Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dlliews Amelia (Aimee)

#1
Nume: Dlliews.
Prenume: Amelia (Aimee).
Categorie (inger sau demon): Inger.
Sex: Feminin.
Varsta: 170 dar arata de 17.
Personalitate: Feminitate, culoare, mister, candoare - toate ii se amesteca in privirea ei agera si pierduta. Este o fire deosebit de sensibila si fragila. Cu toate astea, este o persoana inteligenta, calculata si foarte amabila. Este genul care sare in ajutor oricui stiind cum sa se faca placuta. Intreg trecutul ei o face sa fie o persoana usor de ranit, vulnerabila si naiva.
Scurt istoric: Facea parte dintr-o familie cunoscuta de catre toti ceilalti ingeri din ceruri. Avea tot ce-si dorea si traia fericita in micul ei paradis. Cu toate astea, viata i-a dat o lovitura puternica odata cu pierderea ambilor sai parinti. Acestia nu au murit in acel razboi, nu. Mama ei a parasit-o oferindu-i ei viata, atunci cand a nascut-o. A fost un miracol ca fetita a trait, si asta doar datorita multor eforturi din partea celei ce a iubit-o enorm, desi nu a apucat s-o vada cu proprii ochi - datorita mamei sale. Dealtfel, in ciuda tuturor celor intamplate, Aimee s-a nascut un inger deosebit de fragil si bolnav, dar cu o putere extraordinar de mare. Abia la varsta de 17 ani, cand si tatal sau s-a stins din viata, fiind otravit, a aflat ca adevarata sa mama a murit la nastere. Au urmat ani cand statea inchisa in "paradisul" ei imperfect, plangandu-si de mila si de singuratate. Mai apoi, a fost si ea izgonita din ceruri, impreuna cu alti ingeri. Din acea zi, copila rataceste pe pamant, cautand un singur suflet care sa-i ofere caldura, protectie, iubire.
Descriere fizica in forma umana: Sub forma umana, Aimee a fost inzestrata cu o pereche de ochi negrii-violeti superbi. Ii sclipeau adesea, mai ales atunci cand plangea amar. Erau de o culoare deosebita, ne mai intalnita la alti pamanteni. Avea un chip mic si gingasi, bucle incarcate acoperindu-i tenul deschis si fin. Corpul ei era zvelt. Umerii mici se conturau mai jos intr-o linie fina ce ducea, mai apoi, la doua solduri ferme si pronuntate.
Descriere fizica in forma de inger/demon: Odata transformata in forma sa de inger, corpul ei zvelt, precum inainte, ii contrasta si mai mult soldurile ei late si formele pronuntate, devind incredibil de superb, precum al unei zeite. Din umeri-i mici, doua aripi mari si ferme se desfac maestuos, protejandu-i fiinta fragila. Ochii ei inchisi se dovedesc a fi, acum, de un albastru mai cristalin si mai deschis decat culoarea unui ocean. Pleoapele-i mari si genele-i dese, ii protejeaza cu grija de priviri straine. Parul blond, precum raze de soare ale diminetii, usor ondulat, incadreaza sublim chipu-i mic si buzele ei rozalii, pline.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)