sa spunem ceva de genu: " Mama, asta are 25 (sau cati ani ai tu) de ani si se uita la anime!! Ce josnic! ". Daca nu a insel si Aly are 20 sau 21 de ani 39 (daca nu, scuzati prostia) Mai sunt useri care au peste 16, 18, 20 ani. Sper ca te-am ajutat cu ceva.

Edit:

Ehh.. Ryuu, asa-i, but voiam sa dau o impresie buna ^.^ E nou si na ... Chiar ca am exagerat -.-"
[Imagine: Hm757.png]





#3
Off:inna,exagerezi...nu suntem toti uniti 3
on:Nu e deloc o rusine sa te uiti la varsta asta la anime-uri.Cati ani crezi ca au cei ce au facut anime-urile?
Oricum,cu unii de pe aici mai poti vorbii,chiar daca au sunt 18 ani >_<'[nu e atac la persoana 24) cred]
Mai sunt alti useri,nu le stiu nr, peste 20 de ani cu care te poti intelege->unii din ei:flaw,ciucudaf,aly,marina[a plecat but.. T_T'] etc etc[i-am pus pe aia importanti 24]
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)