Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doctor Who

#1
Nu cred ca multi dintre voi vizioneaza acest gen de serial, dar sincer, e chiar interesant felul regizorului de a descrie spatiul . [P.S. Informatiile despre serial sunt de pe Wikipedia]

Doctor Who este un serial science fiction produs de BBC. Programul descrie aventurile unui time lord (lord al timpului), care isi spune "The Doctor" si călătorește în timp și spațiu cu nava lui, TARDIS, care este camuflata ca o cabină telefonică de poliție din 1960. Împreună cu asistenții lui, el călătorește în timp și spațiu și salveaza lumea.

Serialul este prezent în Guinness World Records ca fiind cel mai lung serial science fiction din lume și de asemenea este o parte semnificativă a culturii populare britanice. Este recunoscut pentru poveștile pline de fantezie, efecte speciale ingenioase cu buget redus și pentru pionierat în muzica electronică (produsă original de BBC Radiophonic Workshop). În Marea Britanie și în alte părți, programul a devenit un cult favorit de televiziune și a influențat generații de oamenii de televiziune din Marea Britanie, mulți dintre ei vizionând serialul în copilărie. A fost recunoscut de critici și de public ca fiind unul dintre cele mai bune programe de televiziune din Marea Britanie, primind în anul 2006 premiul BAFTA pentru "Cel mai bun serial de dramă".

Programul inițial a fost difuzat între anii 1963-1989. După o încercare nereușită de a revigora producția cu un backdoor-pilot, sub forma unui film de televiziune în 1996, programul a fost relansat cu succes în 2005, produs in-house de BBC Wales in Cardiff. Doctor Who are de asemenea spin-off-uri, Torchwood orientat către o audiență adultă și The Sarah Jane Adeventures orientat către copii.

Doctorul este în prezent interpretat de către David Tennant. Am vazut ca a avut mai multi asistenti , printre care si o fata ce mi-a placut foarte mult, numita Rose, in serial, si ca actrita Billie Piper . Serialul mai imi place si pentru ca este englezesc, si nu american . Toti actori au acel accnet englezesc , pe care eu il consider sexy ^.^ . N-am reusit sa vad episodul in care a aratat sfarsitul Terrei , adica in anul 2012, acel episod cred ca a fost super tare, iar in acel episod scumpa de Rose nu stiu ce a patit , pentru ca acum, nenea Doctor are alta asistenta, numita Martha . Sau asa cred eu ca va fi, ca aceea actrita ii va fi asistenta . Iar Martha, este actrita Frema Agyeman, nascuta in Anglia . Ce suuuit , [iubesc Anglia, fara intrebari ] ! Sii, din pacate, AXN-ul a ajuns decat la sezonul 3...asa ca pana la 6 mai am muult. Dar nu conteaza :]

Acum, as vrea cateva pareri, daca va uitati la el...sau daca ati vrea sa va uitati la el .
I looove chocolate and I love you ! XoXo ^.^

#2
Tenth Doctor <3 David Tennant e foarte simpatic in serial, amuzant si fermecator de asemenea. Pacat ca s-a retras din serial, imi placea. Nici Matt Smith nu e rau, dar nu se compara.

Imi pare rau ca nu pot gasi toate episoadele, majoritatea sunt pierdute si cele din 1963 - daca cumva le gasesc - au calitatea foarte proasta si nu inteleg mai nimic. De exemplu, aproape tot sezonul 4 lipseste, e o pierdere totala T^T Cu cel mai mare noroc, abia de la sezonul 6 se mai pot vedea, si nici alea nu se gasesc...
Oricum, chiar si asa, decat sa urmaresti o serie care are mai multe episoade lipsa, mai bine te uiti la cele doi, din 2005 ^^ care incepe cu al 9-lea Doctor, si are si o calitate mult superioara celorlalte serii. Extraterestrii, roboteii sunt realizati in asa fel incat arata foarte amuzant pe ecran, gen, oameni de tinichea sau mai stiu eu ce21
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.


[/CENTER]

#3
Ah,Doctor Who...Nu pot spune ca sunt un adevarat fan, pentru ca asta ar insemna sa am anumite cunostinte despre serial. Am vazut doar cateva episoade si m`am indragostit pe loc de ele. Asa cum spunea si Lottie, iubesc accentul acela englezesc, este pur si simplu adorabil, actorii sunt grozavi, povestile mi se par extraordinar de interesante si dupa ce am vizionat doar doua episoade deja m`am indragostit de el. Deocamdata ma uit la el doar pe AXN, dar sper ca dupa ce incepe scoala sa am mai mult timp sa`l vad tot, chiar si seriile pe care le`am pierdut. Nu stiu sigur dar am impresia ca la inceput era un alt doctor. Adica...am vazut cateva episoade in care juca altcineva decat David Tennant. Gresesc?
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]

#4
(29-08-2011, 02:16 AM)Dark Blue A scris: A Nu stiu sigur dar am impresia ca la inceput era un alt doctor. Adica...am vazut cateva episoade in care juca altcineva decat David Tennant. Gresesc?


Cred ca cel la care te referi era Al Noualea Doctor, Christopher Eccleston.
Revenind, am mai tot prins episoade cand dadeau pe TVR1 mai demult, iar acum pe AXN. Obisnuita cu celalalt tip, am fost dezamagita cand l'au schimbat cu actualul David Tennant. Nu mi se parea la fel de tare, dar acum am ajuns sa'l admir. Consider ca a surprins foarte bine schimbarile Doctorului: acum e extravagant in miscari si vorbire, iar in cateva clipe redevine constient ca va calatori o eternitate singur, dar totusi merge mai departe.
Ati mentionat accentul britanic. Tot ce pot spune e: "It's brilliant!" 21
Am vazut multe episoade interesante, insa il voi mentiona doar pe acela care m'a impresionat mult cand eram mica. De fapt, sunt doua, da... 39 Atunci cand Doctorul si Rose nimeresc in mijlocul Celui De-al Doilea Razboi Mondial (cred), il intalnesc pe Jack si fac fata mutatiei unor oameni. Acele persoane au atasate pe fata masti de gaze si intrebau mereu "Are you my mummy? " La varsta aia (10-11 ani) mi s'a parut infiorator si mi'a ramas in memorie. Alt episod fain a fost cel cu varcolacul si regina Una-din-ele . Atunci s'au pus bazele Torchwood-ului.
Asistenta preferata? Prima vazuta, prima placuta! Rose, desigur! Si Sarah Jane Smith e tare. Apropo de ea, dadeau pe Cartoon Network episoade cu ea acum o vreme. Abia vara trecuta mi'am dat seama ca cele 2 seriale au legatura. Mai bine mai tarziu decat niciodata, da.
Regret ca nu am vazut tot episodul in care a jucat si Kyle Minogue, a fost difuzat de curand, cred. E acelasi cu "Allons-y, Alonso!", nu?
In concluzie, serialul merita, e interesant si captivant.
Sunt sceptica in privinta noului actor, dar asta e. Sa speram ca tipul isi va face bine treaba.

"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "

Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta!
(George Rathbun)

[Imagine: 18m8pl.jpg]

#5
DA DA DA!!!

Minunatie de serial, I've never seen a better one!
Inainte sa imi fie recomandat serialul nu aveam nicio tangenta cu Universul si cautarea de informatii despre el, teoriile lui Stephen Hawking si ale altor oameni de stiinta, viata pe alte planete, etc. Mi-a fost de ajuns sa vad cateva episoade din serial ca sa ma apuc sa ma documentez ca o disperata (mentionez ca ma uit la sezoanele aparute din 2005 pana acum). Te captiveaza, pur si simplu. Storyline-ul e facut astfel incat sa nu te lase sa abandonezi serialul. Eu, spre exemplu, cand vizionez vreun episod sunt hipnotizata, somehow.

Exterminate! Exterminate!

Doctor preferat: DAVID TENNANT, BINEINTELES!!! A fost singura forma regenerata a Doctorului care a trecut prin absolut toate starile de spirit posibile: a fost fericit, extaziat chiar din cauza multora, neobisnuit de suparat, uneori chiar nervos atunci cand ai lui tovarasi erau pusi in pericol, a fost devastat de pierderea lui Rose pe care a ajuns chiar s-o iubeasca, etc. Tennant was like... the perfect Doctor, si cel mai apropiat de fiinta umana, daca tot a venit vorba.
Favorite companion? N-am. Poate Martha, poate Donna... nu stiu. Stiu doar ca nu mi-a placut mai deloc de Rose; a fost cea mai putin capabila dintre toate persoanele cu care a calatorit Doctorul. Totusi, el era neobisnuit de atasat de ea, o iubea, il iubea. Ma intristez numai cand imi amintesc. Vreau ca Doctorul sa fie fericiiiiiit!!! TT_TT

Episoade preferateeeee: The Unquiet Dead, World War Three, Bad Wolf (Season 1), The Girl in the Fireplace, Rise of the Cybermen, The Impossible Planet, The Satan Pit, Love&Monsters (Season 2), The Shakespeare Code, 42, The Family of Blood, BLINK!!!!!!, Utopia, The Sound of Drums, Last of the Time Lords (Season 3).

Am ajuns la sezonul 4, am vazut primele 5 episoade, abia astept sa vad ce se intampla in continuare. <3

Favourite quotes: Don't blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck!

People assume that time is a strict progression of cause to effect, but *actually* from a non-linear, non-subjective viewpoint - it's more like a big ball of wibbly wobbly... time-y wimey... stuff.

Do you wanna come with me? 'Cause if you do then I should warn you, you're gonna see all sorts of things. Ghosts from the past; Aliens from the future; the day the Earth died in a ball of flame; It won't be quiet, it won't be safe, and it won't be calm. But I'll tell you what it will be: the trip of a lifetime.

etc.

When I was young I dreamed of going to Hogwarts (I still do, actually), now I dream of meeting my Time Lord. <3 I wanna be a witch that travels with The Doctooooor!

~I'll be sure to meet you at the exit of the world.
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~

#6
-spoilers and everything-

Rose: My head is killing me.
The Doctor: I think you need a Doctor.
*inserts adorable smile here*
Eu am început de curând să urmăresc Doctor Who, deși mai auzisem de acest serial, nu știam plotul, nu cunoșteam ideea și nimic altceva despre serie. Am început să urmăresc de la sezonul din 2005 - cu Christopher Eccleston în rolul lui The Doctor. Nu am văzut nimic din seria de dinainte făcută în anii 19... whatever- nu știu anii exacți, așa că prefer să nu îi scriu, cred că pe undeva prin '60 să fi apărut prima dată. În orice caz, săptămâna aceasta m-am apucat de sezonul din 2005 -sezonul I, îl numesc eu *laughs* și pot spune că mi-a plăcut la nebunie. Tocmai am văzut ultimul episod, deci tocmai am terminat primul sezon și am zis să vin să îmi scriu o părere de moment because it was so damn lovely. Nu îmi pare deloc rău că m-am apucat de acest serial.

Inițial, m-am apucat de Doctor Who pentru că am văzut că multă lume îl urmărește și m-am gândit ”hey, ar trebui să fie destul de tare dacă îl urmărește atâta lume” și apoi văzând-o pe Lizeth atât de entuziasmată, i said... hmm, why not? Așa că mi l-am descărcat și am ajuns aici - deși inițial a fost doar un moft, să zicem, și nu am crezut că voi termina vreun sezon *mă gândeam că și așa sunt prea multe sezoane pentru mine și că nu voi rezista -laughs-* dar de abia ce am terminat sezonul din 2005 și mi s-a descărcat sezonul 2 și de abia aștept să mă apuc de el.

Mi-a plăcut foarte mult de Christopher Eccleston în rolul lui The Doctor și, deși o să îmi lipsească foarte-foarte-foarte tare, cred că o să îmi placă și de David Tennant pentru că... arată adorabil!

La Christopher Eccleston mi-a plăcut cel mai mult zâmbetul acela adorabil, adorabil, adorabil și îmi place foarte mult personalitatea lui care, presupun, se va păstra și în noua... reîncarnare? dacă se poate spune așa. Îmi place foarte mult ideea serialului și sunt cât se poatye de entuziasmată. îndrăznesc să spun că din aceste 13 episoade urmărite până acum, nu m-am plictisit nici măcar o secundă : )

Episodul meu preferat de până acum a fost episodul în care apare Charles Dickens, care a fost absolut-absolut-absolut adorabil și foarte amuzant. Dar foarte mult mi-au plăcut și celelalte episoade.
Atitudinea Doctorului e cât se poate de superbă și pot să spun că îi ador personalitatea. Pentru mine, el face tot serialul. Bine, poate nu chiar tot... având în vedere că îmi place ideea, povestea, îmi plac și ceilalți actori, îmi plac situațiile, îmi plac extratereștrii, locurile pe care le văd, întoarcerea în timp, Charles Dickens oh și... accentul britanic? da, bine, presupun că nu doar Doctorul face tot serialul, dar jumate tot îl face pentru mine și mi-a plăcut extraordinar de mult de Christopher Eccleston, he was so frigging cute and adorable and funny and interesting and deep all the same. L-am adorat când îi spunea lui Michey, Rickey sau când... enfin, era ironic cu unele sau alte personaje. Dar, ca să fiu sinceră, mi-a plăcut 100%, în toate situațiile, în raport cu toate personajele... La un moment dat, știu că am început să plâng, când a ”ieșit din peisaj” - ah, gata, mi-am amintit, în episodul în care Rose a vrut/l-a ”salvat” pe tatăl ei de la moarte și s-a evaporat Doctor Who pentru un moment-mai lung. I was so sad! Even though I knew he couldn't be done forever, I mean... the series name is Doctor Who, after all, but it was really sad. And I really like HIM. Cred că o să îmi lipsească, totuși, mai mult decât credeam acest actor. Erau amuzante și părțile în care se făcea glume pe seama aspectului său și el era ceva de genul ”Do you mean Im not attractive?” ok he didnt say something like that, but something around those lines... as a fact! and he is adorable and I really like him and I like his looks as well because of his nice personality. Aș putea spune că cel mai mult îmi place de el - dar ar fi greșit, nu le-am dat încă o șansă lui David Tennant și... Matt Smith parcă îl cheamă pe celălalt? Oricum, mai este până ajung acolo și momentan pot spune că mi -a plăcut foarte mult ce am văzut până acum și de abia aștept să văd și sezonul 2. Ca să fiu sinceră... explodez de entuziasm și nu îmi pot găsi cuvintele potrivite pentru a-mi exprima...hm, admirația. Nu am mai văzut un serial de ani de zile și aș vrea să termin toate sezoanele acestuia - apărute, I suppose. eventual, voi mai reveni cu vreo părere.

Also, seria este plină de replici... geniale - pentru că nu le pot numi altfel. Îmi place și soundtrack-ul/openingul e atât de drăguț și simplu, de abia aștept să îl văd și pe următorul and... for God's sake, a police box office? well, that's just brilliant! and now i remember some line of the Doctor's, I think it was in the last episode (13th) of the first season when he said something like ”And if I'm a genius, and I am a genius, I'm brilliant!” - I mean, dude, he is just adorable, makes me wanna eat him up.

Serialul este foarte bine realizat. Este și British, pe deasupra și - chiar dacă am mai spus-o, trebuie să repet, ador accentul britanic, so... adorable și toate episoadele pe care le-am văzut până acum mi-au plăcut foarte mult. Ugh, un singur regret am, că nu o să îl mai văd pe Christopher Eccleston - puppy eyes - I really LIKED him. Și oricum, chiar am așteptări de la următorul sezon... David Tennant looks way too sexy/hot/adorable/cute/eatable and fuckable to think anything else. I hope for the best - și probabil mai revin cu o părere după ce mai văd un/două sezoane *smiles*

Yes, I'm a little-big fan right now xD It's just my type of show, mind me.

#7
Frumos serial. 105 L-am găsit din pură plictiseală vara trecută. N-aveam la ce să mă uit şi am dat pe AXN scifi *da, l-am urmărit în maghiară, ca rezultat, a început să-mi placă maghiara*. Am văzut un episod cu Eccleston şi mi-a plăcut, nu foarte mult, dar suficient cât să mai văd unul ziua următoare (fiind în vacanţă, nu prea aveam ce face toată ziua). Am văzut doar câteva episoade, apoi am plecat la ţară şi nu am putut să mă mai uit (programul bunicii e Realitatea, Realitatea şi, desigur, Realitatea). Când m-am întors l-am văzut pe Tennant. "O_O Parcă nu era aşa frumos..." Apoi am realizat şi m-am uitat la restul sezoanelor până la sezoanele cu Matt Smith, din care am văzut doar câteva. M-am uitat şi la cele din sezonul cu Eccleston pe net. În prezent, mă mai uit la câte o reluare când prind şi încă îmi plac. 21
Ca asistente, mi-au plăcut toate. Îmi amintesc totuşi că cel mai mult îmi plăcea Martha.
Jack Harkness e genial.<33 M-am uitat şi la Torchwood datorită lui. Cele mai frumoase nopţi sunt cele în care stăteam să mă uit la Torchwood până pe la 5 când vedem că se face lumină şi îmi aminteam că nu pot dormi pe lumină, aşa că mă culcam.
Back to our Doctor, deşi cred că s-a înţeles, cel mai mult mi-a plăcut în interpretarea lui David Tennant. Mi se pare un actor genial (chiar dacă nu i-am auzit accentul britanic în toate episoadele21). Nu am reuşit să găsesc celelalte sezoane.
În fine, ca o concluzie, e un serial care merită văzut.

#8
Hmmm, am ajuns la sezonul trei din Doctor Who. In afara de accent iubesc istetimea Doctorului. Sincer, la unele episoade am plans, sunt foarte, foarte emotionante si foarte bine regizate. Actorii sunt extraordinari, nici nu mai are rost sa aduc vorba si intr-adevar, acest serial face parte din poporul britanic, nu pot sa ma exprim mai bine de atat.
Ah da, Torchwood e o anagrama pentru Doctor Who, cred ca multi dintre voi stiti deja asta. Sper ca in curand sa reusesc sa il reiau, am fost cam ocupata in ultimul timp, dar merita vizionat.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#9
Ma dau in vant dupa acest serial. Se numara printre favoritele mele. Ma surprinde acest rol atat de complex al Doctorului. Este un personaj atat de inteligent, si ma surprinde cu fiecare episod pe care il urmaresc. Sunt episoade pe care le-am vizionat de n ori si tot nu ma satur. Este exceptional. Plus ca Doctorul are un simt al umorului desavarsit, iar actorul David Tennant este cel care mi-a placut in mod deosebit. In opinia mea nimeni nu il interpreteaza pe Doctor mai bine decat el. Serialul este minunat si cred ca am sa deschid o alta pagina chiar acum si am sa revad episoadele care mi-au placut atat de tare.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#10
Well, vad ca nu mai activeaza nimeni aici. Si totusi ... episoade noi, chestii, inca putin si termina si sezonu' asta. Si presupun ca mai sunt cateva persoane pe-aici care se uita la serial 4
So, onwards. Ce parere aveti de ce se mai intampla/Clara/ar trebui sa schimbe din nou doctorul? Personal, sunt relativ incantat de ultimele episoade, si mi se pare ca Matt Smith inca face o treaba fantastica in rolul lui [probabil chiar mai buna decat Tennant, in opinia mea 39].
Cat despre povestea cu Clara ... sunt relativ curios, astept sa vad ce-o sa se intample. Pana acum nu pot sa ofer o opinie decat, "eh, might work out well". Anybody else care to say anything, now ? 4



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A Young Doctor's Notebook MajinCloud 0 1.940 18-04-2013, 12:13 AM
Ultimul răspuns: MajinCloud


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)